Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz xundyingx #102899 üzenetére
Én annyit mondhatok, hogy kipróbáltam mindhárom talentfát, egyértelműen a frost még mindig és továbbra is a legjobb (nekem).
Folyamatos fagyasztás, lassítás, különböző spellek amiket mozgás közben is lehet dobálni kifelé (Flurry, Ice Lance, Frostfire Bolt ha beproccol, Ice Nova, Frozen Orb), a Glacial Spike-om meg rendre 2-2,5 millió körüli kritikus találatokat ad. A többivel együtt 10 másodpercen belül ki bírok tenni átlag 8-10 milliós sebzést egy velem egyszintű akár elite mobon is. Perpill ilvl 595-ös gearben.
Sem az arcane, sem a fire még csak meg sem közelítette ezeket a sebzéseket (nekem), és rettentő módon hiányolom belőlük a frost-ra jellemző fagyasztásokat és lassításokat.[ Szerkesztve ]
-
xundyingx
tag
Egy saját tapasztalataiból merített mage tudna ajánlani fejlődésre majd delve + mythic, későbbiekben pvp talenteket? Nem a wowhead és társaira lennék kiváncsi. Imádtam a fire-t de olvastam, hogy most az arcane lenne a “menő”?!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
BMS
őstag
válasz András12345 #102893 üzenetére
A Tier ?? Solo kill meg kell a delve mount void skinjéhez.
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
-
András12345
aktív tag
Zekvirt t8-on van értelme letolni, ad valami extrát a sima delve looton felül?
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
Zekvir Tier ? solo,610ilvl,4set,frostfire frost mage
-
xundyingx
tag
válasz feri1014 #102884 üzenetére
Ez az automatikus üzenet érkezett (amit előző hsz-ben írtam) amikor el akartam küldeni a ticketet, azért írtam először ide. De aztán írt egy nagyon jófej levelet a GM és aktiválta 1 napra a fiókomat.
Bocsánat ha ez szenvedős segítségkérésnek látszódott. Nem annak szántam.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.https://www.twitch.tv/sp1gu
-
BMS
őstag
Ez is jó vault volt. 2 set item is esett,meg van a 4 set.
-
feri1014
senior tag
válasz xundyingx #102881 üzenetére
Ahelyett, hogy itt szenvedsz írsz egy ticketet, hogy megnéznéd milyen a legutóbbi patch vagy egyéb random bullshit. Megkapod az 1 nap game time-ot és előfizetsz.
Legrosszabb esetben kapsz egy bocs nem választ, ami nem valószínű, hogy meg fog történni.Melyik része a sztorinak az, ami miatt nem éri meg bepróbálkozni? Már rég meglennél, ha nem ide írogatnál, hanem a supportnak.
-
xundyingx
tag
"It is not possible to buy a WoW Token from the character select screen in Cataclysm Classic.
In Modern WoW, if your game time has expired, you can purchase a WoW Token for gold from the character select screen by clicking the Reactivate Now button. Each character on a single realm will contribute gold to the price of the Token."
Akkor hiába írok a supportnak kunyerálni 1-2 napot?https://www.twitch.tv/sp1gu
-
Healbacsi
őstag
Ahogy latom a kepernyo fotokbol, hiaba hajszolja mindenki a set bonust, meg sem tesz meg az egyen mindent ennek erdekeben. Gondolok ez alatt arra, ohgy meg LFR-t se vagytok kepesek lenyomni?
2 szarny pont megadja a 3 vault helyet, ahol akar 3 set is lehet.. Ertem, hogy kisebb ilvl, de a 4-es bonus adott class/specnel sokat dob. -
Redcaster
őstag
A múltheti set item után kiesett vaultból a BiS trinket MW monknak kíváncsi vagyok meddig lesz ilyen nagylelkű a játék
-
Csapoati
nagyúr
válasz ripla #102877 üzenetére
Ja hát igen, tier 7 és 8 között nagy ugrás van. 8-asra talán 600-as ilvl-t javasol a játék is, 7-este meg csak 587-et. Nyilván rosszabb gearben is megy, csak lassabban/nehezebben.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ripla
addikt
válasz Csapoati #102876 üzenetére
Frost mage ilvl593 talán. A delvet 8-as szinten próbáltam, ott a legutóbb végigmentem, igaz a végén a bossnál egyszer megborultam, de azóta már van néhány jobb cuccom. Mármint amikor végigmentem, akkor lehettem 580 körül, most meg +13 szinttel a mobok is bucira vernek. Van ilyen. A 7-es szintet viszont simán meg tudom csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz ripla #102875 üzenetére
Hányas ilvl-ben mentél szólóban hányas tier-ű delve-be? Én a sima "?" Zekvirben szólóban fél percet se bírtam 600-as ilvl mellett (BM hunter, tízenéve, szóval ismerem a spec dolgait).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ripla
addikt
Ma bepróbáltuk egy 5 fős csapattal Zekvir-t... zsinórban megborultunk vagy 8-szor. Leave.
Elmentem utána egy szóló delve-be, a második mob csapat kifektetett. Leave.
Rage quit.
Azóta csak lapozgatom az oldalakat a neten.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz BoneDragon #102871 üzenetére
Ugyanígy vagyok én is, sőt még HC instából se voltam mindegyikben. A delve egy tökéletes hosszúságú, pauseolható instaszerűség, nekem pont elég.
-
J o e
tag
válasz tyielow #102870 üzenetére
Inkább a gyűrűt választanám, ilvl és statok is jók tank dhnak, később pedig kényelmesen begyűjtheted a 2/4 setet is. Ha nem használtad még el a catalyst chargeokat a héten esetleg még kieső cuccokat könnyen át tudod vele alakítani.
BoneDragon
Mennyire igaz amit írsz, ebben a szezonban még nem is voltam se mythic, se m+ dungeonben Később az acsik miatt persze majd megnézem ezeket is, de nagyon tetszik, hogy raid/dungeon helyett másképp is lehet gearelődni. -
tyielow
aktív tag
Segítsetek dönteni: többnyire solo player vagyok, egyelőre a mythicre sincs elég időm betanulni a mechanikát. A kisebb ilvl set itemet válasszam vagy a 616-os gyűrűt?
[kép]YouTube: toty1ka
-
mg1992mg
senior tag
Előző hét után, máris jobb
-
xundyingx
tag
Hello!
A classic-ot szeretném aktiválni tokennel GOLD által de mivel jelenleg nincs aktív előfizetésem, ezért nem enged belépni a karakter választóig sem.
Így mi a megoldás?
Tuti van elég goldom, mert 1 éve úgy hagytam félbe a játékot.
Továbbá ha itt váltom ki a tokent az ugyanúgy érvényes a retail wow-hoz is?Ui.: Olvastam egy olyat, hogy ticketet kellene írni a supportnak, majd ők 1 napra aktiválnák a fiókot és így lehetne aktiválni a játékot? Ez még működik?
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
BMS
őstag
Működik a karakter restore.
-
lakisoft
veterán
válasz Roland861010 #102860 üzenetére
Grat! Nekem eddig tankban kevés van meg egyedül mindig csapattal megyek.
- Árad -
-
Roland861010
veterán
-
TBT
addikt
válasz Roland861010 #102843 üzenetére
Azzal az "S" betűvel azért hadilábon állt a "költő". Szerencsére valami nevenincs szerveren vagyok, ahol nem tudok belefutni ilyenekbe.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
ripla
addikt
válasz ChPessimist #102857 üzenetére
Ja, közben észrevettem.
-
ripla
addikt
Nekem is ez volt a tippem, mehh...
-
ripla
addikt
Az komoly, hogy a Vaultban 4 darab volt kész, és csak 1-et vehettem ki? Akkor mi a francnak küzdök ennyit, hogy minél több meglegyen? Végig az volt a tippem, hogy amennyi kész van az mind rewardot ér...
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz András12345 #102847 üzenetére
Nekem Frost Mage-ként ezek jöttek
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
mg1992mg
senior tag
Onnan semmi jó kb, ele sámliként az egyik bis trinyómnak az egyik picit erősebb verziója, viszont az 5 tw dungis küldi kidobta a bis cloakot.
-
Redcaster
őstag
És így megvan a 2/5ös Monk set item bonus -
Healbacsi
őstag
Marmint Vaultbol. Tudtommal Delvbol csak random itemek esnek, set item nem. A ketto nem ugyanaz. A pontos fogalmazas sokat segit azok szamara, akik nem ismerik ki magukat a jatekban.
-
ripla
addikt
Mi más... eszem ágában nem lenne magyarokkal együtt játszani, főleg nem többségében magyar nyelvű szerveren...
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Magyarok!!!
Más amúgy : tudtátok hogy a delvbol eshet set-item is? -
TBT
addikt
Ma este 20 órától indul az Overwatch 2 x World of Warcraft kollaborációs esemény!
Új gameplay trailer is érkezett!Bár nem teljesen idekapcsolódik, de van a trailerben néhány kedves kikacsintás/easter egg magára a fő játékra (World of Warcraft).
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
csabicsepp
aktív tag
Sziasztok!
Pár mostanában felkerült cpu hozzászólásra kis segítség.
Elég nehéz normális teszteket látni valós körülményekkel.
Linkelek párat, hátha valakinek segít, egy ideje (lassan 1 éve) "agyalok$" egy x3d-s procin én is (jelenleg 5700x van). Ahogy utánanézelődtem, eléggé szereti a wow, sok minilagot eltüntet. Még ha a max fps-t nem is dobja az egekbe, de egy zsúfolt bg vagy raid esetén nem is ez a lényeg.
Nézzétek a min fps-eket, szerintem korrekt:
[link]
[link]
egy ati-s teszt (itt sajna nincs min fps)
[link]Volt még egy klassz DF-os epic bg teszt is a kedvenc bg-imben ezt most nem találom sajna, de emlékszem hogy a x3d-s proci mennyivel volt smooth-abb mint az én 5700x -em, hasonló beállításokkal kedvenc bg-imben. ( én nem vagyok hardcore játékos, ezért én feljebb szoktam tekerni a grafikát, cserébe leesik néha 25-30fps-re bg-kben és raidekben (1440p). Egyébként én is a fenti hozzászólások beállítás tippjeit használnám ha komolyabban tolnám a multi részt).
Volt átmenetileg 2 hónapig egy 4770k+32gb ddr3 ram+1060 kombóm. Quest-elésben nem volt nagy gond, de az epic bg-ket nem bírta 1-2-es grafikán se nagyon (10-20fps). Elfogyott a proci. A sima BG-k még okésak voltak (30-60fps). Az intel topicban olvasgattam hogy a 13-14-es széria kicsit megnövelt cache-e is jótékony hatású a multiplayer játékokra.
A fentiek a DF kiegészítőre és területeire vonatkoznak.
Hát csak ennyi lett volna, remélem valakinek hasznos volt, szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
HugóBoss
tag
Arathoron van magyar guild, ahová casualként lehet csatlakozni? Így 20 év wow után már nem raidelek/mitikezem, csak chill. +öreg vagyok
-
Healbacsi
őstag
válasz Skyhunter #102831 üzenetére
Felesleges bottlenecket vizsgalni.
Processzor es a rendszer teljes adatatviteli savszelessege. Hiaba tuningolod a videokartyat, raid kornyezetben nem fog hasznalni. De ne felejtsuk el, hogy 4k alatt jatszol. En csak 2k alatt jatszom, nalam is leesik az fps (persze nem ennyire), pedig a gepem erosebb (mondjuk nincs visszaveve a graf raiden sem)
Re-Szerk: Idovel az effajta rota addonokat el kell hagyni, mert nem fogsz tudni fejlodni, es tudni se fogod adott esetben miert alacsony a dps. (1-1 mob ellen jok, de instance es raid kornyezetben csak hatranyt jelentenek)
-
Skyhunter
őstag
válasz Obliterátor #102830 üzenetére
Évek óta nem használtam, de itt a PH-s Logout alapján visszateszem és beállítom az MSI Afterburner + HWinfo -t. Kíváncsi vok a bottleneck-re, mi ütközik capbe.
Szerk : Wa-ból többet is használok, de raidben csak a Luxthos-féle rota van load alatt.
Szerk 2 : gondolom az engine csere irdatlan pénz lenne, és vszeg akármeddig megy még el a wow, lecserélni nem fogják...
[ Szerkesztve ]
-
Obliterátor
tag
-
Skyhunter
őstag
válasz Obliterátor #102827 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, este LFR-ben tesztelek. Grafika 1-esen. Projected Textura On. Esetleg az ELvUI és/vagy a Weakauras megölheti a gépem?
-
echterion
nagyúr
válasz Viktor77 #102825 üzenetére
Az igaz mondjuk, hogy régen én is leszedtem minden effektet, hogy ne zavarjanak. RF-es időkben meg már nem érdekelt, hogy nem látok a csillámpóniktól semmit, belefér.
De sose teljesítményproblémák miatt húztam le, csak azért volt a simley, hogy emiatt nem kellene egy 6800XT-nél lehúzni, nekem a 6800S is vígan elment RF alatt 60 fps-sel, igaz, Dx11-ben csak.******
-
Viktor77
titán
-
Skyhunter
őstag
Hardverkérdés.
Régen nem raideltem már, ma este játszottam újra ilyen környezetben. 9900kf+6800 XT kombó, 3440*1440-ben. Raid grafika 7-esen, és 30 fős raidben 15-20 fps-en kínlódtam.
Van valami trükk beállítások terén, vagy a hardverem gyenge/nem kompatibilitis ezen a felbontáson?
üdv -
Healbacsi
őstag
válasz -FreaK- #102818 üzenetére
A felsorolt addonok kozul egyelore nehanyra nincs szukseg.
Handy notes (jelenleg 2 aktualis plugin van) es rarescanner ahogy irtad, DBM/BigWigs (ezeknek kulon van raid/dungeon valtozatuk), Details.
Fejlodeshez es a kieg megismeresehez ezek tokeletesen elegendoek.MDT es Raider.io addon csak akkor fog kelleni ha magad szervezed a sajat M+ csapataidat, ha ez nincs igy, akkor nincs szukseg rajuk (eleinte biztosan nem).
BTW quest csak akkor kellhet, ha osszevissza csinalod a questeket, mindent felveszel anelkul, hogy egyet is megcsinalnal, igy konnyen bele lehet veszni a side questekbe, normal gameplay mellett szuksegtelen.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
4 éve játszottam utoljára a játékkal, most kipróbálom megint, megvettem a kieget.
Tudnátok írni pár hasznos addont amivel érdemes kezdeni?
Illetve mivel kell most addonokat telepíteni? Régen ha jól emlékszem volt valami addon kezelő app. -
Redcaster
őstag
Ennek nem kellett volna megvárni a heti resetet?
-
echterion
nagyúr
válasz ripla #102803 üzenetére
Én a Rhok'delar-ral vagyok ugyanígy, szuper kis q-line volt, sokszor idegenek segítettek benne, de volt olyan is, hogy nem lehetett segíteni, valaki mégis tolt egy buff-ot én meg kezdhettem előlről.
Azok a régi szép idők...de fiatal voltam még akkor.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Mindentől függetlenül a mai napig rettentő büszke vagyok arra, hogy a warrioromnak megvan a Quel'Serrar nevű kard még az őskorból.
Egy questlánc végére tettem vele pontot, a végén Onyxia barlangjában kellett harc közben lerakni elé, hogy amikor támad, akkor a lehellete adjon annyi hőt, amitől összekovácsolódik. Oly rég volt, hogy magát a küldetést már nagyon-nagyon régen ki is vették a játékból (10+ évről beszélünk), szóval ez a kard egy igazi ritkaság, már nem lehet megszerezni.
Azóta persze beraktak egy másikat, ami kinézetre ugyanez, de picit bővítették a nevét, hogy lássa mindenki, ez nem az eredeti, csak egy utánzat.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
ChPessimist
tag
válasz echterion #102799 üzenetére
Mert ha játszanál, akkor nem írnál hülyeséget, de miért kell ezt ennyiszer elmondani?
Lehet véleményed igen, ezt már megbeszéltük. De attól még nem lesz tény.
Vannak ritka mountok és nehezen megszerezhetők (nem csak RNG miatt) --> Ezt is megbeszéltük.
De téged az nem érdekel, nem foglalkozol vele.Viszont ettől még az áll, hogy ha jön szembe valaki a játékban és compy.zni szeretnéd, ami nála van, rettentő könnyen meg tudod tenni, régen ez bőven nem így volt.
Rettentő könnyen... ja, hát persze. Ez az egész már átment valami provokálásba szerintem a részedről. Semmi konkrétumot nem mondtál még amióta beszélgetünk, csak próbálsz általánosítani.
RéGeN miNdEn joBb VóT'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest