Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
garage112
aktív tag
Sziasztok,
LK Classicra visszatérek. Van magyar community? Melyik szerverre érdemes menni jelenleg? Gondolom horda oldal a populárisasbb, még mindigIphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
Plata
félisten
Ma újra retail-on csinálom a Covenant Callings küldiket,van két revendreth-es így egyszerre kettőt tudok le tolni lazán,megcsináltam huntival,4 láda egy wq és kész a kettő,próbáltam druidával de vele először repültem a wq-hoz és az ottani ládát felvettem majd csatlakoztam egy csapathoz és le toltam a wq-t,de neki nem 45% lett a defend revendreth hanem 70%.
A ládától 20% volt a wq-ra meg nem 25%-ot kapott hanem 50%-ot,az hogy a rossebbe lehet? -
-
echterion
nagyúr
Jaaaa, akkor már értem, miért nem hallottam eddig erről.
-
Plata
félisten
válasz echterion #97489 üzenetére
Ahogy Viktor is mondta SW ToR.
Általában egy hétig tartó event,rakghoul plague.
Vagy rakghoul event.
[link]
Ha be futsz vele tömegbe és nincs ellenszer náluk akkor muris.
Pvp meccsen vagy instában imádni fognak vele.
Sw Tor az a Star Wars The old Republic mmo.
[kép][ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Bencus88 #97487 üzenetére
Hogy lehet ezt elfelejteni?
Tök jó móka volt valamelyik nap este SW-ben hülyéskedni.
Egyébként szerintem Sw ToR fertőzős eventje is hasonlít rá.
Csak ott ugye akármelyik vendornál lehet venni ellenszert.
De mivel sok a süket játékos és gőze sincs ellenszerről,jókat lehet marhulni azzal hogy bárhova be lehet menni fertőzötten.
Bár ha be mész egy sok fős bulira fertőzötten és nincs ellenszerük,akkor szidják a mamikáját az embernek.[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
válasz Bencus88 #97482 üzenetére
Ez volt talán a WoW legjobb kiegészítő felvezető event-je. Annak idején, amikor "élesben" ment nagyot ütött. Később tudósok (matematikusok, virológusok, szociológusok stb.) modellnek használták és vizsgálták a játékosok (emberek) viselkedését egy ilyen vírus/stressz helyzetben.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Bencus88
nagyúr
Skacok mi ez az invázió most a klasszikba? Állandóan átváltoztatnak
-
montana92
csendes tag
Köszi mindenkinek a (gyors) segítséget!
Szóval ha jól értem, sima sub-ot nem vehetek belőle, de ezt a külön, meg nem újuló game time-ot viszont igen: https://eu.shop.battle.net/en-us/product/world-of-warcraft-game-time?p=142401
@frango13: Köszi a kiegészítést, ennyi belefér nálam.
-
-
montana92
csendes tag
Előfizetés kapcsán tudna valaki segíteni a következő dilemmával?
A konzolvilág oldalán van egy, a battle.net-es előfizetésnél olcsóbb megoldás (8800 ft): https://www.konzolvilag.hu/pc/blizzard-world-of-warcraft-60-days-gametime-card
Viszont nem tiszta a dolog, hogy ez most olyan mint a régi 60 napos kártya, amit pl. korábban a cd galaxis is árult, vagy ezzel 26 eurónyi balance-t vásárolhatok? A kép miatt nem tiszta, normális leírás meg nincs... aki vásárolt már ilyet, az esetleg tudja, mit kapnék valójában?
A másik pedig, hogy amennyiben Blizzard balance-t lehet vele tölteni, jól tudom, hogy abból jelenleg nem lehet előfizut venni (csak pl. tokent)?
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #97467 üzenetére
Felkerült Curseforgera, ha valaki keresné rajtam kívül is az Auctioneer wotlk classic verzióját.
-
Plata
félisten
Srácok miféle buggal lehet be menni timewalkingra kiskarival?
Ma este 40-es karival voltam egy csapatban timewalkingon.
Vagy a játék bugolt be és rossz szintet mutatott,de többször is megnéztem a monk nem volt 50-es szintű.
Nekem meg azt írja a játék 50-es vagy nagyobb szint kell hozzá. -
Plata
félisten
Retail leveling egy vicc.
Beszélsz Chromie-val és át rakod magad cata kiegre,akkor a random instáknál előjön a classic insta,onnan már csak pár óra random insta és meg is vagy.Ha eléred 50-et és van timewalking akkor a hatvan is megvan gyorsan,skippeled suttyóland sztorit és irány a random timewalking.Ha kifogsz egy olyan instát amiben sok a trash akkor hamar 60 leszel. -
KTony
tag
válasz Phoen|x #97452 üzenetére
A Dk nak viszont feltétele hogy legyen nagy karaktered classic on?
Ha igen akkor lábonlövés kb a retail és a classic játékos az két külön tipus. A retail játékosok nagy része szerintem sose játszott vagy játszana classicon. A mountért biztos nem fogok classic levelingezni még a mostani retail levelinget is fáj csinálni. -
Viktor77
titán
válasz grizlisandor #97456 üzenetére
Nekem kikapcsolt adblockerrel behozza az oldalt, onnan egy link egy másikra, de hogy ott hol van a classichoz...
Azért a linket bedobom. [link][ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
lakisoft
veterán
válasz grizlisandor #97456 üzenetére
használj mást pl: Trade Skill Master az megy mindenhol
- Árad -
-
grizlisandor
veterán
Curseforge-n azt írják, hogy van wotlk classichoz Auctioneer addon, a fejlesztő weboldalán, de én rámegyek a Downloads fülre csak "Loading versions..." feliratot kapok, több böngészőben is, kikapcsolt add blockkerrel is. Valaki dobna egy letöltő linket hozzá?
Most Auctionatorral szenvedek, de ez nem annyira kezes bárány.Szerk.: Az a mount az gyönyörű!
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Nem tudjátok az aktuális raid curve-jét meg lehet még szerezni? ha igen meddig?
- Árad -
-
TBT
addikt
válasz Phobion #97433 üzenetére
Mennyit kell játszani ezért/meddig kell eljutni? Elkezdtem játszani vele, de még nem adta meg. Ennyi idő retail után kész fájdalom számomra ez a Lich King Classic, pedig 2008-ban nagyon szerettem.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
laceszgamer
addikt
Elsőre megpróbálom most ezt az auto detectet átraktak fixen 3080-ra, bár mondjuk még a profi is F-es, nem tudom miylen más karit érzékelhetne, aztán haladok sorban, most futok pár próba kört.
Betöltési idő eddig bíztató.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz szaszab #97447 üzenetére
Nvidia van nekem is, mindjárt megpróbálom majd, pont jön le a játék, tegnap a végére mikor kiírtam utolsó kommentem már letöröltem, gondoltam egy reinstall sem árthat.
Mondjuk ha jól rémlik nekem Windowed fullscreen módban volt a játék.
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
szaszab
aktív tag
válasz Phobion #97442 üzenetére
Nekem az volt erre a megoldás, hogy windowed mode helyett fullscreen-re váltottam. Ahogy visszaváltok windowed módra újra előjön a hiba.
Én is hardver problemára gondoltam. Lecsereltem a 450-es Corsair tápot 650-es FSP-re, a 1060-as VGA is cserélődött, és ugyanúgy megvolt az akadozás, baromi idegesítő volt. És vicc, hogy ilyen dolog akasztja meg a procit. Mert egy sima, mezei mob loot-olásnal is előjött. A Dx 12 vs 11 babrálas sem segített nekem.
Ami meg vicc, hogy win10 és 11 alatt is fennáll a probléma, ellenben linux alatt nem. Btw nVidiáról AMD VGA-ra váltottam. :) -
echterion
nagyúr
Szerintetek egy 1050-es vga-val milyen beállításokon fog döcögni a WoW 1440p-ben? Átmeneti megoldás lenne, míg nem szerzek be egy 1060 v. 1070-es vga-t.
-
laceszgamer
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek, délután megpróbálom őket, remélem nekem is segít.
Mondjuk ha bejön a DX11 legacy-ra állítás, akkor az azért vicc lesz, mármint a fejlesztők számára, hogy valamit eltoltak a DX12 vezióval.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Phobion
őstag
válasz laceszgamer #97437 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám volt, ez segített:
-
J o e
tag
Szia,
Ugyanebben a cipőben voltam nemrég, nekem az alábbi megoldások valamelyike (vagy az összes? ) segített:
Beállítások Advanced menü:
-Max foreground, max background (állíts be egy tetszőleges értéket, egyből látni fogok, ha kicsit túl sokra lőtted be),
-DirectX (állítsd át pl. DX11-re)
-Graphic Card- nekem auto detecten volt, átállítottam a dedikált kártyára,
Beállítások Graphics menü:
-Kapcsold ki a Vertical Sync-et
-Custom menüben is tudsz csökkenteni ha esetleg minden high beállításon van
Beállítások Network menü:
- Optimize Network for Speed (kapcsold ki, mert ez is tud okozni lagot/low fps-t)
-Enable ipv6 when avaliable (kikapcsoltam)Ezeken kívül érdemes lehet ránézed a vga driverre is, hátha van frissítés.
Nekem ezek segítettek, a beállítások előtt iszonyatos lagok és fps dropok voltak.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Scrake^;DD #97430 üzenetére
Az a szerver egy daralo, a chaten full spam gdkp, boost, meg minden szemet, nem sok ertelmet latom. Hacsak arra nem jo, hogy gyorsan felszintezd a karaktert es gearbe rakd a wotlk elejen a karaktert es utana at transfereld valami ertelmesebb szerora. Bar gyanitom minden szeron que lesz, nem lesz probelma a dungi spammel.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
laceszgamer
addikt
Szerk2: Biztos ami biztos, memoria tesztelve, semmi gond, SSD tesztelve, szintén hozza a gyári értékeit.
-
laceszgamer
addikt
Szerk: ADDonok nélkül, WTF mappa törlésével is ugyanaz.
-
laceszgamer
addikt
Van valaki aki kifejezetten jól ért a WoW "lelkivilágához?"
Pár hete jelent meg egy kifejezetten zavaró probléma, először csak mikrolaggok itt-ott, FPS sem esik le de egy észrevehető pillanatra megáll a kép. Illetve néha ezt-azt lassan tölt be, pl karakter portréja, dungeon finder fül háttere ilyesmik.. Illetve a betöltési idő is hol 5 másodperc, hol 20.
Viszont néha bedurvul, pl a hang is nekiáll akadni, meg többször játszódik le.Mivel pár addon régi volt, gondoltam frissítgetem, meg töröltem is párat, Skada, Little és Bigwigs illetve Postal maradt.
Elsőre úgy nézett ki megoldotta, gyors lett minden, aztán kövi alkalommal ismét ugyanúgy előjött minden.
LUA errpr nem jött ki semmi.
Gép bőségesen túlteljesíti azt amit a WoW kérne mellé M2 SSD-ről fut, az sem lehet korlátozó tényező.
Most megpróbálok pár napig totál addon nélkül játszani, hátha. De addig ha esetleg emgint előjönne, van valakinek ötlete? Illetve a felsorolt addonok közül esetleg másnak okozott vmelyik hasonló gondot?Repair természetesen ment már a játékra, illetve más játékkal semmi gond, még Classic-al se pedig az papíron azonos alapokon fut.
-
Phobion
őstag
Na hoppá!
Play a Death Knight in Wrath of the Lich King Classic™ and Get a Mount in WoW®
És már ott is van! [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Scrake^;DD
aktív tag
-
hemaka
nagyúr
válasz Scrake^;DD #97426 üzenetére
PVP kellene gondolom, de nincs olyan. Ha van akkor az valami low pop szerver. [link]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Scrake^;DD
aktív tag
Hali! Van hiteles oldal, amely mutatja egyes realmok populációját? Valami olyat keresnék LK-ra ami 50-50. Tudtok ajánlani jót? nem lényeg, hogy magyarok játszanak rajta
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
BMS
őstag
[link]
Új loot és portré."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
grizlisandor
veterán
Játszik valaki Elvui, Gennui párossal?
Láttam egy UI-ról youtbob videót, megint megtetszett. -
BMS
őstag
Garrison-ban milyen típusú hajókat építsek? Most jelenleg level 2-es a shipyardom és kell 25 naval treasure quest a 3-ashoz...De sosem jön össze úgy a százalék. A heirloom gyűrűket akarom kiszedegetni.
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Plata
félisten
válasz Phobion #97404 üzenetére
Miért kell csapat ahhoz?
Bc-s raidek egyedül is annyiból állnak hogy rohansz és a mobok bossok döglenek körülötted.
Én is farmoltam sokat,bár nekem a plate cuccok kellettek.
Ili pengéje általában mindig olyan karinak esett aki nem is tudott vele mit kezdeni.
Mint a thunderfury is.Meg a legendary íj is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest