-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Megtudja mondani nekem vki, hogy mi a különbség az XVM_light és XVM_full verziók között?
Melyiket érdemes felrakni?
Nekem annyira kellene, hogy a csaták előtt lássam a nyerési esélyeket.
OTM- van fent, ha esetleg annyival több a full, akkor engem inkább a light érdekelne valószínűleg.
?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
válasz AlexWolf #12997 üzenetére
Alapból nem lesz gyorsabb. A triple bufferinget azért találták ki, hogy ne kelljen vsyncet bekapcsolni, ami ugye maximálja az FPS-t a monitor max refresh értékére. A vsync meg azért kell, hogy ne legyenek törések a kép kirakásában (amikor középen elcsúszik a frame). Vagyis ha eddig double puffering volt, de nem volt bekapcsolva a vsync, akkor ugyanolyan gyors lesz triple bufferinggel is, csak éppen nem lesz ez a csúszás a framek váltásánál.
Nemtom mennyire érthetően írtam le, olvasd el ezt a cikket.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
AlexWolf
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy a "triple buffering" bekapcsolása esetén fps növekedést kéne tapasztalni? Ha igen, akkor vajon miért nem veszek észre ilyesmit a WoT-ban?
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Zadia
senior tag
válasz Patrick76496 #12919 üzenetére
Tévedtem.
Marha jó a Bl-9-es löveg.Mindent átütött amire lőttem.T28prot. szemből. TigerII is papír. -
forras2
őstag
Akkor meg erőteljesen lavírozz.... nehezebben találnak el, többet tudsz felderíteni, több ideig tudod mutatni a csapattársaknak a gépeket.....
De én megszoktam várni, míg az arcvonalak össze érnek, és utána megyek... Mert akkor látják társak a tankokat, és tudják is őket lőni, így több tp-t és kreditet kapok.... -
-
[HUN]Dani
őstag
Van brutális 45 csatája a gyereknek, de ott figyel a superpershing.. Szerencsére az ellent "erősítette".. Valamivel több, mint 1 perc telt és meghalt, mert berusholt az erdő közepére.
magyarsrac
-
mynames
senior tag
válasz Patrick76496 #12953 üzenetére
Bocs de én nem értem. Mit kellene látni azon a tankon?
(#12986) D.Orion: jobb is neked...
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Jó helyen jársz! Nem rég váltottam én is IS-8-ról IS-7-re. A páncélzata az tényleg jó, de az ágyúja nagyon pontatlan tud lenni és nagyon lassan céloz. Közelebbre kell vinni a vasat ha eredményes akarsz vele lenni. Lassabban is gyorsul mint az IS-8. Igazából olyan, mintha nem is az IS->IS-3->IS-8 vonal folytatása lenne, hanem valami külön tank.
110 csatám volt vele eddig (53% győzelmi arány, 2130 átlagsebzés). Most kezdek vele megbarátkozni, az átlagsebzésen javítanom kell mindenképpen, de sajna nagyon sok a félrement lövés, akár kis távolságokból is, pedig elég jó legénységgel használom (100%+100 Elit alakulat+Venti).
Szemből gyújtható (haspáncél lövéssel) mint az E-szériás német kollégai és már előfordult az is, hogy egy Ferdi kilőtt ammo-rack robbanással.
A 7.5-ös peccs előtt ő lehetett a csatatér királya, most úgy gondolom egy 10-es Betcset megeszi reggelire.
A pénzt azt tényleg viszi, marha drága a javítási költség 25-27-ezer kredit ha kilőnek (ha jól emlékszem).
Kíváncsi vagy még valamire?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz belaazallat #12968 üzenetére
de a 75-nél szerintem jobb én inkább a kv3-al kihúztam a 122 csövet mert az a 75 nagyon siralmas a kv-1s-en
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz forras2 #12983 üzenetére
Én ugyan ezt fordítva. Az már bebizonyosodott, hogy személyfüggő éppen kit szívat. Most KV-3-al olyan bénán megy, hogy sokszor 20k kreditet sem kapok a prémiumom ellenére sem. Aztán eltelik pár óra és sorra fogom nyerni a köröket 40-50k kredites hozamokkal.
Csak éppen ez nem vigasztal most ebben a pillanatban amikor minden köröm éppen kijön nullára (javítás, lőszer, stb levonásokkal).
-
forras2
őstag
Ha valaki unja a balga csapattársakat, akkor az most játsszon
8-ból 8 csatát nyertem Kv1s-el, és feltűnően értelmes csapattársakat kaptam többségben -
mynames
senior tag
válasz D.Orion #12873 üzenetére
Arra gondoltam, hogy prémiummal több creditet termel így nem kell annyit szenvednie a stock tankkal. Én sosem vettem prémiumot, így tudom milyen szenvedés néha egy-egy tank.
Tehát közvetve, de van köze.
A capslock gombot pedig tartogasd másnak.
---
más: SU8 megszerettette velem az artyzást! Kb. bárhogy is sül az adott kör, az sohasem minuszos. Jól sebez (E75-öt is kóstolgattam már), lepattanó pedig szinte nincs is. Amin meglepődtem, hogy oldalról one hiteltem egy KV1S-t is már 100%-ról. És 28 lőszer fér bele, ill. jó a reloadja.
Akinek van hummel-je és használja aktívan kérem írja meg a tapasztalatait fentiek vonatkozásában.[ Szerkesztve ]
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Itt mindenki felrakta a 8.0 beta patchet?
Erdemes feltenni?
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
[HUN]Dani
őstag
A Pz38Na nekem nagyon tetszett. Elképesztő jó kis gép. Top tankként fenomenális, de ha épp tier 7-be tesz akkor sem kell parázni. A heavy tankokat és a tankvadászokat lehet vele elég rendesen szop@tni. Kb 1 hónapja adtam el, igaz csak 50 csatát toltam vele, de minden megvolt rajta még a hetzer és a 7es rádió is. Öltem vele T29et is nem is egyet, szóval nem tudom neked hogy nem sikerült átlőni egy kv-t.
magyarsrac
-
.mf
veterán
Ez a rohadt dilemma...
IS7-et már az eddigi + free xp-vel ki tudnám fejleszteni. Viszont megvenni még elég sokáig nem, több millió hiányzik. Csak ha eladom az IS8-at....
Nehéz döntés. Nem rossz az IS8, pontos és erős ágyú, elég mozgékony, de páncélzata, hacsaknem sikerül hull-down, hátra döntve lennem, akkor szinte minden átüti. Még hatos-hetes tankok is szivatnak oldalról. S a másik, hogy időnként -- nem csak artytól -- kapok olyan lövéseket, hogy egyetlenbe elpukkan a tank (ammorack). Tehát az erősebb páncélnak mindenképp örülnék. Viszont IS7-tel még erősebb ellenfelek is jönnek. Ágyúja pontatlanabb és lassabban tölt. S gondolom még nagyobb kredit-temető, mint az IS8...Aki IS8-ról ment IS7-re, milyen volt a váltás?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
forras2
őstag
válasz belaazallat #12968 üzenetére
Akkor folytassuk tovább a kérdés sorozatot....
Hogyan éri meg jobban kifejleszteni a 122-es löveget?
Van 360 aranyam. Kapcsoljak be 1 nap prémiumot, és a maradék 110 aranyból csináljak 2750 szabad tp-t, és a maradék 13k tpt összegyűjtögetni, vagy a 360 aranyból 9k szabad tp-t csinálni, és a maradék 6k tp-t simán összegyűjtögetni? -
Dobi 562
addikt
válasz psycroptic #12972 üzenetére
Ilyen csak egyszer volt, hogy ennyit belevertem valakibe ütközéssel. De volt többször olyan is, hogy pár száz HP-s T32 vagy T34 próbált engem rammolni és ő durrant el, én meg nem. Nagyon jó különben játszani az E-50-el, nekem ez az egyik fun tankom. A 105-ös ágyúval brutálisan jó gép. Kár, hogy őt is utolérte a nerf, így most kicsit lomhának tűnik, ha gyorsan kell rammolni (közel van az ellen) akkor nehéz felgyorsulni olyan sebességre, hogy sokat sebezz.
-
vJokka
aktív tag
-
válasz Patrick76496 #12964 üzenetére
Azért lőszer nélkül elég nehéz kipróbálni egy tankot.
(#12968) belaazallat: minden WoT játékos mazochista. Vagy nem?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dobi 562
addikt
válasz psycroptic #12967 üzenetére
Csak 4-500-at? Így kell rammolni (100% irányított ütközés képességgel):
Azt hittem öngyilkos akció lesz, de nekem megérte hogy belezúgjak 60 km/órával egy helyben álló betcsetbe és még túl is éltem...
-------------------------------------------------
(#12964) patrikgtaivs: Akkor meg is érdemli, mindig hagyni kell kredit tartalékot.-------------------------------------------------
(#12962) sith7: Ha scoutolsz, akkor ne lőj rá a KV-ra, mert egyből felfeded magad. Majd a társaid elintézik, te csak spottolj. Az xp és kredit jár az után sebzés után amit a társaid osztanak ki az általad spottolt tankba![ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
-
psycroptic
őstag
válasz Dobi 562 #12960 üzenetére
Azon a szinten a PII 88-as lövegével sem olyan rózsás a helyzet, mert azért valjuk be, hogy 9-10-es csatákban a 200-220 sebzés sem megállító erő. Abban viszont igazad van, hogy jobban jön az expé vele. Nekem már csak 9k expé kell és meglesz a 105mm cső rá és akkor lesz ne mulass...
Egyébként jó masína az E-50 nekem idáig tetszik vele a játék, remélem a 105-ös pityu sokat dob majd rajta. Imádom, mikor rammolok az ellenbe egy 400-500-at majd még rádurrantok egy 200-asat és majdnem ott vagyok, mint egy BL-10-es sebzés...
PSNID: Tomy83PS
-
forras2
őstag
Azért ne már 1 kv-t akarj átlőni 1 scout tankkal.
Ne csodálkozz, hogy nem viszi át.
Fejleszd ki rajt a lánctalpat, a nagyobbik motort, azt nyél gáz, közben lavírozz jobbra-balra, hogy ne tudjanak olyan könnyen eltalálni.Kérdés a többiekhez...
Kv1s-en kifejlesztettem a lövegtornyot.
Egyből a 122 mm-esre gyúrjak, vagy megéri kifejleszteni a 85mm-est, és azzal gyűjtögetni a 122-esre? -
Djuree
félisten
na te is nyomod?
ez ilyen, nekem is ilyen volt vele, szenvedős, szerencsére nem sok xp kell a pz4-hez, kitartás addig, én sem tudtam szart sem csinálni. nagyritkán ha top tanknak rakott be, akkor tudtam alkotni pár sok xp-s kört. 2 nap alatt meglett a pz4.
ez nem SC2, itt nem csak az számít ki nyomkodja gyorsabban a gombokat ha nagyok közé rak ne menj előre, várj ki, aztán be az artykhoz, néha összejön.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Patrick76496
őstag
válasz Dobi 562 #12960 üzenetére
Mák, hogy nem a PzIV L/70-ese volt rajta. Gondolom van olyan, aki nem bír magával, mindenképpen be akar menni csatába az új tankjával, még ha lőszerre, meg modulokra sincs pénze, csak hogy kipróbálhassa.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
-
sith7
félisten
Beszéltük már korábban is, de én lehet lassan leteszem a sarokba ezt a pzkpw 38na - t ...
Csak és kizárólag VII - VIII - as szintű tankokkal rak össze, KV, IS, Jagdpanther, Tiger, Löwe stb.
Felderíteni se tudok, mert hiába megyek, akár padlógázzal, akkor is 1 hit vagyok bármelyiknek
Tegnap egy KV - nak a seggébe küldtem 3 -t, ami meg se karcolta, lustán megfordult, és bumm
-
[HUN]Dani
őstag
Kerek 1000xp-vel tank ász.
Győzelem!
Csata: Airfield 2012. augusztus 28. 14:24:56
Jármű: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 000
Szerzett kredit: 27 421
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
nem prémes[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Dobi 562
addikt
Én múltkor egy E-50-el találkoztam, ami a párduc 7,5-esével volt felszerelve... Mondtam neki, hogy a Panther II 8,8-asával könnyebb lesz xp-t gyűjteni, azt mondta majd kipróbálja. 9-es szinten 130-akat sebezni, rémálom...
-
Bingisz
addikt
Kv5 viszi a prot. tornyát szemből is. Löveg mellett próbáld. Amikor először találkoztam vele 1v1, mikor kv5-el voltam én is nagyony izgultam, de ott átment, és győztem
Dobi: A párduc gunos E50-ek... Általában vagy nem értik, hogy miről beszélek amikor kérdem tőlük a gunt, vagy azt mondják, hogy nincs rá kredit
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
forras2
őstag
válasz Stauffenberg #12954 üzenetére
csak se paypalom nincs se bankkártyám
-
jahrn
senior tag
válasz Stauffenberg #12940 üzenetére
"Hit them hard!"
Ezt akkor is bemondjak ha a Spaced Armor elso reteget atuti a lovedek, de a masodikat mar nem - ergo sebzes sincs.
-
Aztarohatt...
-
Patrick76496
őstag
válasz Dobi 562 #12952 üzenetére
El tudom olvasni, de fölöslegesen sok helyet foglal. Nem konkrétan mondtam.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyik csatában 2 Top Tankunk, a másodikat is berakom, kicsit jobban fest így a kép.És ilyen volt a tankja:
-
Dobi 562
addikt
válasz Patrick76496 #12951 üzenetére
Hogy hogy nem tudod elolvasni a csatádat? Továbbgörgeted aztán annyi... Nehogy már ez legyen a legnagyobb probléma!
-----------------------------------------------------------
Hány ezer csatát kell még lejátszaniuk a piroskáknak az új játékmódokban mire fölfogják, hogy hiába rohannak foglalni ha az ellenél még több arty is él, a csapat 75%-a meg az ütközőhelyeken harcol...
-----------------------------------------------------------
Nem tudom volt-e már, ha igen, bocs a dupláért: lehet tölteni az új xvm verziót, a 2.5.2-t.[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
Ez már kezd marha idegesítő lenni.
Gondolom még vagy 64-szer kiírják, egyre több nyelven. Először egy, aztán 3, utána 6. A következő mennyi lesz? 128? El sem tudom olvasni normálisan a csatámat, szomorú, hogy telerakják a játékot hirdetéssel, aki vesz, az úgy is vesz gold-ot, aki meg nem, az nem.
-
forras2
őstag
válasz Stauffenberg #12949 üzenetére
Csak kaptam a üzit a játékban, azt gondoltam bemásolom, hátha valakit érdekel, vagy érint.
Én szoktam venni sms-el aranyat. Vagyis az túlzás. 2× vettem, mind a 2× az miatt, hogy 3-an tudjunk menni platoonban, ha ez nem lett volna, egyáltalán nem vettem volna.Más....
[HPLEG] hungarian panzer legion Klánról mit tudtok?
Se szó se beszéd kaptam tőlük 1 meghívót -
forras2
őstag
Ezt az üzit most kaptam a WoT-ban
Earn 15% bonus gold from our financial partners when paying by SMS or by phone! Visit the World of Tanks portal for further information.
-
jano_77
nagyúr
válasz k0pasz #12945 üzenetére
Szia. Nekem t4-es tankom van - Pz III. - és szívesen platoonoznék.
Egy dolgot még előbb leellenőriznék, ha haza érek - tegnap javasolták, hogy vegyem vissza a VGA-t, mert elképzelhető, hogy amiatt fagytam ki folyamatosan a játékból - és ha ez már nem áll fent, akkor nyomulhatunk, megkereslek majd. Viszont, ha fent áll, akkor nem akarok senkivel kitolni, hogy csata közben fagyok ki és azt gondolja, hogy cserben hagytam."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
forras2
őstag
válasz Snooker #12944 üzenetére
A legszebb.... Becsatlakozok csatára T-50-el. Csörög a telóm, felveszem, így nem indultam el. Végeztem a telefonálással addigra nálunk már csak 1 yenki T-34 volt, egy tigris meg én a T-50-el, az ellennél meg egy E-75. Megyek, megkeresem az E-75-t, megtaláltam, rám lőtt, nem sebzett, csak leesett a tappancsom. Utána 2-t belém lőtt, és mind a kettő pattant oldalról Sztem tuti van a pattanásokban és sebző lövésekben is valami randomítás
-
k0pasz
csendes tag
Sziasztok!
Platoon társakat keresek 4-5-ös tierben, mert megőrülök ettől a sok csapatjátékra alkalmatlan baromtól.
Akinek van kedve vegyen fel (esetleg dobjon egy PÜ-t a saját nevével), játékbeli nevem: Kopasz_HU
További szép napot,
k0pasz
-
Snooker
senior tag
válasz Stauffenberg #12929 üzenetére
Nekem sikerült kv3-al sebezni, sőt nem is volt olyan sok a lepattanóm..kb 10 lövésből 2-3... és mikor sebeztem akkor is 30%-okat vett le (tier7 122mm gun)
viszont tegnap nekem is volt 4 db 0 damages sebzés egymás után.. kisebb tankokra (t50, m4 stb..)
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Stauffenberg #12940 üzenetére
Gondold el ezt egy olyan ágyúval ami 1050-et sebez, 299 átütése van, és ennek ellenére nem lehet vele érdemben túllépni a 2500 dmg/meccs átlagot
minden második lövése 0 dmg crit 200m+ távolságról, igaz volt már olyan, hogy facehugban elnyelte a T-50-2 a lövést, de legalább nem drága, csak 2200 kredit a lőszer.
l0lWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz jano_77 #12939 üzenetére
"Hit them hard!"
Ha ezt közli a legénység az azt jelenti átütöttük. Nem? Vagy ez azt jelenti, hogy "Basszus, ez lepattant, meg sem karcoltuk." ?
És tök vicces, hogy ezt benyögi, de kereken nullát sebeztünk. Meg egyébként fel is villan az ellenfél HP csíkja... csak éppen nem megy le belőle semmi. Ha lepattan akkor nem felvillan, hanem elsötétül egy fél másodpercre. Meg tudom különböztetni a kettőt.
(#12937) ollie: Eddig olyan 5-6 alkalommal volt lehetőségem a haspáncélját meglőni és minden alkalommal lepattant. Oldalról és hátulról bele tudok nagyokat lőni (gondoltam az enyhe túlzásból egyértelmű lesz, hogy mérgemben ragadtattam el magam), de szemből szinte mindig lepattan.
Az egyik saroknál egy Tier 9-es francia heavy és egy Type 59 volt. Lelőtték a lánctalpam, de ahogy használtam a javító készletet ellőtték a motorom... aztán mire megjavult a másik lánctalpam is ellőtték. A francia tankot 60%-ról sikerült egyedül kiszednem... de a Type-ba belelőttem négyet és mindegyik pattant. Aztán ő nyírt ki engem.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Stauffenberg #12934 üzenetére
Nekem volna egy olyan kérdésem, hogy miből tudod, de inkább gondolod, hogy a lövésed átütötte az ellen páncélját? Mert gyanítom ez nem igazán látható több 10m távolságból?
Csak egy érdeklődés volt részemről, mert ha van egy ilyen MOD, ami ezt tökéletesen kijelzi, akkor esetleg megadhatnád a nevét vagy egy linket hozzá, mert feltenném én is. Én ugyan is sosem tudom eldönteni, hogy átütötte vagy sem, csak azt látom, hogy lövöm-lövöm, de semmi hatása."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Mcray
senior tag
válasz Stauffenberg #12936 üzenetére
Hétvégén annyira bírtam a sok Type és nem type-os gyökeret, ahogy azt hitték ők ....ták a spanyol viaszt. Egyetlen tank volt a hétvégén amivel nem bírtam mit kezdeni: T-28 Proto. Erre kérnék szépen tippeket mert KV-5-tel nem bírtam sebezni. Mindent lepattintott.
Type-ok végig az oldalukat mutatták nekem vagy jöttek Alien puszizni a T-29-em tornyát és még nekik állt feljebb. Ennyire szánalmas játékos felhozatal rég volt...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Ne csináld már, szökőévenként egyszer pattanok a Type-ról a KV-3 lövegével. Oldalról soha nem pattan, hacsak nem a toronyra célzol, ami feléd néz. Szemből a hullra kell célozni, lehetőleg minél lejjebb, hátulról meg tök mindegy hova célzol. A Type-tól félek a legkevésbé a t8-as medek közül.
(#12934) Stauffenberg: ne csináld, a type nem op, a leggyengébb t8-as med (mondjuk a Super Pershinget nem ismerem még igazán).
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz #21346560 #12931 üzenetére
Nem tudom ez a játékos mit eszik meg KV-3-mal, de hogy egy Type-ot nem, az biztos:
A csapatomban volt, egy darabig még figyeltem a ténykedését. Mikor zsinórban harmadjára hibázta el a tőle 30m-re álló Tigrist, inkább kiléptem...
Tehát erősen játékosfüggő is ki kerül ki győztesen egy ilyen összecsapásból. Egyébként én sem tartom nagyra a Type 59-et. Ha Panther II-vel megyek, akkor direkt keresem őket a csatamezőn. Szemből haspáncélt simán viszi az ágyúja, oldalról meg ott a torony jobb oldala a lőszerrekesszel.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz #21346560 #12931 üzenetére
Én is mentem már ilyet, de akkor 4db Type 59 jött. Akkor csak az volt a szerencsénk, hogy gazdag idióták voltak akik megvették, hogy ne kelljen fejlődniük. Sima ügy volt.
De van aki meg tényleg jól játszik és farmolásra veszi meg. Ő ebben az esetben kap egy rohadtul OP tankot csak azért mert fizetett érte.
Bezzeg az összes többi azonos szintű medet és még heavyt is simán tudom sebezni... csak milyen véletlen, hogy a Type-ot lehetetlen...
Örültem, hogy az utóbbi időben lehetett rendesen menni, mert kicsit kihaltak a Type-ok (volt, hogy napokig nem találkoztam vele). Most meg ismét kezdődik az ami régen volt... Type-ok egymás hegyén-hátán.
Mentem tegnap olyan kört amikor 10 darab Type 59 volt játékban. Az egyik oldalon 6db a másikon 4db. Függetlenül attól, hogy nekünk volt belőle több, egyszerűen nagyon idegesít.
jozefgucci1: Simán átüti a Typeot? LOL! Ha átüti akkor is sorra adja be a nullás sebzéseket. Múltkor a Löwe-vel jártam így... 12 kilőtt lövésből egy pattant, a többi átütött, de egyik sem sebzett.
Gondolom a GOD MODE a prémium tankok kiváltsága.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Vannak typejaim...nem szeretem annyira őket. Amúgy volt egy idő amikor, ha a bal oldalon kicsit a torony mögött, 1 cm-rel a lánctalp fölött meglőtted az 59-et akkor 100% biztonsággal egyből elpukkant. Volt, hogy direkt azzal szórakoztam, hogy csak ott lőttem őket. Aztán kijavították.
Kici kínai ócó!
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
jozefgucci1
addikt
Nálad van a hiba mert a KV3 simán átüti és a TYp téged szemböl nehezen , mert elég pattogós a KV3 . Már egy VK3601 is átüti szóval vagy veled van a gond vagy abban a körben voltál szerencsétlennem neked kedvezett a WG ranvomfactor
Runo .: Szerencsések voltatok mert alapbol 3 TYp összedolgozva megeszi a 3 KV3-at.
Mostamúgy pont TYp-T34 párossalmegyek mert kell a lé és nagyon jól jön átlag 85K megvan.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
A hiba a te készülékedben van!
Mi 3 KV-3-al mentünk szakaszban az event miatt, és jött szembe 3 Type 59... hát mondom nekünk annyi... nos, nekik volt annyi, mi mind a 3-an megmaradtunk kisebb-nagyobb sérülésekkel
Aztán pofáztak is rendesen, hogy csíterek vagyunk
Kár hogy már nincs meg a replay, megnézhetted volna... -
Stauffenberg
nagyúr
Mi a lófaszból készül a Type 59? Gyémánt ötvözetű szuper megerősített magnézium titán karbon kevlár anyagból?
Picsáért kellett visszahozni a vásárlási lehetőségét. Nem lehet úgy menni egy szerencsétlen kört, hogy ne legyen játékban legalább 4-5 ilyen fos...
A szerencsétlen KV-3 meg sehol nem tudja átlőni. Elöl, hátul, oldalt, alul, felül lánctalpon, szellőzőnyíláson, nyitott ajtón, tetőn utazó személyzeten keresztül sem lehet egyetlen fikarcnyi HP-t sem lelőni róla... Amikor át is üti az esetek 20%-ban akkor is mindig, mindig, MINDIG, MINDIG nulla sebzéssel!
Azért vették ki a játékból, mert amikor már 3-4 darab Type 59 volt egy oldalon akkor 1000000% garantált nyerési esélyük lett. Erre meg visszahozza a buzeráns WG...
De akkor miért kell a nyomorult matchmakingnek 4-5 Type-ot egyetlen oldalra sorolnia? Miért nem kaphat a másik csapat is?
ROHADJON MEG AZ ÖSSZES TYPE59 AHOL VAN!
-
válasz trust007 #12895 üzenetére
A Super Pershing nem tűnik nagy durranásnak (bár elég badass kinézete van), de úgy nyeli a golyókat, mint Borisz a vodkát. Ezért talán jobban megéri a Type-nál, mert utóbbit boldog-boldogtalan átlövi, és nem szokta benyelni a lövéseket.
-
Zadia
senior tag
válasz jozefgucci1 #12922 üzenetére
Akkor 2 szavazat a T49-re.
Már csak M4 vagy M7? -
jozefgucci1
addikt
Szerintem T49 eszméletlen miket lehet vele darálni . Nagyon gyors nagyot sebez az ágyú és leginkább T6 csatába rakja elvétve T7 , de még ott is lehet segíteni a csapatot. Sajna a torony kicsit lassan forog ez a nagy hátránya.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Zadia
senior tag
válasz Patrick76496 #12919 üzenetére
Nem tudom.Tegnap óta van meg és az eddigi csatáim katasztrofálisak voltak.Lehet bele kell jönnöm evvel az ágyúval is.
Szeretnék venni USA ágon valamilyen Tier5-ös gépszörnyeteget.Azért ekkorát,mert csak idáig vannak kifejlesztve.
Ezek közül melyiket vegyem meg?
M4 Sherman vs. M7 ??????????M10Volverine vs.T49 ?????,
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
válasz Stauffenberg #12904 üzenetére
Régebben, kb 7.1 körül még volt normál csatákban is. Még így is idegesítő a sok lengyel, na akkor még, amikor kis cérnaszál hangú gyerek beszél bele a chat-be, szóval ezt a lehetőséget inkább kihagytam. Szerintem te sem tettes rosszul, sokkal jobban lehetett voice chat off-fal játszani.
Zadia: Pedig ha ügyesen használod, akkor T10 heavy-ket röhögve átviszed szemből. Az azért túlzás, hogy a D-25T jobb, az azért elég pontatlan, bár ez sem sebészi.
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
Mennyire szar már ez a BL-9-es ágyú. Az összes lövésem lepattog.
D-25T sokkal jobb nála.Egyre jobban utálom az IS-3-at.Mostanában csak a pénzt viszi.Valszeg én vagyok béna vele.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
Atlantis
veterán
válasz Djuree #12914 üzenetére
Ok, hogy vastag a "bőre", de hogy harcolsz vele városban? Mivel hátul van a tornya, ki kell tolni az egész tankot, hogy lőni tudjál (vagy seggel előre harcolni), mellé még lassú is és amíg nincs meg a nagyobb ágyú, küzdelmes lehet (bár erre legalább rámegy a KT top ágyúja).
Zadia: Aladár legalább viszonylag mozgékony, nekem mondjuk nem jött be az a tank, de a Béla egészen más kategóriát képvisel (szerintem).
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Djuree
félisten
-
Atlantis
veterán
Miért? De komolyan, én azt a tankot nem értem, mire való, tegnap fejlesztettem ki, de nem vagyok benne biztos, hogy meg is fogom valaha venni.
Lefie: azért a Ferdi top ágyúja is pattan és produkál szellemlövéseket rendesen, lehet, hogy ez a T8-as TDk sajátossága? T28Prot top ágyújával még csak pár csatát mentem, még nem nyilatkozok róla.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
jozefgucci1
addikt
válasz L-e-f-i-e #12909 üzenetére
Jó persze csinál érdekes dolgokat mint lentebb írtam , de nagyon jó az OB a BL10-el. POnt most volt egy csatám vele simán bevédtem a bázist Karelian egy JT és fredi ellen. Konkrétan a fredit kétlövéseztem amin szerintem ő is csodálkozott.
-
Zadia
senior tag
válasz Stauffenberg #12908 üzenetére
Én Bélára hajtok.Még 100k XP és megvan.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz jozefgucci1 #12898 üzenetére
Aki igazán ismeri a Bl10-et az tudja, hogy egy hulladék ágyú, sokkal jobban pattog olyan helyzetekben ahol azért át kellene mennie még alsóhangon is...az, hogy pontatlan az a legkisebb baja annak az ágyúnak...
=^-^=
-
jozefgucci1
addikt
Látom páran játszunk délelőtt is , nem akar valaki szakaszban ? Láttam dobilaci benn van csak nem akartalak zavarni !
-
törölt tag
válasz Dobi 562 #12903 üzenetére
Jól persze, mert az IS-7, az E-75, a T54 meg már nem emléksz mi, ott jött velem szembe
Aztán voltunk rá Pershing meg én a Loreanne-el, mert a Batchat elszaladt amikor meglátta ezeket.
Persze amikor már csak ezek voltak ott, akkor a Bat is visszament a leamortizált tankokat kicsipegetni.... -
[HUN]Dani
őstag
válasz Djuree #12900 üzenetére
Én is szeretnék t10 gépet, de jobban szeretnék inkább egy t8 és t9 tankocskát. T8-ban a T32 érdekelne nagyon. Szerintem a legjobb t8-as heavy. Régebben a KT érdekelt jobban, de az utóbbi időben sokan leszarozzák, így azt hagyom egyenlőre, bár a top ágyúja igen kellemes. T9-ben E-75 nagyon tetszik, igaz sokan írtátok hogy könnyen gyullad akár szemből is ettől függetlenül rohadtul elfogadnék egyet.
(#12904) Stauffenberg:Működik a voice chat teljesen jól. Amikor szakaszozok vagy századozok akkor szoktuk használni is. Szerintem a sima random csatákban ez a funkció nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz AlexWolf #12902 üzenetére
Ez minden online játékban működik. A nyár az már csak ilyen... tele van nyáriszünetes kisgyerekekkel.
Én is szoktam így beszólni...
Erről jut eszembe: A játékban van voice chat, de még soha nem hallottam, hogy használta volna valaki. Nem működik a funkció? Pedig olyan vicces amikor egy 12 éves gyökér elkezd vadul anyázni.
-
Dobi 562
addikt
válasz Djuree #12900 üzenetére
Lehet ez a véleményed, de bárki eléri a 10-es szintet, még a nyomorult afk/bot használók is... Mivel ugye nincs máshoz kötve csak időhöz. Ha eredményekhez lenne kötve, akkor kevesebb "érdekes" játékos szaladgálna 10-es tankkal, javulna a játékélmény de sok pénz hullana ki a WG zsebéből.
(#12901) Runo: jó csata volt. Az elején megijedtem mikor csak én meg egy TD mentünk a városba de végül is jól sült el a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Looool...
Alig kezdődött a csata, elkezdték megint noobozni egymást, meg blokkolgatni.
Erre beírtam, hogy hála égnek jövő hétfőn kezdődik az iskola! Olyan kuss lett, hogy csak na...egyetlen írta csak be, hogy "yay". Aztán elmentek harcolni....MEGTALÁLTAM A KULCSMONDATOT!AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest