Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Mik is lehetnek a jelei a wow haldoklásának? Játoksszám csökkenés? Pipa. Realm összevonás? Pipa. Játékon belüli vásárlás? Pipa.
Nem valami rózsás a helyzet...Mindenesetre kíváncsi lennék, mi a véleményem a "wow még nem haldoklik és nagyon sokáig nem is fog" típusú embereknek arról, hogy a blizz elkezdte összevonni a low pop realmeket. A connected realm ugyanis pont ez, hiába magyaráz mindenféle egyéb marketing blablát a blizz.. Meg hát a fél év alatt 2M (20%) játékos távozása is erős..
-
Wolverine
félisten
válasz Cathfaern #48193 üzenetére
Az in-game store bekerülhet a WoW-ba úgy, hogy egyes itemek csak Ázsiában lesznek benne Pl. pet vagy mount vásárlásához szerintem ez a megoldás is perfektül működhet.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
godfella69
tag
Sziasztok a minap újra megvettem a wow teljesen az egészet 6 évig játszottam, aztán meguntam és eladtam az accom. Igazából ez mind lényegtelen ami igazából engem érdekelne, hogy vettem egy battlechestet sima wow,bc,wotlk van benne 4 ezer forintért és a dobozban kétszer van benne két különböző cd kulcssal ez most komolyan véletlenül történt vagy direkt kétszer van benne?
Ha esetleg valakit érdekel van egy eladó battlechestem
PSN ID: godfella1990; Batte.net: arabsejk90#2613
-
-
Wolverine
félisten
válasz Bencus88 #48185 üzenetére
Senki sem beszélt a létszám megduplázásáról. Arról van szó, hogy Ázsiában a nyugati típusú MMO-k, mint a WoW, már nem futnak olyan jól, ezért nekik keletiesítik az üzleti modellt és kapnak olyan item store-t, amit arrafelé megszoktak a userek. Ez Nyugaton egyelőre nem várható.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
törölt tag
válasz Bencus88 #48185 üzenetére
Hiaba van kevesebb jatekos ha sokan azonnal megveszik a legujabb dolgokat a Store-ban. Akik hajlamosak arra, hogy lelepjenek azok mar nincsenek is ott akik meg aktivak azok meg amugyis megvesznek minden plusszt szoval majdnem mintha nem is lenne kevesebb elofizeto
Najo, ez igy nem teljesen igaz de csak azt lattam amit jatek kozben, de egy eladasi lista mar erdekelne a Shop-rol (Store)(#48188) Khelben:
Mintha a Blizz mar megbanta volna, hogy D3-ba beletettek (talan itt is volt hir). Ebbol gondolom, hogy a tobbi jatekukban mar vagy jobban lesz megcsinalva vagy egyaltalan nem is alkalmazzak ujra. -
Healbacsi
őstag
válasz Khelben #48188 üzenetére
Miert goldos Ah-ban mennyi penzt szedtel ossze?
Allandoan temetik a wowot, hogy jajaj hamarosan varhato az f2p, Amig ezt a szinvonalat tudjak tartani addig siman nem esik az elofizetoi szam egy bizonyos hatar ala, mivel ezek a jatekosok azert fizetnek, mert erdemben magasabb szolgaltatast kapnak a penzukert mint mas f2p mmo-ban. A support meg mindig messe a legjobb, a contentek nehetsege nagyon jol balance-olt, kiveve persze a world 1st klanok reszerol (de az mas teszta). Egy szoval, en addig fogom elvezni a jatekot, amig marad fizetos, amint f2p lesz vmikor, tuti lelepek.
-
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olvastam az újságban, hogy elképzelhető hogy bevezetnek a játékba un "mikrotranzakciókat" És meg is szeretnék duplázni a wow játékosok számát mivel csökken a létszám. Na ez viszont csak úgy lehetséges, ha ingyenessé teszik a játékot. Vagy lehet csak ügyeskednek a Blizzardnal, hogy még több pénzt kicsaljanak a játékosokból? Én már nem játszom jó ideje, de ha ingyenes lenne szerintem hagynék neki helyet a merevlemezen
-
DariusTrox
tag
Srácok minden megoldódott In-game beszéltem egy GM-mel és kompenzáltak.
I will take what is mine, with Fire and Blood!
-
törölt tag
válasz DariusTrox #48181 üzenetére
Ugye az eu.battle.net oldalon nézed? Véletlenül sem az amerikain?
-
DariusTrox
tag
válasz Wolverine #48180 üzenetére
Igen így gondolom én is, de nyoma sincs az accountomon, viszont e-mailben a link is megvan, viszont, ha rányomok akkor azt az üzit kapom, hogy: "This ticket is unavailable. You’re either not allowed to view this thread or it doesn’t exist."
-
Wolverine
félisten
válasz DariusTrox #48179 üzenetére
A ticketeket nem törlik nyomtalanul; a korábbiakat is megnézheted a Battle.neten belül.
-
DariusTrox
tag
Sziasztok!
Gondoltam tőletek is megkérdezem, hogy mit tehetek egy ügyben. Történt, hogy haverommal megbeszéltük kipróbáljuk a WoW-ot. Minden faja volt játszottunk is és kaptam ma bejelentkezésnél egy Limited Time offer-t -75% off WoW Battlechest szóval 15 euro helyett 3,25, úúú mondom ez nagyon jó lesz most azon az 1000 ft-on megkapom a teljes szettet, ha nem jön be akkor sem nagy bukta. Eljutottam a battle.net oldalra, promotion bla bla ki volt írva az ára alul, 2x is leellenőriztem, hogy tényleg azt kapom-e annyiért amire akarom küldeni rányomtam a paypal fizetésre (megvan nekem a D3, paypal-t használtam már ott is) semmi üzenet semmi + oldal csak jön az e-mail, hogy 14.99 eurot lehúzott a blizz. Írtam ticketet, hogy ez nem éppen fair húzás, és bizonyítani is tudtam, mivel készítettem screenshoot-ot az akciós árról a battle.net accountomban ez az egész tarott kb 30 sec-ig, ilyennel nem szoktam szórakozni, nem az első ilyen vásárlásom, szal engem az bánt, hogy miért tűnt el a ticketem ez a legfontosabb kérdés, ma kb 12 óra fele vettem meg a játékot és küldtem szinte azonnal a ticketet majd ki volt írva a játékban, hogy kb mennyi idő múlva válaszolnak, de most a battle.net accountomról is eltűnt, miért van ez? Még nem kellett support segítség azért is kérdezem itt, hogy az normális-e? Azt jelenti dolgoznak rajta vagy törölték és nem foglalkoznak vele? Előre is köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Az 5.4-es end raidben mennyi lesz az elérhető max itemlevel normálban és Hc-ban?
- Árad -
-
H.O.D.
senior tag
válasz férfiállat #48172 üzenetére
Alliance oldalon talán a gnome a legjobb. A kezdő intellectje a legmagasabb és az Expansive Mind racial +5% manát ad. Csak attól kell eltekinteni, ahogy kinéz
Where do you want to go today?
-
ígyvanferi
addikt
válasz férfiállat #48172 üzenetére
Taurenből. Ha sikerül.
Egyébként leginkább troll, de persze csak ha első százas raider guildben játszol aktívan. Máskülönben ami tetszik szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
férfiállat
tag
Miből lehet most a legjobb arcane mage-t csinálni
-
Horny256
senior tag
Olyankor mi a teendő ha a pénzt levonta (3x is ) de még mindig frozen-n van az acc
-
lakisoft
veterán
Csak nekem van gondom a logolással? Állandóan DC-zek login közben.
Globál probléma? "We're still looking into the disconnect issues & our technicians are doing their best to resolve it. Updates to follow." on twitter.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
Healbacsi
őstag
válasz H.O.D. #48162 üzenetére
Hat nem tudom. Az a warbringer tankra alig ut vmit. Mi 2-en oljuk retri/disc felallasban. A kepessegeket counterelni kell, es ennyi. Ha van tank, akkor igazabol healer se nagyon szukseges. (bar ajanlott egy offhealer az esetleges fatalis hibak javitasara) Hunter, lock, es dk-val szoktak stabilan szolozni.
-
H.O.D.
senior tag
Tegnap beleakadtam Dread Wastes-en egy Zandalari Warbringer-be. Sikerült összetrombitálni még pár embert a guildből, bár már elég késó volt és öten levertük. A harc nem volt különösebben összetett, csak sok a HP-ja a mobnak. Ráadásul a tank gearje annyira le volt alázva, hogy kb. 40%-nál bepirult, onnantól ment a heal spam, szegény pap ott anyázott, de azért megoldotta a dolgot.
Arra vam szerintetek esély, hogy egy 90-es Blood DK 480 körüli gearben lecsapjon egy Zandalari Warscoutot, vagy más rare elite-et?
-
brunci111
csendes tag
Nem tudom, hogy hülyén hangzik-e de valaki a holnapi nap folyamán meg tudna dobni egy Scroll of Resurrectionnal? Ha igen légyszives írj egy pm-et itt.
sweet nothing...(azaz lassú, mint a szél)
-
Wolverine
félisten
válasz whitezo88 #48156 üzenetére
Ez egy részletre megfelel...
-
whitezo88
nagyúr
mivel pandariaban kb 1 hetet játszottam indulás után azóta semmi tudtok valami kivonatolt történetet linkelni a Lore-ról? ami nem annyira ömlesztett. köszönöm! olvasom hogy OG ostrom lesz meg ilyenek.
lol még megvan a régirégi guildem "oldala", de a fórum már elveszett. nem ma volt. [link]
-
H.O.D.
senior tag
Akadt egy kis gondom, nem tudom a gemeket betenni az AH-ba. Valami piros üzenetet kiír, de nem tudom elolvasni, mert mire kibogarászom, eltűnik.
Ütlet? Soulboundos gem tudtommal nincs.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz H.O.D. #48150 üzenetére
5.4 után fél év minimum a köv kieg, mert ennyi idő kell, hogy a guildek többsége le tudja ölni a bossokat (főleg, hogy most is nagyon sok lesz)
Eddig 3 havonta adtak ki egy patchet MoP-ban, páros számúakban jött raid, páratlanban csak questhub / egyéb dolgok. Szóval ha jön is 5.5, attól még lehet, hogy március környékén már kijön az új kieg (illetve ha eddigi ütemezést nézzük, akkor jó esély van rá). -
törölt tag
Asszem a multkor is irtal valamit amire paran reagaltak, nagyon jo temak jottek mert a jegkremet amit egy filmre tartogattam benyomtam a topic olvasasa kozben
(#48139) Wolverine:
Csak nehogy megint az utolso Patch es a kovetkezo kieg kozott nagy szunet legyen (habar most tenyleg kevesebb az elofizetok szama, lehet vegig jon a tartalom majd rendesen). -
Fandango
veterán
-
férfiállat
tag
ÚJRA VAN ÉLEEEEEEEEEEEEEEEEET
-
ArmanD.
őstag
Miért nem lehet megint játszani? Tököm kivan velük. Végre egy szabad délutánom lenne
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Wolverine
félisten
válasz Samsungfull #48140 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Új scenariók, HC scenariók és a Barrens grind. Plusz még mindig él Throne of Thunder, amivel elég sokan nem végeztek a patch megjelenésére. (a RF végigvitele nem jelenti a raid teljesítését, mon ami...)
-
dilipok
veterán
válasz férfiállat #48137 üzenetére
kicsit elhuzodott a heti maintenance. [link]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
férfiállat
tag
Mi ez a nagy leállás, normál karbantartás vagy esetleg valami új patch??
-
dilipok
veterán
na megjott t
(u)sko... es ismet elaraszt majd minket a mindentudassalMostmar tenyleg dobj mar egy armory linket, mert erdekelne, hogy milyen karaktere(i) vannak egy olyan profinak, aki mindenkit szetfikaz (vagy azt hiszi... )
Ja meg egy linket is dobj mar, ahol elemzik, hogy a blizzard mekkora szarban van. Mert en pl nem latom a reszvenyeik erteken, de te biztosan tudsz forrassal szolgalni az agymeneseidhez...
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
tskó
tag
válasz Wolverine #48084 üzenetére
hát... khm... ennek fuss neki még egyszer mert még a szokásosnál is ostobbábra sikerült a mondat...
De értem mit akarsz kinyögni. Akkor ird már le milyen content van az 5.3-ban? Csak nem az a rég elfelejtett barrens qline esetleg a 3-4 új hc scenarió? Egy olyan cégtől aki ennyire szarban van ez édeskevés.
Egyébként ritka szánalmas hogy a tényekre senki se reagál (nem is tudna mit...) csak mond valami nagy ökörséget és ezért más a hülye...
-
tskó
tag
válasz H.O.D. #48105 üzenetére
Inkább csak a skill hiánya miatt érezheted igy . Most húztam egy firemage-t 83-tól a jade forestben öltem a rareket meg a kigyókat. 85-től amikor már felvehettem a rare-kből esett kék/epic geart a dread wastes-ig mindent vittem, kivéve a warscout-okat, de azt is csak azért nem mert az alacsony dps miatt mindig evadoltak negyed kb hp-n. Mire megléptem a 90-et lett 322 tokenem, 24 mote of harmony és 114db golden lotus, cc 150 trillium bar, amik a kis zöld táskákból estek. Blood dk-val pedig már 79-től krasarang-ban öltem a rare-ket.
-
Wolverine
félisten
Meh. BRD-ben annyi szösz esik...
-
H.O.D.
senior tag
válasz #71739904 #48125 üzenetére
Ahol én játszom, ott kevés a magyar, 80%-a skandináv, a maradék angol és portugál. Eddig összesen két magyarral találkoztam, egy srác meg a tesója, velük jókat marhultuml, de már vagy egy éve nem játszanak. Szóval nekem gyanús, hogy én vagyok az egyetlen aktív magyar játékos ott Vannak elég jó progress guildek is, bár világviszonylatban nem számítanak élvonalbelinek. Azjol-Nerub a realm neve.
-
Wolverine
félisten
válasz #71739904 #48127 üzenetére
Jól tudod, a Normal (azaz PvE) és a PvP szerverek között annyi különbség van, hogy előbbieken nincs automatikus world PvP a contested területeken. Viszont mihelyt ellenséges zónába érsz, már megtámadhatnak.
Ha meggondolod magad a magyarokkal kapcsolatban, ebben a típusban az Arathoron játszanak a legtöbben. A többi szerver esetén... neked kell döntened."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
törölt tag
válasz #71739904 #48127 üzenetére
Ez fejlodes kozben jo, hogy nem olnek meg a nagyobbak de max szinten egyenlo feltetelek mellett jo kis szorakozasok lehetnek (vagy billentyuzet tordeles ha eppen mashogy alakulnak a dolgok ).
Legalabbis en meg mindig keresem az MMO-k kozott azt ami a legjobb world PvP-re -
.LnB
titán
válasz #71739904 #48125 üzenetére
Én a Ragnaros-t ajánlom, ott is sok a magyar. Mikor még játszottam, sokan jöttek át Bloodscalp-ról. De jelenleg nem tudom, hol játszik a legtöbb magyar.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wolverine
félisten
válasz parandroid #48123 üzenetére
Itt a topicban nem A wow.hu-n ki volt emelve egy csomó ideig.
-
parandroid
félisten
Most látom, wow.hu. Wolverine ezt nem promózta.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Reno7
senior tag
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
.LnB
titán
-
-
.LnB
titán
válasz lakisoft #48115 üzenetére
Jaja az jó BG. Sokat nyomtam én is mikor Mage-et és Priest-et húztam. Sőt talán az is a kedvemcem. Mert egyébbként nem vagyok nagy PVP-s (main rugó létemre )
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz kenwood #48111 üzenetére
Igaz, én arra értettem, ha valaki szenved és sokat hal. Akkor talán jobb, de több idő és valóban unalmasabb.
-
kenwood
veterán
lassabban jon az xp,85 felett pedig nagyon keves az insta,ezert baromi unalmas.
ha gyorsan akarsz fejlodni,csak olyan instaba mesz,ahova szol meg quest.
persze attol meg lehet ott is fejlodni,ha bejon a csapatjatek feeling,de az (legalabbis a tempo szempontjabol) nem igaz,hogy '"jobban megeri".Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
.LnB
titán
Jobban megéri Mage-et instákba húzni, ott ranged ként gyorsan is megy és kevesebbszer halsz meg.
-
kenwood
veterán
válasz H.O.D. #48105 üzenetére
az benne van a pakliban,h megut,sot a taktika resze.
mivel fent van az ice ward es a barrier is,frost ward van rajtad.
sebzodni nem fogsz,viszont o befagy.
van melle meg ket novad (egy sajat ,egy elemental). nem letezik,hogy 2 mob ne haljon meg mire elkezdenel sebzodni.ha meg nem mezei mobokrol van szo,johetnek a cdk.szerk :
arcanen mondjuk eleg mazohista dolog szintezni.
ott rontottad el.
lehet azon is,de az nagy oszpontositast igenyel,pillanatok alatt le kell burstolni oket.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
H.O.D.
senior tag
válasz Wolverine #48098 üzenetére
Nem is ez a probléma, hamen a két mechanizmus hatékonysága között tátongó szakadékról. Két mobbal már nem tudod megcsinálni, hogy az egyik ne üssön, míg a másikat kivégzed... Ez egyébként csak a Cata óta
okoz nekem gondot, de úgy érzem, hogy a mage az egyik leggyengébb szintező karakter, ismétlem, szintező.#48099: korlátlan ideig felhasználható.
-
parandroid
félisten
válasz kenwood #48103 üzenetére
Nekem a dk nem fekszik, bár most majd lehet megpróbálom megint, viszont a paladin még mindig nagyon ultimate, ha szintezésről van szó. Nagy bánatom csak az, hogy igaz, hogy a prot pala a mezei moboknak kb megüthetetlen, viszont annyit sebez, mint egy retri 80-on, és így öröké tart, mire az összehúzott 10-15, de akár 20 mobot elkapalapálja.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
kenwood
veterán
válasz H.O.D. #48095 üzenetére
en felhuztam egy maget 85rol 90-re froston.
a mezei mobokat osszehuztam kettesevel-hamrasaval,ha picit klikkelgetni akartam (full cd),8 is megfekudt.
ahol nem kellett mobot olni,csak gyujtogetni,bementem invivel.
90% ala nem igazan esett a manam.88ig problemat egyedul a nehany rare okozott, es az olyan helyek,ahol lattak inviben is a mobok,vagy nagyon surun alltak.
a 90es teruletek mar picit huzosabbak voltak,mert hirtelen iszonyatosan megnott a mobok a hpja,es nagyobbakat is utottek,de ott mar a dknak is donteni kell,h healre,vagy dmgre kolti a gcdt,mivel az utobbi mindig tobbet sebez.
a dk valoban konnyebb,de a mageben tobb lehetoseg van.invi,cc,aoe cc,menekulo skillek, glyphes evocation.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest