Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
Jól gondolom, ha ezt kiveszem a vaultból, szetbe alakítom, akkor a + avoidance miatt jobban járok? Vagy inkább válasszam a 4 tokent?. DH tank.YouTube: toty1ka
-
tyielow
aktív tag
-
tyielow
aktív tag
válasz BoneDragon #103169 üzenetére
Na mégiscsak wowhead kommentben lett meg a válasz. El volt kezdve a Mag'har orc questline és az barmolta szét blasted landset nekem. Végigcsináltam az allied race kampányt, most már minden rendben.
YouTube: toty1ka
-
tyielow
aktív tag
Valami gixer van Lord Kazzakkal. A raidek valami más dimenzióban ölik én meg egyedül állok Blastend Landsban. Wowhead nem segített. Zidormival beszéltem BL-SoS határán de nem történt semmi. Hogy jutok el a bosshoz?
-
tyielow
aktív tag
Lehet lemaradtam valamiről, de hová tűntek a gem slotok az itemekről? Miért nincs egyiken se? Vagy az csak mythicen jár?
-
tyielow
aktív tag
Van egy problémám. Anno mikor még nem volt Adventurer's guide mindig az AtlasLoot Enhanced addont használtuk. Nagyon szerettem, mert a dungik / raidek mellett setek, event itemek, stb. is megtalálhatók voltak. Viszont már nem nagyon elérhető, ill. ami curseforgen van az nekem egyszerűen nem működik. Már 3 gépen is próbáltam. A sima Atlasban meg nem találtam ilyet. Van valami alternatíva? Vagy megoldás erre?
-
-
tyielow
aktív tag
Segítsetek dönteni: többnyire solo player vagyok, egyelőre a mythicre sincs elég időm betanulni a mechanikát. A kisebb ilvl set itemet válasszam vagy a 616-os gyűrűt?
[kép]YouTube: toty1ka
-
tyielow
aktív tag
válasz Obliterátor #102774 üzenetére
Köszi a válaszokat. Akkor most inkább farmolgatok és szerzek lóvét 🙂
-
tyielow
aktív tag
Fú ez az economy jól szét van barmolva. 30k g egy weapon encsa? Nem vagoyk őswowos, annyit hallottam h WoD idején a garrisonok idején elszállt a ló. Ami alapvetően nem baj, de akkor a játék ezzel arányosan rewardozzon már heti q és egyebek során. 50k g-t dobott hozzám a játék mikor visszatértem. Felhúztam karit pre-launchnál, majd most tww-ben és egészen 80k goldig jutottam... mit javasoltok? farmoljak mint a barom és kezdjek ahzni? skin/lw, meg mining/encsa, ill herba/alchemy karik vannak zsebben. Az encsás karit el kell kezdenem húzni az már fix.
Amúgy shadowlandsben játszottam 5 hónapot launch után, nem volt ilyen jellegű problémám...[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
Na back in the game, magyar guildhez csatlakoznék. Inaktív vagyok, nem tudok discordozni sem, de ha ráérek munkaidőben vagy néha késő este otthon szívesen megyek pár dungit vagy delvet 565-re sikerült húznom upgradek nélkül a tank DH-mat.
-
tyielow
aktív tag
Akkor félreértettem, te előrébb járhatsz. Én még annál kezdtem újra, mikor shadowlandsen kinyitják a portált.
Amúgy meg ha gylaog akarsz menni OG - portál Zuldazarba, azt odarepülsz és besétálsz a templomba. Vagy tévedek?Csak a megjelenés változik.
[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
válasz dbzmonty #95166 üzenetére
Havoc vagy Vengeance? Mert tankként kb. halhatatlan vagy, a Suggested Playerse [3] eliteket is levered egyedül. Csomószor volt már hogy mythicen meghaltak a társak és az utsó 10-15%-át egyedül gyepáltam le bossoknak. Szóval ha jó self-sustaint akarsz, menj át vengeance-ba. Havocon meg sztem rámehetsz a soul fragmentes, heal erősítős talentekre aztán annyi. Ey beamet meg csak akkor, ha kevesebb a hpd.
Skacok, ha bejoinolok 216-os gearben tankként egy random Tazavesh partyba, mennyi az esély rá, hogy lemegy? Elsőre ne is reménykedjek benne? Videót néztem már a bossokról amúgy... ha nem sikerül, lehet restelni oda az ID-t?
[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
[link] amikor az egyetlen játszópartner (bátyám) is egy madár erre nincsenek szavak. most volt vagy 15. alkalommal idelent
-
tyielow
aktív tag
válasz hellboy.4591 #94902 üzenetére
De, youtube, search. warcraft lore. És képben vagy Én így zárkóztam fel a kezdetektől shadowlandsig
-
tyielow
aktív tag
Hát emberek... nekem a mostani SL és a benne lévő ezernyi apró funkció, meg update ami az évek alatt implementálva lett, nagyon is bejön. Ez a spellekért, totemekért, bizbaszokért szenvedős questsorozatok, meghagyom másoknak, nézek pár jópofa videót youtuben, ahol kifigurázzák az egészet [link] , szétröhögöm magam azt jóvan
-
tyielow
aktív tag
A covenant kérdéshez: vannak kampány küldik, amolyan side questek, amik nem tartoznak a 9/9 chapterhez. Azok is növelnek renownt. Pl. a szabadíts ki 20 lelket a maw-ból, elsőnek az is ad 1 renownt.. Én most úgy vagyok pl. hogy 40/40, 9/9, de a soulbindem sak 1/3 Szerintem torghastban kell még tevékenykedjek, mert oda még adogat questet...
Tegnap 12-es SoA kulcsomra úgy hirdettem, hogy minimum itemlevel 210. Hát, elég jó team jött össze. +2-re le is ment Úgy vettem észre ezen a szinten már gyakrabban akad jól gearelt / tapasztalt player, szerencsére.
-
tyielow
aktív tag
válasz kicsako #94769 üzenetére
Köszi a felfvilágosítást.
Én ugyebár origin nem olyan régen kezdtem, 12-es kulcsoknál járok. Lehet ha évek óta koptatnám azeroth földjét, lenne annyi lóvém, hogy kiadjak ilyenekre, altkarinak, stb., ahogy írjátok, de jelenlegi felállásban teljesen értelmetlennek látom a dolgot. Nem vagyok ráállva semmiféle goldfarm metódusra, néha skinningelek egy rakással, esetleg legendary alapanyagot craftolok, azokat adogatom el. 50k-90k között mozog a vagyonom szóval...
Vajon mi értelme szétszedni a tyrannicalt és a fortit? Ebben akarnak még kicsit jobban eltérni a riótól? Akárhogy is, azért az addont megtartom magamnak
24-es forti alatt mit értesz? " each dungeon at a +24 solely on either Fortified or Tyrannical, or a similar combination, making this achievement much harder to obtain."
ezt találtam, de ez alapján se értem.szerk: közben olvasom hogy tyrannical heteken kevesebben játszanak. engem sose érdekelt eddig
[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
válasz Phoen|x #94757 üzenetére
Igen, pontosan így gondolom.
Az, hogy beírja induláskor, hogy ne pulloljak nagyokat, nem oldódik meg a probléma kicsako, azt is lehet, ha van 4 potenciális társ. Haverokkal meg klántagokkal műxik. Bwah...
Gearje amúgy DH-nak elmondom, hogy 200+ volt. Wowarmory nem hazudik SzégyenYouTube: toty1ka
-
tyielow
aktív tag
Egyre több lejátszott kör van az ujjaimban, mindig tanulok valamit, hogyan és hogyan ne csináljak dolgokat.
Tegnap bratyóval elmentünk letoltuk a kulcsát, +2 lett, azt már vele nem mertem bevállalni. Elmentünk egy +10 SoA-ra. Ő heal, én tank. Aki hirdette, 1600 riós mage volt. Tank/healt keresett. Remek. Beinvelt. Aztán behívta 2 haverját (ezt egyelőre csak gyanítottuk). Közölték, hogy ne húzzak egyszerre sokat. (Sztem ott nem is nagyon lehet, elég lineáris, 4-6 mobbal packonként). Mondanom se kell, hogy csak a mage tolta a dps-t, a másik szimplán gyenge volt (előfordul), na de a harmadik... ott csak az tűnt fel hogy semmire nem figyel oda, a Quakingről sem volt semmi fogalma, hogy működik. Aztán látom dps-e sincs. Ránéztem a detailsre. Kb. 3 skillt használt azt hittem lehidalok.
itt a screen, ezt nézzétek: [link]
Tankkal voltam második.. a csávónak meg melee karakterrel hogy a rákba egy ranged skill a top dmg? Bohóc vagy troll lehetett
10-es kulcson. Utsó boss előtt teljesen kiégtem, leaveltünk. 41 perc az életünkből. Rabolják egymásét, ne az enyémet... f**** Teljesen felkúrtak agyilag.[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
válasz hemaka #94746 üzenetére
Nekem ez így stimm. Viszont nem tudom hogy healerként érdemes-e nekem bemászni a medencébe az orbbal. Így nem szoktam felvenni, meghagyom másnak, legalább van kit fókuszáljak. Mindettől függetlenül személy szerint nekem nem jön be az itteni játékmód, CTF meg conquest jobban bejön. Ami még feltűnt, hogy valóban nem akarják sose az orbost megölni. Amúgy ezen a BGn szerintem 10-ből 8x kikaptam eddig
-
tyielow
aktív tag
4es premadeként joinoltunk random bg-re. 6 percet írt, 11 perc után behívott. 3 perc alatt szétaláztak minket. Oké. Kövi kör, ismét 11 perc várakozás. Megint 3 perc volt kb. a meccs. 40k hp alatt nem volt ellenfél.
[link] imádom ezt a csöves mapot... ismét kuka fél óra az életemből[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
Én épp ezért néztem wowhead-en guide-ot, kifejezetten olyanoknak szólt, hogy ha (pl.) WOTLK-ban hagytad abba, -ezek meg ezek- a változások történtek az évek alatt. Tény, hogy a shadowlands fonalat így is nehéz volt felvenni, de kaptam kis segítséget discordon.
Amúgy szerintem nem vész ez a shadowlands. Én egy jóideje csak a heti 1000 animát gyűjtöm be, meg 2-4 slotot a vaultból, azt csókolom. Hol PvP, hol PvE megy többet. Nagy ritkán torghast, de nem sietek maxra húzni a legendaryt... most 2-es.
[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
válasz Ghoosty #94719 üzenetére
Lehet csak azért volt érdekes számomra, mert anno volt egy Böhömlajcsi nevű guild leaderem, az meg.. na
Direkt ragnarosra jöttem, a haver aki meghívott is itt játszott.
Alapvetően semmi negatív tapasztalatom nincs a honfitársakkal. Bevallom érdekes, mert más játékokban nem volt ilyen nyugis.
A képed meg tiszta GTA. Fa textúrán álldogállni[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
Nagyon érdekesnek és izgalmasnak tartom a warcaft világát. Az ember olykor elmerülhet a történetben, a misztikumokban, legendás alakokban... belecsöppensz ebbe a világba, hősöddel felfedezel, barangolsz, és kalandjait során, belefutsz ezekbe az alakokba:
Hát én ezeken olyan jókat szoktam röhögni Kabaré
-
tyielow
aktív tag
Hát én nemrég kezdtem csak a shadowlandset, még csak 11-12 körül viszem a kulcsokat, szóval nem tekintem befejezettnek az itteni progressemet.
Anno BC-ben ismertem meg a játékot, nekem ez nagy retró lenne. De nyalják meg, nem fogok megint kidobni majd' 40 dollárt boostra... hogy felhúzzak egy 4. karit, főleg abból a kieg.ből, kizárt dolog.YouTube: toty1ka
-
tyielow
aktív tag
Végre meglett a keystone conqueror de other side kb. 2 hete próbáltam normális teamet találni, hogy lemenjen. most 10++ sikerült is. Normális heal mellett 1 warri aki kivált az explókra, meg sh pap aki 16k.t beletúrt pl. az első bossba is. Jajjdejó. Most szusszanhatok egy kicsit.
Apropó, beújítottam egy Samsung G5 Odyssey-re, 1080 Ti végre ki van használva wow közben is[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
[link] ezt így itt hagyom
Csak 2-4 komoly runom van egy héten, mert többre nincs időm, de az a weakauras rio addon nagyon bevált. Automatikusan rio szerint teszi sorba a groupokat Így jobban meg tudom válogatni hova ugrok be tankolni.[ Szerkesztve ]
-
-
tyielow
aktív tag
Na meg is van az eredmény. Késő du. összeinveltünk plaguefallra 2 dps-t meg tankot. Első bossig nem jutottunk el. Nem részletezem. aztán most mentünk klántárssal, 10-es plaguefall, ő healel én takolok, kulcs szerepek letudva. volt vagy 12 jelentkező, ott mazsolázok köztük, kell bl, max 1 db melee, jó lesz a hunter, a mainjére írt 1400 riot, okés. Pride pont boss előtt, üssük.. nem ment le. 2x se. Mutatom mit tolt a 205 ilvl retri pala.
van képe bejönni 10-esre. én meg beinvelem mert a mainjével 10+ ütöget... gyász ez a community komolyan[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
válasz Tigerclaw #94581 üzenetére
Én kb. 1,5 hónapja vagyok 60-on. Voltam összesen 3x 25-N raiden guilddel, de azt kell mondjam hogy qrva unalmasak, már nem bírom úgy a több órás nyűglődést, mint anno wotlk-ban. Heroicra már rá se próbálok. Mythic kulcsozás viszont bejön. Pörgős, hamar kész vagy, ha nem b*zarintja el valaki a kört. A mainem DH tank és olyan estéken mikor kicsit kába vagyok nem is merek belekezdeni nagy kulcsba. Inkább megyek egy gyors kicsit valorért
#94580 KTony
erről a blizzard saját score rendszeréről tudni valami részletesebbet is? Engem az érdekelne, hogy ha összeinvelek egy csapatot ne csak az ilvl alapján dönthessek, hanem a mythic ratingje/scoreja alapján.[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
kb. 1,5 hónapja értem el a 60-as szintet, felhúztam egy DH-t, tankolni járok Mythic kulcsokat. Elég sokszor előfordul, hogy úgy mennek le a bossok hogy én maradok életben egyedül, és a maradék 100-150k hp-t egyedül csapkodom le a bossnak. Tegnap egy 10-es SoA-n ugyanez volt a helyzet, nagyon gyász volt a party, kínszenvedés, azért könyörögtünk, hogy vége legyen. Az első nekifutásra bebugolt a játék, nem spawnolt a lándzsa középen. Aztán második kör. Erre ez lett:
Mondanom se kell, hogy ment az Alt+F4.
Ezeken a random mythic partykon kiégek. 4-ből 3 gyászos. Vagy a tax nem megy, vagy behúznak mindenféle trash packokat az emberek ok nélkül, vagy szimplán semmi dps-t nem tolnak ki. Amit meg az altommal élek át 5-ös kulcsok környékén, borzalom. Szerintem az emberek 0-áson szereznek egy kettes kulcsot, azt még könnyedén kiütik, vagy valakik kiütik nekik egy partyban, majd az 5-ös kulccsal összeinvelnek egy partyt oda meg már egyszerűen elvéreznek.
Saját klántársaknál is tapasztaltam, hogy emberek hogy el vannak tévedve, hogy majd bejön a full pvp gearben és talenttel mythicre, persze kapásból a 10-esre akar bejönni velem, hogy "csak jó lesz oda is"... nem... ne gyere... na mindegy. minden másnapra jut egy agyhúgykő. Majd hozzászokok.YouTube: toty1ka
-
tyielow
aktív tag
Sziasztok.
Van egy 39-es vulpera sahámim akinél befagyasztottam az xp gyűjtést, twink kari jelleggel. Azóta nem hív be BG. 24+ perc után sem, tegnap leteszteltem. Ez az XpOff rendszer már/jelenleg nem életképes, mert amúgyis össze-vissza berakosgathat a játék különböző bracketekbe, vagy mi? Hivatalos fórumon csak 2019-es threadet találtam, ott arról beszéltek hogy volt időszak, ahol a twinkereket különszedték... felejtsem el a témát?YouTube: toty1ka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest