Hirdetés
Aktív témák
-
tobias40
veterán
Mint ahogy írtam az enyém NEM az általános 3 ledes lett hanem az alplapon szállt el vmi,aminek semmi köze a flesseléshez mint ahogyan a 3 lednek sem mégis ennyibe került a javítás!Remélem egyszer eljön az a pillanat is hogy nem kell szétszedni a gépet a flesseléshez és kíváncsi leszek akkor mit szólnak majd Billi-ék pl. a 3 ledes gépek garanciális javításához..
Ha a pcm-ben az író fw-t meghackelem akkor ha az alaplap vagy a videókártya vagy bármi tönkre megy akkor azokra nincs garancia???
De nem megyek bele a vitába mert nem érdemes és tudtam előre hogy majd lesz aki el kezdi a szokásos litániát a becsületességről...
Többet nem fogok reagálni a hsz-okra mert meddő vita lenne és a topic nem erről szól sztem!Üdv!
-
Gebriel
veterán
-
gabó
tag
köszi, ezt olvastam. Gondoltam valakinek még van saját tapasztalata. Az a bajom,hogy a leírás alapján nem annyira ok. Viszont megnéztema a vidit és az nekemmeggyőző volt. Egyszereűen nem tudom a gamepad-et megszokni
4 év PC multizás után nehezen megy. Szerintem kipróbálom, 4ezer x ft.-....majd meglásssukkk mi lesz
-
feki80
tag
Kössz a tesztet, mert még én sem olvastam róla semmit.Sajnálatos amit ott írnak, pedig én is gondolkodtam a vásárlásán.Tényleg nem érti az ember, hogy az MS miért maga alatt vágja a fát.Szerintem egy egér+billentyű támogatással még több embert lehetne maga mellé állítani, még azokat is akik ódzkodnak a konzoltól és az irányítástól (több ilyen közeli ismerősőm van, aki emiatt nem vesz konzolt).
-
GyuZa
tag
tényleg szánalmas dolog ez az xfps, microsoft összeszedhetné magát igazán, nemtom mi bajuk származna abból, ha x360 alapból támogatná az egeret meg a billt, sztem simán elég lenne hozzá egy dashboard frissítés. igazából a C & C 3 miatt nagyon visszahúz a szívem a pc-hez, nagyon hiányzik már egy jó strat játék de elképzelhetetlennek tartom, hogy kontrollerrel azt normálisan lehetne játszani...
-
GyuZa
tag
megjött a whisper ventim, de nekem baromira nem úgy tűnik, hogy ventik egy helyre lennének kötve... mindkét ventibe megy 2-2 kábel, gondolom a + és a másik a -, így még mindíg nemtom hogyan oldjam meg, hogy a ledek 5V-ot kapjanak, bár lényegében véve nem a ledek miatt vettem a ventit, de ha már ott vannak akkor világítsanak is
Aktív témák
- Könyvajánló
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Szólánc.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest