Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Fandango #48492 üzenetére
A PTR meg szerintem egy jo dolog ismerkedesre max lvl-en. Elsore elrettento is lehet, hogy minden atlathatatlan de ha valakit erdekel a class-ok kozotti kulonbseg az akkor is kivesezi a dolgokat
Nekem azota jon be a legjoban a Warlock meg a dagadtbagoly (Druid), sok a valtozatos skill.
PTR meg van kb. 1 hetig szerintem de ebben nem vagyok biztos teljesen(#48498) tskó:
Racial miatt karit valasztani elegge csak HC-ra vagy magas Arena rating-re van ertelme szerintem. Inkabb azt kellene valasztani ami kinezetre is bejon mert 1-2 Patch es lehet, hogy a kiszemelt Racial skill kap egy nerf-et es kesz (mint Undead ugye).szerk:
PayPal GC hol elerheto? Honlapon mintha csak normal kartyat fogadnanak el[ Szerkesztve ]
-
tskó
tag
válasz Bencus88 #48482 üzenetére
Hordás fajokból pedig csak troll-t vagy ork-ot érdemes húzni a racial miatt esetleg gayelf ha pvp-zel mert az extra silince az jól tud jönni arénában. Az undead racial már közel nem olyan jó, mint amilyen régen volt.
De amennyire látom a hozzászólásáid alapján elég kezdő vagy, így a hunteren kívűl más clalss-oknak nem sok értelme van. Melee class-t nem ajánlanék feral-t meg monk-ot kifejezetten nem, minkettőhöz figyelni és érteni kell. Ha már mindenképpen melee-t akarsz akkor warrior vagy paladin mindkettő noskill bár kezdőknek még az is bonyolult lehet.
-
Bencus88
nagyúr
válasz #57919488 #48485 üzenetére
Druid volt a mainem még mikor kijött a játék első kiegészítője. Nagyon közel áll hozzám. A Panda nagyon tetszik jól is néz ki csak félek, hogy a kaszt amit választanék idővel felidegesítene. Rengeteg spell, biztos lenne amiről fogalmam sincs mire jó, aztán a sok cap... Már azt se tudom a druidnak miből mennyi kell, mit kell reforge-olgatni, de hát bele kell jönni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz #57919488 #48483 üzenetére
Az a baj elég karcsú a druidoknál a választék. NE-em van, de most hordás színekben akarok nyomulni, szóval 2 lehetőségem van, szerintem egy fokkal jobb mint a tauren. paladin amivel még jól játszok, a többi kasztot sajnos nem ismerem. Vannak altok, de idővel mindet valamiért megunom. Pala, druid...
-
-
dannynet
tag
Helló, tiszteletem a fórumozóknak!
Több hónap kihagyás után szeretnék visszatérni Azeroth világába. Eddig az Arathoron játszottam: előbb a Szövetséges majd a Horda oldalon. Főleg az utóbbin éreztem jól magam, mert bevettek egy olyan klánba, ahol remek vezetőség és igazán jó társaság fogadott, akikre mind a mai napig felnézek és jó szívvel emlékszek.
Hosszú történet lenne (és megpróbálok nem "wall of text"-et gyártani...), de a túl sok inaktivitás miatt már vélhetőleg nincs lehetőségem visszatérni abba a klánba, ahol eddig éltem WoW-os életemet; -így új helyre szeretnék költözni a játékban. Gondolkoztam azon, hogy ismét visszanyergelek a szövetséges oldalra az Arathoron, de nem szeretném az ellenség soraiban látni egykori hordás klántársaimat.
Arra a következtetésre jutottam, hogy meg kell próbálnom új játékbeli életet kezdenem. A kiszemelt állomás a Ragnaros realm szövetséges oldala lenne, ahol ezúttal egy worgen karakterrel kezdeném meg a pályafutásomat. Egészen pontosan már életre is kelt Vadonszava, a bátortalan feral druid karakterem.
Kicsit bizonytalan vagyok abban a tekintetben, hogy mennyi energiám fog maradni az IRL tevékenységeim mellett a World of Warcraft-ra, de majd megpróbálom beosztani az erőforrásaimat.
Egyszer azt olvastam az egyik WoW-os blogon, hogy ennek a játéknak többről kell szólnia egymás püfölésénél és a gear harácsolásánál... Ez a gondolat megtetszett. Én csak annyit szeretnék, hogy egy
jó társaságba kerülhessek ahol befogadnának és én is részese lehetnék a közösségnek.Ha esetleg van köztetek olyan játékos, aki tudna javasolni egy guildet ahol szívesen látnak, akkor azt megköszönném.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Srácok a megmaradt fejlődős cuccaimat, nem tudom másikra cserélni? Indítottam egy druidot és nem igazán jók neki a pala cuccok
-
sergant95
csendes tag
World of warcraft: mists of pandari pandaren pet es nvidia kupont cserélném world of tans os nvidia kuponra akit érdekel irjon!
-
H.O.D.
senior tag
válasz parandroid #48473 üzenetére
Én most a papomnak legyártottam 8 itemet, aztán rommá reforge-oltam őket, eléggé OP lett így a karakter, kapott 415-ös ékszereket is. Az undead rugókkal viszont még így is bajom van a stunlock és a fear immunitás miatt
Where do you want to go today?
-
parandroid
félisten
válasz H.O.D. #48472 üzenetére
Hogyne lenne, friss 85-ös karikat remekül pandaria-ready szintre lehet tenni velük. A gond inkább az, hogy teljesen kiszámíthatatlan, hogy milyen statok lesznek rajta, így altnak elég bajos őket craftolni, illetve lehet, hogy lesz 5 db egyforma (ráadásul esetleg kevésbé keresett) statos cucc, amit aztán eltart majd egy darabig eladni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
H.O.D.
senior tag
válasz parandroid #48470 üzenetére
Miközben csináltam az itemeket, olyan 15-20% körül alakult a rare cuccok aránya. Még kereseti forrásmal sem rossz, kérdés, hogy van-e 415-ös cuccokra kereslet.
-
tPedro_
őstag
Kiváncsiságból megpróbálna valaki nekem is küldeni egy SoR-t? Privi pls.
-
H.O.D.
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem tailoringet húzni a harmadik altomnál. Namármost, néha zöld helyett kék cuccot gyárt, ami nagyon jó, de mik ennek a kondíciói? Kell hozzá skill-up, vagy ilyesmi?
-
tPedro_
őstag
válasz Xirtam #48458 üzenetére
"To be eligible to receive a Scroll of Resurrection, your friend must have a full (non-Starter Edition) World of Warcraft license that used paid game time in the past and has not been active after March 4th, 2012."
Ez tényleg így van? Az több mint egy év. Ezek szerint pár hónapja inaktív accok nem is kaphatnak sor-t?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Egy hete elhatároztam, hogy vissza térek ki tudja mennyi időre. Úgy terveztem hogy a hétvégét játékkal töltöm, de csak hétfőre érkezik meg a 2 hónapos gc kód. Lehet buta kérdés, de nem tudna addig valaki nélkülözni egy kódot? Hétfőn egyből küldeném vissza. Gondoltam megkérdezem egy próbát megér köszi -
lakisoft
veterán
Mi van most Arathorral meg Bloodscalppal hogy offline?
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
H.O.D.
senior tag
válasz Wolverine #48443 üzenetére
Ahogy feljebb is írtam, nem minden kasztta értem ezt, fókuszban még mindig szegény mage áll, akivel lehet, hogy valójában semmi gond nincs, de úgy nem lehet vele játszani, mint eddig, pilótavizsgám pedig nincs. Simán lehet, hogy a "változtatás" azért van, mert eddig túl egyszerű volt vele a játék, nekem csak azért fura, hogy ennyivel nehezebb lett (számomra), mert más kasztokat inkább egyszerűsítettek (warrior, hunter).
