Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
feki80
tag
válasz Zolko001 #1048 üzenetére
Szia!
Először az ImgBurn-nek kell felhúzni vinyóra, majd ha ez megvan akkor utánna XDVDMulleter progit elindítod, wiev ISO details pontra kattintva be browse-olod a lehúzott képfájlt, majd tovább, és ha nem ír rá ki semmi nyavaját (mondjuk Video Partition error, vagy hasonló)akkor a felhúzott képfájl rendben van.Ha ez megvan akkor a progi tud neked hozzá csinálni azt a kis .dvd fájlt amit Clone CD-vel simán ki tudsz írni.
Röviden ennyi.Ha nem menne akkor írj ide és hátha együtt menni fog. -
feki80
tag
Igen ez így van.Csak az első verziós firmwarekkel nem szabadott netre menni.Ezekkel a mostaniakkal lehet.Az egyik nagy xbox360 szakértő azt mondta mikor erről kérdeztem, hogy a 2006 szeptember előtti gyártású gépek amik LG-vel vannak szerelve azokat nem tudják megfogni.Volt ilyen próbálkozás, de miután egy pár db. samsungos nem flashelt gép kiakadt inkább nem próbálkoztak tovább.Én is játszottam 3 hónapot, de semmi gond nem volt.Bár mint tudjuk minden fejlődik és végül is erre is találhatnak megoldást.Csak szerencsére nagy a rizikó az MS részéről is.
-
feki80
tag
Kössz a tesztet, mert még én sem olvastam róla semmit.Sajnálatos amit ott írnak, pedig én is gondolkodtam a vásárlásán.Tényleg nem érti az ember, hogy az MS miért maga alatt vágja a fát.Szerintem egy egér+billentyű támogatással még több embert lehetne maga mellé állítani, még azokat is akik ódzkodnak a konzoltól és az irányítástól (több ilyen közeli ismerősőm van, aki emiatt nem vesz konzolt).
-
feki80
tag
Szia!
Hát én legutóbb olvastam egy kérdőívet, amiben a Microsoft tett fel kérdéseket a játékosoknak, hogy mit szeretnének leginkább a 360-al kapcsolatban.Ebben szerepelt a billentyű támogatása is.Szerintem elképzelhető, hogy lesz egyszer hivatalos MS egér+billentyű!Nem tudom, hogy tudod-e, de van alternatív megoldás.360 XFPS nevű egér+billentyű átalakító.Itt veheted meg és olvashatsz róla: http://konzolium.hu/.Sajnos még tesztet én sem olvastam, de itt a ph-n is láttam, hogy árult valaki egyet, és a véleménye szerint jó a teljesítménye.Neked kell kalibrálni a szerkezetet a játékhoz. -
feki80
tag
Sziasztok!
Gyuza javítanék egy csöppet, mert DVD RAM-t nem tud írni!Amúgy én is 111-st ajánlok, ugyanis a hackelt buffalo firmware felrakásával tetoválni és RAM-t is lehet írni!Így lesz a 111D-ből 111L
Csak firm frissítés előtt érdemes rendesen elolvasni a dolgokat!
[Szerkesztve] -
feki80
tag
Főbb paraméterek hogy tisztán láss :
Sima xbox: 733Mhz proc, 64 MB of RAM,6.4GB/sec Memory Bandwidth
150 million micropolygons/particles per second
Xbox360: 3*3,2GHz(2thread/core), 512 MB GDDR3 RAM 700 MHz DDR, 500 million triangles per second, 48 billion shader operations per second, 22.4 GB/s memory interface bus bandwidth, 256 GB/s memory bandwidth to EDRAM, 21.6 GB/s front-side bus.
Overall System Floating-Point Performance 1 TFLOP
Röviden ennyi a különbség a két xbox között.Aki már ezerszer látta ezeket az adatokat attól elnézést kérek, de én mindíg szivesen nézem mit is tud ez a kis masina. -
feki80
tag
válasz jimessor666 #428 üzenetére
Sajnos a 360 meghajtó sem eszik meg mindent. Van nekem is egy-két film amit valamiért nem visz.Mondjuk ha vinné az összeset akkor sem azon nézném mert a minősége hagy kivánni valót maga után egy (jó) asztali lejátszó után.
-
feki80
tag
Szia!
Gyári 360 játékod van?Ha van azzal mi a helyzet? -
feki80
tag
válasz jimessor666 #365 üzenetére
Szia!
Hát ha van rajta DVI akkor nem kell.Attól függetlenűl én a gyári MS féle VGA kábelt venném (pedig nekem sem kell fordító, de ki tudja mikor lesz rá szükségem) , bár mondjuk ez nézőpont kérdése.Nem hinném hogy mínőségbeli különbség lenne, de az a fordító még valamikor jól jöhet. -
feki80
tag
válasz Zolko001 #335 üzenetére
Szia!
Hogy megéri-e?Hát azt csak az idő dönti el.Én biztos nem hagynám ezt a drága gépet az alaphűtésével.max akkor ha van rá gari.
Hogy hány fokkal hűti?Erről nincsenek adataim, de itt egy kis táblázat, hogy a vízhűtés mennyit hűt: Gyári hűtéssel:
GPU: 82
CPU: 87
RAM: 65
kondenzátorok: 48
Vízhűtéssel, ramhűtő bordával:
GPU: 65
CPU: 67
RAM: 54
kondenzátorok: 47
Amint látod a membordák már hűtenek egy 10-est.Szerintem egy jobb dupla ventivel 5-7 fokot biztos hűlne a rendszer. -
feki80
tag
válasz Yamaha R1 #332 üzenetére
Én a helyedben egy ilyen hűtőt vennék.Igaz a gépet ekkor meg kell bontani, bár ha moddolt akkor a gari úgy is ugrott.:http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=122
Ez a gyári két ventit hivatott lecserélni jobbakra.Az adatok magukért beszélnek.
Hang terén én nem vagyok nagy szaki, de azt tudom hogy ilyen console adapter-t, lehet külön is venni, de hol azt ne kérdezd.(Ez a console adapter egyébként úgy néz ki hogy az egyik oldala piros-fehér RCA, a másik oldala zöld, fekete és narancssárga jack).Szóval nem nagy kunszt.
Remélem azért segítettem.
Üdv Laci! -
feki80
tag
válasz Yamaha R1 #329 üzenetére
Szia!
1. A gép hűtése sajnos alapból nem kielégítő.Ezt szerintem simán érezheted ha kiveszed a lemezt az olvasóból.Mondjuk én csak az első szériás gépek nevében beszélhetek, ugyanis nekem abból van kettő(az egyik sajna meghajtó nélküli és PC-s házba van átszerelve )Én ekkor döntöttem úgy hogy saját kézbe veszem a dolgot.Meghajtót kitettem a gép tetejére+12cm-s venti a tetőre.Állítólag a sima volt ''mod'' is elegendő a megfelelő hűtéshez, de én nem akartam forrasztani, meghát a meghajtót elég sűrűn kellett ''updatelni''.
2. A hang nálam egy Console Adapter segítségével van megoldva amit egy Logitech X-530-as 5.1-s hangfalszettel kaptam, így alakul ki a hangzás.Ha ilyesmi szettre akarod rákötni a 360-t akkor tudtommal mindenképpen kell ilyen adapter.Más viszonylatban viszont nem tudok nyilatkozni(erősítő, stb.).
Remélem tudtam segíteni.De biztos lesz más is akinek más tapasztalatai vannak. -
feki80
tag
válasz Yamaha R1 #313 üzenetére
Szia!
Én egy kisebb LCD TV-t vettem, de nem használom monitorként.Én azt említettem, hogy az LCD TV előtt monitoron használtam a boxot.Egy-két játéknál érzek a képernyőn hullámzást, de annyira nem zavaró (nem lehet minden tökéletes).Amúgy egy Samsung LE27S71B TV-t vettem 160k-ért.Nincs nagy szobám, szóval a 27 col számomra megfelel.
Üdv Laci! -
feki80
tag
válasz jimessor666 #301 üzenetére
1360*768 (1080i) vagy 1280*720 (720p).A monitor mind a kettőt tudja.Az 1080p-t meg csak a nagyon drága megjelenítők tudják csak natívan megjeleníteni.
Itt egy kis összefoglaló táblázat és teszt a VGA kábelről http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/40/Xbox-360-VGA-HD-AV-Cable/p1/ -
feki80
tag
válasz jimessor666 #297 üzenetére
Igen ezt én is javasolni akartam, ugyanis egy idő után kicsi lesz az a képernyőméret.Először én is egy 19 colos CRT-n játszottam, de rájöttem hogy hosszútávon nem lesz jó, így beruháztam egy LCD TV-be.Úgyhogy inkább gyűjtsél még hozzá ha teheted.
-
feki80
tag
válasz jimessor666 #293 üzenetére
Véleményem szerint is szélesvásznú, gondolom ezért is van a végén a ''W'' jelőlés.De vagy megerősítik vagy cáfolják.Eleve ha a widescreen szerepel akkor kifejezetten az.
-
-
feki80
tag
Igen ez engem is meglepett, de bevágom neked az egyik készítő szövegét:
Az Xbox 360 HD DVD lejátszó legnagyobb részben teljesen szoftver alapú. Más lejátszóknak a piacon különböző speciális chipjeik vannak (DSPnek hívják ezeket) amik dekódolják a különböző dolgokat, például a H.264, MPEG, VC1, DTS és más kodekeket. Többnyire úgy működik ez, mint ahogy a kompatibilitás is megoldott az Xbox1-es játékokkal, a munka nagyobbik részét az Xbox 360 három magos processzora végzi.
Az Xbox360 mind a 6 hardveres folyamatszála keményen dolgozik a HD DVD lejátszás alatt. Jelen pillanatban ez jobban igénybe veszi a gépet, mint például a Gears of War még a különösen összetett jeleneteknél is.
Szal hihetetlen de igaz. -
feki80
tag
A 360 magonként 2 utasítás szállal rendelkezik (inkább ez hasonlítható a hyper threading-re) és én is úgy tudom hogy a GoW már naggyából az összeset használja, ja és a HD DVD lejátszó is megizzasztja az összeset.Ez utóbbin nagyon meglepődtem, de tény.
-
feki80
tag
-
feki80
tag
Nem csak ha jön egy E66-s error akkor majd pislogni fogsz.Ugyanis a szeptember utáni, és samsung meghajtós gépeknél elég nagy a MS találati arány hogy kilője a drive-t.Bár már erre is van ellenszer.De az update sem a legkockázatmentesebb az ilyen gépeknél.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest