Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz grizlisandor #97396 üzenetére
Euró lesz gold helyett,a bronz meg lesz a forint
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
BMS
őstag
Elvileg megszűnt a max 1millió goldos karakter transfer
-
la_cc
addikt
válasz Gumikés #97391 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat! Ezek full szerverek, feltételezem így migrálni se lehet ide. Majd hó végén vagy pár héttel később, mikor már remélhetőleg nem lesznek sorok, szétnézek és választok valamilyen pve szervert.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Plata
félisten
Classic szerón ma egy küldiben vicces dolgot láttam,lehet régen is benne volt de nem emlékszem rá.
Rakás női npc közt volt egy pasi npc női ruhában a kezében egy sodrófával.
Kicsit olyan volt mint a Hobbit filmben a talpnyaló Alfrid. -
la_cc
addikt
Sziasztok!
1-2 éve toltam a TBC-t és lehet szeptember végén megnézném a Wrath classic-ot is, a kérdésem az lenne, hogy van valami egyezményes, hogy külön pvp-re és pve-re mi a "magyar" szeró? Vagy ha nincs, itt PH-n van valami közös megegyezés ebben a témában? A karim Mograine-n van asszem egy rakat gold-dal egy transfer simán bejátszhat, de mivel minden ismerősöm elpárolgott onnan inkább pve-ben gondolkozom allisként, mert elég volt a solo pvp
fsszpsból, amit átéltem a TBC alatt...[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
-
BMS
őstag
Duel-nél nem úgy van,hogy 1hp-nál vége van és nem lehet meghalni?
-
Léc
tag
Sziasztok.
A 60-as karakter boostnak van időkorlátja? Mert most per pillanant nem akarom felhasználni.
Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)
-
Bencus88
nagyúr
A mostani classic wotlk-ba már van beépÍtett quest helper?
-
Plata
félisten
Szerintem wotlk volt a legjobb.
Akkor még volt nagy élet és rengeteg barát meg közösség.Ami aztán catával szétesett.
Wotlk-ban rengeteget intáztam és mégtöbbet pecáztam.
Minden veszett cooking reci meg volt és úgy mentem raidelni huntival hogy két tonna kaja volt a macim hátára kötve. -
J o e
tag
válasz echterion #97363 üzenetére
Pont erre gondoltam én is tegnap Láttam, hogy az app tölti a Wotlk Classicot, aminek aztán az lett a vége, hogy gyors csináltam is egy dk-t és elkezdtem felhúzni. Annak külön örültem, hogy lehetett kezdeni 55-ös szinten így nem kell egy csomó időt pazarolni a szintezésre.
Laza tempóban, esténként kis játékkal szerintem eljutok 70-re a launchig, aztán majd látom, hogy milyen élményt fog adni. Nekem anno a WOTLK kimaradt teljesen, Cata közepén csatlakoztam csak be.
Emelett pedig ha megunom a classicot, még mindig lehet retailen is bohóckodni. -
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Elindult a World of Warcraft: Dragonflight bétatesztje!
Továbbra is cél az idei megjelenés!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Megaptera
csendes tag
-
echterion
nagyúr
válasz grizlisandor #97351 üzenetére
Köszi, ezeket ki fogom akkor próbálni.
Az ánglis nekem azért megyeget.******
-
OgreImre
senior tag
-
Plata
félisten
De jó hogy pont erről beszéltek,ciki de gondom akadt küldizés közben.
Nem emlékszem a classic küldik egy részére,hiába toltam már le vagy 20 karival az összes küldit elwynnben és westfallon,a küldik időközben megváltoztak és én főleg a cata utáni változatukra emlékszem.Pedig annak idején felhúztam egy két karit a régi cata előtti zónákban is.
De például hiányzik hogy a térkép mutatja hogy a küldetés hol van.
Westfall-on rá jöttem hogy van olyan küldi amire nem emlékszem hova kell menni,nincs olyan mod ami feltünteti a térképen a küldi helyét?[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz grizlisandor #97351 üzenetére
Az RXP Guides is jó.
-
echterion
nagyúr
-
OgreImre
senior tag
WoW Classic Leveling
Szerintem is jobb a lock szintezni mint a pala. Paladint szinteztem fel 60-ra, de nem tettem volna ha nincsenek barátok akikkel közben jól szórakoztam. Egyedül unalmas volt a szintezés és lassú a palával."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
kicsako
őstag
Kis infó ha valaki tervezne raidet boostolni:
2 óra volt a SOD HC Clear, pontos összeget nem tudok, de raid lead szerint 150k alatt lesz a lóvé fejenként -
Plata
félisten
válasz echterion #97341 üzenetére
Arra emlékszem hogy rahedli sokat mászkáltunk warlock küldi miatt,elkellett menni barrensbe is,ami cinkes volt rendesen.
Viszont marha jókat hülyéskedtünk és simán elmászkáltunk félnapokat gond nélkül.
Annak idején nem volt valami jó buli végigmászkálni fél kalimdoron.Meg nem is tartott olyan rövid ideig.Ha jól rémlik destruction warlock volt és nagyon jól tolta.Másik haverom meg druida volt,még hozzá boomkin,miatta kezdtem druidát lich kingben. -
Plata
félisten
válasz Phoen|x #97335 üzenetére
Retailban igen,de classicban szívni fog.
Vanillától catáig játszottam együtt egy lockal,mindig lock volt a main-je,iszonyú sokat játszottunk együtt,segítettem neki a lock küldikben,amik nagyon szívatósak voltak,na és kell soul bag is,meg soul shardot gyűjteni.[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz grizlisandor #97324 üzenetére
Lock-ot tervezek indítani, blood elf-ként. Azt mennyire szenvedős húzni a classic-ban? A palával anno 25-ig jutottam el, de az életem eluntam, mire meghalt egy-egy mob...
-
Plata
félisten
-
kicsako
őstag
Retail pedig pont most az igazán fun, mert m+ban és raiden is olyan affixok vannak hogy bemegy 10vak és végigütnek mindent is. Nem kell újraprogresselni semmit. Puggal ütöttem 9/10 Mythic Nathriát a héten. Dínár+upgradelős cucc is nagyon bejövős, nem kell hónapokat várni hogy kiessen egy bis loot raidről.
Ugye most nincs valor cap sem, így pillanatok alatt kigeareled a karit és már csak az endgamel funolsz 25-26os kulcsokon...Valor cap valószínűleg vissza fog kerülni DF-ben, de ezt a dínár/raid upgradelőt valahogy átalakítva benne hagyhatnák. Nekem pl. egész 3. szezon alatt 2 karival próbálva 1x sem esett Sigil sem normalon sem HC-n, sem pedig Mythicen...
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Hosszabb kihagyás után visszatérnék játszani Wotlk Classicra. Melyik szervert lenne érdemes választani Allisként, ahol van magyar közösség? Komolyabb szinten pvp érdekel, de heti 1-2* ha időm és energiám engedi szívesen raidelnék is. Naxxot még nem felejtettem el.
Ugyanitt Feral druidként majd arénatársakat keresnék, ha valakit esetleg érdekel.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
grizlisandor
veterán
válasz echterion #97321 üzenetére
Pont a napokban szüntették meg a Dark Portal Passt, akciósan 16 Euro volt azt hiszem lvl 58 boost.
Én behúztam a Deluxot, mert a shámán-t biztos nem fogok kiszintezni classic-on, mondjuk törtön Ulduar, ICC előtti kontentet végigtoltam vele. Még van Lvl 43 körül mage, meg a mostani main egy lvl 65 druid, de a covid pillanatnyilag nem az erőd a Wow-hoz, pedig az wow az élet.
-
-
echterion
nagyúr
-
BoneDragon
veterán
En meg azt hittem mar elindult hivatalosan, de most latom hogy ez csak pre-patch.
-
TBT
addikt
Ha lenne némi fölös pénzetek:
"The Northrend Epic Upgrade costs €79.99 and comes with all the items in the Heroic bundle, as well as the Kalu’ak Whalebone Glider mount to use on Wrath servers, Tuskarr Shoreglider to use on Retail servers, and 30 days of game time.""I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest