-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Balesz1899 #9697 üzenetére
Remek...akkor szerintem marad a T-50.
-
Oriens
tag
Igazándiból a T-50-2-t nem "kiveszik", hanem lecserélik egy másik tankra.
Alapvetöen azért teszik ezt, mert a valóságban egyátalán nem volt ilyen mozgékony/gyors tank a T-50-2. Arról még nem írtak semmit, hogy mi lesz helyette, vagy csak én nem tudom, de szinte biztos, hog a játékbeli paramétereken nem fognak változtatni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De most komolyan,mi lessz T-50-2 helyett?
-
törölt tag
Amúgy ha valahova van tagfelvétel (klán) vagy századba keresnek scoutot,akkor privát formájában meg lehet keresni De ma már nem,ki kell fejlesztenem néhány dolgot T-50-en.
TÉNYLEG kiveszik a T-50-2-t a játékból?Mi lesz helyette?
[ Szerkesztve ]
-
GaburroSan
aktív tag
Úgyhogy nyugi aki inkább arra menne sem mint a Ferdire!
(Én is arra gyúrok inkább, jobban szeretem a gyorsabb TD-ket mint a lassú fosokat) -
GaburroSan
aktív tag
Érdeke itt szerepel a Jagdpanther 2!!
Biztos benne lesz mert az Oroszoknál benne van!
[link] -
törölt tag
válasz marked one94 #9683 üzenetére
jpanzer-t akartam kifjeleszteni,annyira sz*r tank?
-
Timyyy
őstag
válasz marked one94 #9683 üzenetére
Már észrevettem, bocsi
Nemtudom, most mi ez, na jó, nekem mondjuk épp nem kell a JP 2, mert már ferdinél járok, de azért ez akkor is érdekes... egy szó nélkül eltüntetik, vagy kimaradt a listából, nemtudom...
JP 4-re gyűjts free-t, nem a te idegeidnek való.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
törölt tag
én meg scout-ként fogok tovább tevékenykedni a WoT-on.42k xp kell még a T-43-hoz,majd meg lesz
-
Timyyy
őstag
válasz L-e-f-i-e #9678 üzenetére
Valahol ez sejthető volt, mert eddig a dátumig tart a tank leárazás is.
Most olvasom a listát, és nincs benne az új TD felsorolásban a jagdpanther 2. Lemaradtam valamiről? Teszten toltam vele, most miért nem teszik be?
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Atlantis
veterán
válasz GaburroSan #9677 üzenetére
Szintén. Reméljük jó lesz.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
törölt tag
válasz GaburroSan #9676 üzenetére
Király!
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
GaburroSan
aktív tag
Adhatom el a fos Franciákat
-
GaburroSan
aktív tag
Na végre!
[link] -
törölt tag
válasz marked one94 #9674 üzenetére
Hopp,most látom,hogy nem 2 napos újonc,szal elnézést,hogy rosszat véltem feltételezni
[ Szerkesztve ]
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz fsb1000 #9654 üzenetére
Ejh bizony hogy megint butaságot beszélsz, nem hegyről leugrásra lettek tervezve, hanem terepen való mozgásra, huppanókon persze hogy át kell menniük, lebontanak házakat puszta erővel, de hegyről nem ugrattak le sziklákon keresztül... Mintha a falnak mondanám bár abban van értelem, tartja a tetőt... rtnf
=^-^=
-
tomabear
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki szegedi és játsza a játékot? PM pls!
-
Dryman
őstag
Kedves Fórumtársak! a moderátor kérésének eleget téve:
Nagyon sajnálom hogy tegnap elborult aggyal anyáztam végig az összes francia revolvertáras foschtalicskát!
A véleményem azóta sem változott, de az jogos hogy nem itt kell anyázni...... -
D.Orion
veterán
válasz Stauffenberg #9666 üzenetére
Kíváncsi leszek az extrém hosszú csővel rendelkező tankoknál zuhanás után vajon sérül-e a cső. Az alap dolog, hogy felfüggesztésnek rongálódnia kell.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Azért ne mond már, hogy lezuhansz egy szikláról a tankoddal és megúszod modul sérülésekkel. Nekem csak az a bajom, hogy amit eddig az új fizikáról láttam, az egy hiteltelen hülyeség.
Most majd mindenki leugrál a kisebb sziklákról a tankokkal (ami még így is 8-10 méteres zuhanásokat jelent) és ezeket majd szépen sérülés nélkül meg lehet úszni és ha majd sérülsz is az már a 20-30 méteres zuhanás.
Oké, hogy a tankokat sosem kellett sajnálni a tereptől, de ezek nem sziklamászó 4x4 offroad gépek, hanem lánctalpasok basszus.
-
törölt tag
válasz GaburroSan #9662 üzenetére
Biztos volt,de sajna én nem hallotam róla.
-
GaburroSan
aktív tag
Sziasztok!
Erről már volt szó???
[link] -
jozefgucci1
addikt
Nagyon egyszerre jelentetek meg mint keselyű a friss hús felett .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
virkir
veterán
válasz fsb1000 #9656 üzenetére
Ha már nem emlékeznél rá.
Megtörtént. Kérdés?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
fsb1000
nagyúr
válasz #48613632 #9643 üzenetére
Igen.. legalább 4 azonos szintű század kell, hogy kettő elinduljon egy csatába. Nem tudom miért van ez így. Ha kevés század indul, akkor bizony sokat kell várni, némely napszakokban nincs is értelme századot indítani. De általában is inkább legyen 1 életképes, mint 2 béna.
A századdal többet lehet farmolni, de bukni is könnyebb, egy jó század 60% feletti winratiót képes hozni, az pedig nagy bevétel kreditből a + szorzó miatt.
A "20-40"-es a legkisebb "kezdő" szintű század, de ide is kell legalább 8 játékos.
Szerintem kicsi a valószinűsége, hogy 2 századot egymás ellen sorsol egyszerre indítással.A "technika" viszont jól működik szakaszoknál. Ha több szakaszt csináltok akkor 50%-nál nagyobb eséllyel sorsol össze. Persze azt nem lehet tudn,i hogy egymás ellen, vagy egy csapatba.
--Mégvalami: Kevesen használnak skypot a játék alatt. A legelterjedtebb a TS3, de nagyon sokan használják az ingame hangot is.. Az ingame hang ha jól van beállítva teljesen használható, kivéve a kissávszéllel rendelkező játékosok esetén.
Az ad-hoc századokban inkább az ingame az elterjedt, a klános századokban (főleg magasabb tierben) a TS
---
Szerk: Ne keverjétek a századot és a szakaszt. Szakasszal random csatába mész, a század egy külön kategória csak századdal rak össze.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #48613632 #9648 üzenetére
figy. ezt értem. de ebből a 4 elméleti szakaszból 2 teli volt, és kész a harcra, az én és haverom szakasza a szomszéd szobából
ezután vártunk 10 percet és nem indult, egyikőnknek sem. He??? Oké,hogy diszleksziás vagyok,de azért olvasni még tudok. Ha valaki leforditja nekem az írásod,akkor szivesen segítek.Am ha az a kérdés,hogy egymás ellen tudtok-e játszani,akkor a válasz igen,gyakorló szobában,de ott se xp-t nem kaptok se semmit. -
törölt tag
válasz #56230144 #9647 üzenetére
figy. ezt értem. de ebből a 4 elméleti szakaszból 2 teli volt, és kész a harcra, az én és haverom szakasza a szomszéd szobából
ezután vártunk 10 percet és nem indult, egyikőnknek sem.ha közben a másik két szakaszt gyűjtögette, akkor az elég nagy baj, nem gondolod? na erre akartam kilyukadni
-
törölt tag
válasz fsb1000 #9639 üzenetére
magyarán 4 század kell legyen csatába kész állapotban ahhoz, hogy kettő elinduljon?
mert mi azt csináltuk, mivel mind a ketten prémium vagyunk, hogy csináltunk 2 századot, mondván azonos kategória, biztos egymás ellen összerak és zúzás van.
de nem, csak vártunk ott kidülledt szemmel.
ha így van ahogy mondod, akkor sz@r, vagy legalábbis én ennek a 4 ready századnak semmi értelmét nem látom. legalább 10 percet vártunk a semmire.danielssss
20-40 az az erősség, az össztier vagy hogy mondjamszerk : lehet hülyeséget irkálok, akkor javítsatok légyszi, mind2en full kezdők vagyunk ...
szerk2 : meg házipáleszezek is közbe, szal a felfogóképesség nem feltétlenül genetikai alapokon hiányos ... )
[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
válasz #56230144 #9635 üzenetére
Már irtunk róla párszor, nekem például kedvenc tankom, annak ellenére, hogy ha jól tudom 2szer is nerfelték már és nem is vagyok vele annyira pro.
Szinte csak és kizárólag olyan csatákba kerül be, hogy tier 9-10 ellen kell menni vele, ami nem kis kihivás. Front armorja régen átlőhetetlen volt, most akár KV-3 is átlövi. Az ágyú célzási ideje olyan lassú, mint egy heavynek.
Akkor lehetsz eredményes vele, ha összedolgozol egy másik hasonló tierű meddel.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
fsb1000
nagyúr
válasz #48613632 #9638 üzenetére
Század csak akkor indul el, ha a ketagóriájában legalább 3 várakozó van a listán a tiedén kivül.
Lehet hogy volt 3, de akkor jött a te századod és elvitt 1-et, és maradt kettő, és ezért nem indult a haverod százada.Ezenkivül vannak még korlátozó tényezők pl. az össz tier nem haladhtaja meg a századra vonatkozó maximumot.
---
Megjegyzés: Században lehet a legtöbbet tanulni, ha van egy jó (közepesen jó )FieldCommander. Mindenkinek javaslom, hogy keressen jó századokat, akár klánoknál ahol tartalék ember lesz egy darabig a század gyülekezőben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
csináltam egy századot, 20-40, és go csata. haver csinált ugyanezt, 20-40, go csata. nem indult. na ilyenkor mi a tököm van? állt és ellenfélre várakozott ...
-
fsb1000
nagyúr
Én is így tapasztalom, este 10-től már gyakori a 4-5 arty/csapat, ami szerintem a játszhatatlan kategória. És ami legrosszab hogy hajnali háromkor is ott vannak, régebben kettőkor lefeküdtek az artysták, és lehetett tankozni...
De nem panaszkodom.. mostanában főleg TD-vel megyek és nem én vagyok a célpont. Vagy nem látnak, vagy heviket lövik. E100-al szinte minden csatában kaptam arty találatott, JT-vel minden 5.-ben vagy még ritkábban.
------
(#9612) Sanya EGy jó csapatban természetes lenne, hogy a nagy HP-s fogja fel a golyókat, randomban elterjedt nézet hogy pár hülye úgy is előre megy meghalni, meg a támadókat lesebezni.
Volt mikor Churchillel beálltam valami kistank elé akinek szinte 0 HP-ja volt, erre el kezdett anyázni hogy akadályozom. Szó nélkül elmentem onnan...(#9617) Stauffenberg : Én abban bízom, hogy a fizika nem a hülyeséget hozza elő, hanem szinesíti a játékélményt. Biztos lesznek vele gondok, meg biztos lesz olyan aki majd szórakozik a mások kárára, de összeségében jónak kell lennie.
Félve merem leírni: A WoT egy jó játék. Döbbenetes milyen részletes adatbázissal dolgozik, mennyire jól játszható és szerteágazó sok-sok játékidőt igénylő játék.... persze sok hibáját ismerjük, amelyeknél nem lehet eldönteni, hogy hanyagság vagy tervezés következménye.
-
törölt tag
1 kérdés,T-54-ről mik a tapasztalatok?Érdemes kifejleszteni?
-
Djuree
félisten
válasz L-e-f-i-e #9630 üzenetére
nagyobbat amúgy sem tud ugrani, baja meg nem lesz. mekkora lenne már hogy egy extrém igénybevételre gyártott szerkezet, ami az aknát is kibírja, 10centis ugrástól szétesik nézz videót 2.vh-s tankokról mekkorákat estek-keltek, semmi bajuk nem lett tőle. ezért volt kötelező nagyfaternak sisak a tankba, mert össze-vissza verte a fejét benne
ezeknek a felfüggesztésük erre van kiképezve...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Stauffenberg #9617 üzenetére
Én úgy tudom, egy ilyen nagyobb ugratásnál, sérülhetnek modulok, és maga a tank is...Értelmesebbje nem fog poénból ugrálni.
=^-^=
-
-
csaabz
őstag
Azt tapasztalom szakasz társaimmal, hogy megint sok lett az arty (talán a credit balance miatt). Főleg magasabb tierben. Nem akarok arty ellenes vitát nyitni, de azért rendre el tudják szúrni a csatát. Ahelyett, hogy mennénk lőni az ellent, állandóan vmi fedezék mögött kell várakozni...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Fel
addikt
A 8.0-ban 3 főbb fejlesztés közül lesz 1, vagy 2:
- új fizika
- felújított renderer
- brit tankokAz első kettőre van talán a legnagyobb esély.
A britekről kicsit hallgatnak mostanában. Remélem azért, mert a beharangozottakkal együtt jön majd a Tier X közepes is.
-----------------------------------------------------------Ilyenkor szeretem ezt a Pattont. Most nem viselkedett porcelánbabaként, de máskor a sok modulsérülés miatt tele vele a puttony... Csak egy találatot kaptam. GW Panther, -1331 hp, torony, lánctalp, rádiós.
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. július 31. 11:46:17
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 2 010
Credits received: 77 959
Battle Achievements: Top Gun, SniperReplay: [link]
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz Stauffenberg #9617 üzenetére
A fizikával kapcsolatban volt pár vicc videó is. pl amikor a Leopard hátraszaltózott egy buckán, vagy amikor baromi nagyot ugrott.
Véleményem szerint, jót fog tenni a játéknak az új fizika. Az életben is, ha egy tank a szakadékhoz ér vagy egy peremhez és soför nem lép a fékre, akkor bizony le fog zuhanni és nem 90 fokos szögben lóg lefelé (mint most a WoT-ban). Ezt az új fizikát ki is lehet használni (pl leugratsz egy alacsonyabb peremről, mert a tank annál nagyobbat fog sebződni, minél nagyobbat ugrasz, de ezzel az ellenség háta mögé tudsz kerülni), de bele is lehet halni (amikor Noob Józsika 300-al belerongyol a szakadékba).
A lökdösésnek is örülök. Nem egyszer volt olyan, hogy ház mellett lapulva a nagy és nehéz tankomnak egy kisebb de szemből pattogós/szívós tank ment neki. Ha ki bírtam volna tolni, akkor a többiek oldalról szét tudták volna lőni, így meg szoptam percekig.
Igen biztos lesz olyan is, aki a kisebb csapattársát fogja kitolni a fedezékből, de ilyenek most is vannak (pl a TURK klánosok), csak éppen most ők blokkolnak pont a fizika hiánya miatt.Jah és a Maus nem fog 20 métereket ugrani. Láttál te már maus-t menet közben?
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
LAJTNING
tag
Gold, Free XP átvihető lesz a játékok között.
Illetve valami olyasmi kapcsolat lesz a World Map között, hogy pl. egy WoT csapat kérhet "támogatást" attól a WoWP csapattól, ami a WoWP térképen ugyanazt a területet birtokolja és ha az beleegyezik, akkor a csata alatt lehet majd hívni (gondolom egyszer) légi támogatást a pályán kívülről (ami gondolom szimpla "NPC" szerű lesz).
De ez csak egy lehetőség, semmi sincs kőbe vésve. De a Gold, Free XP transfer az már "tuti".
http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
-
Atlantis
veterán
válasz bullseye #9616 üzenetére
Tudom, de abban a kategóriában simán nyomorékká lő vagy kilő egy lövéssel bármit.
Hiába van GWP-vel dupla RoF, ha nincs tiszta célpont, amire lőhetek és a counter-esek is nagyobb eséllyel fedeznek fel, ha többször lősz. Szerintem arty-nál sokkal fontosabb, ha ritkán lő, de erőset, mint ha sokszor sebez kicsit.Djuree: 20,25 a GWP töltési ideje a nagyobbik csúzlival és nekem se jött be, örülök, hogy megvan a GWT. Szerintem nem feltétlen hozza be a kisebb sebzést, mert nem mindig van mire lőni, sőt gyakoribb, hogy a tüzér csak áll és vár.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Djuree
félisten
válasz Atlantis #9615 üzenetére
na igen, de a gwpancser lő 15mp-enként kb., így behozza a kis sebzését.
nemtom, nekem valahogy nem jött be, habár volt egy kis domb ahova mindig felmentem, onnan lehetett alkotni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz fsb1000 #9607 üzenetére
Amit én eddig láttam a fizikai motorból az alapján ha bevezetik azzal megölik a játékot. Hegyekről leugráló tankok, buckákon nagyot ugrató tankok, minden kis bukkanón felboruló tankok, vízbe beleboruló tankok, egymást lökdöső tankok.
Egy nevetséges szarrá fog változni a WoT ha bejön a fizikai motor. De nem baj, legalább vicces lesz a 20 métereket repülő Maus, amint megússza karcolások nélkül a hegyről való leugrást.
-
bullseye
addikt
válasz Atlantis #9615 üzenetére
Azért kalkuláld bele, hogy az S51 nem csak többet sebez, de kb. dupla annyi ideig is tölt, nagyon szűk a kitéríthetősége, és elég pontatlan is. De tény, hogy az ágyú ugyanaz t7-ben is, szóval erős.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Atlantis
veterán
Engem valahogy mindig megtalálnak...azt még elfogadom, ha egy T7-es vagy T8-as arty nyomorékká lő. De egy T6-os tüzértől ezt valahogy nehezen viselem...pláne, ha belegondolok, én mennyit tudtam a GWPanther-rel sebezni.
Miért? Swamp egy jó nyitott pálya volt, lehetett rajta tüzérkedni, jó volt TD-vel is, MT-vel is. Talán a nehéz tankkal volt küzdelmesebb, mert lassabban tudtak mozogni...
AlexWolf: én azt nem szerettem, tipikus camper pálya volt az is, senki nem mert kezdeményezni, legfeljebb középen volt esélyed akciózni.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Más...
Vasárnap kénytelen voltam újrarakni a WoT-ot teljesen.
Leszedtem a full installert, nem csak a updatet. Azt vettem észre, hogy a régi jól bevált könyvtárstruktúra megváltozott. (Lehet, hogy volt már erről itt szó, de hátha valaki nem vette még észre)
A régi könyvtár rendszert felváltotta az, hogy .package kiterjesztésű fájlokba kerültek azok az adatok, amik régen 1-1 könyvtárban voltak.
Például régen a vehicles/nemzet/tank könyvtárban voltak a tankok fájljai, most például külön american.package fájl van és ebben vannak a járművek.A jó hír, hogy ezeket a fájlokat dupla klikkel meg lehet nyitni és benne már a szokásos könyvtárszerkezet található (tehát dupla klikk után a american.package-re a fájlban american/tank neve könyvtárstruktúrában megvannak a tankok).
A másik jó hír, hogy ettől függetlenül a res_mods/0.7.4-es könyvtárba ugyan úgy kell bepakolni a modokat, mint régen.
Viszont van pár mod, ami nem így működik (pl hangár megváltoztatása). Ott sajna be kell menni a megfelelő .package fájlba, megkeresni a lecserélendő fájlokat, és oda kell bemásolni az új fájlokat. Hála az égnek simán lehet ki-be másolgatni a .package-be.(#9611) Atlantis : Én Komarint szerettem nagyon.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Sanya
nagyúr
válasz fsb1000 #9607 üzenetére
nekem a legjobb az volt, amikor a csapattárs Ferdinand mögülem kilőtte a láncomat, amikor TIGER P-vel voltam, én védtem testtel a mögöttem lévőket, míg engem szétlőttek. Persze egy ferdinandnak sokkal jobb a frontpáncélja, mint egy TIGERP-nek, szerencsére kb 2 hónapja ilyen nem volt.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Atlantis
veterán
válasz AlexWolf #9609 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak Dragon Ridge lesz áttervezve, a többit nem akarják random-ba visszatenni. Swamp-ot amúgy sajnálom, jó kis pálya volt az.
-
Djuree
félisten
ezek a jó körök, nekem is volt már pár ilyen, ilyenkor öröm játszani
Atlantis:
jó arty, viszont elég pontatlan, meg az a 40mp töltési idő, de ha betalál[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
AlexWolf
senior tag
válasz Atlantis #9608 üzenetére
Szerintem a fizikához amúgy is át kell tervezni a pályákat (ezt írták is valahol), szóval jó eséllyel a régi ismert bugos helyek ki lesznek javítva, viszont várhatóan egy csomó új hibás hely jelenik meg.
Amúgy azzal a három pályával, amit kiszedtek a játékból (Komarin, Swamp, Dragon) mit csinálnak? Valaki azt mondta, hogy át akarják tervezni őket, viszont pl Swamp volt egyszer amikor t6-tal companyztam
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
vánsát....ne, ez már fáj.
Amúgy görbüljön el az S-51-esed csöve. Meg az összes többié is, nincs még egy arty, amit ennyire rühellek a játékban.sanya: akkor már inkább "game-re"
Lehetne mazsolázni, még moderátor koromban volt egy olyan elmeroggyanásom, hogy figyelmeztettem az ilyenekre az elkövetőket, de feladtam a harcot...reménytelenek az online népek.
Fizika...inkább tényleg az kéne, hogy jobban legyen optimalizálva a játék, meg a pályákon ne legyenek rejtett akadályok, amiken rendre fennakadok, néha egész csata alatt nem tudok továbbmenni. Olyankor be szoktam írni, hogy melyik szektorban várom az érdeklődőket...
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
Tegnap megvolt az eddigi legjobb Amx 12 köröm. Segítettük egymást egy T30 és egy IS-8-cal. Együtt valami 13 killünk volt. Nekem 3. Miután a csapatunk az első percben kifingott, jött az ellen horda kivégezni minket hármunkat. Velem csak 3 tier 7-es tank foglalkozott. Kiszedtem mindet , majd mentem segíteni a két nagy bajtársamnak mert szarban voltak. Jagtiger, Tiger 2 és VK P-t magamra vontam, mindig pont annyira, hogy a T30 és IS-8 ki tudja őket szedni. Abban a pillanatban, hogy elfordultak, már kapták is a 600 sebzést az oldalukba.
Csata után külön megkerestem a srácokat és gratuláltam nekik. Ők meg nekem, hogy nélkülem sem ment volna. IS-8-cal barátlistások is lettünk, mert nagyon közvetlen volt.
Egész csata alatt egy olyan helyzet volt ahol indokolt volt a HELP használata és a T30 és IS-8 azonnal jöttek és megmentettek. A végén, meg én őket. Állati jó volt.
Az ellenfélnél stat alapján nagyon jó játékosok voltak...
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
fsb1000
nagyúr
válasz #48613632 #9593 üzenetére
Javaslom az 1. hsz-ben lévő hasznos [link]-eket olvasd át.
Utána már sokkal több olyan kérdést tudsz feltenni, amit jól meg lehet válaszolni.
---
Általánosságban: a tankok eleje a legpáncélozottab, de a haspáncéljuk gyengébb, oldaluk és a hátuljuk szintén gyengébb, de az áthatoló lövés sikerességét sok minden befolyásolja a páncél vastagságán kivül is..
- páncél döntöttsége (effektív páncélvastagság)
- távolság a célponttól
- lőszer tipusaLétezik olyan mod (inkább t5 feletti tankokra) amely mutatja a gyenge pontokot. Ez csak egy példa [link], neked kell a legjobban megfelelőt megtalálni. Játékban kicsit zavaró, élményromboló a hatásuk.
Ismerned kell a saját löveged képességeit és a tankok (több mint 100?) jellemzőit a sikeres játákhoz. Persze kezdetben csak azokét kb 20 tank akikkel gyakran találkozol.
--A taktkák szeretágazóak... és random meccseken igazából a lényeg a kommunikáció és a közös akarat hiányzik, ezért mindenki próbál valamit csinálni, általában káosz az eredmény. Sok csata után lesz annyi tapasztalat. hogy néhány játékossal ugyanazon idea mentén taktikáztok, és akkor jön a siker.
A pályákat is ki kell ismerni, ehhez legcélszerübb gyakorlóban végigjárni azokat. Korábban linkeltem taktikákat piros/sárga vonalakkal berajzolva merre érdemes haladni. [link]
--Jó játékot és gyors fejlődést!
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
na tegnap s-51-el rekord 4500xp, persze 3x-os, amúgy 1500, de akkor is, t95 vánsát, ő volt a top tank, igen jó effel, amúgy kikaptunk volna valszeg, de így hogy az elején kiszedtem sima volt erre beírja a t95-ös csávó: trololo
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz D.Orion #9587 üzenetére
tudom sajnos, nekik így jobb üzlet, így 3x pénz lesz, úgy 1x-es lenne.
pitepeti71: bf az azért más. az egy 10 éveseknek való arcade játék (mondom ezt úgy hogy én is szeretem, de egyszerű mint a faék, ez tény), ebből lehetne egy komolyabb cucc....
[ Szerkesztve ]