Új hozzászólás Aktív témák

  • ko9

    addikt

    válasz -conrad- #46549 üzenetére

    Wowheades számítások szerint ~13% körül van az esélye annak, hogy Loot esik. Én mostanában csak azoknál dobok pluszt, ahol BiS loot esik. Azt azért tudni kell, hogy többször is lemehetsz egy LFR-be a héten, többször is ölheted ugyanazt a bosst, de második ölés után nem kapsz lootot, viszont Bonus Roll-t lehet nyomni, és ott is van lootesély.
    Magenek csak a neki megfelelő lootot fogja kidobni, ha Dungeon Journalba a loottáblát megnézed, és beállítod classodnak megfelelően, meglátod, hogy neked mit dobhat.
    Asszonyodnak ha elemként megy, csak spelles cuccot fog kapni. Ha van olyan boss, ahonnan Agis cucc kellene, akkor a fight előtt talenteljen át cementbe, és akkor agisat kaphat, ugyanis az éppen aktuális fightnál lévő talentspecet nézi (ez tank-dd-healeknél érdekesebb, pl druid bemegy healként, de egy bossból offspecre tankcucc kell, akkor áttalentpl guardianba, és ahhoz fog lootot kapni).

    --------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

Új hozzászólás Aktív témák