Hirdetés
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Dear Player,
Thank you for your concerns. We sincerely appreciate your interest in the game.
The players you specified were detected by the automated team kill system.
The violators will bear responsibility in accordance with the rules of the game World of Tanks.Please note that the team kill/damage system has been customized, tested multiple times and currently works stably.
Additional information on the automated system of teamkillers you will find on this page:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/32315-team-kill-autosystem/Ezekután hiába reportolom képpel, ráadásul blockolva nyomja.. semmi. Nem fogom én se rosszulérezni magam, ha valaki megint leblockol, hogy kilőjjem..
Elég sok ember markolva van nálam, aki már párszor beszívatott.. akkor nem félek mostmár én se előszőr lőni.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Futás, futópályák
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Politika
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- Szinte új/fél éves - LG UltraGear 27GQ50F-B Monitor 165 HZ FHD 1 MS
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Lenovo Thinkpad L380 Intel Core i3-8130 (hibás)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest