-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Már látszik a fény az alagút végén... Alig várom, hogy átjussak, szerintem holnap meglesz az 58. szint is (Ha jól emlékszem, ennyi kell hozzá minimum). Odaát már jó lenne pár instát is lenyomni, remélhetőleg lesznek olyanok, akik segítenek ebben. Ami pedig ezután jön, az számomra tök új lesz, annak idején csak a BC volt meg, sem a Lich King, sem pedig a Cataclysm területein nem jártam még.
Egyébként rájöttem már, hogy miképp húzhatom ki fizetésig: 28-án lejár az egy hónap, akkor aktiválom a 10 napos ingyen trialt a pandás kieggel, az pont elég lesz hozzá, hogy negyedike-ötödike környékéig kitartson, mire meg tudom venni a GC-t és a kieget. Egyelőre bőven elég lesz, most a WoD számomra teljesen felesleges, még eltart jó ideig, mire érdemben belefoghatok. Instant 90-es kari amúgy sem jó erre, mert a skilleket menet közben jobb kiismerni.
De még elválik, még a Dark Portal is csak most került látómezőbe, hol van a vége?
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- Hogwarts Legacy teszt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...