-
parandroid
félisten
válasz lakisoft #48450 üzenetére
Jaja, tudom, csak valamire mindig elment eddig a valor. Nyilván mindig azt veszek belőle, ami amúgy a leggyengébb. A többi felvetésre meg: nem pvp-zek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lakisoft
veterán
-
tskó
tag
válasz H.O.D. #48439 üzenetére
Mert a mage-nél magasan van a gearcap. Olyan 510-et el kell érni a normális dps-hez, ott ki lehet rakni 50% körüli crit-et igy minden cast-ra kapsz egy instant pyroblast-ot amitől megnő a dps-ed. 510 alatt pedig kötelezöen frost-on kell menni, ha dps-t akaszt. Én nem szeretem az arcane-mert nagyon unalmas, bár az egész mage úgy unalmas ahogy van.... de ahogy néztem annak még a fire specnél is magasabb a gearcap-je.
-
tskó
tag
válasz parandroid #48444 üzenetére
Ah-ból fegyvert? Max transmogra... Üsd ki az aréna szet-et az mindenben jobb, mint az lfr-ből eső. Onnan max trinket-et érdemes kivenni, ha normálba nem jutsz el. Inkább told le a napi hc sc-t onnan kb minden második-harmadik napon esik 524-re húzható cucc, fegyver is.
Iletve ha szereted az expolit-okat akkor a hc sc-t megnyitó q lánc végén kapsz egy extra ládát amiben van egy 516-os cucc. Na azt a ládát makróval ki lehetett nyitni akár 100x is és az garantált 100 különböző 516-os gear darab volt én a mage-emet azzal geareltem fel 524-es ilevel-em volt az 5.2 elején kicsit később már 530, a maradékból meg kijött 8-10 jade spirit.
-
Healbacsi
őstag
válasz parandroid #48446 üzenetére
Amugy ha ennyire nehezkes fegyot szerezni (igen a random neha nem azt adja amit szeretnenk), akkor ki kell utni a heti conquest capet, es kb 5 het alatt kesz a fegyver. Most ez legutobb 498 volt. Kicsit alacsonyabb ilvl, nem upgradelheto, de pve statokban szinte tokeletesen azonos.
Sot most meg 5.4 ig a karakterek conquest capje az egekben van, igy kb pvp-zni kell egy kicsit, es tisztan ido kerdese. Ha nincs senki aki ebben segitsen, akkor atlag 100g/win arert lehet felberelni pvp embert aki felboostol. -
Healbacsi
őstag
válasz parandroid #48444 üzenetére
502 lfr, es 250 valor/4 ilvl az upgrrade, es ezt 2x teheted.
-
parandroid
félisten
válasz Healbacsi #48442 üzenetére
Fegyverre hónapok óta várok, egy 476-os fegyvert vettem ah-ban, mert még a hc instákból a 463-as sem volt hajlandó esni. Ez a leggyengébb pont a gearemben, meg egy 483-as köpeny és egy 489-es gyűrű. Minden más min. 502-es, persze nyakláncból már esett 4 egyforma, 502-es vállas tokenem 3 is van, meg kedvencem, amikor a zsákból jönnek a spirites itemek, miközben feral vagyok. Szóval a drop ratekeről, meg az RNG alapján gearelődésről inkább ne beszéljünk. A warriorommal 3 napig jártam a héten nonstop instákba, ahonnét lett egy trinketem, meg egy cipőm, pedig ugye hc instákból egy komplett 463-as gear mindenki szerint egy napa alatt kiüthet. Különösen plate, ami 3 kasztnak is esik. Úgyhogy inkább fogtam a justice pontokat, átraktam honorba, és kivettem egy 476-os pvp geart.
Amúgy milyen 510-es fegyver van 500 valorért, mert nekem ez új, viszont tényleg kéne.
p
-
Wolverine
félisten
válasz H.O.D. #48441 üzenetére
Ööö, nem értek egyet Cirka 450-es kék gearben egy Feral druidával simán végigturnéztam az 5.0-s és 5.1-es dailyket - csak az ásatási barlang kapcsolt hp-s mogujai okoztak gondot, ha véletlenül 2 párt is behúztam. Mire megjött az 5.2, addigra ~460-nál jártam, és Isle of Thunderen sem volt problémám, csak az 1 millió hp-s elitekkel, amiket eleve 2-3 emberre tuningoltak. Minden más mobot simán meg lehetett ölni így is. (Oondasta szigetén nem jártam, mert nincs helyem a csontokat gyűjteni a mount miatt, ezért arról nem tudok nyilatkozni)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Healbacsi
őstag
válasz H.O.D. #48441 üzenetére
Nem ertek egyet. Ha mar total casual merteknel maradunk, akkor 480-nal be kell menni TOT lfr-be, majd kiporgetni egy fegyvert, 500 valorert ott az 510-es utleg, emelett lehet 480 atlag ilvl, siman lehet aratni, Az osszes altom ilyen, semmi gondom sincs, akar caster, akar melee, akar healer.
Majd elfelejtettem a hc scenariok random esellyel eso 516-os itemjeit.
[ Szerkesztve ]
-
H.O.D.
senior tag
válasz Healbacsi #48440 üzenetére
A WotlK időben a 213-as Naxx25 gear is el lehetett boldogulni a kontinensen, de egészen 277-ig el lehetett menni. Most a 480 azért elég erősem a bottom line, ha nem akarsz frekventáltan a temetőben ácsorogni. Ez persze nem minden classra igaz, mert a 440-es DK-val bármit meg lehet csinálni, csak sokáig tart
-
Healbacsi
őstag
válasz parandroid #48438 üzenetére
Ez wotlk ota igy van. Akkor meg nem csusztak ennyire szet a karakterek gearben, ott a normal es a hc gear kozotti 13 ilvl volt az atlag kulonbseg, de mar az is hatalmasat szamitott.
Most napi dolgokat elintezni egy 480-as gear megfeleloen osszerakva tokeletesen elegendo. A trinketek es a fegyverek befolyasoljak leginkabb a "tapossag" erzetet. -
H.O.D.
senior tag
válasz parandroid #48438 üzenetére
Ha nem is duplázódik, de erősen nő a kiosztott sebzés. 530 körüli cuccban lévő arcane mage-ek 170k dps-t tolnak, én 485-tel ennek kevesebb, mint a felére vagyok képes, pedig az arcane-hez aztán tényleg nem kell sok skill egy bábu előtt állva. Nyilván számítanak a raid buffok is, de ennyit talán nem, szóval nagyon hajtani kell a gearre
-
parandroid
félisten
válasz Healbacsi #48437 üzenetére
Visszatérve az ilvl-re, épp a minap valaki viccesen megjegyezte, hogy 10 ilvl duplázza a kiosztott sebzést. Először jót szórakoztunk a dolgon, aztán kis utánagondolással nem is tűnt olyan túlzónak a kijelentés. Szóval azért geareletlen friss 90-essel end-level területeken napizni nem kimondottan idegnyugtató tevékenység. 500 körül már azért rendben van, kevesebb a stressz.
p
-
Healbacsi
őstag
válasz parandroid #48435 üzenetére
Persze aztan fugg attol is, hogy mennyi a karakter ilvl-je. mert 1milla hp az 530 folott vicc, 430 alatt meg epikus kuzdelem. De pl. egy mage-nel maradva, ha vki megis tulhuzna magat egy hegy tetejen, akkor blink+invis, es slow fallal leugrani a hegy tetejerol, siman el lehet menekulni.
Sokan pl ugy rontjak el a hasonlo szituaciokat, hogy a cd-ket tartogatjak (persze nem szandekosan) az o'shit szituaciora, noha ha az elejen elhasznaljak, akkor ez nem feltetlen kovetkezik be, es meg idejekoran vissza is johetnek a cd-k. Egy gemeletlen, enchantolatlan gear megint csak neheziti az ember dolgat. Ugyanazon karakter teljesen maskent viselkedik, ha a gearje, es glyphjei rendben vannak (ezek persze megfelelo megfontolas szerint osszevalogatva).
Minden szituacio konnyebb/nehezebb egy adott classal. De a casterek pont azok a karakterek, amelyek eleg nagy potenciallal rendelkeznek. Odafigyeles ide vagy oda, egy caster nem arra termett, hogy melee range-bol csepeljek, igy oda kell figyelni, vagy mar az elejen menekulni, es pl mashogy megkozeliteni az adott questhelyet, esetleg a levegobol varni, amig a patrol elmegy, pl sokan meg mindig nem vagjak, hogy a polymorph nem csinal agrot (vagy akar egy fear ami glyphelve van, ezt azert irom igy mert ha elfut, az viszont mar agrozni fog mas mobokat), ha azt out of combat hasznalod, igy a birka mellett siman lehet quest itemeket use-olni mindenfele gond nelkul, mas karakterrel meg kenytelen leszel harcolni.En pl.ha meghalok questeles kozben, akkor soem azt nezem, hogy a karakterem gyenge, hanem pontosan tudom, hogy ezt meg azt elrontottam (peldaul nem neztem a hatam moge, es egy nem kivant patrol meglep). A random fejedre eso max geares pvp ellenfel mas teszta, az tutira megy, az ellen nem tehetsz semmit (illetve megfelelo gear folott mar tehetsz).
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz parandroid #48435 üzenetére
Szerintem ez normális
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
parandroid
félisten
válasz Healbacsi #48433 üzenetére
Ja, paladinnal meg avenger's shield, agyoncsapom mind a kettőt, meg a másik hármat is, amiket poénból bejudgmentelek közben (protpalával meg konkrétan akármennyit, csak sokáig tart leütni őket). Warrior dettó, huntert meg sem említem, az annyira ízi lett. Nem az a gond, hogy nem boldogulok (illetve az alábbiak alapján nem csak nekem okozott gondot a mage) két mobbal egyszerre, hanem hogy aránytalanul nagy energiabefektetést és/vagy odafigyelést, no meg ráfordított időt igényel több más kaszthoz képest. Ugyanez a problémám egyébként a druidával is, egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy nem jól használom, vagy tényleg ennyivel gyengébb lett a többieknél...
Teljesen casual játékos vagyok egyébként, tehát a fentiek adódhatnak a hozzá nem értésemből, bár az elmúlt pár év tapasztalata valamennyire azért már csak dolgozik, és hát a lényeg pont az, hogy van olyan karakterosztály, ami kézreáll, és könnyedén veszi a szintezésnél/questelésnél az akadályokat, és van olyan, amivel keményen küzdenem kell az életemért ugyanazon (vagy akár kedvezőbb) feltételek mellett.
p
-
Healbacsi
őstag
válasz lakisoft #48426 üzenetére
Ez igy ebben a formaban marhasag. (ezt max csak egy tapasztalatlan jatekos mondhat) Nem bosstankolasrol beszelunk.
PeterkeT:
A mage szintezes alatt azt tapasztaltam, hogy ezer meg 1 lehetosege van egy magusnak. Elkepzelheto, hogy a high-end raid spec arcane/fire, de ennyire nem kell gorcsosen ragaszkodni vmihez.
2 magas szintu mobnal akkor se ertem mi lehet a problema, egyszerre ugyis csak az egyikkel kell kuzdeni, a masik polyban pihen. A frost barrier, az evocation healje, dps cd-k elegnek kell lennie ahhoz, hogy 700k-t leusson meg ugyis, ha kozben a mob egyfolytaban csepel. Aztan invis. felkajalja magat, es kiuti a polyt, es onnan mar mehetnek akar az aoe-bb jellegu skillek.
Elkepzelheto, hogy arcane nem egeszen erre valo, de ezt froston rohogve megcsinalom.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz H.O.D. #48430 üzenetére
Jo a ranged pedig. Konnyebb/szorakoztatobb a gyors target valtas, ez melee-vel nehezebb. Es egy ido utan nalam ezert lesznek unalmasak a melee-k mert mindenhova futkarozni kell
Monjduk a hybrid-ek a valtozatossaguk miatt meg talan sokaig birjak az unalom hatarig[ Szerkesztve ]
-
H.O.D.
senior tag
válasz Wolverine #48427 üzenetére
Hát, lehet, hogy tényleg át kellene nyergelnem frostra, mert ezekre a feladtokra sem az arcane, sem a fire nem alkalmas. Az arcane raiden remek, ahol nem kell azzól félni, hogy ütnek, de nulla a defense, fire szintén, plisz annyira nem is jó single targetre, tehát marad a frost. Az mondjuk feltűnt, hogy mostanában szinte csak frost mage-eket látok, talán innen fúj a szél.
Azt nem tudom hová tenni, hogy a DK-m blood talenten 88-as szinten, 400-as gearben gyorsabban ölt, mint a 90-es mage-em 490-es cuccban. Lehet, hogy sok év után arra kell ráébrednem, hogy a ranged class nem az én asztalom...
-
parandroid
félisten
válasz Healbacsi #48425 üzenetére
Most jön a java, 85-ig már minden agyon van boostolva, facerollozható szinte minden, onnét kezdve kezdődnek majd a gondok. A mage-et én mindig arcane-en használtam, pedig volt azért az elmúlt években időszak, amikor szintezni szinte csak frost, endlevel dps-re meg fire volt az erősen ajánlott, én 85-ön, Pandarian jutottam el odáig, hogy na jó, retalent frostra, mert ez így kínszenvedés lesz. Mit mondjak, úgy is az volt. Ott is hagytam szegényt 450-es ilvl körül, ahogy 90 lett. Hunter, pala, warrior, monk, akár még a lock is, mind sétagalopp, a druiddal sajnos megint nem vagyok elégedett, az istennek nem akar kézreállni az új rendszerben, pedig már évek óta ez a mainem.
p
-
Wolverine
félisten
válasz lakisoft #48426 üzenetére
Minden dps törékenyebb, mint egy tank Viszont az a daily inkább a helyezkedésről szól és nem arról, hogy futkározzunk, mert akkor valóban a fél falut be fogja húzni az ember.
-
Healbacsi
őstag
válasz H.O.D. #48424 üzenetére
Nem kioktataskeppen mondom, de most szinteztem fel egy maget, most jelenleg 85-os meg. Instaval fejlodtunk 2 masik haverral (prot warri, frost mage, resto druid +2 random felallasban). Talan 1 insta volt, ahol egy masik dps le tudott nyomni damage done-ban, meg a nalam 2-3 szinttel magasabb karaktereket is sorra alaztam froston. Igy kicsit nehezemre esik elhinni, hogy nem lehet leutni 2 700k koruli mobot.
-
H.O.D.
senior tag
Végre elértem oda, hogy DK-val is bepróbáljam az Isle of Thunder scenariókat, mit ne mondjak, elsőre ment vele. Lehet, hogy kinevezem mainnek a mage helyett, mert azzal most nagyon nem vagyok kibékülve. Az utolsó csepp a pohárban a Simian Sabotage daily volt, amit szimplán nem tudtam megcsinálni vele. Lehet, hogy én öregszem, de nem tudok lecsapni két 700k-s mobot úgy, hogy az előlük való elmotgás közben ne rántsak be egy harmadikat és akkor ott a vége. Komolyan, már videókat is nekiálltam 7 év után nézegetni, hogy mit csinálok ennyire rosszul és mindenhol azt látom, hogy jön a mage és hullik a nép körülötte, de a látott taktikákkal ez nekem nem jön össze, pl. nem esik össze a mob, mire odaár. Valami alapvető DPS hiba lehet.
Ami ellensúlyozza, hogy PvP.ben viszont nagyon jól domborít a mage. ott élvezetes vele játszani és én még nem is frost, hanem fire ágon nyomom.
Olvastam valahol, hogy az 5.4-gyel jön egy ilyen gyakorló funkciószerűség, majd ott kigyúrom magam, ha tényleg bekerül a játékba...
-
lakisoft
veterán
Normálhoz képes a taktikában van lényeges eltérés?
- Árad -
-
Beri
addikt
-
Bencus88
nagyúr
Na tovább ment úgy látszik ez volt a baj
-
Bencus88
nagyúr
Na megint hiba, szerintem az ékezet zavar be. Újabb próba
-
Wolverine
félisten
válasz func93 #48406 üzenetére
A legjobb eesetben a jövő héten, kicsit pesszimistább esetben 2 hét múlva; de egy német site-on egy Tom Chilton-interjúban már az szerepelt, hogy 3 hét van még a patchig.
-
func93
senior tag
sziasztok.
mikorra várható az 5.4?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
aclandiae
senior tag
Lehet már tudni hogy melyik szerverek jönnek össze a CR bevezetése után?
-
Wolverine
félisten
válasz nonsen5e #48398 üzenetére
Ez az adott frakciónál a default háttér. Miután a Battle.netről megjöttek a karakter adatai, a játék ahhoz igazítja a login hátterét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest