-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
neato3loco
senior tag
Van valami gyujto klan Ragnaroson? A kezdokre gondolok.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Mr X
veterán
válasz BoneDragon #50293 üzenetére
De ha már random guild, a /hun csatin mindig hirdetnek magyarok is, legalább honi beszéddel nyomják.
-
tPedro_
őstag
válasz BoneDragon #50293 üzenetére
Mindenképpen érdemes, a guild perkek miatt, lehetőség szerint lvl25 legyen.
(több xp/rep/honor/justice, gyorsabb hátas, gyűjtögetéshez is jó, flight path is gyorsabb, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Ez mi a fene? Elkezdtem egy karit ragnaroson és 2 percen belül kb 8 db guild invite???!!
Érdemes vmi randomba belépni fejlődés közbe?[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Hoppá! Reggel belépek, első utam az AH-ba vezet, csekkolom hátha van valami jó fogás.
És volt! Tabard of the Lightbringer 22k gold!
Majdnem kiestem a székből!Más:
Megosztanám a retro screenshotgyűjteményemet, hova érdemes/praktikus feltölteni egy rakat képet? Picasa? Nem használtam még ilyesmit.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz neato3loco #50288 üzenetére
Ez jo kerdes. Ragnaros megtelt es varakozasi ido van de a tobbi realm meg vagy nincs aranyban vagy low pop.
Medium (+ neha kiegek alkalmaval high) lenne a legjobb (szamomra) es PvP de nem nagyon talalni normalis A/H aranyban -
neato3loco
senior tag
Hol érdemes mostanság játszani, melyik realmon?
-
Wolverine
félisten
válasz BoneDragon #50283 üzenetére
Ne aggódj, bőven vannak megfelelő guildek a Ragnán. Viszont esténként sor is van...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Healbacsi
őstag
válasz BoneDragon #50284 üzenetére
Barmely class/barmely spec hasznalhato mindenhol, igy a monkkal sincs gond.
-
BoneDragon
veterán
Ja igen még egy kérdés: Monk mennyire használható raiden és pvp-be?
-
Wolverine
félisten
válasz BoneDragon #50281 üzenetére
A legprofibb guild a Twisting Netheren van a Fragile személyében, de a többiek a Ragnaroson.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
BoneDragon
veterán
Hali, gondoltam így 3-4 év után újra befizetek, ha már van ilyen akció a bneten és olcsóért megkapom a játékot. Úgy hallottam ragnaroson van most a magyar guildek többsége. Vannak komolyabban raidelő guildek?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz parandroid #50278 üzenetére
A HS is úgy működik, mint a WoW-os aréna, azaz olyanokkal fog összerakni, akik veled egy szinten vannak. Innentől kezdve definíció alapján az esetek 50%-ban nyerni, 50%-ban veszteni fogsz, mindegy milyen kártyáid vannak
-
Healbacsi
őstag
válasz parandroid #50278 üzenetére
Ugyanugy mondhatjuk, hogy pl a WoT is ez a szisztema. El lehet jatszogatni, de ha igazan bele akarsz melyulni, akkor goldot kell venned.
A hearthstone-ban viszont tenyleg el tudsz mindent erni f2p, csak izom sokaig tart (no meg persze rengeteg mulik a szerencsen).
-
parandroid
félisten
válasz lakisoft #50275 üzenetére
Egyelőre nagyon nem tetszik, mert ha megpróbálom az accountom alatt redeem code-nál beaktiválni, akkor azt mondja nekem, hogy 'an error has occured'.
Cathfaern: Erre volt egy másik animgif 9gag-en, de most nem találom, nagyjából olyasmi volt, mint amikor Indiana Jones lelövi Egyiptomban a kardozós fickót, ráégetve a felirattal, hogy fizetős játékos és f2p játékos. Azaz amíg olyanok ellen teszi be a f2p játékosokat, akik jó pénzért komoly kártyákat vásároltak össze, addig olyan lesz ez inkább, mint kezdő pvp gearben fullos pvp gear ellen pvp-zni szerintem. Biztos lesznek olyan nagyon skilles játékosok, akik bárkit vernek, de egy casualnak csak a folyamatos kudarcélmány marad, amíg egyszer csak úgy nem dönt, hogy na ebből elég, inkább veszek pár normális kártyát. Tetszik, vagy nem, sajnos ez az üzleti modell lényege és a pszichológiai háttér mögötte.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Wolverine #50273 üzenetére
Ugye azért tegyük hozzá, hogy nem tudni jelenleg milyen gyorsan fognak új lapok jönni. Nem tartom elképzelhetetlen, hogy casual játékstílust feltételezve hamarabb fognak új lapok jönni, mint hogy az ember összeszedne mindent. Ettől függetlenül szerintem egy átlag játékosnak tök mindegy, hogy meg van-e minden lapja vagy nincs, a játékot élvezni anélkül is tudja (mint ahogy WoW-ban raidelni se csak BiS gearben lehet)
-
lakisoft
veterán
válasz lakisoft #50247 üzenetére
Természetesen nem jött meg pénteken a gamecard. Írtam nekik emailt és a válasz:
"Ez egy automatikus válasz üzenet:
Kedves Érdeklődő / Vásárló!
Köszönjük szépen a megkeresését.
A hétvégén illetve a hétfői napon technikai karbantartás illetve újdonság bevezetése végett nem vagyunk elérhetőek. Ezért az üzenetek megválaszolása illetve a rendelések feldolgozása a KEDDI napon 10:00 órától várható.
További kellemes hétvégétt kívánunk."- Árad -
-
lakisoft
veterán
-
whitezo88
nagyúr
válasz parandroid #50271 üzenetére
mivel ha jól tudom végleges állapotban is ingyenes (0 ftért megvehető) lesz, így érthető. de attól még lehet tök ingyen is játszani, csak lassabban fejlődsz kicsit, ahogy a többinél. de így is szórakoztató szerintem.
régen nagyon sokat HKK-ztam, szóval tetszik a játék.
-
Wolverine
félisten
Ingyen játszva is lehet boostereket szerezni - kicsit lassabban -, és mivel a kártyák szám alimitált, előbb-utóbb minden lap meglesz Ráadásul a Hearthheaden direkt vannak olyan paklik is összeállítva, amikben nincsenek fizetős lapok.
-
slayer006
addikt
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
parandroid
félisten
válasz malacka87 #50269 üzenetére
Nekem is jött tegnap e-mailben, pedig nem regisztráltam sehova: Welcome to the Hearthstone: Heroes of Warcraft Beta Test.
Persze rögtön ajánlgatja, hogy vásároljak is a szintén béta állapotú online boltjukban, és kapok egy legendary kártyát, yay! Nyilván ez is úgy free to play, mint a többi hasonszőrű társa:
Persze biztosan lehet tényleg befizetés nélkül is játszani majd:
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
Khelben
nagyúr
válasz tPedro_ #50261 üzenetére
Nekem healbot van, ahhoz csak egér kell, lehet közben mozogni rendesen. Az egér 3 gombja van bemappelve alt, shift, ctrl-hez, tehát 12 spell csak kattintásokkal. Nyilván a ctrl-on olyanok vannak, amik csak ritkán kellenek, mert shiftet, ctrl-t azért nehezebb nyomni, az alt viszont jól kézreáll.
-
addikt
válasz tPedro_ #50261 üzenetére
Mikor healelgettem egy kicsit akkor Vuhdo beepitett keybinding lehetoseget hasznaltam, ami fuggetlen a beepitett bindoktol, magyarul ugyanugy lehet hasznalni pl. a wasd koruli gombokat, igy mas lesz a funkcionalitasuk Vuhdo folott, meg mas ha azon kivul nyomkodod, marha jo, mert nem kell hosszu bonyolult macrokat irni, hanem jobban elkulonulnek, meg pl. disc papnal igy Vuhdo folott ha nyomkodom akkor gyogyitas, ha azon kivul, akkor meg sebzes vagy kozvetlen a tankra targetelt healek, igy nem kell mouseoverrel szorakozni, konnyebb mozogni.
Teny, hogy raidbe meg nem helaletem, mert 89-es s egy ideje all szegenyke, de dungeonokbe ez nagyon jol mukodott. -
tPedro_
őstag
De valoban, csak nem volt kedvem atpakolgatni az oszes megszokott gombot, igy maradt ez a megoldas.
Evek alatt mar megszoktam.(#50260) neato3loco :
Mivel mouse over macrokat hasznalok, igy az eger is kell hozza, a gombokat bal kezzel nyomogatom. Ha netan hirtelen ki kene allni valamibol akkor szinten ott az eger, egyebkent pedig vagy mozgok vagy gyogyitok, ha nagyon szukseges, kombinalni is lehet az eger segitsegevel, ugy is ott a gcd, csak eleg gyorsnak kell lenni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Khelben #50254 üzenetére
Ha nem tank az ember, akkor az S alapbol rakhato masra, ugyse eri meg azzal mozogni, mivel nagyon lassu.
En Alt es Shift modifiereket hasznalom sokat, minden Khelben altal felsorolt betukhoz akar(en a C-t is hasznalom, szerintem meg konnyen elerheto), de van, hogy Alt+Shift+betu kombo is akad, nekem sokkal konnyebb ezeket megnyomni mint mondjuk egy T, G vagy 5-os gombot amik mar messze vannak.
Plusz ugye egergorgore is mehetnek ugyanezek, meg bal es jobb klikkre modifierekkel a ritkabban hasznalt spellek.Plusz erdemes valami logika csoportositast bevezetni a konnyebb megjegyezhetoseg erdekeben, pl. nalam F-re vannak a surun hasznalt, nem dotos spellek(vagy druidnal a combo pointokat elhasznalo sebzo spellek), E-re a dot alapuak plusz stun, interrupt cuccok, R-re az AoE cuccok stb, persze nem mindig lehet szepen felosztani, de az elkepzeles ertheto gondolom.
Esetleg nezzetek meg ezt az addont: [link], kis utanajarassal beszerezheto.
En nem hasznaltam, de sokak szerint hasznos kezdoknek. -
parandroid
félisten
Most kaptam konzolokszervizétől hírlevelet, hogy 1500 a Battle Chest és 3000 a Pandaria, ha valakit még érdekel a játék olcsón.
p
-
neato3loco
senior tag
Hát sajna még nem tudok macrozni, de átállítgattam a számok közül egy párat, pl. Q-E-F-re. Ezekre azokat a skilleket rakom, amiket instant castolok, meg sok dmg-t csinálnak. Jó lenne megtanulni a macrozást és akkor ki lehetne osztani több parancsot is.. De addig is marad ez..
-
Mr X
veterán
Ti milyen billentyűzetkiosztást használtok?
Egyelőre még keresem a megfelelőt, vagy kényelmetlen, vagy kevés gombot érek el egyszerre.
-
Khelben
nagyúr
A guildeket érintő változásokról volt már szó az új kieg kapcsán? Lesz új szint?
-
whitezo88
nagyúr
válasz neato3loco #50235 üzenetére
felvettelek, ha kell valami segítség vagy kérdés, én is BS-es vagyok.
-
tPedro_
őstag
válasz neato3loco #50245 üzenetére
Az addig rendben van, felolem egy honapig is tarthat, de akkor azt irja oda es ne azt, hogy max 2 munkanap!
-
neato3loco
senior tag
válasz tPedro_ #50242 üzenetére
Mivel külföldről rendelik meg ők is ezeket és ezért késnek vele.. Gondold el ő mennyi időt vár rá. Nem hiába ennyi az áruk. Máskülönben mi hasznuk lenne belőle? Mindenesetre, ha ennyi marad Januárig a GameCard ára venni fogok én is és kivárom a szállítást.
Köszönöm, hogy megemlítettétek.
-
addikt
Regi kepeket toljatok fel valahova, szivesen megneznem oket en is.
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
-
nonsen5e
veterán
válasz neato3loco #50235 üzenetére
Kinézetre battletagnek tűnik, sőt ha nem engedi akkor már át is nevezted egyszer mivel minden accounthoz tartozik egy ingyenes rename.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
neato3loco
senior tag
nekem ezt írta ki : An error has occurred.
You are not eligible for this BattleTag renaming service.Vagy esetleg, már lehet csináltam csak nem emlékszek és ez lenne a battletag-em: neato3loco#2231 ?
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
LINK Itt leírnak mindent. S ha még nincs Battletaged, akkor legalul ott a gomb, hogy létrehozz egyet.
Amúgy a Healbacsi által leírt módszerrel az e-mail cím is megadható, ha jól rémlik, de ott a Social ablakban akkor nem a partner Battletagje fog megjelenni, hanem a neve, amin az account van.
Általában e-mail címet IRL vagy közeli in game barátoknak szoktam megadni, ahol nem zavar ha tudják a nevem. A Battletaget meg bárki másnak, mert ott csak az általam beállított nicket látják.
Itt egy kicsit részletesebb FAQ a témáról.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz neato3loco #50227 üzenetére
Ha kiderítem, hogy hogy működik a battletag, felvehetsz, aztán tolhatunk időnként, épp moststintezek egy healer sámánt.
-
neato3loco
senior tag
Köszi a sok biztatást! Nem adom fel! Csak kéne valaki mellém akivel játszunk mert egyedül sokszor monoton.. Nincs kivel dumálni közbe..stb. De az tény, hogy remek játék!
-
nonsen5e
veterán
Igen, megoldja az is, de nekem kényelmesebb az alt+f4 majd a Battle.net kliensből újra elindítani a wowot mint jelszot gépelni. Mindenesetre érdekes hiba az biztos és egy jóideje fennáll már.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Nekem is van egy rakas kepem, foleg vanilla, BC idobol.
Most munkahelyrol irok igy nem tudok kepet felrakni, de az egyik kedvencem amikor a lvl14 tauren wariorral allok Crossroads mellett egy kis dombon, es figyelem az allis raidet aki eppen tamadni keszul.
Vagy amikor a Dark Portal megnyitasat varta a szerver, ott is szep tomeg volt ejfel korul. -
nonsen5e
veterán
Nektek volt-e már olyan problémátok, hogy ha nem tudtok felmenni X szerverre (sor van), majd change realm gomb, hogy akkor go másik szerver aztán beáll a Logging in to game server üzenettel és wow restart kell neki?
-
slayer006
addikt
Egy működő Flight Hud -ot nem tud valaki?
-
tPedro_
őstag
válasz whitezo88 #50214 üzenetére
Nekem meg a karaktervalaszto kepernyorol is csinaltam szamos screenshotot, mikor valami fasza kinezetu cucca lett a karakteremknek.
NPC-k, epuletek, kilatas egy-egy helyrol
Este feltoltok parat es megosztom.Viszont baromi jol nyomonkovetheto, hogyan fejlodott az UI-m.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz tPedro_ #50210 üzenetére
nálam is ez volt, BCben kezdtem, de rengeteg időt töltöttem szintezéssel, és akkor begyorsítva sem volt ugye. Wailing Caverns, RFD, stb, illetve Stranglethornban is sok idő elment, pl mikor PVP-zés volt vagy akármi. nekem is megvannak még a 6 éves shotok ezek mind 2007-esek
BRS run a hangzatos Sötétség Klánjával
Moroes Karazhanban
TK-hoz készülődve -
lakisoft
veterán
Karakter transzfernél lehet másik classt választani vagy csak factiont lehet módosítani?
- Árad -
-
tPedro_
őstag
válasz neato3loco #50200 üzenetére
En azt tanacsolom, hogy ne kapkodd el. WoW palyafutasom legszebb emlekeinek jo resze meg abbol az idobol valo, mikor felszinteztem 1-60-ra. Mindenre racsodalkoztam, minden korbejartam, megvizsgaltam. sot annyi screenshotot gyartottam, hogy csak na. A mai napig megvannak, de most mar inkabb vicces, hogy annak idejen miket orokitettem meg.
Nem surgetett semmi es senki, azt se tudtuk mi all elottunk.
Szal szerintem csak szepen, lassan. Egyszer ugy is elered az aktualisan max szintet es onnantol kezdve sokkal porgosebb, daralosabb lesz a jatek, egeszen a kovetkezo kiegig, mikor ujra lehet felfedezni, nezelodni.Sok sikert.
-
Arnold2
őstag
Nnna a sok vén ( ) hogy rád rabolt, hogy még sehol sem vagy
Én csak sok sikert és kitartást kívánok a következő próbatételekhez (első hc, első raid, első gankelés, első PvP..)
Ne félj sem itt, sem in game kérdezni ha valami nem megy. Játékon belül is nyugodtan kérdezz, 5 bunkóra általában csak jut egy, aki szívesen segít. -
H.O.D.
senior tag
válasz Fandango #50207 üzenetére
Attól még érezheti úgy, hogy sok van mögötte, hogy nem tudja, mennyi van még előtte Nekem csak a Northrend Loremaster van meg, de emlékszem, Icecrown-ban mit szívtam, volt pl. egy quest, aminek a foght része szólózható volt, de közben egy östbe kellett pakolni cuccokat és a CD miatt nem lehetett megcsinálni. Na ott pl. napok alatt sikerült találni partyt.
Where do you want to go today?
-
Fandango
veterán
Nagyon nagyon messze vagy meg attol amikor mar mondhatod, hogy sokat lattal a jatekbol.
Az amit rengeteg kuldetesnek gondolsz, alig toredeke annak ami meg hatra van.
Majd ha a Loremaster acsi meglesz, akkor elmondhatod, hogy sok kuldetest megcsinaltal.[ Szerkesztve ]
-
slayer006
addikt
Rengetek ...
nekem a 10000. daily lesz nemsokára és az csak a napi quest
-
ígyvanferi
addikt
Úgy értettem, ahogy írtam. Még csak a felszínét kapargatod az egésznek.
A dungeon = insta gyakorlatilag. -
lakisoft
veterán
-
Viktor77
titán
-
duckload
aktív tag
Üdv
Szeretnék csatlakozni a haverjaimhoz outlandre de azt irja locked. Nincs rá esély hogy velük játszak?
Ha nem tok ott játszani irnátok olyan szerót ami alliance dominated és sok a magyar?"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...