-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz virkir #10998 üzenetére
Szerintem a T8 vagy afeletti TD-ken felesleges a camo, inkább a szerelés kell, mert azokkal támadóbban játszik az ember és gyakrabban sérül. Arty-n van nálam is, nem tudom, ennyit ér rajta.
Dobi562: hát igen, azt a Grille eltolta rendesen, nem tudom, mit hitt. Amúgy asszem 1,5 perc kell egyedül a cap-hez, a KT meg 55s körül állt neki.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
virkir
veterán
válasz Dobi 562 #10997 üzenetére
Nehéztankon semennyire azt a TD-k arty-k kapják elsőnek mert ugye azokon ritka, hogy keljen javítani arty legtöbbször egylövés a TD-n meg ott a javítócsomag.
Tankra csak a scout kap esetleg de a cammo skill-nek is vannak furcsaságai így ha van jobb akkor inkább a hálót használom ahelyett is."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Dobi 562
addikt
válasz virkir #10995 üzenetére
Köszi a választ!
A camo mennyire hasznos nehéz tankokon? Most egyenlőre kipróbálom a hatodik érzéket a mentor helyett, én a BiA-at minden tankomra felraktam, a hatodik érzéket eddig csak közepes tankokon, illetve páncélvadászokon használtam.
(#10996) Atlantis : elhiszem, hogy ideges volt szegény, a haszontalan kemperek engem is felmérgelnek. Csak ő nem láthatta, hogy én onnan meglövöldöztem a fél ellenséges csapatot. A végén az nagyon necces volt, ha az utolsó arty inkább elbújik hősködés helyett, akkor döntetlen lett volna csata. Lehet, hogy tényleg nem tudta volna a KT befejezni a foglalást, de akkor már bennem is dolgozott egy kis adrenalin, úgy nem könnyű tisztán értékelni.
-
Atlantis
veterán
válasz Dobi 562 #10984 üzenetére
Ez nem semmi, látom, sikerült meggyőznöd a Ferdit, hogy rosszul ítélt meg. Egyébként a végén nem lett volna ideje a KT-nak cap-elni, szerintem jól tette, hogy elment tücsköt keresni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
virkir
veterán
válasz Dobi 562 #10991 üzenetére
Szigorúan szvsz amíg a BIA szerintem a felesleges kategória addig a Sixth Sense kötelező minden maradó tankon.
Én úgy próbálom osztani, hogy első a Repair/Cammo járműfüggően, aztán a parancsnok kapja a Sixth Sense-t a többiek meg ami valamit is érhet adott tankon harmadiknak meg jöhet a BIA"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Dobi 562
addikt
válasz LAJTNING #10992 üzenetére
Gratulálok! Megnéztem a visszajátszásod, akár oktató videó is lehetne. Gyakorlatilag egyedül lehoztad a csatát, a végén mikor 4-en voltatok a csapatodban, nem értettem hogy a maradék 3 miért nem változtat pozíciót, szépen egyesével megvárták a halát...
Ezen a visszajátszáson is látható, hogy mennyire fontos a manőverezés a csatákban, ha egy kulcspozícióban elfogytak az ellenfelek, lehet menni másik helyre, legszívesebben megnézetném ezt a videót az összes mániákus kemperrel, hátha ragadna rájuk valami.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Tiger II-re melyik lenne a jobb választás vertical stab ami a pontosságot növeli vagy az aiming speed ami a célzást?
=^-^=
-
LAJTNING
tag
Na meglett:
Victory!
Battle: Serene Coast 2012. augusztus 11. 9:51:00
Vehicle: E-50 Ausf.M
Experience received: 3 582 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 88 888
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top Gun, Sniper, Mouse Trap, Mastery Badge: "Ace Tanker"9 kill, 34 találat 37 lövésből, amiből persze voltak lepattanók sajna.
http://mwreplays.com/replay/RPGFE8G77NS5/http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
-
Dobi 562
addikt
válasz Chris0321 #10989 üzenetére
Én már IS-7-et is láttam elszállni full hp-ról, egy T95-ös szörnyeteg volt a tettes. Párduc II-őn is sérülékeny a lőszerrekesz, de közel 350 csata alatt nem lőttek még ki full hp-ról. E-50-el sem kaptam még végzetes lőszerrekesz találatot.
-----------------------------------------------------------
Más: az IS-7-esem legénysége jelenleg így néz ki:Kérdés: Ki milyen skilleket használ, illetve a parancsnoknál érdemesebb lenne-e mentor skill helyett a hatodik érzéket felvenni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Atlantis
veterán
-
forras2
őstag
Nahm, meg a lónak a nemi szervét már!
Tigris 1 lövésre kiszedett úgy, hogy elvileg a tornyomat találta el, és semmilyen modul sérülést nem okozott. 1047-et sebzett rám, párduccal voltam. Nahm meg a randomos istenbe bele tehetnék ezek az orosz vodka vedelők -
Dobi 562
addikt
Ez pedig egy 9 killes kör JT-vel, amit természetesen buktunk (javarészt piroska csapat):
Prémiumos, 7500 sebzés. Visszajátszás.
-
Dobi 562
addikt
Találtam egy jó kis helyet Sirene Coast-on (az összes AP-t ellőttem):
Prémiumos, 5900 sebzés. Visszajátszás.
-
Áááá, én meg beleszerettem a KV-1S-be. Első* csatám vele, és nem is voltam top tank:
Victory!
Battle: Widepark 2012. augusztus 11. 1:58:27
Vehicle: KV-1S
Experience received: 3 062 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 38 092
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"*első csata: legalább fél éve nem játszottam vele
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
AlexWolf
senior tag
válasz Stauffenberg #10978 üzenetére
Ne aggódj addigra már nincs ott...akkor már a második vagy harmadik csatájában ossza megint a csapatot, hogy milyen hülyék....
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Stauffenberg
nagyúr
Imádom az olyanokat akik a kör elején előre szaladnak fedezet nélkül, kilövetik magukat és utána percekig bőgnek a chaten, hogy mennyire retardáltak vagyunk, idióták vagyunk, semmi csapatszellem nincs bennünk és különben is, biztos értelmi fogyatékosok is vagyunk és miért nem játszunk Sims-et, az való nekünk.
Aztán a kört megnyertük 2<15 veszteség arányban. Valamiért arra a kérdésre nem válaszolt, hogy mire alapozza, hogy hülyék vagyunk...
-
Joe.36
addikt
válasz Murder3 #10973 üzenetére
Minél több skill van annál többet vesztenek resetnél, idővel érdemes már aranyért resetelni, nekem a 4 skill 50 százalékon volt resetlve max ezüstért lement 3 skill 98 százalékra
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
AlexWolf
senior tag
válasz Murder3 #10973 üzenetére
Az én tapasztalatom az volt a Löwémnél akik ígyálltak (az első az alap skill) volt 100% + 2x100% + 62%
Ha kipengettem a 200 aranyat értelemszerűen maradt ahogy volt.
20k pénzért 50 %-ra dobta le az utcsó skillt (tehát 62-ről)
ha nem fizettem semmit akkor 1%-ra dobta le az utcsó skillt (62-ről)a másik 2x100 végig maradt.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Murder3
addikt
Na megvan a KV4, 6 csatából 1 winn, full stock..
nagyon látványosan vissza van szorítva ez a tank, gondolom azért, hogy a WG-nek legyen szép oka halálra buffolni rögtön mienst a játékosok sírnak, hogy mi az h őket van tank ami átlövi...6 csata alatt kb 65 lövést kaptam...és ez alábecslés mert minden csatába többbet kaptam 10-től..
eggyikbe 24 volt 14-es,11-es a többit nem néztem de azok is 10-en túl vannak.mivel eddig csak német hevyvel mentme így eléggé tiszta összevetésem van azzal kapcsolatba h azokba mikor kapok ennyit...
minden 2-3. csatába, de ugye sokszor 3-4 lövés a nagyobb tankok miatt...és akkor még ezt szidták meg sírtak érte.
és ami a legunfairebb h itt megsem kell ezért "dolgozni" csak menni kell bele a vakvilágba oszt kész, a lövések fele úgyis el lesz nyelve meg még pattanni is fog jópár...
gondolok itt arra h a turretem hova,merre néz le sem kell szarnom azzal se nagyon kell foglalkoznom, ha az oldalam mutatom, illetve elkezdhetek fordulgatni azzal úgyis le lehet pattintani az oldalra jövő lövéseket is de rengeteget csak úgy elnyel a tank...
+még 100 tonna így rammolásből is előnyöm van.legutóbbi szitu be vagyok szorítva egy kt és egy is3 szendvicsbe.
az is3 kb 3-4-et lőtt rám szemből ami lepattant/elnyelt a kt hátulról pattant..
majd mikor már hotdog virsli voltam még ezután a kt 2 lövéstől közvetlen közelről pattintottam az is3-ét meg elnyeltem és csak ezután sikerült 2jüknek nagy nehezen megölni.
és ilyenek zömével fordultak elő.
kilőni,kilőnek főleg h vesztes oldalra kerülgettem, de h meddig bírom az eggyáltalán nem mind1.na de ezzel legalább van 1 másik nemzetből való t8-am és a kv2-es majmokat bedohattam ide..
Ferdinand,Jagpanther2,VK4502P(B)...td-re hajlok, de lehet mégis rámegyek a vk45-re...
bár 2 t9 heavy..nem tudom már van med t9-em is csak tdből még 8-as sincs..Képesség újraosztásnál menyit veszítenek az emberek a második skilljükből?
vagyis úgy kérdem inkább h mennyi százalékon kell állnia a második skillnek h 100%-ot rögtön újra tudjak osztani?[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz Stauffenberg #10965 üzenetére
Valahogy úgy.
Én mostanában úgy szoktam, hogy elsőként végigviszi a banda a szerelést (vagy álca, attól függően miről van szó), majd gyűjtögetem a következőre az xp-t. Majd ha már megfelelő szintű a következő ahhoz, hogy a skill reset után is maradjon belőle valami, akkor 90%-osan visszaállítom. Kiosztom elsőnek a BiA-t (így az 100%-os lesz), majd utána a szerelést (v. álcát). A második még aránylag tűrhetően tempóban fejlődik. Harmadikként pedig jöhetnek majd a specifikus skillek. -
AlexWolf
senior tag
Szerelmes vagyok. Ez lesz az a TD amit sosem fogok eladni.
Több mint 7500 csata után ez volt a (szerintem) legizgalmasabb.
Victory!
Battle: Port 2012. augusztus 10. 22:47:05
Vehicle: T28 Prototype
Experience received: 1 807
Credits received: 57 472
Battle Achievements: Steel Wall, SniperIlyen közelharcom szerintem sosem volt még.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
AMX 50 B nekem bejön, csak az máshogy jó, más taktikával, persze a kedvencem az IS7
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
babferi
tag
válasz [HUN]Dani #10941 üzenetére
Mivel egy nagyon jo gep (egyik kedvencem ) , ill. ha meg akarod hagyni akkor en azt mondanam toltesgyorsito + venti + periszkop .
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
krisss93
aktív tag
A prémium chuchillel mi lesz ha kijönnek a brit tankok?
-
mynames
senior tag
13-ból 3-at tudtam megnyerni...pedig kétszer mesterlövészt is kaptam és mindig volt 2-4 killem is...letörlöm a francba ezt a szart...
Sajnos ma még az is porondon van, hogy mikor indul a játék jó a pingem semmi gond nincs, de mikor az AI-nak be kell raknia az ellenséget felém akkor megakad, ping 999-re is felugrik és ugye addig irányíthatatlan. Ez mitől lehet?
-
Patrick76496
őstag
válasz Eagle16 #10959 üzenetére
De még így is olyan nagyszerű, hogy az a 176 mili ekkora területet foglal el. Ennyi erővel miért nem rakták be az egyik periszkópra a 176 milit, ezek után arra is nyugodtan rá lehetne mondani, hogy 176mm... Tök kamu az egész tank
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Bingisz
addikt
Gyors kérdés:
Másnak is behalt az XVM?
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Fel
addikt
válasz Stauffenberg #10958 üzenetére
A szerelés, tűzoltás, álca skilleknél az átlag tudás adja meg a skill hatékonyságát. Magyarán, ha valakinek nem osztod ki, akkor az 0-ként fog számítani, és lehúzza az átlagot.
-
Dobi 562
addikt
válasz Snooker #10960 üzenetére
Nem. Ott nem veszi figyelembe, hogy prémiummal vagy anélkül csináltad a max xp-s kört. Viszont a Tank Ásznál igen. Ezért lehet, hogy valaki (normál felhasználói fiók) 1300 körüli xp-vel tank ász egy járgánnyal, míg a prémium felhasználónál figyelembe veszi a 50% xp szorzót, tehát neki már 1900 körüli xp-t kell produkálnia.
-
Eagle16
addikt
válasz Patrick76496 #10957 üzenetére
176mm az a rész amire 144 van írva.
Valószínűleg folyamatosan nagy átütést adott be ezért csak 144 van oda írva. De az ott elvileg 176mm.
Itt nézd meg: [link]
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Stauffenberg
nagyúr
Tudom láma kérdés, de nekem valahogy nem egyértelmű:
A 100%-os legénységnél kiosztható általános képességek (pl: javítás) csak akkor érnek valamit ha a legénység összes tagja tudja?
Eddig én tartottam magam ehhez az elvhez, de azért gondoltam rákérdezek.
-
Patrick76496
őstag
Csak én nem látok sehol sem 176 milit? Na köszi WG...
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Imilenni
addikt
A Type 62 mit fog keresni ebben a játékban?
Azért 1965-ös tank mit keres itt?Press "F" to pay respects.
-
mynames
senior tag
Na nekem mára is elég volt: 9 ből 2 győzelem...az M18 meg mintha nerfelve lenne. És elegem van a szellem lövésekből amik sehol se csapódnak be...meg a folyton lepattanókat is unom.képes lepattanni az M18 90 milise egy D2 ről is...szánalmas. A 7.5 egy ritka szar lett.
Inkább nézek vmi filmet. -
Atlantis
veterán
Megnéztem egy rakat Lorraine replay-t...azért nagyobb ágyúval nem lehet rossz...ehh, nem tudom, mihez kezdjek vele.
-
Dobi 562
addikt
A 10-es nehéz tankokat jelzi azzal.
-
válasz forras2 #10946 üzenetére
Oda van írva, hogy az XP alapján kapod, és a szerver adatokat nézi.
(#10938) Dobi 562:a 4 rombuszos heavy jelzés micsoda a térképen? Én még soha nem láttam olyat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
[HUN]Dani
őstag
Az előbb az xvm szerint 5% esély volt a győzelemre mégis simán nyertünk. Igaz nagyban nekem köszönhető a 6 killemmel. Sajna se képpel se replayel nem szolgálhatok, mert a meccs végén amikor printscreent nyomtam ledobott az egész játék..
Egyébként 1700xp és 40k kredit lett a vége.[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
bullseye
addikt
válasz forras2 #10946 üzenetére
Szerintem nem kell másik ugyanolyan tank a csatába, volt olyan, hogy még az ellenségnél sem volt olyan, amire kaptam. Valószínűleg a max XP számít, szerver szinten, és hetente nullázódik (de a plecsni megmarad persze)
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Dobi 562
addikt
válasz forras2 #10942 üzenetére
Remélem csak viccelsz.
Bár egy másik fórumon egy felvilágosult kolléga megmagyarázta, hogy ezeknek a sofőr jelvényeknek nincs köze az XP-hez, hanem ahhoz, hogy "milyen ügyesen" irányítod a tankokat...
(#10939) Snooker: Lehet haverod prémium nélkül csinált annyi xp-t, te meg prémiummal. Nekem az az 1500 körüli kevésnek tűnik prém nélkül a tank ászhoz.
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
válasz forras2 #10942 üzenetére
Ez hülyeség... XP-hez van viszonyítva csak ez miden héten (vagy hónap? ezt nem tudom) változik, hogy mennyi kell az ACE tankerhez.
Pl.: lehet amikor ismerősöd játszott elég volt egy 1400xp-s kör is a ace-hez mert akkor kevesebb xp-s kört mentek. Mikor te nyomtad akkor meg lehet már 1600xp kellet mert több játékosnak sikerült magas xp-s köröket menni.
Na meg a prémium is számít
Ha nem így van akkor elnézést de én így tudom.
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
[HUN]Dani
őstag
A PzIV-re érdemes venni valamilyen modult? Amennyiben érdemes akkor mik azok?
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
WOT Armory
csendes tag
-
Snooker
senior tag
Az hogy lehet, hogy nekem a jgpantherrel a max xp 1527 amit összehoztam, ismerősömnek pedig 1423, és neki megvan hozzá a tank ász, nekem meg csak az 1. osztályú jelvény? Nem mintha sokat számítana, de azért furi
-
Dobi 562
addikt
Érdekes, hogy még mindig vannak több ezer csatás játékosok akik makacsul ragaszkodnak a kempeléshez a mágikus erdőben... Az mindegy, hogy közepes tankban, nehéz tankban, páncélvadászban ülnek...
Képesek voltak úgy végignézni, ahogy lerohannak minket a jobb oldalon, hogy a fülük botját sem mozdították...
A WoT láthatósági rendszeréről meg annyit, hogy érdekes jelenet volt, mikor hirtelen felvillant az ellen E-75-je pár méterre az erdőben kempelő IS-7-től... Lehet ő is egy olyan szellemharckocsi, mint a Fehér Tigris?
Nézzétek meg a képen a csapataink elhelyezkedését, ugye ahhoz nem kell stratégának lenni, hogy lássuk, a jobb oldalunk megszűnt létezni?! És akkor mi lehet a megoldás? Hát tovább kempelünk és várjuk a halált...
-
mynames
senior tag
válasz forras2 #10934 üzenetére
Van amikor a szerver nem tudja lekövetni azt amit látnod kellene. Nekem sokszor van úgy, hogy látom egy adott helyen az ellenséges tankot ami áll (!) , de a mapon jobb alul meg látom, hogy ezerrel mozog!!! Az'tán egyszercsak hopp, és megjelenik ott ahol a map szerint is lennie kell...és nem magas pingnél ám!
Legközelebb majd rányomok egy prtscr-t , hogy lássátok.
---
Más: milyen kanyarokat lehet menni most? mert ez a hét csak lehúzta a statomat eddig. Sokszor a duplázó is csak 3-4. próbálkozásra lett meg. És este 10 után meg katasztrófa ami lenni szokott... -
forras2
őstag
T-50-el mentem az előbb.
6-ot felderítettem. Megyek tovább, valaminek neki ütköztem a bokorban, tolatok hátra, meghaltam. Su-152 kiszedett. Miután meghaltam, elő is villant a térképen, hogy ott van a bokorban. De amikor neki mentem, még akkor sem láttam Nah ez mia faszom?
Hogyan lehet replayt csinálni? Az ilyeneket szívesen elküldeném ezeknek a russki csodatervezőknek -
Murder3
addikt
hát ha egy heavynek előnyére válik a papír jellege akkor nem, de én ebbe nem látom a logikát...
különben is azt sose állítottam, hogy az összes német tank szar,csak több hátrányuk van pl a szovietekkel szembe és az amcsikkal szembe bizonyos helyeken.
na most aminek több előnye van vmivel szembe az jobb, védelem szinterén pedig jóval több előnye van a szoviet countereknek illetve néhol az amerikaiakank is, bár nekik nem annyira mint a szovjeteknek.az ágyú egy tényező, de sajnos a pontosság is sokszor randomitás kérdése.főleg olyan tankokon ahol kb úgy van h 1 lövés=1 modul..pl Tigris2-hát ott ez megy, arról még álmodni se álmodhatok h megúsznám modul sérülés nélkül,
általába 1 lövés rögtön kvisti az ágyúm legalábbis az leggyakoribb első lövéses modul...persze auto aim viszi ki, mert sokszor olyan helyzetekből találják el pontosan ott a csövem részét amit normális esetbe nem is lehetne csak auto aimal.de ebbe mondhat bárki bármit nem fog az ellenkezőéjéről meggyőzni,
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
válasz marked one94 #10929 üzenetére
ja hát 390-es sebzés...
múltkor a pz3-al is elég jókat mentem, t1-el msot nem nagyon hát elég kevés volt a sebzés és csak 125%+, majd az m6-al ez is jobban fog hozni.
de hétvégén tudom pörgetni őket így jobb..monjduk amúgy is tudnám a t25 miatt, de azzal is sokszor inkább szenvedés menni ahova berak..
így már reálisabb h kv4-ferdi meglegyen és a hónap végéig még összeszedjen a jp2-re is a pénzt...
bár így már szorosan fogynak a helyeimXD
van még egy francai t3-as td kb jóideje csak csúfításnaka garázsomba és egy néha-néha kiszenvedett duplázó m3 az usankák medium vonalának..
franc td-t dobom, hiába tetszett amúgy t5,t6-os franc td de itt is kb a t3-t4-el megakadok..nem elég nagy a motivációm ezekhez.mondjuk közbe jött a nemtervezett e-50 és nem tudom a t29-el mit kezdjek majd de az még csak alig fejlesztett...
jöhetnének már a britek mert kéne az a+1 garázshely. -
Murder3
addikt
válasz virkir #10902 üzenetére
majd heavy lesz vmikor...
gondolom addig még lenerfelik ahogy azt egy német heavynél kell, nehogymár érjen vmit is a heavy címke a dísz rangon kívül...
nem mintha eddig olyan különlegesnek tartottam volna a vk36-ot..
kb néha képes érthetetlenül pattogni, máskor meg nem..kb mint a type 59 csak gyengébb összvédettséggel.eleve nem értem miért nem keresnek vmi más tankot heavynek t6-ra pl ott van a vk6501H az nevéből adódóan eleve heavy az célszerűbb lenne heavynek.
meg aztán t5-re sem ártana egy heavy...ott is érdekes hogy a jövőbeli t5 heavy is prémiumokhoz van sorolva...de inkább nerfelik a pz4-et, nem mintha azon lenne mit nerfelni...
-
Dobi 562
addikt
Úgy gondoltam délután gyorsan összeszedem a hiányzó 20k xp-t az IS-7-hez, hát nehéz dolgom lesz, eddig 5-ből 3 csatában 10-20% esély volt nyerni, a maradék kettőben 51 és 52%, itt nyertünk is...
-
joergie
őstag
válasz [HUN]Dani #10921 üzenetére
"What’s more - the number of winners is unlimited. All those who manage to hit every enemy will win!"
Az a lényeg, hogy minden ellenséges tankba bele kell lőnöd, és kapsz 1000goldot. nincsenek helyezések, aki meglő(vagy kilő) minden ellenséges tankot, az kap 1000goldot. töltsd HE-val a t50-2-t és mehet a móka. kb[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki segítene nekem ezt lefordítani úgy nagyjából? Az angol nem az erősségem.
[link]magyarsrac
-
forras2
őstag
válasz [HUN]Dani #10918 üzenetére
Legeslegjobb tank a játékban Tegnap léptem túl vele az 500 csatát, és azzal tartom a kill/kör rekordomat, 9 kilőtt tankkal. De ahogy nézem, most ezzel a 7.5-ös pöccsel valamit csináltak vele, mert sokkal többet hoz a konyhára. 7.4-es pöccsel 8 kilőtt tank meg 3 sebzett tank mellett prémiummal kaptam 36k kreditet, vmelyik nap, 3-at lőttem ki, 3-at sebeztem, és kaptam érte 32k kreditet.
-
[HUN]Dani
őstag
Elég jó kis kör PzIV-el. Marhára tetszik ez a tank. replay itt akit esetleg érdekel.
magyarsrac
-
Reaper
őstag
válasz forras2 #10913 üzenetére
Elég 1x megvenni, majd mielőtt eladod vedd le róla. Lehet, hogy csak nálam, de ha bármit rajtahagyok eladáskor, akkor hiába jelölöm ki, hogy felszerelés eltávolítása, megy a levesbe a tankkal együtt.
Mindenesetre a periszkóp is átrakható másra, szerintem felderítőnél létfontossággú -
virkir
veterán
válasz AlexWolf #10910 üzenetére
A négyféle tank lefedi a játékosállomány nagy részét ergo majd mindenki tud farmolni és +1 nap ajéndékprémmel elég jól.
A prémiumtank és garázshely aranyért vehető tehát sokaknak nem játszik, lényegesen kevesebben izgulnak ilyenre.
Garázst meg lehetett bővíteni folyamatosan ingyen, akik nem éltek a lehetőséggel megérdemlik. Ha később kezdték akkor meg sorry így jártak.
Két artyval lehet csak famolni ami valljuk be nem igazán hiányzik senkinek a tulajokon kívül.
A 3x xp a legénységnek meg jó ha van de nem létkérdés.Tehát ha lehetne választani akkor inkább a miénk bár nekem az aty-val farmolás is mehetne.
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
AlexWolf
senior tag
válasz Stauffenberg #10911 üzenetére
Ah, ezek szerint Amerikában most van az Arty-k ünnepe és ez nem a szokásos hétvégi event?!
-
AlexWolf
senior tag
válasz virkir #10907 üzenetére
Mennyiben is jobb?
EU szerveren négy féle tank dupla lóvét szerezhet. éééés....ennyiAmcsi szerveren:
Leárazva egy prémium jármű
2 arty dupla lóvét kap
3x-os legénység XP minden tankra
50%-os garázshely árHa nem látod a különbséget, akkor gáz van.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz forras2 #10870 üzenetére
Ha a T-50-nek felfejleszted a legénységét, akkor ügyesen használva elég jó pénzforrás lesz.
Annyit kell csak tenni, hogy kell rá egy álcaháló, meg egy periszkóp, és limitter kikapcsoló., és az elején lapulni, spottolni, figyelni az ellenséges tankokat mikor vesznek észre. Ha észrevettek akkor meg tűnés, domb fedezék, vagy ha már eléggé eljöttek a heavyk az indulási helyről, akkor el mellettük, és irány az artyk.
Ha lapulsz, akkor a limitter kikapcs mindig legyen bekapcsolva, hogy tudj ugrani ha észrevettek.
Én így elég sokat játszottam, és jó is volt, majd megvettem a T-50-2 ami viszont már nagy csalódás volt. -
AlexWolf
senior tag
Vicc ez a hétvége!
Minden alkalommal szembeköpik az europai játékosokat.
És gondolom ruszkiknál is lesz valami, de még nincs kiírva.
-
Atlantis
veterán
válasz virkir #10900 üzenetére
A híres heavy hétvége.... elég soványka lett. Azt hittem, legalább akciós lesz néhány nagyvas.
ollie: Ilyen nálam is van, de pályafüggő. Ahogy megfigyeltem, a néhai Dragon Ridge pályán zakkant meg rendszeresen a torony a vityillók között. Mostani pályák közül Widepark az, ahol a hídnál mindig megőrül a célzás. Bárcsak máskor lenne olyan toronyforgási sebesség, mint ott.
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
válasz Dryman #10899 üzenetére
Ilyennel már én is találkoztam IS3-ban ültem néztem ez mondom a franc? Olyan mintha a tankom lelassult volna.. Nem tudtam hová tenni én sem.
Más: Ez mi??
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. augusztus 10. 12:01:21
Vehicle: IS-3
Experience received: 1 212 (fine for causing damage to allies: 46; x2 for the first victory each day)
Credits received: 5 872 (fine for causing damage to allies: 11 940)
5872 creditet kaptam?? pedig jópár találatot bevittem volt közötte 2 max dmg is...
Büntetés meg mert okos csapattársam kigurult elém mikor lőttem, azt mondja idiot, mondom neki hamarabb te, minek mész ki elém..||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
válasz Dryman #10899 üzenetére
Nálam olyan bug szokott előjönni, hogy ha híd alatt álok, a tank tornya automatikusan elkezd hátrafelé forogni, és csak akkor szűnik meg, ha bezoomolok. Ha kizoomolok, akkor megint forog a torony.
-
Aktív témák
- Lethal Gaming Gear Venus XL Square 500x500
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban kompatibilis Új ára A Lenovo
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta