Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medmex889
újonc
Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy régen játszottam a játékkal (évekkel ezelőtt), az email címem azóta viszont megváltozott és szeretnék újra játszani a játékkal . Hogy lehet megváltoztatni az accomhoz tartozó e-mail címemet? Már ha megvan a régi accom . Köszönöm
-
Plata
félisten
válasz DopeBob #84895 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
Ha a karid eljut warfrontra ott felöltözik és kész,game over.
Timewalking miatt valamennyire van mit csinálni,a harmadik karit húzom fel épp.
Az első hordást.
De horda oldal nehezebb,ciki hogy mennyi bénázás van horda oldalon timewalkingon,már egy vacak nexus sem nagyon megy,nehezebb instákkal meg még több a baj.
Pit of saron-on is voltam ma hordás karival,de azt hittem már feladom és lelépek.Eszement hosszú insta volt.
Gundrak-ban meg eltévedtek és behúztak mindent.
Csak azt nem tudom mi lesz ha mind a 19 karim 120 lesz. -
DopeBob
addikt
válasz Arnold2 #84868 üzenetére
Még sima wow idején C'thun kill. De akkor már nagyon ki volt feszülve mindenki, kb rá is ment a guild, mindenki nyelt, amíg meg nem lett aztán game over. De mikor végre sikerült legyőzni, az nagyon jó érzés volt
Más. Félelmetes mennyire nincs tartalom most a játékban... vagy én nem találom. Alig vártam, hogy 120 legyen a hunterem, nagyon élveztem vele a szintezést. Pénteken meglett, most már ilvl 340, és egyszerűen semmi késztetés, hogy bármit is csináljak vele. Raidelni család és pici gyerek miatt nem nagyon tudok, istázni nem sok értelme van, úgyhogy marad a karihúzás, mert maga a játék még mindíg nagyon tetszik
MZ/X
-
Plata
félisten
válasz cl.aci #84889 üzenetére
Amióta a szakmát szét szedték.
Csak az alap classic skillhez ad 5 pontot,ha az maxos akkor nem kapsz.(#84888) DjDanee87
Akkor az vicces mert most megnéztem két karival nem 340-et mutat én meg annyira emlékeztem.
Az egyik a repus karim amivel a repukat farmolom,a másik meg a hunti aki hetek óta garrisonban tesped.[ Szerkesztve ]
-
cl.aci
aktív tag
Darkmoon szakmás q. mióta nem adják a +5 skilpontot?
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
-
fauv
őstag
üdv!
Srácok , mekkora ilv- kell ahhoz, hogy a q nál, ami 310-340-355 ilv szintű itemet/ fejes, chest, vállas / ad, ha a 4 q-t megcsinálod, 340-ről 355-re váltson?
köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Gyors kérdés, ha már egyszer lootolva lett eg raid boss, de még egyszer megölöm és van nálam reroll token, akkor azt tudom használni?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
lakisoft
veterán
Nekem a Vial of Sands recept farm (sajnos csak horda oldalt van meg és csak a recept! a mount nincs )és a Ashes of Al'ar és folyamatban a fekete pók farm és az ah-s mount farm.
- Árad -
-
Csapoati
nagyúr
Na ez egy szuper kérdés, most elgondolkodtam.
Vanillában megütöttük Ragnarost, akkor kb az volt az elérhető célunk guildként, volt is nerd scream TS-en.
Wotlk-ban az icecrownos glory of... achira vagyok büszke, a sindragosás elég nehéznek bizonyult (de megérte, az a legszebb mount még mindig a játékban szvsz)
Cataclysmben kb world 1000.-nek ütöttük HC Madness of Deathwinget, amit vagy 3 hétig próbáltunk előtte - ez is nagyon jó érzés volt (mármint hogy végre lement).
BfA-ban meg Motherlode végén a bossnál elsőre meglett mythicen (még az első héten kb) az achi (a Ready for Raidng VI talán), a többiek is csak pislogtak.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #84873 üzenetére
Ha szeretnéd, miért ne mondhatnád annak
Viszont a lock MT questeknél én azt tapasztaltam, hogy az ilvl igen szépen segített. Hirtelen nem emlékszem olyanra, hogy a mechanika egyből kinyírt volna, ha pl nem szakítod meg egyből (hangsúlyozom magasabb ilvl-en, nem az akkor aktuálison).
Szóval ha türelmesebb voltál és túlgearelted, akkor ha nem is simán, de kb 3-4 try-ra lement (az addigi 25-30+ -hoz képest). -
Viktor77
titán
Talán a holy pala mage towert mondanám, azt sem azért, mert nagyon nehéz lett volna, ha nem mert nem a healen volt a hangsúly.
Meg amúgy is, volt talán 50 tryom, most ezt nevezzem nehéznek?Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Error
csendes tag
Thorium Brotherhood repu farm az betett. Dungeon reszet úgy, hogy valakit invelni kellett mindig és óránként talán 5 alkalommal lehetett ha jól emlékszem. Felhúztam egy Rugót 60-ra, hogy gyorsabb legyen a farm, de így is sokáig tartott kibányászni a szükséges mennyiségű dark iron-t...
AsRock B450 pro | AMD Ryzen5 2600X | Dark Rock 4 | Sapphire RX580 Nitro+ | ViewSonic XG3240C | Be Quiet Silent Base 600 | Be Quiet Pure Power 600w |
-
Arnold2
őstag
válasz cl.aci #84870 üzenetére
Hát ha az kotta részeg volt, akkor neked nem szabad máshogy főznöd. Azóta is emlegetem, hogy milyen finom is volt!
Jaj, Alakirt ne is mond
(#84869) Sspot A Brawlers Guild-nél én mindig "csalok" egy kicsit. Altalában mindig kieg vége felé nézek arra és amit ugye nyers erőből meg lehet oldani / túl lehet élni az megy pik pak. Néha akad csak meg a gőzmozdony, ha mechanikából kell megpüfölni, mint pl Hexus vagy Hexagon, vagy hogy hívták, mikor egy lézer labirintusban kellett pörögni közben DPSelni
-
Arnold2
őstag
válasz lakisoft #84867 üzenetére
Még a transmogosra sem futja :S Apadóban van a játék kedv, ezért apadóban van a gold is :S
Más, egy kis beszélgetés indító
Kinek mi volt a legnehezebb dolog amit elért in-game? Akár egyedül, akár csoportosan?Nekem locként vita nélkül a zöld tűz küldi. Amikor kijött meg sem tudtam csinálni, pedig volt benne vagy 50-60 try. Kellett vagy +20 ilvl és majdnem ugyan ennyi try, hogy beadja.
A második a listán a legó pálca Firelands-ből, de ott egy kiváló makróval, amit a wowhead-ről láttam már sima volt (nem emlékszem, hogy mi volt már, de Nexus-ban volt egy bitang mob és vagy őt vagy egy addját szakítani kellett, különben neked lőttek. A lock még akkor csak a felhunter lévén tudott szakítani, ami szeretett beakadni, megmakacsolódni. Ezen segített a makró, ha jól emlékszem).
Nektek mi volt az, amire azt mondanátok, hogy na ez már kemény volt, mint a fagyott kutya lába?
Jéé, megkaptuk a sapkákat
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Vagy van az ah-s mount. Kinek van meg?
- Árad -
-
Viktor77
titán
-
Plata
félisten
válasz Csokishurka #84864 üzenetére
A vendorok közt northrendi dalaranban is van egy Ah-s ha jól emlékszem és a légiós dalaranban egy engineringes Ah-s.
-
Plata
félisten
válasz Csokishurka #84862 üzenetére
És ami dalaranban van az nem közös?
Sima AH az szerintem nem közös.[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Most az AH cross faction vagy nem?
1 AH/realm/frakció és kivételek a booty bay, gadgetzan AH-k?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Viktor77
titán
válasz lakisoft #84859 üzenetére
Erősen úgy gondolom, hogy igen.
És igen, most beszéltük valamelyik nap, ha van nálad, feldobja a lehetőséget. 2-t vehetsz hetente és max 5 lehet nálad.Boralusban a heti q-t adó teknős a kocsma bejáratánál van, így ha nála jártál, látnod kellett a felkiáltójelet a mellette lévő épületben. Horda oldalon nem tudom hogy van.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Plata
félisten
válasz Mister_X #84823 üzenetére
Ma 8 karival le toltam a Vol'Dun-ban dekkoló heti world boss-t,minden karival vettem egy tokent.
Nyolc kariból két karakter kapott alapból itemet,három karakter kapott itemet a tokenes bónusz rollból.
A két mázlista pont a bónusz mázlisták közt volt,így két kari kapott két itemet egy kari egy itemet a többi semmit.
350-375 itemek estek.
De legalább a token ára visszajött,mert a boss pont annyi war resources-t dobott mint amibe a token került. -
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
Tud esetleg valaki olyan addont, ami kiírja a cuccokra, hogy jó e még valamire? Vagy legalább annyit, hogy melyik kiegből való? Tele vagyok minden féle crafting reagentel, gondolom a BfA előtiek semmire nem jók már, de nem tudom, hogy pl a 60 féle húsból mi kell még.
MZ/X
-
Plata
félisten
válasz DopeBob #84850 üzenetére
Na ezt a tippet is köszönöm,ki is próbálom.
(#84849) Viktor77
Na az szép lett volna 1 nap ücsörgés abba a mocsok barlangba.
Holnap majd megnézem hátha dob olyan toy-t.
Gondoltam rá hogy várok még egy respawnt hátha,de akkor jó hogy nem maradtam ott.
Timewalkingra mentem inkább,utgarde pinnacle veszett jó,olyan 15-20 perc és 300 ezer xp felett jön.[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Csokishurka #84846 üzenetére
Nincs ilyen hogy max 20 ilevel+ a titanforge. Egészen 395ig tud felproccolni bármi, még akár a 325 hc instás cucc is. Csak ennek az esélye nagyon kicsi.
Mikor esik egy item dob egyet a rendszer, hogy kapsz-e +5 ilevelt vagy nem. Ha nem akkor nesze, ott a 325 hc loot, mehet a vendornak. Ha igent dob és 330 lenne, akkor jön a következő roll az újabb 5 ilevelért és így tovább. Tehát az alapból kisebb item kevesebb eséllyel lehet 395, de az esély arra is megvan. Nekem pl Uldir hcban volt szerencsém egy gatyával ami megkapta a maxos 395öt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Csokishurka #84840 üzenetére
Pontosabban:
+5-10 ilvl a warforged és +15-től egészen a maxig (385 asszem) meg titanforged.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Plata
félisten
válasz DopeBob #84844 üzenetére
Utánanéztem wowheaden és megkerestem azt a rare-t ami dobja,vagy félóra ücsörgés kellett hozzá és spawnolt,sikeresen kilőttem hordások orra elől és megvan.Csak blueprintet dobott,pedig wowhead szerint toy is eshet belőle,de nincs kedvem megint vagy egy órát ott dekkolni.
Köszi még egyszer,asszem sose jöttem volna rá.
Azt hittem elég a shipyard hozzá,egy hajót fel is szereltem ezzel a vacakkal.
Bár még így sincs küldi,de remélem valamikor most már feltűnik. -
Csokishurka
őstag
-
Plata
félisten
Volna egy kérdésem.
Hátha valamelyikőtök tudna segíteni.
Szeretném megszerezni a draenoros heirloom gyűrűt.
Ha jól értem garrisonban kellene esnie egy hajós küldiben.
Már jó ideje aktívan tolom garrisonban a hajós küldiket,a shipyardom 3-as szintű,10 hajó van benne,mind az 5 fajtából 2-2.Állandóan tolom vele a küldiket,mostanában ritka a ládás küldi inkább így tolok másféléket is,de eddig csak petek estek és mount,na meg rengeteg baleful item,de sosem láttam még jelét sem heirloomnak.
A napi küldiket is letolom ami 600 olajat ad Tanaan jungle-ben.
Ilyen ritka lenne ez a küldetés vagy valamit kihagytam?[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Timewalking insta megint egész jó sok xp-t ad.
Utgarde pinnacle több mint 300 ezer xp-t hozott.
Gondolom csak azért ennyit mert kevés a trash,általában 1.7-3.6k xp egy mob.
Kivéve a mini zombik azok olyan 900 xp körül adtak talán. -
Joezyka
senior tag
válasz Csokishurka #84840 üzenetére
ez így szám szerint 40 lett (maradhat? )
340->380 (mivel wf-en 340-es cuccokat ad, nem?)Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Csokishurka
őstag
válasz Joezyka #84838 üzenetére
Minden gear itemenek amit kapsz legyen az ládából, raid bossból, dungeon bossból van esélye hogy upgradelődik. Azt hiszem 20 vagy 25 ilvl-t ugorhat maximum.
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Plata
félisten
válasz Joezyka #84836 üzenetére
Nekem nincs szerencsém warftonttal.
Sokat mentem,nyolc karival toltam.
Egyik másik kis karival sokat is,de most nagyon peches voltam,szinte mindig ugyanaz jött.
Három karival is kifogtam ugyanazt kaptam 340 és 370-ben is elsőre.
Több mint kétezer lw craft alap jött össze a sok scrappelt cuccból,úgy hogy húznom kell egy lw-s karit is. -
Joezyka
senior tag
warfronton a q-ból kaptam egy 370-es gatyát, örültem is mint a disznó, viszont ma 'sima rewardként' kaptam egy 380-ast.
eddig csak 340-es cuccok estek, hogy kaptam 380-ast? (nem panaszkodok, csak nem értem).
Csak hogy panaszkodás is legyen, persze, hogy ahol a legmagasabb ilvl-em van oda ad egy mégmagasabbat, és nem a csóri 320-raHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Lacee1986
senior tag
válasz Mister_X #84832 üzenetére
Semmi köze ennek a class balance-hoz, egyszerűen csak így húzzák el a contentet, hogy tovább fizessenek elő az emberek, pont. Aki nem szeret várni, annak elég befizetni majd januárban mikor kijön az új raid, ha nem érdekli az új warfront meg expeditions (amit megértek).
Az én tempómpnak például tökéletes ez a fajta tartalom adagolás és gondololom másoknak is akik csak napi 2 órát játszanak.
-
lakisoft
veterán
Nálatok is jön le a patch? 16+Gb-os!!!
- Árad -
-
Mister_X
nagyúr
válasz hunvarlan #84831 üzenetére
Jaj nehogy a “timegating” miatt kezdjünk sírni, unalmas official fórumon is és ott is meg lett magyarázva.
- lesz egy combos class balance, eddigiek alapján feral druid, elemental shaman és shadow priest életképes lesz, de minden spechez hozzányúlnak
- trait változások
- folytatódik a war capaign (most kapaszkodjatok meg: valószínűleg heti timegate lesz itt is, hogy a tetőpont Battle for Dazar’alor előtt legyen)
- új warfront, egyszerűbb lesz gearelni
- profession változások (gearek tippre BoD materialt igényelnek majd)
- blood elf és dwarf heritage quest lineezeket mind megkapjuk. Az egyetlen “valós” timegate az új raid és a season 2 (Mythic+ affix változások, új azerite armorok) januárban. Miért? Mert class balance változás keresztbe tenne a mythic raid csapatoknak, ki kell tapasztalni PLUSZ karácsony meg miegyéb, nem lehet progress raidelni úgy, hogy az embernek ilyenkor magánéleti kötelezettségei vannak. Már akinek van élete, persze.
Ameddig kijön az új raid és tudom, hogy ez sokaknak fájdalmas, hogy miért nem nyitják ki Ahn’qirajot, ha már fizetett érte, de ez van. Tessék kiismerni a spec változásokat mainen, húzni kicsit az altokat, azokat lehet gearelni most majd két warfrontból, a Darkshore setek meg amúgy is baromi jól néznek ki, változatosabb lesz az island expedition, így nem foghúzva kell teljesíteni a heti kvótát és már el lehet verni a doubloonokat.
Persze kijöhetne majdnem minden egyben, mint TBC idején, aztán fél év múlva egy guild megszerzi a world first killt az első raidben, mert addigra lesz meg az attune és az életképes gear mindenkinek.
Nem muszáj előfizetni, nyugodtan várj akkor a megújítással januárig, csak aztán ne lepődj meg, ha negyed annyi DPS-t hozol, mint előtte, mert változtak a talentek, traitek és a basic rotationöd és egy normal BOD groupba se tudsz bekerülni, mert 375 ilvl alatt és AOTC achievment nélkülnem hívnak be.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
hunvarlan
aktív tag
válasz Mister_X #84830 üzenetére
Akkor ehhez hozzá jön a következő kérdés amire csak a blizzárd tudja a választ ha minden benne van a patchben akkor miért nem adnak mindent oda vele mért kell januárig vagy kitudja meddig várni rá? Nekem pont ma jár le az elő fizum és nagyon gondolkodok rajta hogy egyáltalán elő fizessek-e rá vagy nem sajnos eléggé rossz lett ez a kieg eddig pedig erre nem emlékszem a wowos pályafutásom alatt hogy lett volna erre példa hogy ha be van fizetve mégsem játszanék. (SZVSZ)
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz hunvarlan #84828 üzenetére
Nyakamat rá, hogy bent lesz minden és csak jön az unlock patch. Nem emlékszem, hogy Uldir előtt olyan sokat töltögetett volna, egyébként is Siege for Dazar'alor fent van PTR-on, allied race "semmi" adat ezekhez képest (modelek már most megvannak NPC-kként, a többi csak stat), blood elf / dwarf heritage quest line tudtommal 8.1 launchkor elérhető lesz, ahogy az új Island Expeditionök is.
-
cl.aci
aktív tag
-
hunvarlan
aktív tag
válasz laceszgamer #84827 üzenetére
Pont azon gondolkodtam hogy miért lett ekkora a játék most jelenleg 72gb nálam gondolom az addonok miatt is nagy a mérete de érdekes elvileg a raid sincs benne sőt az új allied race-ek sem akkor mitől ekkora?????
-
Joezyka
senior tag
válasz Csokishurka #84824 üzenetére
nekem valami path-et tölt, az akasztja a gépet is (nem értem miért, sose szokta).
Melóhelyen nekem megy minden speciel.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Csokishurka
őstag
Nálatok nem vacakol a blizzard shop a böngészőben? (Meg a battle.net progiban se nagyon jött be ha jól emlékszem)
Nekem nem akar betölteni? (Lehet mert össze rúgtam a port a supporttal? )"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Balcsix #84817 üzenetére
Én csak azerite tokennek hívom, mert az esetek 90%-ában artifact powert ad World bossokra érdemes eltolni vagy olyan M+ dungeon végén, ahonnan BIS itemet remélsz - és amúgy lószart se kaptál.
-
Fandango
veterán
Ezer éve nem húztam altot, és most meglepett, hogy 58-as szinten lehet menni Northrendre is.
-
Balcsix
senior tag
Seal of Wartorn Fate mire jó amit horda oldalon Zurvan-tól lehet váltani?
-
Peetey91
senior tag
Annyit beszéltetek itt a hunterekről, hogy megújítottam az előfizumat és horda oldalon felhúzom 110-ről a hunteremet, azt a sztori szálat úgysem láttam még.
-
Lajtorja
aktív tag
-
cl.aci
aktív tag
válasz Cathfaern #84803 üzenetére
Helfireben lévő zöld core houndot lk elején fogtam be, vagy 10.-re sikerült mert fearelt vagy megevet simán mire végigért a tame beast, speed potival és minden nyalánksággal, természetesen nem a kissebekre mentem hanem a q moobra.
lakisoft: Fagyasztó csapdával a legegyszerübb befogni az egyszerübb peteket aládobod és utánna simán teameled, nálad nagyobb szintü petet nem tudsz befogni, pandás rare farkast (amelyik szájában a kard van) csak a kövi kiegben lehetet befogni mert ott lépted túl a szintjét.[ Szerkesztve ]
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
Plata
félisten
válasz k.kristof #84808 üzenetére
Nekem hiányzik a pet talent is,mert régen a petnek is volt saját talent fája.
Meg rossz hogy minden pet kb egyforma lett,nincsenek egyedi képességek.
Hiába mész el egy ritka vagy különleges pet-et befogni,ugyanaz a képessége lesz,csak esetleg más a külseje.Másik ami nekem fura most az a MM hunti,116-os szintű karimnak van 49k hp-ja és 30k-s lövéseket ad le.
Szerintem még egyik karakterem sem tolt ekkora sebzéseket szintezés közben.[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
Régen minden jobb volt, a 4.3-mal változtattak rengeteget a peteken, például a stance-eket átvariálták, már nem agressive, defensive és passive volt, pedig azpkat úgy szerettem. Beállítottam agresszívre a petet, és amíg én áskáltam az archeologyhoz, ő körben mászkált és gyilkolta a mobokat.
Exotic petekhez visszakanyarodva: általában elég a BM spec a befogásukhoz, de van néhány, ami különleges eljárást kíván, például a Hyjalben lévő spirit beastek. Magriát és Ankhát csak úgy lehet befogni, ha nincs rajtad armor, mert annál nagyobbat ütnek, minél több van rajtad
Anno engem is riasztott egy guildtárs, hogy ott van, szaladjak befogni. Már elkezdtem a spellt, vagy még épp csak megérkeztem, amikor jött egy másik hunter, belelőtt, de mivel nem vette le az armorját, egy harapással megette a pet. Én meg befogtam, visszaöltöztem, és addigra pont visszaért a hullájához a másik. Én integettem neki, ő meg beintett nekem.
-
Plata
félisten
válasz Arnold2 #84801 üzenetére
Én úgy emlékszem Wotlk idején a szellem petek voltak a legjobbak,előtte meg az egyik legjobb az a rare tigris ami winterspringben spawnolt ritkán.
Lich king idején én is cseréltem a petem szellem grízlire.De előtte sokáig medvém és winterspringi macskám volt.Bc idején szereztem egy farkast ami nagyon erős volt,azt hiszem blade edge mountainban fogtam.De lich king idején sok petem volt.Akkor lett egy csomó exotikus pet és mindből akartam.
Arcturis és volt szellem tigrisem is zul drakból.
Ha jól emlékszem arcturis pont egy allis griffes közelében spawnolt,erős volt és segítséggel fogtam be.
De nem volt egyszerű mert mindenki őt akarta.
Régen még a rare petek egyediek voltak,spéci képességeik voltak és erősebbek is voltak.
És régen a petedet etetni is kellett.Ezért kellett peca és főzés.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Mister_X #84802 üzenetére
Core hound nem volt befogható a vanillában. Ott igazából szinte minden pet egyedi volt, a rare-eknek meg még egyedi képességeik is voltak.
lakisoft: Amelyik nem zabál meg.
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Köszi a válaszokat!
Van-e szintkorlátozás arra hogy milyen petet foghatok be?- Árad -
-
Mister_X
nagyúr
válasz Arnold2 #84801 üzenetére
Túl fiatal vagyok a vanillához, hagyjatok békén Biztos voltak rare petek, pl. Core Hound elég rare-nek tűnik. Outland Nagrandon nővérem azzal szórakozott, hogy BM-ként próbálta a drabál dínókat befogni. De tudtommal Legionig még a petek sebzése se volt egységes? Most meg már az, tehát minden pet base damage-e ugyan annyi és a te statjaid növelik.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz Mister_X #84800 üzenetére
Összefolynak már a kiegek, de ha szigorúan a classicot nézzük, akkor nagy volt a választási lehetőség pet szinten? Vagy mindenki ugyan azzal a leopárddal, tigrissel, macival ment? Voltak rare petek annó?
Mert a (macskabuzi) barátom anno mindig ugyan azzal a leopárddal / tigrissel (és kék fehér darnás tigris mounttal ment) így esélyem sem volt más hunter petet látni a közelemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest