Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz csaabz #9625 üzenetére

    Én is így tapasztalom, este 10-től már gyakori a 4-5 arty/csapat, ami szerintem a játszhatatlan kategória. És ami legrosszab hogy hajnali háromkor is ott vannak, régebben kettőkor lefeküdtek az artysták, és lehetett tankozni...
    De nem panaszkodom.. mostanában főleg TD-vel megyek és nem én vagyok a célpont. Vagy nem látnak, vagy heviket lövik. E100-al szinte minden csatában kaptam arty találatott, JT-vel minden 5.-ben vagy még ritkábban.
    ------
    (#9612) Sanya EGy jó csapatban természetes lenne, hogy a nagy HP-s fogja fel a golyókat, randomban elterjedt nézet hogy pár hülye úgy is előre megy meghalni, meg a támadókat lesebezni.
    Volt mikor Churchillel beálltam valami kistank elé akinek szinte 0 HP-ja volt, erre el kezdett anyázni hogy akadályozom. Szó nélkül elmentem onnan...

    (#9617) Stauffenberg : Én abban bízom, hogy a fizika nem a hülyeséget hozza elő, hanem szinesíti a játékélményt. Biztos lesznek vele gondok, meg biztos lesz olyan aki majd szórakozik a mások kárára, de összeségében jónak kell lennie.

    Félve merem leírni: A WoT egy jó játék. Döbbenetes milyen részletes adatbázissal dolgozik, mennyire jól játszható és szerteágazó sok-sok játékidőt igénylő játék.... persze sok hibáját ismerjük, amelyeknél nem lehet eldönteni, hogy hanyagság vagy tervezés következménye.

Aktív témák