Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
raoul
csendes tag
Csáo!
Lehet ,h nagyon noob kérdés de én akkorse tudok rájönni szal a következő lenne:
Megvettük az x360 premiumot, ami már ugyebár HDs. És van 1 HD Orion tv-nk.Mégis mikor rákötjük az xbox ot fekete-fehér színekben megy csak. a hang jó teljesen csak színek nincsenek. AV csatornán vagyunk, és a hd composit kábelnél is HDTV van bekapcsolva. Mi lehet a hiba nemtudjátok? Mellesleg ,ha az ,h AV2 esen kell nézni akkor azt már próbáltuk de szerintem nincs vagy nemtud átváltani mert az ég világon mindenhogy kipróbáltuk nyomkodtuk összevissza és nem kapcsolt át semmi más av re.
Nagyon szépen kérlek segítsetek!
Előre is köszi!byby
-
desolator
senior tag
Lenne egy kis problémám, hátha van valakinek valami ötlete: Kiírtam a Timeshift-et és ha eljutok az első pályán egy bizonyos helyre, akkor ott állandóan kifagy a gép és mindig ugyanott. Egy másik fórumon azt mondták, hogy valószínűleg ram hibás a gépem. Valóban ez lehet a baja? Egyébként kiírtam utána egy másik másfajta lemezre de azzal is csont ugyanaz volt. A gép egyébként egy új Arcade gép, és sajnos már volt, hogy egyszer korábban is kifagyott. Szóval általában több órát játszok vele és semmi gond, de egyszer egy kis Sega Rallyzás közben is kifagyott.
[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Ceko
senior tag
Egy rövidke kérdés csak Most akkor a falshelt géppel lehet "Live-ozni" vagy mondjuk multiban játszani neten??Mert valahol azt írják hogy igen 1-2 helyen meg azt hogy nem.
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
a.t.t.i.
senior tag
Szia.
de honnan tudom mit irhatok ki és mit nem,ha az infójában nincs erről semmi?
Kiirtam egy kane & lynch-et aminek az infojában ez volt:[stealth and ixtreme Patched]
És mégsem megy.
Nem lehet valahogy az info fáljon kivül látni a játékon,vagy fájlokon valamit,amiről biztosan lehet tudni hogy jó nekem? -
medvegy
aktív tag
Én z4-et használok, röviden: nagyon meg vok vele elégedeve.
Lakótársam a szomszéd szobában a jól ismert fadobozos 5.1-es genius-t használja.
A genius nyilván hangosabban tud szólni, mint a z4, de hangminőségben a z4 rendesen rá ver. Csak ajánlani tudom, az egyik legjobb2.1-es...FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
őstag
akad a cnc3 demo....
-
Sefter
veterán
válasz (Kolombusz) #3178 üzenetére
szerintem is igazad van... jobb egy ütős 2.1 (vagy stereo) mint egy olcsóbb 5.1... logitech z3-z4 -et sokan dícsérik
Psn ID: sefter_hun
-
turho
addikt
válasz (Kolombusz) #3170 üzenetére
Jó, annyiban igazad van hogy a 65 nm-es CPU miatt az értékeimből le lehet vonni 8 Wattot/érték Ezt haverom kimérte, még annyi sincs csak visítva. A GPU ugyebár maradt a régi...
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Prof01
veterán
Multiformat
Nincs kint honlapjukon, de e-mailben kérdeztem őket és ott mondták.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
turho
addikt
Az a tápegységének a névleges csúcsteljesítménye. Valós teljesítményfelvételek méréseim alapján:
Dashboard: 95-101 Watt közt
DVD filmnézés: 106 Watt
Gears of War: 136 Watt átlag
PGR4: 141 Watt átlag
"Takarékos" letöltőüzemmód: 89 Watt.Azaz sima dvd filmezésre nem egy gazdaságos a kütyünk
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Prof01
veterán
válasz (Kolombusz) #3167 üzenetére
Ott is 203w van. Érdekes...
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
proper
őstag
válasz Gabesz84 #3163 üzenetére
tudom hogy ugyanolyan de hátha valami szikra felpattan
sima vga kábel ami van a boxhoz 2500.- és ugyanugy van rajta 3rca is igy mehet a hang gond nélkül
habár én is megilyedtem mikor megjött mert a fő csatlakozon ott az átkapcsoló a vga/rca miatt és keseregtem hogy kép van csak hang nincs aztán gondoltam egyett csak kiprobálom hogy bekötöm az rca-t és láss csodát megy a hang
csak kell majd még egy vga hosszabitó kábel mert kicsit messze van a monitortol a boxProf01 a tápegységen van rajta amit a konnyektorba dugsz
volt már valaki akinek szintén hdmi-s van és a dobozon 203W van a tápegységen meg 173 vagy mennyi, a tápegység a mérvadó az tuti[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Hol tudom megnézni, hogy hány wattos a boxom? Mert a dobozán 203w van, pedig ez már az újabb HDMI-s Premium.
-
őstag
megnyugtatlak nfs prostreet boxon is ugyanolyan, csak nem szaggat
viszont az hogyafrancban van, hogyha HDMI kabelt dugok erre a fostalyigara, akkor nem fer el mellette a a masik csatlakozo?
(mer most hdmi - dvi atalaitoval van TFT-re dugva, mer gondoltam de okos leszek igy es lesz szep kepminosegem, csak mivel nem fer ra a masik csati, ezert nem lehet hangot csiholni...) -
(Kolombusz)
veterán
Másolt játékom csak holnap lesz, de ha másra nem, leglaább arra jó a flash, hogy nem tekeri úgy a lemezt, mint az őrült.
Kicsit lassabban tölti be a pályákat a forza2-ben, de cserében a játéktól már nem hallom a gépet, mert nem zúg a meghajtó. -
medvegy
aktív tag
válasz (Kolombusz) #3158 üzenetére
csak meg ne bánd késsőbb
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
(Kolombusz)
veterán
Ezekben a pillanatokban flesselik a gépem hozzáértő kollégák.
-
Sefter
veterán
6cm-es ventik vannak a boxban?
hogy csatlakoznak az alaplapra (forrasztva van vagy csatlakozós..)?
milyen márka/típus?Psn ID: sefter_hun
-
proper
őstag
ugylátom megmaradok az eredeti játékoknál
lehetne már valami jó kis mód a backup-ra ami nem ennyire körülményes
letöltöttem a skate és a tony hawk demot, a skate gyönyörü de kicsit bonya számomra az irányitása
a tony hawk nem annyira szép de nekem jobban bejön az irányitásamajd még jön le a pro street is de pc nem nyügözött le de hátha konzolon más a helyzet
ki kéne probálni a viva pinata-t is ha már kaptam a boxhoz de még nem vitt rá a lélek hogy játszak vele
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz JamesHolden #3148 üzenetére
Clone cd-vel és imgburnel irtam,elolvastam mindent előtte,layerbreak stb.
és mégis 3ból 2 nem megy.memorexre irtam,tudom nem a legjobb,de elb..ni gondoltam jó lesz.
egy oldalon láttam hogy egy srácnak az uj arcade gépével csak a non region free és ixtreme-re optimalizált játékok mennek.
Utána megnéztem a 3ból csak az volt ilyen az infója szerint ,ami megy.
Ezért gondolom hogy a játékokkal vs firmware-el lehet gond. -
n0_gAboR
őstag
En tegnap konzolboltban vettem Arcade-ot falshelve. Utolag ki lehet valahogy deriteni hogy milyen flash van a gepben? Lehetoleg nem szeretnem szetszedni, mert a microsoft matricat sikerult eleg erintetlennek tunoen visszatenniuk. (esetleg ha sehogy sem megy, akkor majd felhivom oket hetfon )
-
kormi0312
senior tag
válasz JamesHolden #3150 üzenetére
köszi szépen!
-
kormi0312
senior tag
sziasztok!
ha minden jól megy akkor már hétfőn én is X360 tulaj leszek és azt szeretném megkérdezni hogy milyen programot ajánlotok a játékok felírásához ill mire kell figyelni ilyen lemezek elkészítésénél? -
a.t.t.i.
senior tag
Sziasztok.
uj flashelt arcadot vettem,és 3 játékból kettő nem megy a gépen.
Ez összefüggésben lehet az firmware-el?
ha igen mire kell figyelnem,milyen játékok mennek vagy sem ? -
n0_gAboR
őstag
Koszi az infot!
-
n0_gAboR
őstag
Nem tudjatok hol lehet olcson jo minosegu DVD+R DL lemezeket venni? Amiket eddig neztem mind nagyon dragak voltak (1K korul vagy folotte)
-
kem
addikt
válasz spyduck #3109 üzenetére
A legsűrűbben előforduló hiba a hűtés miatt van. [link]
„A gép bekapcsolásakor szobahőmérsékletű GPU és alaplap egy-egy komolyabb játék közben hirtelen felmelegszik, majd lehűl. Az extrém hőingadozás lehet akár 50 fok is. Ennek következtében az alaplap minimális mértékben deformálódik, felpúposodik a processzor alatt de ez éppen elég ahhoz, hogy felszakadjanak a forraszpontok. A processzor lábai rossz minőségű ólommentes cin golyócskák amik megrepednek, és vagy leszakadnak a processzorról, vagy felszakítják az alaplapi forraszpontot. Ez utóbbi a rosszabb eset. Amint megtörténik ez, fellép a kontakthiba és jön a 3 led”Köszi!
-
-
Prof01
veterán
válasz (Kolombusz) #3131 üzenetére
A sajátomat magam fogom flashelni. Ma jött meg a kártya. [link]
-
misirulez
senior tag
válasz spyduck #3109 üzenetére
Mik a hibái?
Sajnos a rossz hűtés miatt könnyen túlmelegszik ami komoly károkat okozhat. Lehet tenni óvintézkedéseket ennek elkerülése végett pl. vízhűtés, de gyakrabban használt módszer a benne lévő ventillátorok fesz.-ének emelése, hatékonyabb hűtés érdekében.
Rá lehet-e kötni PC-s tft monitorra?
Igen rá elehet kötni egy VGA kábel kell hozzá. De a maximumot egy HDTV-n tudja kihozni magából.hány joystick csatlakoztatható hozzá?
Pfff...asszem kettő, miért kell ennél több is? -
misirulez
senior tag
válasz (Kolombusz) #3131 üzenetére
Mindjárt telefonálok a zsaruknak.
muhahaha.
-
(Kolombusz)
veterán
Ha minden jól megy, hétvégén flesselik a boxomat.
-
adalbert1
veterán
válasz (Kolombusz) #3104 üzenetére
Egyedül nem tudom mennyire jó, de mi haverral éjszakákat toltuk egymás ellen, nagyon megfogott... Kb. akkor kezdtem el gondolkozni, hogy nekem is kell majd egy 360, valszeg. a következő szériánál be is nevezek majd egyre, vagy megvárom a mostani újjal a tapasztalatokat hosszabb távon (pár hónap).
Amúgy pont valamelyik nap mondta haverom, hogy a fight night-ból kijött egy uncut verzió is, valamelyik hétvégén valszeg. kipróbáljuk.
Ami hiányzott, hogy nincs benne mindenkori kedvencem, Mike Tyson az állat. -
Dread
tag
felmentem ma live-ra és nem kaptam bannt, letöltöttem a frissitéseket és már divxet is tudok nézni rajta. tök jo, de azért lekopogom
szerk:
fn3-al egyszerüen képtelen vagyok játszani, mindig szarrá vernek[ Szerkesztve ]
UT2004 és xDk rulz!
-
bwoay
nagyúr
néztem én is PS3-on, de nem fogott meg.
főleg a humoros elszólásaitól kaptam frászt.
meg azért nálam a God of War nagyon magasra tette a lécet,
még a Heavenly Sword sem ér a nyomába (nálam),
pedig az a Conannál jóval komolyabb anyag.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
spyduck
nagyúr
3109-re vki?
-
bwoay
nagyúr
válasz (Kolombusz) #3121 üzenetére
Rockstar Table Tennis,
FN3,
DoA
Dead Rising
de ma láttam GoW-ot is 5 rugóért[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Gebriel
veterán
Miért stereo rca-val akkarsz hangot varázsolni?
A component kábelt meg tudod oldani 3 tv-be 3 rendszere.szerk:bocs most olvastam vissza hogy csak két 2 rca kimeneteles a "házimozi"
Szerintem persze csak ha keret engedi nézz egy kicsivel komolyabb rendszert,megéri hidd el.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
boxon is van, ami berángat, de amiket írtam, azok multi címek,
jól össze lehet veti, milyenre sikerültek a különböző változatok.Hozzám a box közelebb áll. Külsőre is jobban tetszik,
a kontrollere is kézreállóbb meg a játékkínálata is sokkal inkább nekemvaló. Egyelőre.
Maga a PS3 viszont komolyabb gép, valszeg több benne a potenciál,
de egyelőre ennek számomra semmi jelentősége.
Viszont ha lenne egy DualShock3 kontrollerem
(mivel a Sixaxisból nagyon hiányzik nekem a rezgés),
és megjelenne a God of War III, akkor biztos, hogy egy időre el is felejteném a boxot.
Ez a stílus nem igazán van képviseltetve boxon,
hacsak a Ninja Gaident nem erőltetjük ide, de az még meg sem jelent.
És nagyon komoly címek fognak még megjelenni PS3-ra, csak az még odébb van.
A boxot meg hiába szeretem jobban, ha csak villog a polcon
Előtte meg szidtam, hogy hangos, mint az állat,
ami igaz is (régi Premium), egy PS2 vagy PS3 után különösen zavaró,
de most, hogy nem indíthatom el a PGR4 demot, már hiányzik is a zaj.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Arcade Packom van, LCD monitoron játszom vga kábellel.
Tegnap átvittem haverhoz a cuccot, ott toltuk az ő monitorán. Hazahoztam, ficcenteném őssze de semmi reakció a képen. A monitor át sem áll a készenléti üzemmódból. Nem a gép rossz mert tv-n megy. a kábel sem rossz, mert havernál tökéletesen működött vele az ő boxa, + most az ő vga kábelével is megpróbáltam és szintén semmi. a monitor sem rossz mert most is azt nézem. Mi lehet szerintetek? Olyasmi lehet esetleg hogy mittomén olyan felbontásra állítóttuk nála a boxot amit az én monitorom nem tud, és ezért nem is kapcsol be készenlétiről ha bekapcsolom a boxot? Van vhol vmi reset gomb a boxon amivel visszatom állítani az alap beállításokat?
Van vkinek vmi ötlete mi lehet, és mivel próbálkozzak?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
n0_gAboR
őstag
Sziasztok!
Erdekelne par info az XBOX360 -> VGA atalakitorol:
1) Hol lehet ilyet kapni normalis aron?
2) Milyen felbontasokat lehet igy valasztani (nekem van egy 22" 1680x1050, baratnomnek egy 17" 1280x1024 TFT)
3) CRT-n milyen frissitesi frekvenciat ad a gep? a 60Hz-tol megorulok CRT-n. Sajnos ezzel kene a leginkabb mennie hogyha netezik vki nalam a TFT-n, tudjak mellette jatszani a boxal.
-
Djuree
félisten
fight ningt-al 1 menetet bírtam játszani olyan szar. ha szereted a verekedős gammákat akkor ezt nem fogod. nekem van virtua fighter 5-öm inkább azt vedd.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bwoay
nagyúr
kérd meg, hogy ajánljon már egy jó autós játékot PS3-ra
vagy kérdezd meg, hogy az NFS, az Assassin's Creed
vagy a Skate miért csak a Sony gépén szaggat...Kolombusz:
szerintem a FN3-at már csak az ára miatt is érdemes megvenni.
Én úgy csinálnám, hogy beszereznék 2-3 garantáltan jó,
de régi, olcsó játékot eredetiben. Amíg azokkal lekötöd magad,
még mindig gondolkodhatsz a flashelésről.
Én most nagyon örülök, hogy nem ugrottam bele[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Vki akinek van Xbox 360 premium-ja meséljen már róla!
Mik a hibái? Rá lehet-e kötni PC-s tft monitorra? hány joystick csatlakoztatható hozzá? -
(Kolombusz)
veterán
Hmm, ez nagyon jónak tűnik.
Ilyenkor irigylem azért a pestieket rendesen, nekik jóval egyszerűbb beszerezni játékokat.Én még mindig vacilálok, hogy flesseltessem-e a gépet, vagy sem. Szeretnék majd online játszani vele, viszont diák lévén nincs sok pénzem. Egy biztos, a gta4-et ha törik, ha szakad, eredetiben veszem majd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Sejtettem. Mindig a ps3-ját isteníti, de nekem akkor sem kell az. Olyanokat mond, hogy jó lesz télen fűteni... ...pff...
Egyébként holnap veszek Ebit kollégától egy HDMI-s Premium-ot. Nekem is lesz box-om végre.
-
bwoay
nagyúr
Fight Night? Kurvára!!!
De! Ez nem verekedős játék.
Nem hasonlítanám Mortal Kombathoz, Tekkenhez meg pláne nem.
Számomra olyan, mintha egy boxmeccset néznék a TV-ben,
amiben én küzdök. Az egyik legjobb sportjáték, amit valaha láttam.
Nem gombokat kell nyomogatni (bár be lehet állítani úgy is, csak minek),
hanem az analóg karokkal kell bevinni az ütéseket,
meg elhajolgatni, védekezni. Intuitív, de nem egyszerű hatékonyan használni,
be kell gyakorolni, utána viszont nagyon élvezetes.
Látni a boxolókon, ahogy fáradnak, érezni, ahogy lassulnak,
erejüket vesztik az ütések. Persze csíkkal ki is jelezheti a játék opcionálisan,
de én nem élek vele, úgy nekem nem az igazi.
Van nagyon jó sparring mód, aztán lehet karriert építeni.
ja! az sem utolsó szempont, hogy nagyon szép a játék.
viszont a rezgést nem igazán használja ki,
alig párszor rezzen meg a kontroller, amikor megrogy az emberünk.Viszont ha verekedős játék kell, akkor Dead or Alive.
Mondjuk az a stílus nem mindenkinek jön be, de szerintem sokkal jobb,
mint a Virtua Fighter, én nagyjából Tekken szintre sorolom.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
(Kolombusz)
veterán
Üdv!
A Fight Night 3 egyedül mennyire élvezetes? Utoljára mortal3-al, meg tekkennel játszottam ilyen verekedős játékokat, azt élveztem.
Esetleg tudtok mondani valami élvezetes és szép verekedős game-t, ami leköti az embert?
Prof01: ha ez igaz lenne, akkor erről zengenének a weboldalak. Ellenkező gyártótól származó konzoltulajdonosok 99%-ától ne kérdezz konkurens konzolról, mert úgyis lehúzzák. Persze vannak kivételek (bwoay kollégát nagyra becsülöm ), de nagyon ritka.
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Egyik ps3-as gyerekkel beszélgettem msnen és ezt írta az x360-ról:
"xboxon nincs hdmi
csak úgynéz ki.
áll hdmi van rajta.
a komponens videjel és az optikai audió van rávezetve.
semmi hd audió támogatás vagy ilyesmi."Szerintetek ez igaz?
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest