-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz Snakeiboy #12291 üzenetére
Nem találgatok, van, hogy a torony is javít a töltési időn.
(#12293) Zeratul: ja, nem is tudom hogy hívjam azt, a legenyhébb szó is a marhaság arra. Mintha elvesztené a maradék lőszert, vagy nem tudom...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Snakeiboy
aktív tag
Valaki meg tudna mondani hogy nemelyik agyu infojanal miert van ugy irva az agyu egy perc alatti toltesi sebessege hogy 5.17-6.89 es nemelyiknel meg csak egy szam (pl:5.86)szerepel?
Miert?????
-
Szilu
tag
válasz forras2 #12277 üzenetére
Minden számít.
Előfordulhat, hogy TD-vel sík mezőn is meg tudlak lőni úgy, hogy nem veszel észre.
Előnyeim veled szemben, amelyek tüzeléskor is fennállnak: nagyobb látótávolság, rejtőzködő skill, álcaháló, nagyobb tankálca, álló tank.Sajnos annyi változónak a függvénye, hogy kiszámíthatatlan mi miért történik. Sokan gondolnak sokszor hibára emiatt, hiszen sehogy nem tudod leellenőrizni. Vannak oldalak ahol számolgathatsz, de reprodukálni úgysem tudott az adott helyzetet.
-
törölt tag
Detto!
Mentünk foglalni 3-an, ellenfél 4-en volt, abból 1 arty....
Beálltam foglalni mert tudtam, hogy az ellen 3 tankja közeledik a bázisunkhoz... szólok a társaimnak, hogy jöjjenek foglalni... persze nem álltak be a körbe, elmentek arty-t keresni... 30%-on voltam egyedül, amikor elkezdte foglalni az ellen a mi bázisunkat, társaim még mindig az artit keresik...60% körül az ellenfél foglalása utolért.... majd le is előzött.... társaim még mindig csak keresik az artyt, ami szerintem már rég odaért a bázisunkhoz és ő is beállt foglalni.... -
Szokásos agyhalott csapattársakkal sikerült tegnap úgy veszteni, hogy már csak 4-4-en voltunk, és az ellenfél 2 type-ja elkezdte foglalni a bázisunkat. Én az ellenséges bázis közelében voltam KV-4-gyel, így esélyem sem volt visszaérni. De mit csinál a 3 megmaradt csapattársam, akik mind sokkal gyorsabbak voltak nálam, és jóval közelebb volt a bázisunkhoz? Mindhárom 1 darab ellenfelet kergetett, melynek alig volt élete, csak hogy legyen még egy fragjuk. Hiába pingeltem, meg írtam, hogy foglalják a bázist, lesz@rták. Aztán gondolom csak pislogtak amikor megjelent az összesítő képernyő.
Az ilyenek miatt megy el a kedvem a játéktól.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
forras2
őstag
Serene Coaston álltam félig 1 szikla mögött. 33 lövést kaptam, amiből 8 ment át, a 8.-tól elpukkantam. 5 külömböző tanktól kaptam lövést, arty nem volt köztük.
A hegy felől indultunk. Van 1 kiugró kis sziget. Azzal szembe álltam a város alatt 1 szikla mögött félig. Szemből a szigetről jött lövés, illetve balról a város felől. Bokor nincs a város fele, 1 szem se. Szembe a szigeten is maximum 3 db ha van, ami mögé el lehet bújni. Úgy hogy biztos nem a bokor összeadódó rejtetési módszere miatt nem láttam őket.De hasonló helyzet volt River Coaston is. A tengerparton. Ott senem sincsen bokor, csak pár napernyő.
-
Atlantis
veterán
válasz forras2 #12273 üzenetére
A láthatóság sok minden függvénye, szerintem nem kirívó, amit írsz. 300m már nem kis távolság, ha nem mozdul be, aki rád lő és jól álcázott az illető (pl.: egy TD, esetleg hálóval és camo skill-es legénységgel), akkor ez nem csoda. Rádiónak szerintem nincs sok köze a láthatósághoz, a rádiós csak a minimap-en jelzi a dolgokat, a célkeresztben való láthatóság a parancsnokod látótávján múlik, tankfüggő, amiket ugye szintén lehet fejleszteni. Szóval összetett, de érzésre a 7.5 óta vannak furcsaságok szerintem is.
Sanya: együtt érzek, Ferdinand egy igazi fostaliga a legnagyobb ágyú és motor megszerzéséig, nagyon utáltam anno. Viszont most már ott az alternatíva, a JPII, ha pár hónapja is lett volna, én biza kihagyom a Ferdi-t, később is csak egy mellékág lesz, semmi értelme most már foglalkozni vele, pláne ha valaki a Porsche-vonalú HT-ket nem fejleszti ki. Páncélja se ér már semmit, papíron néz ki csak jól, emellé egy tohonya dög.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Szilu
tag
válasz forras2 #12273 üzenetére
A Wiki-n saját oldala van a láthatóságnak, nem véletlenül.
http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Visibility
Két egymással szemben álló tank esetén:
Minden tankon vannak pontok amiknek a láthatósága a távolságtól függően bizonyos időközönként kiszámításra kerül. A láthatóság a következő dolgoktól függ: A te tankod látótávolsága, az ellenfél tankjának álcázó képessége (ami függ: tanktól, személyzettől, álcahálótól, mozog vagy áll stb.), valamint a te tankod és az ellenfél tankjának láthatósági pontjai között elhelyezkedő bokroktól.
Amennyiben az egyik tank tüzel, körülötte a 15 méteren belül lévő bokrok álcázó képessége megszűnik.Több tank esetén:
Itt lép képbe a rádió hatótávolsága, hogy kik látják a saját csapatodból a felfedezett ellenfelet.Sokszor előfordulhat az az eset, hogy egy bokorban jól rejtőzködő (mozdulatlan) tankot te nem veszel észre pedig előtted van 100 méterre, de ő lát téged mert épp tüzelsz, így az előtted lévő bokor takarása megszűnik. Az ellenél tankjai elkezdenek téged lőni, de te nem látod őket, hiszen sok bokor van közted és köztük.
Na így működik egy statikus scout-tankDe hát itt ezernyi dolog van ami közrejátszik még, a wiki-n lévő infók nagyon hasznosak.
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
24 csatám van KV-1S-el. 2 nap alatt mentem vele ennyit, de nekem tetszik.
Pattog rendesen a gép. Igaz még csak a fejlesztett 76-os ágyú van rajt, de sok mindent át visz, cserébe nem sebez, és iszonyú pontatlan, de ez sem tudja elvenni a kedvem a géptől, annyira tetszik.Viszont amin többször már felhúztam magam. Állok 1 helyben. Sorban kapom a lövéseket. Sok pattanik, de van ami át megy. Segítségben azt írják, hogyha én látom az ellent, de Ő engem nem, rálövök, eltalálom, akkor látni fog, ha a rádiója hatótávján belül vagyok. Akik engem lőttek a minap, 300 méteren belül volt az összes, és még sem láttam egyiket sem, pedig a rádió hatótávja 440 méter És ha egyszer fordulna elő a dolog, szemet hunynék fölötte, de nem egyszer történt már meg a 24 csata alatt.
-
Chris0321
addikt
Nekem ha minden igaz ma lesz meg a Ferdi, még pár százezer kell hozzá. Az alap, hogy ilyen szinten már 75%-os legénységgel kell kezdeni ha a Jp-ét nem is rakja át az ember(Még én is megtartom, gyűjtöm az xp-t a JPII-re). Mivel meg van a TigerP a 7-es szintű motor már meg van hozzá. Én a 105mm-esel fogom használni, a 88-ast gyengécskének tartottam a Jp-n is.
-
wanted5
őstag
válasz Stauffenberg #12267 üzenetére
egy kis magyarázat:
A szerver adott időközönként frissíti csak a láthatóság állapotát, a felfedezés emiatt késhet, nagyobb távolság esetén akár el is maradhat. A fejlesztők szerint az alábbi időkkel dolgoznak:
50 méteren belül - 0,1 mp
150 méteren belül - 0,5 mp
270 méteren belül - 1 mp
445 méteren belül - 2 mp
Fentiek miatt előfordulhatnak olyan extrém esetek, hogy az ellenséges jármű az 50 méteres határon még több tizedmásodpercig nincs detektálva, ez pedig egy 72 km/h-val száguldó T-50-esnél vagy Hellcat-nél akár 8-10 méteres "beszaladást" is jelenthet az 50 méteres határ alá.+1, ha még a pinged is 100 fölött van az még tovább rontja a dolgot
-
Sanya
nagyúr
3 napja vettem meg a ferdinándot. eddig csak 1x rakott be 50%-osnál nagyobb esélyű csatába, de azt is elvesztettük! 12 csatából 1-et nyertünk, de azt nem tudom hogy!
amit tudok róla mondani 56%-os legénység, 88-as ágyúval, a második motorral:
baromi lassú.
a 88-as ágyú ebben a tierben gyenge (majd a 12,5 )
a jobb motor nagyon kellene.Ami bosszant, hogy még az xp sem jön ilyen rossz leosztású csatákból
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Mcray
senior tag
válasz Flatron710 #12229 üzenetére
"A T150 felejtős..."
Ezt komolyan mondod? Mennyi köröd van velük? Mi a klánban 2 db KV-2 + 2 db T-150 felállásban játszunk (Mindkét szerepet betöltöm, így van rálátásom) és szinte csak akkor kapunk ki században, ha Bingiszékkel futunk össze, vagy ha nincs nálunk KV-1S, hogy gyorsan tudjunk reagálni
Magában a T-150 semmivel sem rosszabb mint a KV-2, de a KV-2-öt 107-essel használni mióta felment tier 6-ba, bűn. Tudom, mert 400 + köröm volt a régi KV-1-en. A régihez képest jelentősen megnövekedett a szórása és a célzása a lövegnek. A KV-2 buditornyát csak az nem lövi el aki nem akarja. A T-150 tornya viszont szépen pattint és nagyon lapos.
KV-2 a 152-es löveggel az igazi. Jön az ellen KV-1S vagy nagyobb és 1 lövéssel kiszeded, nem kell bele 3 lövés, ami alatt téged is simán kinyírnak...
Nincs KV-1S-em, de amit én tapasztaltam az az, hogy csökkenő sorrendben ezek a legjobbak:
-KV-1S (Nagyon gyors, 2 lövéssel bárkit kiszed tier 6-ban)
-KV-2 (Csak a 152-es löveg miatt. 107-essel sokkal gyengébb mint a T-150)
-T-150 (csak mert nem tudsz vele (gyakran) egy lövessel kiszedni valakit)Más és talán ez a legfontosabb egy kezdő számára: A T-150 igényli a legkevesebb játékos tudást. A KV-2 és KV-1S, nagyon igényli a jó játékost.
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Stauffenberg
nagyúr
Én ezért adtam el a francba a Leót. A legénység még a barakkban pihen, ha ez a bug ki lesz javítva visszavásárolom. Ha a garázsban lenne akkor túl nagy lenne a késztetés, hogy gyorsulgassak és mindig az a vége, hogy emiatt a bug miatt megdöglök egy láthatatlan ellenség miatt, pedig pont a scoutnak kéne előbb észrevennie a másikat.
Korábban is leírtam ezt a jelenséget, akkor voltak akik egyszerűen béna pancsernek neveztek aki nem érti a scout tankok logikáját.
-
GaburroSan
aktív tag
skacok valaki meg tudná mondani melyikkel jobb farmolni! A type 59 vagy az SP?
Lőszerárak és a javítási költség is érdekelne ha valaki megírná! Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
mikor jön ki a 8.0? szeptember környéke esetleg?
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
diegho
nagyúr
válasz Djuree #12257 üzenetére
Minden tier-ben van egy átlagosnak mondható sebzés/kör (ez általában heavy esetében a tank hp-jának másfél-kétszerese, azért ennyi, mert így egy ugyanolyan tankot biztosan megölsz egymagad és még azon felül is sebzel), amivel a 66% win rate elérhető egyedül randomban - ezt nem én állítom, de osztom a véleményt - ha annál kevesebbel sikerül elérni, akkor a random mm segít a magas győzelmi arányhoz, de ez pár száz csata után adja csak ki magát, tehát lehet most 80% win rate 1200 átlag sebzéssel is, de 300 csata után közelebb leszel a 40%-hoz, ha nem sebzel eleget.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz Djuree #12257 üzenetére
Igen normális, az a tank tényleg ennyire OP. mint a T54 T54el csak duplát megyek minden nap, de már húzom a számat ha nincs 3000fölött, és majdnem mindig elsőre megvan.
planetwotot használtok? már mutat adott napra vetítve efficiency-t is, meg bővítette rajta nemrég, van vehicle specific statisztika is.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
GaburroSan
aktív tag
Super Pershing vagy Type 59?
Ha pesinget vennék akkor annak az emberei tovább képezhetőek másik USA tankban +800 arannyal többet kapnék, míg a Type-ban ez emberek fixek, max a 62es type-ba lehet berakni! -
GaburroSan
aktív tag
Hamarosan Type time!!!
Remember:
[link][ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Djuree #12242 üzenetére
Nagyon élveztem azt a tankot anno. Pár csata alatt meg is lett a tank ász. Amikor te vagy a top tank, vagy a lista tetején vagy akkor igazán durva köröket lehet vele menni, de ha véletlen tier 7-be tesz az sem para. Én ezzel a kis "szutyokkal" öltem t29-et IS-t is, persze nem full életről és nem is szemből. A t29-et pl annyira simán tudtam megölni ~500 hp-ról hogy alig hittem el. Mögé kerültem és kihasználtam a tornya lassúságát, így folyton elmásztam előle.
magyarsrac
-
Djuree
félisten
az normális hogy is-4-el 29 csatából 23-at nyertem, 80%-os winrate ennyire jó vagyok vele, vagy ez mindenkinél így néz ki?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz KaLeun #12254 üzenetére
tegnap megy a konvoj valamerre, erre az előttem lévő t29 megáll és mindenkit akadályoz, nem akart továbbmenni. bele is lőttem egyből, egyből megindult az ilyen idiótáktól ki tudok akadni nagyon. ebben a játékban nagyon fontos a minél gyorsabb pozíciószerzés, emiatt az akadályozás miatt nem tudtunk a jó helyekre menni mielőtt jön az ellen, be is szoptuk.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Drenadar
veterán
válasz KaLeun #12254 üzenetére
az a kedvencem, mikor sikerül az ilyenek mögé ugyanabban a körben beállni, és akkor már annyira fel van háborodva Ő, hogy elkezd lövöldözni is. persze amikor ő csinálja ezt akkor nem vesz észre ilyeneket...
Másik kedvencem mikor egy gyors tankkal akadályoznak engem miközben én egy t28protoype-al vagyok, nagyon jól esik olyankor hogy nekem kell kerülgetnem őket 15km/h-val...
-
KaLeun
senior tag
válasz KaLeun #12250 üzenetére
Legalább ebből a szempontból jó lesz a fizika bevezetése, sőt a másik mögé beparkolósokra is. Ezt néhányan már pofátlan szinten űzik. A napokban találkoztam Abbey-n egy M103-mal, aki amint meglátta az ellent, féltve szaros kis járgányát lazán beparkol mögém (T34) és egy KV-4 mögé. Pont amikor kint voltunk a fedezékből...
Cila
-
KaLeun
senior tag
Ma folytatódott a pech szériám, most már csak pár csata választ el attól, hogy csökkenjen a wr-om. Késő este feltettem ezt a wot loggert, azóta 8 csatából 1 megnyert és ebből 2 csata volt valamire való a többi az mind fail (vagy a közeli).
Ráadásul megint sikerült találkoznom egy halálosztaggal... Trakesz, Leopard és egy GW Panther, vmi HOD és UL klánokból jöttek. Loltraki mindjárt megtalálta a Ferdinket, az meg egy idő után megunta... Aztán az arty elkezdte lőni a Ferdit, az meg bejezte a műsort. Gyakorlatilag érdemi dolog nélkül vesztettünk...
Cila
-
wtf? megyek a t-50-2-vel, közelben egy darab ellenség sincs, erre hirtelen kilőnek egy lövéssel, majd egy pillanatra felvillan tőlem 20 méterre egy IS, persze semmi sem volt köztünk...
-
Stauffenberg
nagyúr
Újabb gyökér aki szégyent hoz a magyar játékosokra.
Jött az M18-al, belém lőtt párat, aztán kilőttem őt. Erre elkezdett anyázni... előbb angolul, aztán magyarul. Előadta, hogy mit fog tenni az anyámmal, meg cheater vagyok és keménykedett egy pár mondatot chaten. Aztán esküdözött, hogy a következő körben ha összekerülünk akkor jól szétba**** a pofámat a jó ku**** anyámmal együtt.
Azt hittem ez a fajta veszíteni nem tudó csak a Call of Dutyban létezik 8-15 éves kör között.
Szerk: És folytatja privát chaten... El kéne törölni a nyáriszünet intézményét, agyára megy a kisgyerekeknek a sok szabadidő.
[ Szerkesztve ]
-
Cooper911
senior tag
Nem megy a teszt szerver?
Képtelen vagyok belépni, valami Login rejected no loginapp response hibát ir ki.
Igen, tűzfalon ki van engedve.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Djuree
félisten
2. köröm a kis szarral (pz38na):
egyből tank jelvény 1. osztály
az első köröm szar volt, t7-esek ellen rakott beLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
válasz diegho #12227 üzenetére
De ez azért nehezen kivitelezhető akkor, ha valaki 5-6 ágat húz egyszerre. Ott nagyobb tiereken már kell farmolni pénzt még egy jó játékosnak is (úgy értve, hogy nagyjából egyszerre éri el az ágakon a magasabb (8+) tiereket).
-
Murder3
addikt
válasz diegho #12235 üzenetére
na igen, de nekem annál nagyobb szenvedés mitn h t5-ös tankokkal kell szarakodnom pl farm végett nincs.
t8-as tankok azért csak megérik mert farmolást élvezetesen lehet bennük játszani és véglegesek...
speciel még egy t5-ös prem tankal is inkább játszok már ha más nicns,ezért van t25-öm...
pz4-el én eventen kívül 1X nem farmoltam csak még mikor kezdtem a játékot...kv-val se még szétválasztás előtt sem pedig megvolt..nem is játszottam, vele most se nagyon tud motiválni az orosz tankok többsége napi 1 játéktól többig...kv3-at a legjobb t7-nek tartok magasan, bár még nem fullos a t29-em, de azzal se érzem, h nagyon játszanom kellene...Német tankokkal játszanék inkább de azon lehetőségek meg nagyon limitáltak...pl most a tigrissel event ide vagy oda nem volt kedvem játszani..annál borzalmasabb tank nincs, főleg h folyamosan a hülye csaptokba kerül..és azzal meg nem nagyon lehet átbillenteni a mérleget, pl kv3-al, de akár is-el is meg biztos a t29-el is ha a csapat pocsék, de egy aktív,áldozatokat hozó aggresszív játékkal meglehet nyerni a csatát, egy tigrissel ezt nem lehet megcsinálni...TigrisP-vel megelhet, de Tigrissel nem...t8 a lőszer árak miatt inkább süllyesztő és a kt-val nem igazán élvezetes játszani ezer és egy ok miatt, a vk45a legalább 1 fokkal jobb..
e-75 meg király csak az is olyan globális szopóágon van mint a tigris...győzelmi undora van biztos a tanknak.
Panther 2-t sose éreztem túl érdekfeszítőnek, jónak jó, de egyszerűen valahogy túl unalmas az egész...
E-50 van msot újdonságnak, de hát rém fárasztó azt kifejleszteni fullsora...Talán a Ferdinánd ami ténylegesen élvezetes lehet majd nagy ágyúval.eddig elég jó
csak a td-ekt meg élből nem szeretem...a camp központúságuk miatt unalmas nekem..a Német ágon kívül a többi nekem csak olyan h van, de nem igazán érdekel..
csak hát a német ágon kevés tank van.
főleg feladatukat tekintve..hiába akarnék én 3 különböző tankot t6-on elég hamar rájöhet az ember h a vk36-on kívül a többinek semmi értelme...avk30h-nak még csak-csak én azt mindig is a 75-ös ágyúval használtam így külön tudtam választani, de a vk30P-vel nem tudtam mit csinálni,semmit nem ad...Én jobban örülnék ha kijönne single player módba a játék 8k-ért és ott meg kényed kedvedre tudnád modolni a dolgokat.
speciel itt a multi/random része inkább rombolja a játékélményt... -
vbbb
addikt
Nem tudom mi lelte most a játékot, de egymás utána adott 4*70ezres nyertes kört Löwe-vel. Addig játszom amíg vesztes nem lesz.
Ez az utolsó nagyon jó volt, egy E-100al foglaltuk el a zászlót miközben támadtak. Még ilyet!
-
emre
veterán
válasz diegho #12233 üzenetére
Nekem úgy tűnt, de nem akarok vitázni, mint említettem lényegében egyet értek.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Murder3
addikt
de ha vki meg csak pár csatáig játszik 1 nap annak meg nagyobb pocséklás mint prémium nincs...főleg napokra meg hetekre..
max a 6 hónapos,3 hónapos 1 éves éri meg csak azok meg horribilis összegűek...ha a prémiumot csata számhoz kötnék korrekt lenne,de így?
akkor már jobban megéri a premium tank mert az megmarad és akkor használod mikor épp van kedved játszani.
én inkább vennék egy dickermaxot az még nem is olyan drága, mint prémiumot...
t8-ak meg sajnos túl drágák nekem, max az ilyen 3k-s tankok férnének bele.amúgy hülyeség az, hogy a prémium nem ad lélektani előnyt
sokkal bátrabban lehet úgy játszani.amúgy az mennyire unfair már, hogy ha véletlen én akár egy 250-es sebzést okozok a csapattársamnak kapok vagy 8k mínuszt, de bezzeg ha ő belémlő 500-at és még a comamnderem is kilövi még annyit se kapok h a medkitet fedezze...
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Djuree #12228 üzenetére
Nem vagyok mester, sebezni kell, az hozza a kreditet és az xp-t bőven, a jelenlegi MM pedig nagyon kedvez a kredit farmolásnak a maximum +-2 tier limit miatt, hiszen nincs az, hogy 5-ös tankkal a 10-esek között flangálsz. Jelenleg tier5-6on pillanatok alatt pénzhez lehet jutni, csak a megfelelő tankot kell kiválasztani a farmolásra, ha szükség van rá.
A KV-2 témához annyit, hogy a 152-es nem csak Fun-ra jó, azzal nagyon is szépen lehet alkotni, de tény, hogy a KV-2 csak azért van meg jelenleg, mert szórakozni szeretek vele és eddig csak 1 kört mentem a 107-essel, hogy megnézzem a töltési időt, a többi 152-vel van, mégis elég jó a statom vele. Jelenleg orosz ágon nincs igazán kiemelkedő 7-8-9es heavy tank, ezért én nem ajánlom senkinek egyiket sem, mindkét ágon van szívás, csak hogy kettőt említsek:
IS-4 ágon:
- ST-I nagy szenvedés az elején, mert a KV-4re nincs BL-9, ezért konkrétan egy 2 tier-el lejjebb található ágyúval kell bohóckodni, a top lövege is lassan célozIS-7 ágon:
- IS stock ágyúval kell bohóckodni, amíg nincs meg a toronyEgyszerűen az amerikai ág sokkal jobb jelen esetben, de ott nagyon oda kell figyelni, hogy mit mikor hogyan csinálsz.
emre: nekem semmi bajom nem volt O704-el régen sem és most sem, sosem néztem a kreditet, hogy mennyit kapok vele, engem mindig csak az xp érdekelt, a kredit sosem, azért 7.2 óta kihúztam az amerikai heavy és med ágat, valamint az orosz új tankokat, jelenleg elseje óta ~400 csatában szereztem 10millió kreditet, ezzel megint semmit nem tudok csinálni, így nézett ki 7.5 előtt a kredit részem:
ezzel már nem tudok mit csinálni, vettem egy rakás mindent, de már megint 58-nál tartok, ezt lehetetlen elkölteni már.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Djuree #12228 üzenetére
Igen, aki tényleg f2p módon játszik, a credit hiány a legnagyobb hátrány. Nekem legalább is abból van nagy. Meg mivel én leginkább a játékélmény miatt játszok, nem zavar hogy meccsenként átlag 800-1000xp-vel szed(t)em össze a majd 200k-t az IS7-re, nem siettetem a dolgot. Viszont van pár t7-9 tankom amit meg kellene venni (meg most már az IS7 is megvan), ehhez legalább 20m credit kellene és akkor modulokat még nem pakoltam rájuk. Szóval ez miatt lehet majd beruházok egy premium tankba (meg talán 1-2 hónap premiumra is).
A tankok fenntartásával nincs nagy problémám, t9-ig ha már sebez az ember valamit, vesztes kör esetén is minimális a veszteség, vagy null szaldós. A t10 talán már húzósabb, de mostanában keveset játszottam az IS4-gyel, az IS8 jobban bejön. -
emre
veterán
Teljes mértékben egyetértek, nekem sem volt prém tankom, most a tájpot is csak kíváncsiságból vettem, igazából nem használom ki. De tény hogy prémium accal teljesen felesleges prém tank.
De azt ne felejtsd el, hogy neked a 7.2-es nagy kredit nerf előtt megvolt szinte mindened. Emlékszel még, hogy az O704-el hogy lehetett keresni az előtt?
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Flatron710
tag
válasz Janesz_20 #12177 üzenetére
KV-2-őt megtanulod használni, kiismered a tankot, akkor elnyűhetetlen lesz VI-os tier-ben... A 107 mm-es Zis-6-os ágyúval!!! Ez fontos!!!
Tűzgyorsaságban és pontosságban messze veri a "troll KV-t" a 152-essel... ( az csak FUN -olni jó... én pl összesen nem lőttem vele 15 lőszert )
Jól időzítesz, helyezkedsz és elit a tank, képzett a legénység.... Megállíthatatlan leszel! VI-os századra csak ezzel megyek - ritkán Grille-vel amivel ha jól tudom 60%-os a win-em - és nem érhet baj, csalódás. Játékélményben hozza a low heavy érzést! Sokszor fordítottam már meg a század meccset 1 vs. X játékos ellen a tűzgyorsaságnak hála... A Kv1s nálunk nem jött be.
Ez a saját véleményemet és a klánomban tapasztaltakat tükrözi.
A T150 felejtős...
[ Szerkesztve ]
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Djuree
félisten
de te mester vagy nekem előbb megvan az xp mint a kredit, most is az kéne az is-7-re, de mire én azt a potom 7 millát összekalapálom.... elment az összes pénzem obj212-re...
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz wanted5 #12219 üzenetére
Ha valaki letol átlagban 30 csatát naponta, annak már hülyeség a tier8 prémium tank, mert minimum 3 hónap prémium accot kap érte és az ugyebár 3k csata, ami alatt jön a kredit és az xp is bőségesen (persze csak akkor, ha van hozzá játéktudás is), ez alatt simán ki lehet húzni 3 ágat és nem kell hozzá prémium tank, mert bizony amíg prémium tankkal farmolod a kreditet, addig húzhatnád az xp-t is abba a tankba, amibe kell. Sosem farmoltam kreditet, mindig mentem előre az ágakon (az elején is, amikor nem volt prémiumom) és igaz felmerült bennem, hogy kéne venni egy prémium tankot csak azért, hogy legyen, de letettem róla, mert így sem tudok mit csinálni a kredittel.
-
wanted5
őstag
válasz forras2 #12223 üzenetére
nem azt írtam h nem érdekli ha törlik! azt írtam hogy aki komolyan veszi a játékot az előbb utóbb költeni fog rá!
meg mi veszteni valód van ha másikat kell csinálni? 1 nap alatt tier 5-6ba simán fel lehet menni, gondolom az neked meg pont jó ha nem a 10es a célod[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz wanted5 #12222 üzenetére
Nincsenek ilyen nagy céljaim, hogy elérjem a 10-es tankokat. Az a célom, hogy élvezzem a játékot, és le kösse a punnyadással eltöltött szabadidőmet.
Neked mondom, hisz Te írtad az imént, hogy aki nem költ rá, azt nem érdekli az accja, hogy törlődik-e avagy sem
Küldjenek 1 emailt, amire válaszolni kell, vagy 1 linket meg kell nyitni benne. Elvileg csak a tulaj tud belépni a saját emailjára. -
wanted5
őstag
válasz forras2 #12221 üzenetére
csak az a célod hogy elérd a 10es tankokat nem?
meg ezt ne nekem mondd hanem a fejlesztőknek, engem nagyon nem izgat.
jah és mondj egy példát arra, hogy miként bizonyítod be hogy valóban tiéd az acc és nem loptad?bármilyen mmo-t nézel a világon, mindig az volt/van/lesz az első aki költ rá, nem véletlen ingyenes, és nem azért találták ki és fejlesztették akár évekig, hogy majd mindenki csak úgy ingyen szórakozzon vele
[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
válasz forras2 #12214 üzenetére
majd megtudod mikor a 2. - 3. - 4. tier 10-es tankot akarod megvenni, nem azt mondom h milliókat, de aki ki akarja vinni minden nemzet minden ágát annak legalább 1 tier 8-as prémium tankot vennie kell
ha belegondolsz milyen szenvedés 5ös tankokkal több ezer! csatát lemenni h csak 1 nyavalyás tankra összekeresd a pénzt, nem is beszélve a fenntartásáról, és arról h tier 5ön a legtöbb az agyhalott zombi, akkor beláthatod h igazam van
prémiumom nekem is akkor van ha ingyen adják, és prem tankom se a kezdetektől van, 1 ágat önerőből húztam ki, szóval tudom hogy miről beszélek -
Djuree
félisten
hát akkor költsünk el némi zikszpét
Kifejlesztve:
A következő tank kifejlesztve: Object 212. Elköltött XP: 146 000. Elköltött szabad XP: 0.Kifejlesztve:
A következő tank kifejlesztve: IS-7. Elköltött XP: 189 200. Elköltött szabad XP: 0.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Antonius1978
addikt
válasz forras2 #12209 üzenetére
Elhiszem, nekem pl nem jott be, lehet meg nem szoktam meg, hogy hogyan kell vele eredmenyesen jatszani.Nezem, hogy 65 csatat mentem vele, 65 kilott tank, 375 atlag tapasztalattal.
Amit nem szerettem, az a lassusaga, eleg vontatottan mozgott, nem fordult elegge, stb, en ezt a tankot nemreg vettem, azaz arra akarok kiterni, hogy elobb mind ruszki meg amcsi kozepes tankjaim voltak, hozzajuk kepest nagyon lomhanak ereztem.
Nos, ha elveszik tole a hosszu 75ost, akkor mar nem fog semmit erni, mivel azonos agyuval a Pz3/4 sokkal gyorsabb, jobban mozog.Igaz az nem pattog ugy, az teny...
En mar amugy is eladtam volt az AMX kedveert, hogy kapjak 1 + helyet.
Persze a soron kovetkezo tankot kikutattam vele. -
bozont
veterán
válasz wanted5 #12212 üzenetére
Attól hogy nem ölök a játékba egy petákot sem, miért ne játszhatnék komolyan? Jó, igaz, nem vagyok klántag sehol és többnyire egyedül játszom random csatákat, de attól még komolyan veszem. És pont azért fájna nagyon ha ellopnák, mert sok időt öltem a játékba hogy eljussak oda ahol most vagyok és nem örülnék ha még egyszer neki kellene fussak. De nem is lopásról volt most szó, hanem csak egy egyszerű e-mail cseréről. És én pl nem tudnám számlával igazolni magam ilyen esetben, mert még nem vettem semmit az accountomra.
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz wanted5 #12212 üzenetére
Én nem veszek semmit, még is komolyan gondolom a játékot
Azzal könnyű vigéckedni, ha valamit aranyból hozol össze. Akkor már nem, ha magadnak kell megszenvedned érte. Sztem pont fordítva van, mint ahogy Te írod. Inkább annak fontos, aki szenved vele, időt fecsérel rá, nem annak, aki fizetését bele tolja, hogy 2 csata után legyen 1 löwéje vagy 1 kv5-je[HUN]Dani
És a kisebb ágyú kerül rá, vagy kap 1 újat?
Habár mindegy is, remélem azért vissza adják a tp-t meg kreditet, amiért kifejlesztettem, legalább lesz mit bele ölnöm a KV1s-be[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Kucsek #12208 üzenetére
Ez a számlás dolog érdekes, mi van akkor ha én még sosem vettem tőlük semmit, akkor megadhatok én bármilyen számlaszámot nem tudják mihez kötni.
Öreghal
Akkor itt az ideje megtanulni, legalább egy nyelvet (angol vagy német leginkább), manapság egyre nagyobb szükség van nyelvtudásra a mindennapokban is.[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz Antonius1978 #12140 üzenetére
A legeslegjobb tank a játékban
Azzal tartok minden saját rekordot
9 kilőtt tank, 1850 tp, 47k kredit
Csak nem tudom mi lesz belőle, ha elveszik tőle a 75-ös ágyút -
Kucsek
aktív tag
válasz Öreghal #12203 üzenetére
De lehet változtatni.
Küldened kell a supportnak egy emailt - "Ticket" - et.
WoT fórumban jobb felső sarok Technical Support Service - Submit a Ticket - Account Support nyomsz egy NEXT-et alul és már ott is van.Majd pedig kiválasztod a nyelvet.Keress valakit a haverok közül aki beszéli valamelyiket és hamar meg van.
Ide kell leírnod mi a problémád és miért probléma.Aztán majd ők küldenek egy visszaigazolást ahol pontosan követni kell a lépéseket.Meg kell indokolni ,hogy miért teszed.Kérni fognak egy olyan képet is ahol látható a bankszámlád jó ha találsz olyan tranzakciót és készítesz róla Print-screen-t amikor utaltál nekik pénzt.Ezt JPG formátumban kell csatolni a kérvényhez.
Majd, ha minden megtörtént kapsz egy ideiglenes jelszót, ezzel bejelentkezve kell megváltoztatni amire szeretnéd.
Kicsit macerás, de hamar meg van.A számládról készült képre azért van szükség ,hogy be tudjanak azonosítani nem lopták e el az accountodat.
ha nem beszélsz angolul akkor próbáld németül.[ Szerkesztve ]
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Patrick76496
őstag
Szegényt egész csata alatt blokkoltam.
Szerencsére a hetzerünk végzett vele, meg is köszöntem neki. Azután éltem még vagy 2 percig, vagy addig sem tartott a csata, mert egy KV-1S, és egy KV-1 az ennyi idő alatt tökéletesen elfoglalt pozíciójából kiszedte a papír lassú bödörőt.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Öreghal
csendes tag
Szevasztok!
Tudja valaki, hogy lehet email változtatni és, ha igen akkor hogy lehetséges?
Nagyon fontos lenne mert szolgáltatót váltok és a mostani invitelest elveszik.Köszönöm.
ollie: köszönöm csak az a gáz, hogy nem tudok angolul.
[ Szerkesztve ]
Üdv.