Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsako

őstag

válasz OgreImre #98880 üzenetére

Valószínűleg az ünnepekre adták a 3 napot, nem azért mert új kieg van. A játékosok nagyrésze nem fog belépni az ünnepek alatt, cserébe megkapják a 3 napnyi gametimeot. Legalábbis tippre ezt mondanám...

Tankolni próbált valaki már a szezonban? Kicsit kezdtem unni a dps-elést monkon, meg már egész jó gearben van(396ilvl, 418as fegyverrel), így belogoltam a 365ös warrimra tankolgatni párat. Teszem hozzá, soha életemben nem tankoltam, DF-ben is csak 8db M0-t még az első héten warriorral, azóta be sem logoltam rá.
    7-es Temple Jade: Nevetségesen easy volt, bár tudom, itt a 3. boss eléggé fáj nagyobb kulcsokon, de 7esen negyed hp-t ütött csak a tankbuster ability.

9-es Azure vault: Szintén nagyon könnyű volt az egész, egyedül utolsó boss volt nehéz mert alig üt a boss, és nem generálok elég rage-t hogy védjem magam.

11-es Ruby Life Pools: 5 pakkot húztunk az elején mert 2 dps is ninjapullolt, el sem kellett nyomnom minden self-defet, simán kitankoltam :DDD 2. boss volt kicsit fájós, ezt leszámítva nagyon sima volt az egész.

12-es Halls of Valor: Egyedül Hyrja előtti dupla pakkon szenvedtem, ott majdnem meghaltam full CD-vel, ezt leszámítva kb. semmi sem fájt a dungeonban.

Lehet több időt beleölök majd a Warriba, most nincsenek annyira sok route-os dungeonok mint SL-ben hogy tanulgatni kell mikor merre menj :C 4db dungeon után egyébként már 373ban van a kari, szóval egész jól lehet haladni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés