Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
nem találtam jobb helyet a kérdésemnek, így bátorkodom itt feltenni.
a call of duty: mw2-ben ha ugyanazon gépen ketten osztott képernyőn játszunk, hogyan lehet megoldani hogy botokat is berakjunk a csatamezőre?
köszi előre is! -
kormi0312
senior tag
sziasztok,
azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy a különböző alaplapos boxok között milyen különbségek vannak? szebb képet adnak? - nekem egy "ősi" x360-am alighanem az 1. generáció. de eddig nem foglalkoztam a kérdéssel. szal ha a különbségeket leírnátok, hálás lennék!
köszi előre is! -
kormi0312
senior tag
sziasztok,
yzt szeretném kérdezni, hogy ha rendben kikapcsoltam a box-ot és utana pár napra be akarom kapcsolni és nem lehet, akkor az a táp hibájára utalhat? - mivel nem világít sem narancssárgán sem zölden...
köszi a válaszokat előre is! -
kormi0312
senior tag
sziasztok,
a boxom VGA kábellel van összekötve a monitorral és a hang optikai kábelen bekötve az erősítőbe. namost a helyzet ugy alakult, hogy betettem egy játékot és az intro kezdeténél még volt hang, utána nem - erősítő ki is írta hogy nincs jelfolyam. gondoltam megigazítom a kábelt, hát nem segített. CRT TV-vel kötöttem össze az original MS kábellel és annak az optikai kivezetésére kötve tökéletesen ment a hang. Nekem ez a VGA kábel utángyártott. Azt szeretném kérni, hogy aki használ ilyen utángyártott kábelt nézze már meg legyen szíves hogy világít-e pirosan az optikai kimenete? mert nekem az utangyartottnál nem világít viszont a MS által gyártottnál világít.
köszi a segítséget előre is! -
kormi0312
senior tag
Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek meglehet-e oldani a HDMI portal azt hogy a notebook az xbox képét mutassa?
köszi! -
kormi0312
senior tag
hali,
lehet hogy hülyeséget fogok kérdezni, de hátha..
ezt a notebook-t néztem ki: ACER Aspire 5735Z és azt szeretném megkérdezni, hogy a kijelzőjén tudnék-e Xbox360-al játszani?
köszi a válaszokat előre is -
kormi0312
senior tag
válasz GeneraL_XTX #6471 üzenetére
köszi a választ! - sajnos én is erre a konzekvenciára jutottam....
pedig jó lett volna a multi megoldás
... én pedig azt hittem hogy a DriveFX-ben van FF. - natessék, akkkor az már ki is esik a pikszisből
akkor marad az MS kormány....vagy a wireless joy -
kormi0312
senior tag
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy milyen irányítókormány lehet a legjobb amit lehet x360hoz és PChez is használni? én ezeket néztem, de sztem az egyik csak boxal megy a másik meg csak PCvel (Xbox 360 DriveFX Axial Feedback Wheel és Driving Force Pro Logitech)
segítsetek légyszi ha tudtok -
kormi0312
senior tag
hali,
én azt szeretném kérdezni, hogy játékos profilt hogyan lehet törölni? nagyon vak és béna vagyok, de nem jöttem rá ..
köszi a segítséget előre is -
kormi0312
senior tag
válasz JamesHolden #3150 üzenetére
köszi szépen!
-
kormi0312
senior tag
sziasztok!
ha minden jól megy akkor már hétfőn én is X360 tulaj leszek és azt szeretném megkérdezni hogy milyen programot ajánlotok a játékok felírásához ill mire kell figyelni ilyen lemezek elkészítésénél?
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest