Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz Viktor77 #52899 üzenetére
Akkor szerintem bőven jó lesz. Nekem a hd4000 i3-3225-tel volt, (most 'downgradeltem' hd2500-ra i5-tel) bár az i3 is erősebb... de a lényeg, hogy annyira biztosan nem fog nőni a gépigény, hogy az ne legyen stabil 30+ 1366-on; 5 fősökben, meg a szabad világban. Ki. Van. Zárva.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Viktor77
titán
válasz nonsen5e #52898 üzenetére
Én is azt olvastam, hogy kb. pariban van a 4000-rel, de soha nem esik a 3000 teljesítménye alá (azon meg szépen fut, ahogy néztem a videókat, bár ott ugye jóval erősebb a proci).
1366-ban szeretnék játszani, raidelni már nem igazán (abból 7 év elég volt), nem baj, ha lowhoz közeli beállításokkal (ok, hogy a MoP jól mehet, de megint nőni fog a gépigény).
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
nonsen5e
veterán
válasz Viktor77 #52897 üzenetére
Amennyiben hasonlítható az Intel HD Graphics 4000-rel, ahogy néztem nagyjából hasonló teljesítményre képesek, akkor 40+ fps fullHD low-fair felbontáson simán meglesz vele, 25 fős raideken is minimumra (felbontást is leeee 720p felé) csavarva nagyjából még játszható marad, de necces.
-
Viktor77
titán
Itt is megkérdezem, hátha.
Athlon 5350-es APU-t tervezek venni, csak nagyon kevés róla az infó, a WoW-hoz való hozzáállásáról.
Kinek van infója ilyesmi cuccról (mobilcucc, IGP) ?
Mondjuk YT-on van MoP gameplay P4+GMA X3100 kombóról, és egész jól megy, annál meg csak jobb.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Fandango
veterán
válasz laceszgamer #52894 üzenetére
26 gigat szed le, lenyegeben egy komplett WoW installt kapsz.
-
laceszgamer
addikt
WoD béta mennyit tölt le? 26GB-ot vagy csak annyi a helyigénye? Nem tudom bekockáztassam-e hogy leér-e az este.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Wolverine
félisten
Legalább glyphelted?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Blizz
őstag
Srácok a bubi hs macroja nem ez?
/cast Divine Shield
/use HearthstoneMert nekem csak bubizik és kész, nincs hs
No mistakes, just happy little accidents
-
laceszgamer
addikt
válasz vvega30 #52867 üzenetére
Idő/xp ben mondjuk a küldik még mindig a leggyorsabbak arányaiban. 30-35 ig még jó alternativa az instákban a küldik, mert rengeteget adnak, de utána már arányaiban sokat csökken, jobban megéri területről területre haladva felkapni 5-10 egy csomoban levő küldit.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nonsen5e
veterán
válasz ígyvanferi #52875 üzenetére
...
6 éve meglévő, JELENLEG 89-es karakterre.
Megfelel?
-
k.kristof
őstag
válasz Khelben #52870 üzenetére
Jó, az a 0%-os teknős a kivétel, úgyis csak horgászással szerezhető meg, vízen pedig egy mount jár (Azure Water Strider), de az 100%-os sebességgel. Kivéve ha DK vagy, akkor bármivel járhatsz vízen.
Vagy keverem a teknőst a TCG-s teknős mounttal?
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
vvega30
senior tag
+
Hidd el gyorsabb a szintezés. ha most lettél lvl 15 akkor mostantól mehetsz keresővel dungeonokat és hidd el baromira meg fogsz lepődni, hierloom nélkül se fog sokáig tartani a lvl85. Onnan már lassul a dolog de nyílván idő kérdése az egész. Én szintezézre a dungeonokat használom , ha tankként szintezel instant hív, de van aki a pvp-s fejlődésre esküszik, kinek mi jön be.és üdv újra "itthon"
[ Szerkesztve ]
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
nonsen5e
veterán
Pet battle pusztán csak minigame, karaktered semmivel sem lesz több vagy kevesebb nélküle.
20-as szinten van a 60%-os mount, 40-en a 100%-os, 60-on a 150%-os repülő, majd később a 280%, 310% repülő.
-, ElvUI talán ilyen mindenre jó user interface, már ha bejön a stílusa.
Bármilyen karakterrel használható a boost. Megveszed a WoD-ot, hozzáadódik az accountodhoz a lehetőség, amit egy 6 éve meglévő 89-es karakterre vagy egy 2 perce kezdett 1-es karakterre is felhasználhatsz.
Igen, csak MoP, de a biztonság kedvéért nézd meg a Battle.net oldalon az Account Management fül alatt, hogy mely kiegek vannak meg neked.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Olyan 6 éve hagytam abba a WoW-ot, mivel nem fért meg a tanulmányaim mellett. Anno sem voltam pro, felszinteztem magam az akkori maximumra, kicsit arénázgattunk haverokkal meg pár alap instát végigtoltunk egy funguilddel. Accountomat eladtam, de nemsokára ismét csatlakoztam a Blizzardhoz casual SC2, Dio3, mostanában meg HS miatt.
Gondoltam adok egy újabb próbát a WoW-nak, illetve magamnak, hogy miként fér meg egyéb hobbijaim mellett a dolgos hétköznapokban. Mit ne mondjak BC óta csak néhány kósza hírből tudom mi változott, ezért lenne pár alap kérdésem:- Úgy tudtam gyorsabb lett a szintezés. Nekem questelés közben nem így tűnt. Addig oké, hogy ha altom lenne, akkor buffokkal/heirloom itemekkel gyorsabb lenne, de egyébként semmivel nem tűnik gyorsabbnak. Dungeonoket javasolták páran és ennek a dungeon keresőnek hála low levelen is szimpatikusabb mint anno. Most lettem lvl15, kezdem is RCF-t, de ha szintezéssel kapcsolatban van bármi tanácsotok, szívesen veszem. Pl. azt is tegnap tudtam meg, hogy érdemes guildhez csatlakozni különböző buffok miatt.
- Pet Battle. Későbbiekben lesz bármi komolyabb haszna egy felturbózott petnek, vagy csak unaloműző?
- Mount. Ha jól tudom 20-as szinten szerezhetek saját mountot, de mintha ez még nem teljes értékű lenne. Mi kellhet hozzá és mit kell még röviden tudnom erről?
- Örömmel látom, hogy még most is él a Titan Panel, AtlasLoot, Cooldowns és szereztem egy térképes AddOnt is. Szintezéshez tudtok még valamit javasolni?
- Amennyiben maradok és még a WoD-ra is előfizetnék, a lvl90 boost akár egy totál kezdő karakterrel is használható, anélkül, hogy valaha bárkivel elértem volna a max szintet, vagy csak alton használható?
- Elvileg kaptam egy battlechestet a Blizzardtól tavaly, amit aktiváltam is. WoD-hoz akkor mindössze a MoP-t kell megvennem és szabad az út?
Xbox GT: nozsolt
-
k.kristof
őstag
Megint van 100%-os valor buff a hétvégén.
-
Cathfaern
nagyúr
-
k.kristof
őstag
válasz laceszgamer #52858 üzenetére
A +-ra emlékszem, az 123-ra értettem én is, hogy azelőtt nem láttam. Én mondjuk eleve csak akkor jelentkezek már Celestialra/Ordosra, ha ott is vagyok, mert sokszor nem várnak meg.
-
nonsen5e
veterán
válasz laceszgamer #52858 üzenetére
Magát a beírásosdit, a + meg társait én is ismertem, csak az 123 volt újdonság.
-
-
nonsen5e
veterán
Utóbbi pár hónapban nem nagyon követtem a WoWos híreket, kieget is teljes egészében kijövetelekor szeretném majd felfedezni.
Egy kérdés: A War Crimes óta lett bejelentve már valami új novella?D4: hunPH, nonsense#2596
-
BoneDragon
veterán
Mióta kivették ezt a loot buffot, mintha még kisebb lenne a titan %-a. 3 db kellett volna, erre csak lei meg sha dobott, de ők ugye mindig dobják. 1 nyanvadt stone kellett volna és nem, pedig végigtoltam az összeset... Előző héten meg 3 esett.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Healbacsi #52849 üzenetére
Annó mikor még nem volt bevezetve, hogy látszódik a role raid interface-en, addig az is szokás volt, hogy a raid leader beírta hogy "healers write 123", hogy össze lehessen számolni hány healer van. Ofc. ez pugokra vonatkozik csak, guildben én se láttam még sose hogy használták volna ezt, de pugokban elterjedt (volt? nem tudom, jó 2-3 éve nem pugolok).
-
Healbacsi
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz laceszgamer #52840 üzenetére
Azért lenne problémás, mert míg egy szervernél lehet méretezni, hogy ~5000 ember van online egyszerre, addig egy ilyen channelen egyszerre akár 50000 is lehetne, vagy még több. Nem valószínű, hogy ilyen terhelésre találták ki a wow channel rendszerét.
-
laceszgamer
addikt
válasz k.kristof #52842 üzenetére
Sokat lusták utazni. Bár a guild summont nyugodtan bennhagyhatták volna ha így is úgy is soakt kell summolni.
-
laceszgamer
addikt
-
vvega30
senior tag
other raiden mit jelent az amikor 123-at írkálnak a raid chetre?
ez valami addonra vonatkozik?NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz #57919488 #52835 üzenetére
Na azért ez nem ilyen egyszerű. A közös AH meg guild belépési lehetőség csak a connected realmekre vonatkozik. Ezekről linkeltem korábban egy listát. BS össze van kötve már pár (nem magyar) realmmel, Arathor Hellfire-el, Ragnaros meg semmivel. Szóval ha neked van egy karaktered BS-en, haverod meg Ragnaroson van, akkor nem tudtok egy guildben lenni, illetve mythic raidre se tudtok közösen menni. Igaz scenariora, normal/hc/challenge dungeonba, illetve normal/hc (azaz mostani flex/normal) raidre igen.
Mondjuk ami még jó lenne, ha lehetne realm független channelt létrehozni. De gyanítom ez túl nagy terhelés lenne a szervereknek... -
törölt tag
válasz whitezo88 #52819 üzenetére
Most nezem, hogy az AH is kozos.
Innentol kezdve tenyleg csak annak van ertelme Realm inditasnal/valtasnal, hogy hol vannak az ismerosok mert mar mindent megoldott (osszekotott) a Blizzard
Most pl. The Maelstrom-ra mentem at es semmi kihalas az osszekapcsolasok miatt. Szerintem valtok is erre idovel mert jo vegyes a tarsasag -
Wolverine
félisten
válasz Cathfaern #52830 üzenetére
Jelenleg nincs 10 db magyar HC Garrosh kill. Illetve van, ha külön számoljuk a Feritas, a Not Sure If Trolling és az Infinite Cooldown 10-es és 25-ös killjét...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
laceszgamer
addikt
válasz LaMazZz #52822 üzenetére
Arathoron én se tudok sokat már, nem a régi az a szerver se ilyen téren. Könnyen elhelyezkedni Ragna hordát tudnám csak mondani, ott ismerem a klánokat.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz k.kristof #52829 üzenetére
Ahhoz képest, hogy régen a top10-es magyar listából 3-4 legalább Arathoros volt? Ahhoz képest nagyon halott. És oké, mondhatod hogy neked elég a normal / flex szint, csak az a baj, hogy így idővel kihal az utánpótlás. Mert aki normalos guildben van, de a jobbak közé tartozik az idővel szeretné kipróbálni majd a hc-t is. Ahhoz viszont transferelnie kell. Ha később rájön, hogy mégse jó neki a hc, vagy csak változik az élete és nem tud annyi időt tölteni a WoW-al, akkor már nem fog visszatransferelni, keres az új realmen guildet. Így idővel kikopnak a normalos guildek, flexeléshez meg szvsz nem kell guild (kivéve ha van egy baráti társaság, de az totál más témakör. De azokba általában bekerülni se egyszerű).
Utolsó HC guild magyar Arathoron a Golden Dawn volt (értsd: akik akkor is tudtak hc-ban progresselni, amikor a content még semmi nerfet nem kapott). De ott is az volt a terv, hogy költöznek Ragnarosra (illetve szvsz jó eséllyel abból se lesz semmi, de ez külön sztori). Már március környékén is gyakorlatilag halott volt a magyar alli hc progress, pedig akkor még nem volt a nyár hatása érezhető.
Fentieket úgy mondom, hogy Arathor allin játszok, illetve jelenleg frozen vagyok, és rühellem a PvP szervereket. De jelenlegi állapotok szerint értékelhető magyar progress csak ott lesz WoD-ban. -
k.kristof
őstag
válasz Cathfaern #52825 üzenetére
Én nem tartom halottnak az Arathort, sok magyar guild raidel még, igaz főként normálban (mi normálban és flexben is). A nagy magyar HC guildek persze részben abbahagyták, részben átmentek 25-ről 10-re, de én ezt inkább a nyárnak és a meglehetősen régóta kint lévő 5.4-nek tulajdonítom.
Nem értem, mi bajotok a Hungarian Gladiators guilddel, olyan kedvesek és segítőkészek mindig, ezt screenshotokkal is alá tudom támasztani
K_mester: de, eltűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz LaMazZz #52822 üzenetére
Arathoron nagyrészt kihaltak a guildek. Jelenleg ahogy nézem egyetlen guild van alli oldalon akik még raidelnek és érdemi progresst tudnak felmutatni, az az Alliance of Destiny: [link]
De ők is csak 10-esben, szóval jó eséllyel WoD-al ez a guild is megszűnik. Ha nem ragaszkodsz magyar guildhez akkor valszeg van választék, de magyar guild terén én az Arathort nem erőltetném. -
LaMazZz
tag
válasz laceszgamer #52802 üzenetére
Hali
Arathor-on lesz allis karim elsőnek oda viszem át a 90-est is meg kezdtem egy mage-et.
Ragnaros-on meg lesz majd egy hordás karim csak még most a mage-et húzom.Esetleg nem tudsz jó magyar klánt ott az Arathor-on amibe sokan vannak és sok raid-re mennek?
-
kenwood
veterán
válasz Cathfaern #52786 üzenetére
en ugy tudom,h a connected realmek mindenben egynek szamitanak,kiveve a nev utani feliratot.
semmilyen korlatozas nincs.(#52810)
megtudhatom,h mikor,milyen itemlevelben olted a faceroll hc blackfuse/klaxxi/garrosh triot ?[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
laceszgamer
addikt
-
-
laceszgamer
addikt
Akkor csak nekem nem volt eddig szerencsém, a 90k t én is sajnálom rá.
-
-
malacka87
őstag
válasz laceszgamer #52809 üzenetére
Sajnos ismerőseim inaktívak most és kieg előtt lehet nem is jönnek már fel! Jó képességű emberek de hát ha megunták...
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
k.kristof
őstag
Mentem már gold Scarlet Monasteryt Openraid chaten összeszedett csapattal, nem olyan vészes az.
-
Beri
addikt
Ha nem retardokkal mész neki és megnézel egy howto-t a youtube-on, faceroll. Mint úgy általában a PVE.
Mit gondolsz, hogyan tudnak egyszerre 2 (van, hogy 3) embert boostolni az erre tápolt karakterekkel, úgy, hogy fizető vendégek afkolnak az insta elején?[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
-
malacka87
őstag
válasz k.kristof #52807 üzenetére
Én is rá szavazok! Egy városban lakunk párszor már vettem tőle gc-t is+ha esetleg utaltam 30perc alatt ittvolt a kód!
Jaj mielőtt elfelejtem nem jönne össze egy csapat gold challenge modra? Kellene a druid szett mielőtt kiveszik! Sajnálom rá a 90k goldot... Ragna allyban vagyok![ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
laceszgamer
addikt
válasz #57770240 #52803 üzenetére
Dobozosan a BC most 4k a MoP 6k online pedig BC 10 font = 3900 huf a MoP pedig 17 font = 6600 huf, hirtelen ezeket az árakat találtam.
-
törölt tag
Helló.Mit gondoltok, honnan a legolcsóbb beszerezni Battlechestestől, MoPostól a játékot?
-
LaMazZz
tag
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest