Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
válasz ripla #103499 üzenetére
Hány altod van?
DF-ben már elkezdődött a shared repu bevezetése, sőt korábban is. Kifejezetten kedvezően változott az altozás ebben a kiegben és az alt gearelés is nagyon könnyű. 600+ az összes 80-as altom (5 vagy 6 altom van).
A craftolos profokról meg annyit hogy ha napi szinten ránézel csak a public orderekre akkor azzal is egész sokat lehet keresni. Itt most a fő resource a játékban a Concentration. Nagyon sok kell belőle és nagyon lassan töltődik vissza a rank 5 craftokhoz rendszerint ez is kell. Minél több altod van maxos craft proffal annál inkább tudsz ezzel pénzt (értsd gold) keresni.- Árad -
-
J o e
tag
válasz lakisoft #103495 üzenetére
Ez az altos xp boost egyébként az egyik legjobb húzás volt Blizzardéknál szerintem.
Épp csak eldöntöm, hogy melyik 70-es altot kezdjem húzni, megyek néhány TW dungeont, pár event/egyéb küldi és villan is a lvl 80 acsi
Főleg most: event/darkmoon körhinta, altos xp boost, ezeket érdemes kihasználni, nekem is van még kb. 6-7 alt, amiket tervezek felhúzni. -
Healbacsi
őstag
válasz ripla #103496 üzenetére
Szerintem megint forditva latod a dolgokat mint ahogyan kellene:
- A reputacio item rewardjai jelenleg mar nem a main karakterek erdekeit szolgaljak, hanem a frissen felhuzott alt karaktereket. Miert? Mert "ingyen" van -nemi currency-t kell aldozni ertuk, ami normal jatek mellett rendelkezesre all(hat). Ez foleg most erdekesebb, mivel rendeteg karakter fejlodik az evfordulos event alatt, es mire felernek 80-as szintre a gearjuk semmit sem er, igy jol johet a repubol megveheto item (vagy nem, de a lehetoseg fenn all)
- A reputacio miatt egy frissen felhuzott karakter rengeteg ingyen valorstone-hoz, cresthez, es delve kulcshoz jut. Ehhez csak kattintgatni kell -> eredmeny: egy friss 80-as karakter nemi heti aktivitas utan siman rendelkezik 14-16 delve kulcssal (3-4 napi elfoglaltsag), amivel fullos gearbe tud oltoni, es meg raidre se kell mennie. Mindez csak a repu miatt.
- A szakmak teren szerintem megint rosszul latod. Egy fegyver/pancel gyartasahoz valoban sokat kell gurizni, es valoban erdemes masokkal legyartatni. Viszont a felhuzott szakmakkal nem itemeket kell gyartani, hanem az adott szakma altal gyarhato materialokat. Igy pl: egy alchemy-s alt ne potit/flaskat gyartson, hanem transmute-oljon. Egy tailor alt ne kopenyt es chestet gyartson, hanem rank 3-as ruha alapanyagokat, a BS alt ne pancelt/fegyvert gyartson, hanem otvozeteket, stb stb. Ezekhez nem kell mindent kimaxolni a szakmaban, nemi raforditassal ossze lehet szedni a megfelelo knowledge pont szuksegletet.Mas: az, hogy mibol mi esik ugyesen mutatja a randomitas latszatat, mikozben nem az. Ugyanugy ki van minden szamolva, mint barmely szerencsejatekban vagy kaszinoban. En ennek figyelgeteset mar elengedtem, befolyasolni ugy sem tudom.
-
ripla
addikt
válasz lakisoft #103495 üzenetére
Borzasztóan rosszul van megoldva a reputáció is, nem csak a szakmák, és ez már a Dragonflightban is ilyen rossz volt.
Mire a repuval eljut az ember addig, hogy kiszedhesse a frakcióktól a lila geart, addigra raidből, delveből, heti aktivításból, stb., sokkal jobb lootok jönnek, szóval a repuval egyáltalán nem éri meg foglalkozni.
A szakmák ugyanez, ha nem vagy ott az első 10 között, akkor már felesleges is foglalkozni vele, mert sokkal egyszerűbb ha legyártatod valakivel. Főleg hogy eladni sem lehet a fent említett okok miatt, mivel egy 20 perces LFR-ből is jobb geart kapsz, akár quest rewardként is.
A harmadik dolog pedig amit megfigyeltem, hogyha mégis kiveszek alt karakterrel egy lila chestet mondjuk frakció rewardként a rosszabb zöld helyett, a következő ládából nagy valószínűséggel azt fogja dobni, csak nagyobb ilvl-el. Miközben minden mást dobhatna amit cserélnék, de nem, olyat nem hajlandó. Hát ezért sem foglalkozom a reputációval.
Kíváncsi vagyok ez mikor fog a Blizzardnak feltűnni, ha egyáltalán...[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
válasz xundyingx #103494 üzenetére
Már semennyire. Nagyon leesett a nyersanyagok ára. Bár ha sok időd van akkor lehet vele de ha most kezded idő mire felhúzod a profokat maxra és utána meg a specializációkat szintén maxra. Nekem van 80-as dudum de nincs elég időm a speceket felhúzni maxra. A null stone-nal lehetett az elején komoly pénzeket keresni, de most érdemes betárazni és ha jön az új content akkor felrakni ahba.
Szerk: Ha több altod (van xp bonus ha jól emlékszem 20%-ig szintezésnél minden elég 80-as szint után +5%) van és aktívan játszol velük akkor úgy is jön a gold hogy ha nem kifejezetten farmolsz.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
xundyingx
tag
ALT karakternek (Balance Druid) jó választás lehet a Herb + Mining skillek profit gyanánt? Mennyire életképes vele kifarmolni a tokent?
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
addikt
-
addikt
Nosza... egy duel!
Go Gunners!
-
Plata
félisten
válasz ChPessimist #103489 üzenetére
Nem azt hiszem téged,mert valami béna képet raktál be talán valami chatbot-ból.
Vagy a fene tudja honnan, kétlem hogy te csináltad,max be tudsz másolni máshonnan de sajátot csinálni,aaazt kétlem.
És mivel ismerlek gyanítható hogy talán túl sokat dumálsz egy ilyennel.[ Szerkesztve ]
-
sztivo
őstag
válasz lakisoft #103484 üzenetére
Remélem hallod magad azért, egy szimpla kérdést tettem fel segítő szándékkal (mert az, hogy régebbi MacBook nem mond semmit önmagában, ha esetleg a teljesítményére vagy kíváncsi vagy hogy van-e még támogatás x86-ra ARM mellett mindenki közelebb lenne), ami másoknak is építő jellegű lehet, ha később rákeres a "macbook" szóra, de komolyan, válaszra sem vagy érdemes ilyen flegma stílus után.. Hajrá most úgyis akciós, aztán dobjad az ignore-t.
-
Plata
félisten
válasz grizlisandor #103481 üzenetére
Igen,meg.
Egy tört szeró.#103482ChPessimist
Csak nem te is valami cset bottal beszélgetsz? Épp ma láttam egy hírt hogy aggódnak a tudósok hogy egyre több idióta fiatal szeret bele csetbotokba.[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
M3 Max-al mar probaltam, az kifogastalan.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
lakisoft
veterán
Valaki probalta mar futtatni a wowot regi macbook pron? Mondjuk egy A1278-on?
- Árad -
-
-
Plata
félisten
válasz sztivo #103470 üzenetére
Vagyis olyan tört szerver ami tele van valami süket fajokkal és gondolom klónozott képességekkel.
Valószínűleg balance nulla.
Egyedül a grafikája mondható jónak.
De gondolom emellett fps drop és lag van durván.
Mivel nincs rendesen megcsinálva.
Mert azt kötve hiszem hogy sok játékosnál jól futna.
Gondolom raiden még 20+ gigás kártyánál is van vagy 15 fps.
Mert ha értenénk hozzá akkor nem más munkáját lopnák és abból próbálnának megélni.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz grizlisandor #103467 üzenetére
Még egy tört szerver?
Vajon hány napig él?
Ez is hulladék mint a többi ha jől látom.
Gondolom szinte semmi nem működik benne.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
WoW - UNREAL WOW!JÖN!ÚJ GRAFIKA,RÉGI TARTALOM! Frame Trappers yt videó
Turtle WoW 2.0 Powered by Unreal Engine 5
Szép lesz, de a gépigény valami vicc, S.T.A.L.K.E.R. 2-nél is látszik, hogy a Fortnájtra tökéletes ez a motor, de másra kétséges. Meg ugye a Blizzard mikor lövi le a projektet?
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz Janusz001 #103459 üzenetére
RX6600 vagy RTX3050 jön ki ennyiből, lehet több értelme lenni használtan vadászni valamit, amiből aztán kis bukóval szállhatsz ki pár hónap múlva, ha elmúlt a varázs. Úgy már jöhet egy 3060, azzal simán fog menni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Janusz001
őstag
Üdv, hosszú kihagyás (5év) után visszamennék kicsit classic/bc -be nosztalgiázni. Jelenlegi gépem i5 12400 , h610 lap, 32gb ddr4 , ssd, 500w táp, dedikált vga nincs, csak az intergrált uhd -t használom, mivel nem játszom a gépen.
Sejtésem szerint ez nagyon karcsú a játéknak. Full hd felbontásra milyen költséghatékony vga ajánlott, akár kisebb megszorításokkal részletesség terén, legyen energiatakarékos, csendes, más játékra nem lesz használva, arra ott a konzol. Jó lenne jóval 100 alatt maradni, mindenképp új kellene, ha egyáltalán van ilyen, többet nem szeretnék rááldozni, lehet csak pár hónap fellángolás lesz. -
lakisoft
veterán
is is. Elfogyott az osszes goldom 3 tokenre volt eleg. a tobbi strong hungarise forint vagy ojro kinek hogy tetszi.
Most gyujteni kell ezerrel mert van egy csomo pet az ahban ami meg nincs meg. .
Mountokat meg nem gyujtok komolyan, de lassan azt is elkezdem.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
lakisoft
veterán
Azt hiszem szerelmes vagyok
- Árad -
-
lakisoft
veterán
válasz Plata #103446 üzenetére
https://www.curseforge.com/wow/addons/mount-journal-enhanced
Csak hogy ne kelljen keresgélni.
- Árad -
-
Plata
félisten
Most nem tudok felmenni,mert még van dógom.
De majd megnézem ha feljutok WoW-ba.
Bár nem tudom a mount fülön meg lehet-e nézni honnan van.
Tervezem hogy megyek fel és letolok legalább 5 TW instát,de ma megakartam szerezni a hiányzó fejpénzeket,csak nem megy jól,az volt a cél mindenkit fagyasztok,erre eddig ötből négyet kinyírtam. -
BMS
őstag
-
BMS
őstag
Top 1054
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Plata
félisten
Fashion Frenzyn miért van az hogy valakinek a karaktere kétszer jelenik meg?
Mármint a nyertesek közt. -
Geresics
addikt
Köszi srácok, jövő héten szerintem meg is nézem!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
OgreImre
senior tag
válasz Geresics #103422 üzenetére
Előfizetsz, feltelepíted a Classic-ot, és az Anniversary Realms-et kiválasztod.
A voice addon neve pedig "AI VoiceOver" ez felolvassa a quest leírásokat, és egyéb npc alapmondatokat.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
úgy hallottam, most jön valamikor (vagy már megy?) a WoW Classic Classic, azaz elérhető lesz a játék (majdnem) teljesen úgy, mint anno induláskor. Évekkel ezelőtt játszottam pár hónapig, de nagyon bennem volt, hogy lemaradtam valamiről anno, így most ezt lehet megpróbálnám pótolni. Ha most újra előfizetek, akkor mit kell választanom ahhoz, hogy a Classic-Classic legyen az, amivel játszhatok?
Ill. úgy hallottam, hogy van valami add-on, ami hangot ad az NPC-knek, ez hogy működik, és hogy tudom megcsinálni magamnak? Anno azért is hagytam abba, mert nagyon-nagyon hiányzott a hang a szövegek mellé, pedig nagyon tetszettek a küldetések amúgy (különsen az undead kezdőrész humora ütött nagyot nálam)!
Köszi előre is!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
OgreImre
senior tag
válasz Plata #103416 üzenetére
a művelt francia erre azt mondja, hogy : "bug"
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Plata
félisten
válasz lakisoft #103415 üzenetére
Én ma rendesen befűtöttem a csapatnak timewalkingon.
Unholy dk-val voltam.Disease build-al mert az mókás.
Erre az egyik boss átállított az ő oldalára,az egész csapatot megfertőztem minden féle vacakkal.
Az volt az érdekes hogy amikor az egyik baromság már lejárt volna,nem tűnt el róluk hanem újra kezdte.Mintha a végtelenségig újra meg újra fertőzött volna. -
sztivo
őstag
válasz Skillerz #103397 üzenetére
Én lemaradtam a raidről emiatt. Undorítóan lassú volt, egész nap meg volt nyitva a kliens, de raid előtt egy órával akarta csak felrakni. Initializing rész 0.02 MB/s, majd a letöltés szintén ilyen tetű lassú volt. Hiába zártam be a klienst feladatkezelőből, routert újraindítottam, letöltési limit 999999999, mobilnetet is próbáltam..
Hallottam olyan trükköt, hogy VPN Hollandia és instant lejön majd.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Eddig nem is tudtam hogy a Shimmermist Runner ilyen érdekesen repül sárkányos repülő módban.
-
Plata
félisten
Nem csak a blizz szar.
T-s nettel 118mb frissítés sem jön le mert kb 2kb-al szedi aztán félpercenként szakad a kapcsolat és újrakezdi.
Mostanában T-s nettel szinte minden online játékban vacakol.
VPN kell és akkor megy.VPN-el kb 15 másodperc volt a frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest