-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Patrick76496 #11697 üzenetére
Úgy őszintén szólva mi közöm van nekem ehhez? A napi 8-10 órás játékot elismerő nyilatkozatára reagáltam.
Nem személy szerint neked, Gipsz Jakab Patriknak.
-
Patrick76496
őstag
válasz Stauffenberg #11691 üzenetére
A sok tier 5-ös tank mellett azt talán nem vetted észre az eredeti hsz-ben, hogy van Tier 9-es és két tier 8-as is, tehát már rég nagy tierben nyomom, tudom milyenek "azok a csaták". Nem veszett kárba az a 6,5 ezer csata.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Djuree
félisten
lool
is-8-al megyek nagy nyugodtan, mögöttem jön végig gy hummel kb. 30 méterre. térkép nem mutatta. észreveszem, megállok, fordulok rá, erre pont lövés előtt kilő, alig volt már 300 életem
ezen én is rögöhtem, nem bírtam mérges lenni rá, jól csináltaLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dobi 562
addikt
Visszavásároltam a Hummelt, én is kedvet kaptam a tüzérkedéshez.
1. csata: T-50-2 átrongyol Prokhorovkán a déli átjárón (mi voltunk a támadó csapat). Elrobog csapattár mellett, nem is találják el. Mellettem kempel jpanther, tiger, t-20 (támadó csapat vagyunk, de ugye piroskákról van szó, tehát ők kempelnek az alapbázis körül).
Jön a kis szörnyeteg, elkezd kergetni. 3 vagy 4 lövésből kilő. Közben lövik a piroskák sikertelenül.
Rászáll a tigrisre. A piroskák már 20-30 méterről lövik, hiába... Még lesebzi a tigrist 50%-ra egyedül! Ekkor valamelyik mázlista lelövi a láncát és a jpantjer kivégzi...
-
Stauffenberg
nagyúr
Azt hiszem a WG sorsolásán ma a KV-3 lett kihúzva. Szóval ma 10-ből 11 lövés megy mellé.
20 méterről egy IS-t nem lehet eltalálni, mert ha valahol a célkör lelóg az ellenséges tankról akkor szándékosan oda megy a lövedék. Tíz körömmel ragaszkodik hozzá, hogy elkerüljön minden ellenséges tankot.
-
Drenadar
veterán
emberek továbbra is egy kis helpet kérnék!
ez a fagyásos sztori (ami nem is fagyás, hanem nagyon belassúl minden hang, az FPS leesik, de sniper módban minden megy...) nálam még mindig megy
felhúztam a CPU-t 3Ghz-re, frissítettem a win7-et sp1-re és még mindig rossz, VGA is frissítve lett... beállítottam a WOT-nál hogy a 2. magot használhatja...
nálatok is 100%-on pörög a proci? nem lenne jó ha cpu-t kellene cserélnem...a win7 alig pár hónapos nem szeretném újra húzni...
(#11693) Runo:
Régi, de eddig ment rajta tökéletesen...
intel Q9450
4GB ram
8800GTS 512más asszem nem fontos...
[ Szerkesztve ]
-
Cooper911
senior tag
válasz Stauffenberg #11673 üzenetére
A teljesitmény (befektetett munka/idő ) alatt azt értem, hogy nagyon kockának kell lenni ehhez. Nem azt irtam, hogy ez mekkora eredmény, vagy micsoda tudás.
Én szeretek Wotozni de 10 órát nem birnék egyhuzamban tolni vele, vagy ha igen akkor pár napig nem néznék felé."Pedig a WoT-ban az élet csak Tier 5 után kezdődik igazán. Addig csak egy idióta noob szerencsétlenkedés az egész."
No offense de ez bullshit. Tier 2-ben is iszonyat jó mókákakt lehet csinálni és nem kell feltétlen hozzá Micromouse. Jó a BT2, PzII, a Francia T2 TD stb stb.
Meg Tier 3-4 ben is van pár fun tank, pl Marder III stb.Szóval ez ilyen Whoá legyen minél elöbb T10 tankod mert addig egy senki noob vagy! mentalitás. Vagy hogy a szomszéd Pistinek már T10-e van akkor nekem is kell. Szerintem simán tök jókat lehet nyomni akármelyik szinten. Sőt a T2 kimondottan idegnyugtató a magasabb szintekhez képest.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Chris0321
addikt
Ilyet is rég kaptam, kezdek lassan ráérezni.
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. augusztus 18. 16:59:43
Jármű: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 3 684 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 084 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 1 190)
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Ahogy kell, felmentem a helyre. Bár elég sok ellenség jött arra, sikerült őket legyűrni, jó volt a csapat. Mikor tiszta lett az oldal, gondoltam meglátogatom a 2 artyt. Sikerült mindkettőt kilőnöm, az egyiket le is kellett fognom mert kifogyott a tár. Majd láttam, hogy a JT jön vissza, utolsó ellenség gondoltam leszek egy utolsó szemét és kis fordulózás után lefogtam és elkezdtem lőni. Beleeresztettem pár lövést amikor a drága artynk odalőtt. Persze én haltam meg, nem a JT szerencsére odaértek a heavy-eink és kilőtték.
Kiosztott sebzés: 1858.
Kill: 2
Még azért van mit gyakorolnom vele. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz marked one94 #11685 üzenetére
Újabb francia artys szopás:
PzIII/IV-el megyek (fejlesztett ágyúval), már csak egy francia arty van életben, megyek levadászni. Spottolom, rálövök, nem viszi át a páncélját. Belém lő, szétszaggat mindent, de túlélem. Megint rálövök, nem viszi át a páncélját. Belém lő, megint jó nagy a pusztítás, nem sok marad belőlem, kb egy kaviccsal le lehetne már gyűrni. Megint lövök és semmi... nem viszi át.
Aztán más kiszedte előlem.
-
válasz Djuree #11675 üzenetére
Na, azért a prémium, nem-prémium különbség óriást számít, ezért van neked több tankod. Nekem pl. nem kell sose pénzt farmolnom ahhoz, hogy fenntartsam a T10 tankjaimat, mert simán még keresek is velük átlagban. Na ezt prémium nélkül nem igazán csinálod meg, már talán tier 8-tól sem, és már korábban kell farmolnod ahhoz, hogy egyáltalán meg tudd venni a következő tankot. És azt még nem is említettem, hogy az XP is sokkal lassabban jön.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
marked one94
őstag
válasz Stauffenberg #11680 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy csak a T8as arty forgótáras. A többi ugyan úgy lő meg kb gyorsan is mint a többi nemzeté.
You'll Never Walk Alone
-
-
Patrick76496
őstag
válasz Djuree #11679 üzenetére
Lehet, hogy ez így tényleg kevés, hogy leírtam, még ilyen tankjaim vannak kifejlesztve: Tiger P (megvéve), M6, SU-152, 13 75 (megvéve), BDR, SU-5, T49, Somua, T-50 (megvéve, nemsoká T-50-2). Végigszakaszolva a napot tök hamar lemegy az a 100 csata, ritkán játszok forever alone-t, együtt sokkal jobb játszani. 100-100 csatát elqrtam pénzkeresés céljából a SU-85-ön, és a KV-1S-en, persze amikor meglett a KV-13, eladtam. Már csak azért is húzok ennyi ágat, hogy mindenki mellé szakaszba tudjak menni anélkül, hogy egyikünk is szopna (Bár ST-1-el nehéz kifogni rossz tierű csatát. ), plusz ha meglátok egy tankot, ami tetszik, az rögtön musthave kategória (mint pl ST-1, csak azt az ágat akkor már alapból elkezdtem.
Stauffenberg: ST-1 (Tier 9), T-44 (Tier 8) és IS-3 (Tier 8) hol nem tartozik magasabb tierű csatába? Én minden kis tier-ű tankot kiszenvedek szívesen, csak ha nagyon szopós, akkor használok fel rá free XP-t, amúgy meg csak modulokra használom fel, de akkor is csak a tier 8-nál magasabb tankjaimnál.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Patrick76496 #11678 üzenetére
Pedig a WoT-ban az élet csak Tier 5 után kezdődik igazán. Addig csak egy idióta noob szerencsétlenkedés az egész.
Tier 5 után (főleg Tier7 és felette), meg szintén idióta noob szerencsétlenkedés az egész, de legalább néha vannak jó körök is amik tényleg izgalmasak, kiélezettek és ha veszítesz akkor is azt mondod, hogy megérte, mert baromi jó kör volt.
Ha én elkezdek egy új ágat, akkor a Tier 1 -4 közötti tankokat igyekszem free XP-ből átugrani. Utálom a low tier csatákat, mert ott nem csak noobok az emberek, hanem nem is ismerik igazán a játékot. Amikor két tank áll 5 méterre egymással szemben és a tizedik lepattanót adják egymásnak, akkor fogod a fejed, hogy mennyire kezdők ezek, akik képtelenek gyenge pontokat átlőni. Én ezért nem szeretem a low tiert. Te pedig szeretnéd a magasabb tierű csatákat ha eljutnál addig.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz jimmy74 #11677 üzenetére
Nem, ha átültetés után át is képezted őket a másik tankra, akkor nem lesznek újra 100%-osak ha visszateszed őket. Tehát ha KV-3-ról átrakod a 100%-os legényeket KV-4-re és átképzed őket , akkor hiába teszed őket vissza, veszíteni fognak xp-t. 20k kredit befektetésével 10%-ot. Ha arannyal képzed át, akkor nem veszítenek.
-
Stauffenberg
nagyúr
Hát én tényleg utálom a francia artykat! Nemrég a KV-3 lánctalpát lőtte el az egyik, aztán meg sem tudott javulni a lánctalp míg belém lőtt még párat és kinyírt.
Most StuGIII-al jártam ugyan így... belém trafált, előtte a lánctalpam, mondom oké, megesik. De nem volt javító készletem és amíg javult az a szar még kettőt belém vágott és kinyírt.
A többi artyval semmi bajom, azok kimanőverezhetők (én is tolom az arty vonalat, szóval ismerem a gyengéiket), de ezek a francia dögök olyanok, mint egy forgótáras Magnum... sorozatban köpik a lövéseket.
-
Djuree
félisten
válasz Patrick76496 #11678 üzenetére
próbálj meg sztem egy nemzetet kinézni, aztán maxold ki. persze csak ha van kedved. én is húzok mindent, de leginkább szovjet meg francia ágat most, aztán jön az amcsi ág, vagy a német, még nemtom, azokba is belekaptam már.
nekem napi 20k xp van kb., de van mikor csak 10k, ha hamar felcsesz a játék otthagyom és játszok mással. így nekem még sokáig kitart a játék, nem unom meg, van hova fejleszteni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Patrick76496
őstag
válasz Djuree #11675 üzenetére
Prém nélkül. Azért nem haladok, mert sok ágat húzok, ráadásul a csatáim majdnem 10%-a Churchill-el van. A játék 15 különböző ágába kezdtem bele, nagy részét be is fejeztem már tier 5-nél, esetleg hamarabb, mert nincs kedvem a következő tankhoz, a mostanit meg eladom eliten. Ilyenkor nekiindulok egy másik (új/már elkezdett) vonalnak, ami jót tesz a pénztárcának, és a garázshelyeknek is, persze mindig van 1-2 szabadon. Jó, mondjuk, ha jobban is játszanék, akkor jobban haladnék, de tőlem ennyire telik, folyamatosan nő az eff értékem a csatákon belüli teljesítményemmel együtt, persze szép lassacskán. 175 napja játszok a planetwot szerint, márciusban kezdtem el komolyabban játszani. Prémiummal én is kétszer ilyen jól haladnék (prém nélkül napi 30-40k xp, vele pedig 70-80k volt happytankday-jel), persze annak semmi értelmét nem látom, hogy gyorsan mindennel végezzek úgy, hogy alig mentem vele, alig tanultam belőle valamit, ráadásul pénzt se akarok rá költeni (nem mentem nyári munkára ). Ilyenkor vidéken, pl most is mobilnetről játszva mindig a másik account-om húzom, nem akarom lerontani ezt a laggok miatt. Valamennyi "napfényt ilyenkor látok" megyek haverokkal biciklizni, segítek az öregeimnek. Nem maradok fel 4-5-ig, mint otthon, azért jut csak 20 csata egy napra (20h-22h). Átlag napi 500 xp csatánként, 1200 napi eff, kb 1000, vagy több átlag dmg, utóbbi a Churchill-es körök miatt is lehet, plusz nem vagyok egy FSB1000, esetleg diegho. Most, hogy vége a nyári szünetnek kb fele ennyi csatára lesz időm, 10. osztályban lesz mit tanulni.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Ha egy legénység 100%-osan megtanult már egy jármüvet akkor ebben már mindig 100%-osak lesznek?
Ezt úgy értem hogy ha ebből kiveszem és más tankba ülnek de ha visszateszem a már 100%-os kitanultba azok is maradnak megint?Vagy abban újra ki kell tanulniuk a tankot 100%-ra?
összegezve a már kitanult 100%-os jármüvet megjegyzik vagyis megmarad ha bármikor visszarakom abba a tankba bár hány tankba is ültek azóta?WoT:jimmbo
-
Djuree
félisten
válasz Patrick76496 #11652 üzenetére
hát nekem van 2800 csatám de már nagyobb tankjaim vannak mint neked ennyi csatával kb. meglesz minden tankom már. de legalábbis 1 nemzet tuti ki lesz maxolva.
napi 100 csata az nagyon durva játssz inkább kevesebbet de eredményesebben, jobban koncentrálva. nekem napi 20-30 csatám van csak.
gondolom nem premmel nyomod. én mondjuk végig azzal nyomtam/nyomom.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
[HUN]Dani
őstag
Hihetetlen ez a játék. Valaki elárulná nekem, hogy miért nem tudok kifogni egy értelmes csapatot?
magyarsrac
-
-
cocki
tag
Hy all,
Stug-nál mit érdemes a legénységnek talenteknek válaogatni?
Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
Cooper911
senior tag
válasz Patrick76496 #11652 üzenetére
100 csata naponta? Atyaűristen! Az nagyon minimum is 8 óra. De inkább 10. Nem semmi. Ez már önmagában is szép teljesitmény
Most néztem a KV-1S akcióval egész jót javult a statom már 1000 fölött van az eff-em.
mynames, KV-1S hosszú csővel valóban lassan tölt meg kell szokni viszont az átlag 400as sebzést mindig hozza, konkrétan nekem mindig 390 + - 10 et sebez. Nem sniper tank közepes vagy közeli távról kell osztani vele és mindig valakivel együtt kell menni aki felveszi a kesztyűt amig te töltesz. Addig lesz pontatlan az az ágyu amig a 90% ot el nem érik a legények utánna jóval kellemesebb lesz. Ám kreditfarmolónak nem nagyon jó szvsz max 10-20 k körül lehet nyerni vele leszámitva az extrém jó köröket.
-
Dobi 562
addikt
válasz AlexWolf #11660 üzenetére
Épp most találkoztam vele, én KV-4-el voltam a top löveggel felszerelve. Az összes lövésem átment a páncélján, az első 5 (!) 0 sebzéses volt, az elejére, illetve a hasára próbáltam célozni. Ezután változtattam a célzáson és a test és torony találkozásánál lőttem (szemből), itt viszont átment az összes lövésem és sebeztem is.
-
dhnet80
csendes tag
válasz Stauffenberg #11661 üzenetére
ez van beállítva most is de per pill valamit bepipáltam és azóta nem indul el
-
AlexWolf
senior tag
Há' ez meg mi a búbánatos K élet volt??
Tigris 2-vel sehol nem bírtam átlőni a Super Pircinget. Se elöl, se hátul, se oldalt. Ellőttem rá 14 HE-t is, azzal leszedtem kb 800 HP-t oszt ennyi, kb 6 be sem ment.
Miből van ez?
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
dhnet80
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Monitort cseréltem, és most egy 22" HD-t vettem. Az előző monitor nem szélesvásznú volt, és nagyon elnyújtottnak láttam a tankokat. Állítgattam a grafigán és most nem ad képet a játék,. csak a tálcán van lent ha rákattintok, villog és nem történik semmi. újra a tálcán van. már újra telepítettem, de a beállításokat megtartottam. Hol kell kitörölni és mit hogy vissza tudjam állítani?
illetve 1920*1080 ni legjubb beállítás? hogy ne legyenek széthúzva a tankok?
segítséget előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz Dobi 562 #11605 üzenetére
Akkor látom te is összefutottál vele...
Szerintem egy bot volt. Abbey-n top tierként lement jobbra a völgybe, de maradt a bázis mellett, két pont között mozgott oda-vissza, és néha megmozdította a tornyát. Semmire nem reagált, egyetlen egyet nem lőtt. Rajta és még néhány hasonlóan tehetséges darabon úszott el a meccs...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
paleinho
senior tag
válasz Stauffenberg #11655 üzenetére
porral oltó készülék elfogyott? ritka amikor kétszer lobban egy tank egy csatában
-
Dobi 562
addikt
Én nem tudom milyen 5x szorzóra vártok, de csalódni fogtok.
5x Extra Combat Rations= 5 pót ellátmány
5x Case of Cola =5 doboz kóla
5x Chocolate= 5 csokoládé
5x Improved Combat Rations= 5 kiadósabb hadi porció
5x Strong coffee= 5 erős kávéEzek fogyócikkek, a garázsban állíthatod be, hogy a tankod legénysége mit vigyen magával.
-
vbbb
addikt
Engedjetek meg egy kis kreatívkodást....a mérges Löwe!
-
Patrick76496
őstag
Én milyen játékosnak számítok ilyen statisztikával?
Eff: 1 024
Csataszám: 6 696
Átlag kilőtt / csata: 0,70
Átlag felderített / csata: 0,89
Átlag sebzés / csata: 549
Találati arány: 65%
Nyerési arány: 50%
Top Gun: 29
Legnagyobb arty: Hummel
Legnagyobb med: T-44
Legnagyobb TD: SU-100
Legnagyobb HT: ST-1, IS-3
Prémium tank: Churchill
Legtöbbször 100 csata körül játszok naponta, de ritkábban megesik, hogy csak 20 körülire jut idő."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
virkir
veterán
válasz Stauffenberg #11649 üzenetére
Mi az istent csinált a legénységed, hogy nem rakták fel a láncot egy percen keresztül?
Vodkáztak?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
törölt tag
Van pár bosszantó dolog a játékban alapban is, akkor még fogja az IS-8 és behoz magával egy LTraktort
-
vbbb
addikt
válasz Stauffenberg #11647 üzenetére
Na ilyen tutira nem lesz megint....
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Snooker
senior tag
Volt már valaha olyan akció amiben a tier8-as prémium tankok közül valamelyiket meglehetett venni kedvezményesen?
-
Kipróbáltam az IS-t, azt kell, hogy mondjam, hogy hmm:
Victory!
Battle: El Halluf 2012. augusztus 18. 12:28:15
Vehicle: IS
Experience received: 5 313 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 75 015
Battle Achievements: Reaper, Mastery Badge: "1st Class"Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Stauffenberg
nagyúr
Bocsi a dupláért. Már nem tudok szerkeszteni.
Ma szeretem a T20-at (ja... a múltkori idegbeteg eladás után visszavettem, szerencsére az M4A3E8-ból áthozott 98%-os legénység (48%-os álcázás skillel ami majd újra aktiválódik hamarosan) a barakkban pihent.
Ma mentem egy egész jó kört (jó, a legelső mai köröm, azt is T20-al, azt is baromi jól teljesítve). Szerintem megint ráéreztem a med tankos stílusra. Mostanában csak heavy-vel mentem és elszoktam ettől a futkosós, mindenhol ott vagyok, mindenkit megkerülök, mindenkibe lövök akibe tudok stílustól.
A T20 pedig egész szép sebességet tud a stock motorral is (50-55 km/h), csak nem szabad nagyon megállni vele kényes helyen, mert lassan gyorsul fel.
-
Stauffenberg
nagyúr
Bizonyára láttátok már a hétvégi ajánlatot (nagyobb XP szorzó, bizonyos tankok esetében még nagyobb, bizonyos tankok olcsóbban vásárolhatók, csak a szokásos).
Aztán valaki nyafogott, hogy bezzeg az öreg Európát folyton kihagyják minden jóból, mert bezzeg az USA így az USA úgy, ők kapnak eventet, mi meg nem (talán pont az amerikai függetlenség napja alkalmából tartott event volt ez, amire kiakadt, hogy EU-ban miért nincs).
A Gamescom Special Offer viszont csak az EU szerveren él.
Ezt magyaráztam az illetőnek, hogy a WG ezeket az eventeket régiók szerint indítja.
Most meg biztos a texasi John Smith éppen anyázik, hogy minden eventet csak az EU szerveresek kapnak és a US ki van hagyva mindenből...
-
válasz marked one94 #11639 üzenetére
Bizony, nagyon jó ágyúja van a P2-nek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mynames
senior tag
válasz Dobi 562 #11631 üzenetére
Nem is tudtam erről a kredit szorzó növelésről amit linkeltél! De jó is így ez, megint mentem egy majd 60k-s kört..
Viszont nézegettem a P2-re való csöveket és mind vérszegénynek tűnik nekem, bár azt látom, hogy nagyon jó a reloadja a legjobbnak is. Na majd csak összejön már nekem is!
-
Dobi 562
addikt
Értettem mire gondolsz. Én nem is nagyon erőltetem az IS-7-et mert csak a csapat kárára vagyok vele. Sajnos van aki nem látja be, hogy ez nem az ő játéka, lásd őt. El sem tudom képzelni, hogy nem megy el a kedvük a WoT-tól, közös cseten is csak a szidást kapják, eredményeik meg nincsenek..
Nem tartom magam jó játékosnak, inkább rutinosnak.
(#11634) vbbb: Semmilyen 5x szorzót nem kapsz, fogyóeszközökből kapsz 5-5 darabot, csoki, kávé, ilyesmik. Lásd itt.
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
Én most használtam fel a happytanksday-t, de nem adja az 5xös szorzót. Az nincs odaírva, hogy ilyenkor nem lehet felhasználni. Hmmm
-
válasz Dobi 562 #11623 üzenetére
Ezzel egész jó játékos vagy, minden bizonnyal jobb, mint én (én inkább átlagos vagyok). De azért mert jó játékos vagy lehet, hogy pár tank nem fekszik neked. Viszont akinek 800-as effje van garantált, hogy semelyik tank nem fekszik neki, nem csak az IS7.
-
vbbb
addikt
válasz #21346560 #11620 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Köszi a választ!
(#11621) ollie
eff: 1310.56
5910 csatábólMinden tankomat végighúztam idáig, nem költöttem semmi aranyat free xp-re és összesen 3hónap prémiumot fizettem be eddig amiből még 12nap van hátra...napi ~20 csatát játszom átlagban.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz mynames #11628 üzenetére
Az IS-nek most meg van emelve a kredit szorzója. Egyébként tényleg jól lehet vele keresni.
Nekem a Panther II az egyik kedvenc tankom. Két azonos képességű játékos esetén azért egy 8-as mednek illene megennie egy 7-es heavy-t. Jó a végsebessége, pontos és gyors az ágyúja, jó páncélátütéssel. Más 8-as közepes tankkal még nem játszottam, de ezzel nagyon megy a játék és élvezem is.
-
Cooper911
senior tag
Ha USSR premium akkor azt nem tudod visszahozni, hacsak valami akcióban megint nem lehet kapni.
Ha USA akkor simán visszavásárlod.Egyébként nem kérdez 2x a WOT csak egyszer. Én is eladtam a KV2-t mert vacakolt az egerem. Majd ha féláras lesz visszaveszem.
-
mynames
senior tag
válasz Dobi 562 #11627 üzenetére
Neked milyen a P2? Azért kérdem mert most gyúrom ki és mikor csatában látom, nekem nekem nem tűnik valami jónak (IS-sel simán neki megyek)
----
Más:
mi most a jó credit termelő? mondták nekem a KV1S-t de nekem nem jön be...fullos csővel lassú a reload és pontatlan, kisebb ágyúval pedig vicc, pattog mindenről.
Amin viszont meglepődtem, hogy az IS jól hozza a creditet:
Győzelem!
Csata: South Coast 2012. augusztus 18. 10:34:29
Jármű: IS
Szerzett tapasztalat: 3 423 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 59 695De mi van még creditet termelni amit ajánlanátok?
(na itt az idő megjáratnia Tiger2-t )[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Egy jobb kör a kis kedvencemmel. Ritkán tudok vele 2000 körüli xp-t csinálni a kicsi sebzésű ágyú miatt, de most összejött.
Prémiumos, 3500 sebzés. Visszajátszás.
-
Dictator^
veterán
Egy ideig inaktív voltam. A happy tanks dayen kivül volt valamillyen promo kód amiről lemaradtam és még él?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
virkir
veterán
válasz KaLeun #11618 üzenetére
Parancsnok: Eagle Eye én a többit absz haszontalannak tartom ez meg legalább jó arra, hogy lásd ha az ellenfélnek ammorack vagy gun sérülése van aztán lehet bátrabban rámenni.
Lövész: Deadeye talán a maradékból még ez a leghasználhatóbb
Sofőr: Off-Road Driving vagy Clutch Braking szvsz mindkettő jó, talán előbb az Off-Road Driving mert a a T110 elég jól pörög már alapból is
Töltő: én inkább az Intuition raknám mert néha jól jöhet még annál a tanknál is ha gyorsan tudna váltani HE-re, már ha viszel egyáltalán magaddal."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Dobi 562
addikt
Nekem most ~1380 körüli az eff értékem 7k csata után és bevallom őszintén, fogalmam sincs mit kéne tennem egy csatában az IS-7-el... Egyszerűen nem érzem azt a tankot. 100%-os legénység, 100% Elit Alakulat mindenkinek + Ventilátor és képtelen vagyok vele eltalálni bárkit is... 50 méterről is mellélövök, jó esetben leszedem a láncát... Persze akárhová megyek ,mindenki engem akar kiszedni először.
Én azt hittem az IS-8 után (amit szerettem), kapok egy agyonpáncélozott, jól manőverezhető dögöt. A páncélozottság az meg is van, bár aki tudja hol kell lőni, az bárhol átlő. De ez az ágyú katasztrófa... Pontatlan, lassan céloz, és dobálja a ~380 körüli sebzéseket... Már ha éppen sikerül sebző találatot bevinnem.
Most ráfekszem az IS-4 ágára, aztán ha az is meglesz akkor eldöntöm melyiket fogom megtartani, de szerintem az IS-4 lesz a befutó, azt az ágyút nagyon megszerettem.
Amiért megérte belekezdeni az IS-7 ágába: az IS-3. Szerintem azt a tankot ki kell próbálnia mindenkinek, annyira jó!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz [HUN]Dani #11613 üzenetére
A magyar oldalon azt írják: "+50% kedvezmény a prémium fogyóeszközök árából"
Mentem is hogy szépen megveszem a szokásos 100-100 db-ot mindenből....
Meg is lepődtem rendesen... nincs féláron a fogyóeszköt... azt hiszem befejezem a magyar wotos honlap látogatását....(#11619) vbbb Bár nem engem kérdeztél, a véleményem azért leírom ha nem baj
Szerintem a minimum 1000 eff lenne, de valaki más is írta, hogy a szintenként elérhető tankokat effihez is kötné.
A játékélmény valószínűleg jobb lenne, csak kevesebb lenne a játékos, ez meg nem érdeke a wotos srácoknak...[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Tegnap este nagy nehezen (jó kis 250 vagy kevesebb xp-k, t10 fail team hegyek, önjelölt igazságosztók, lemmingek) sikerült kimaxolni a 3. skillt a T110E5-ön.
Jelenleg az 1. Javítás, 2. BiA és
Parancsnok: 6. érzék
Lövész: Snap Shot
Sofőr: SnapSmooth Ride
Töltő: Safe StowageDe mi legyen a negyedik?
Van még a camo és a tűzoltó skill, és az általam gondolt perk:
Parancsnok: Jack of All Trades, esetleg Reon, mivel ő a rádiós is: Situational Awareness
Lövész: Armorer, esetleg Designated Target
Sofőr: Off-Road Driving vagy Clutch Braking
Töltő: Adrenalin RushCila
-
Hihetetlen mennyi agyhalott játszik. Most voltunk egy csatában, IS-4-ünknek meg IS-7-ünknek is 700-800 közötti efficiency, egyik 8k, másik 14k meccsel. Nem bírtak kilőni egy gamescon-os E-100-at. Persze buktuk a csatát, volt még 3db 800 eff körüli löwenk is, ők is sok ezer meccsel, a többiról nem is beszélve.
-
paleinho
senior tag
Ritkán nyerünk ilyen formában, kicsit sajnáltam is a sok heavyt, meg TD-t, mert ezért a meccsért nem járt sok xp
nekem ez volt az első csatám ma a T-54-el, és még így sem értem el a 2000Xp-t
replay -
vbbb
addikt
válasz [HUN]Dani #11613 üzenetére
Valamiért nagyon kedvez most nekem az MM. De nem is játszok sokat, kifejezetten a napi duplákra és némi prémium kreditre hajtok. Ez nekem bőven elég a boldogsághoz.
A lemmingek elmentek balra - majdnem én is-, utána észrevettem nincs senki jobb oldalon a hídnál védeni. Jöttek is páran akiket sikerült megállítani mondhatni egyedül.
5 kill (ebből két scout)
4,764 (3x)
Damage Dealt : 3105
Shots : 13 Hits : 12(#11614) ollie
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
válasz littlemole #11608 üzenetére
Az amerikai ágon az M37-nél abbahagytam. Nincs erőm, hogy elszenvedjek vele az M7Priesthez. Nagyon lassú töltési ideje van, csak ~400 méterig lő el és szerintem pontatlan is, de van azért pozitívuma is méghozzá az, hogy maga a mozgási sebessége elég jó. Szovjet arty vonalat is azért hagytam abba tier 4-nél. Az is kb ugyanilyen, mint az m37 csak annak a tempója is kicsi. A német arty vonal viszont elég jó. Tier 4-be a grille a legjobb. Hiába nagy a töltési idő cserébe dög nagyot sebez, ha betalálsz. Francia artykat nem próbáltam, de lehet elmegyek az amx ágon és átugrok a tier 5 artyra, mert nagyon tetszik külsőre. Ezektől függetlenül én úgy gondolom, hogy az amerikai artyk a legjobbak nagy szinten.
(#11611) vbbb:Nekem tegnap egyáltalán nem adta. 70 csatából 50%. Főleg T1 heavy és VK3601H-val mentem. Játékon belül a VK-val 40% körül van a win rate.
(#11610) Attici Event van kedd reggelig. Itt elolvashatod magyarul az egész eventet.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
vbbb
addikt
A játékban hogyan számítják az időt? Nem volt 3X-va két tankom és tegnap éjfél előtt (UK) elkezdtem egy játékot T29el majd éjfél után fejeztem be, utána pedig éjfél után 10perccel a KV3al is mentem egy varázskört. Mind a kettőre megadta a 3X-os szorzót.
Vagy orosz idő szerint mér?
Amúgy tegnap is jól adta....76.47% (17 csata)
[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
Láttátok, hogy féláron vannak a felszerelések?
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Atlantis
veterán
válasz littlemole #11608 üzenetére
Arty-val mindig a társaktól függsz.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
littlemole
őstag
Végre túlléptem ezt a fos T57 arty t
22% os győzelmi arány és egy ace mastery badge top gunnal. Egy negatív rekord. Remélem ez alá nem megyek mással.
Hihetetlen mennyire a társaktól függsz ilyen alacsony szinten. Nem gondoltam hogy ennyire szenvedni fogok vele. Megnéztem még a bisonnal is 56% értem el annak idején.Az összes amerikai arty ilyen szenvedős?
"We believe we have a moral responsibility to keep porn off the iPhone. Folks who want porn can buy an Android" From Steve Jobs to a Customer (Xiaomi Note 3 PRo)
-
.mf
veterán
Bocs, hogy dicsekszem, csak örülök, hogy végre összejött:
Battle: Sand River 2012. augusztus 17. 21:02:10
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 5 637 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 45 229
Battle Achievements: Billotte's Medal, Scout, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"Első scout medálom 5k csata után (főleg heavy ágon mozgok)
4 kill (stock bugris-tigris, 3 arty), 4 sebzés, 1990 dmg, 11 detected (többet spotoltam is artynak és többieknek)
IngyenprémesFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Snooker
senior tag
Van valahol arról leírás, hogy a legénység tagjai hány xp után lépnek rangot?
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest