-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Nem gondoltam volna, hogy ezzel a selejttel lesz ilyen csatám:
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. szeptember 2. 14:17:59
Vehicle: AMX 12t
Experience received: 10 940 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 46 936
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"22 lövés, 22 találat, 2508 sebzés, 4 kill
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mynames
senior tag
Ezzel maximálisan egyetértek! Jelenleg Tiger2 a top tankom a garázsban és azzal sem megyek neki a type59-nek szemből, mert pattogok róla mint a jégeső a cserépen...
Sőt 1 vs. 1-ben ki is próbálok hátrálni mert simán körbe rajzol...
---
Köszönöm a Hummeles választ! Most vettem meg ebben a pillanatban -
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #13595 üzenetére
Na ilyenkor szoktam kilépni pihenni, mert nagyon szépen tudom fűzni egymás után a szitkozódó szavakat..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
válasz Djuree #13542 üzenetére
Ha az IS-3 pattog rólad, akkor nagyon béna. Amúgy meg a T-44 jobb a type-nál. Én mág a KV-3ban is előre vigyorgok, ha type közeledik, mert nagyon jó játékosnak kell lennie, hogy kinyírjon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Enzolord
addikt
válasz wanted5 #13591 üzenetére
Na igen.. Közel kell kerülni hozzá..
Ez a rákfenéje.. És a láthatatlanság amitől még agybajt kapok..
20 méterre vagy, mire észreveszed..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #13587 üzenetére
Ezzel vitatkoznék...
Szemből az amerikaiak átlőhetetlenek, és a tornya is forgatható a 4esnek, úgy tudom..
De leginkább a T30as zavar.. Az mitől páncélvadász?
Bár eredetileg annak készült..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Ranger^41
aktív tag
Na ezt magyarázza meg nekem valaki...
T25 Average dmg: 320; erre a leadott lövéseim a következőket sebezték: t1ht 86, 180; Tiger 160, közben a tigristől ilyen 300 közeli maflásokat kaptam... na mi ez, ha nincsenek befolyásolva a meccsek?
-
Atlantis
veterán
válasz Enzolord #13582 üzenetére
Szerintem nem kell bővíteni. Egy TD-nek legyen erősebb ágyúja, azért TD, cserébe nem fordul olyan jól, lassabb, nincs olyan páncélja, stb.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
wanted5
őstag
válasz kisküzdő #13584 üzenetére
de te meg azt miért nem érted meg hogy a prem tankok nem azért prem tankok mert OP-k, legyőzhetetlenek, hanem azért mert többet lehet velük keresni
sőt ráadásul az esetek többségében átlagon aluli tankok
-type tier7 ágyú, és olyan lassan céloz h mire egyet lősz vele addigra az ellen 2őt, és minden 2 lövés ammo rackot kap, alig gyorsul, max lejtőn megy 50nel, mi kell még?
azért mert nem tudod hova kell lőni még nem OP tank
állíts elém egy typeot, bármelyik tier 8as tankkal kivégzem!egy tank nem attól lesz jó ami a papírra van írva, vagy hogy nem lehet lesebezni, a tank mindig a játékostól függ
-
AlexWolf
senior tag
Nyugodt vagyok, nyugodt. Holnap kezdődik a suli és a kölkök nem fognak játszani. Végre értelmes csaták lesznek. Nyugodt vagyok...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
kisküzdő
tag
válasz L-e-f-i-e #13581 üzenetére
Már írtam neked privátot.De akkor itt is leírom.(még egyszer hogy te is megérts) Ki tudom lőni.Tudok ellenük játszani. És az arrogáns hangnemet már kértem mellőzni.Legót neked ajánlom.Előző hsz-ben jó képességű játékosokra célozgattál.Neked is van még mit javítani,ahoz képest hogy van typéd. Szal Vissza lehet venni .Én kulturált formában irtam neked úgy látom ez nem erősséged.
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
Enzolord
addikt
Egy kérdés, nem tudom, hogy volt e már fejtegetve..
Most, hogy berakták a 10es páncélvadászokat, szerintem a Heavy ágat is bővíteni kellene felfele.. Eddig egyensúlyban voltak a 9es TDk, meg a 10es Heavyk, erre jön a Jgpz E100, és átüt mint a rohadt bádogot, és az IS7emen üt 1200at..
Én meg sebzek kb 600at, ha szerencsém van..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz kisküzdő #13561 üzenetére
Ezerszer leírták már hogy nem op, az , hogy képtelen vagy ellene játszani az már egyéni probléma. Arról beszélj ilyen egyértelműen amivel rendelkezel...ha nincs az nem a wg hibája prém tankok benne vannak játékba, aki kifizeti annak ez jár, ha nem tetszik lehet legózni.
=^-^=
-
Enzolord
addikt
válasz Allien #13579 üzenetére
Nekem a T34 jobban bejött ,mint farmoló tank..
Lehet, hogy csak még nem tudok játszani a Typepal..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Allien
veterán
válasz mozesapo #13567 üzenetére
Igen, soxor deglek meg typal ammo rack miatt. Ráadásul nem artytól. De, ezért is kap annyi pízt. Ha kilövik, kap pénzt, ha rá néznek, kap pénzt. Ha nem megy max fél métert, többet kap, mint egy másik tankkal nyert, és túl élt csatában.
Többségében.
Ezért IS szeressük.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #13526 üzenetére
Egy folyton tolató tank..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Flayer #13559 üzenetére
Ha ezüsttel képzed, akkor 20000 per katona és csak 90 %osak lesznek..
Ha azt akarod, hogy 100 % maradjanak, akkor az 200 gold per fő..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Az igen!
85 csata, Átlag 10 perc, biztos szeretett a családod..
Csajom kifilézne, az biztos..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
aknaakna
tag
Napi csúcsragadozó.EvilJoe
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500308306-EvilJoe/
Ha a számításaim nem tévednek napi szinten megközelítőleg 12.5 órát játszik.Szerintem ennek az embernek tényleg nincs élete.
[ Szerkesztve ]
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
Djuree
félisten
-
Mcray
senior tag
Tegnapi nap eredménye:
-KV-4-re nulláról megvan a pénz
-M10 félúton az M18 felé. Már csak 12000 XP kell + Tank ász körök egymás után vagy 4
-T-34-85 és VK3601-gyel 3400 sebzéses körök. T-34-85 körönként 45 000 és 74000 között hoz prémmel + dupla pénzzel.
-85 játék reggel 9 és hajnali 2 között
-54845 XP
-72% győzelmi rátaMa nem játszhatok
Holnap megint belendülök Klán társam szerint: "Man you are on fire"
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
forras2
őstag
Nahm, végre, megjött a várva várt siker
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. szeptember 2. 11:45:26
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 5 190 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 496
Csatában elért Achievement: Pusztító -
aknaakna
tag
Na, erre is meglett a Tank Ász plecsni
Győzelem!
Csata: Abbey 2012. szeptember 2. 11:46:43
Jármű: T-34
Szerzett tapasztalat: 1 053
Szerzett kredit: 48 684
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Prém nélkül.
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
vhw
addikt
válasz kisküzdő #13561 üzenetére
A type-nak van egy jó kis front páncélja, meg erős tornya, ezen kívül nem sok kiemelkedő tuljadonsága van.
Kérdem én, ha szemből valami miatt nem tudod átlőni, akkor miért maradsz előtte, és erőlteted azt ami nem megy? (200as pennel viszont már illik átlőni) Ilyenkor változtatni kell a taktikán; megkerülni, elbújni míg valami más el nem vonja a figyelmét és mondjuk az oldalát mutatja, megvárni míg egy erősebb csapattárs veszi kezelésbe, vagy arty...
Miért akarjuk az ellenséget a "saját terepén" legyőzni? Leállnánk egy hulldown amerikai heavyvel párnacsatázni? Vagy egy jól elbújt TD-vel? A játék lényege, hogy találjuk meg az ellenség gyengéit, és azt kihasználva győzzük le, nem "erőből".
És a Typenak bizony vannak gyengéi, sokszor az egyik legnagyobb a benne ülő amatőr, aki csak úgy vett egy T8 prem tankot.[HUN]Dani: mivel ugyanazokat a lőszereket használja, így ezen a téren nem lenne változás, esetleg javítási kötlségben (vagy a gyengébb kreditszorzó miatt) Ám az E2 jobban is állja a sarat saját szintjén mint az M4 (-> talán többet is képes sebezni, így kompenzálva a nagyobb javítási költséget meg kredit szorzót)
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
[HUN]Dani
őstag
Jó ez az event. M4-el már legalább 3m-3,5m kredit összejött. Nem tudom, lenne vajon értelme annak, hogy megvegyem az E2-t és azzal farmoljak tovább. Gondolom többe kerül a lőszer illetve a javítás, de nem hozna többet a konyhára?
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
kisküzdő
tag
Lehet nem vagyok még nagyon friss ennek tudom be hogy nem tudom eldönteni ironizálsz, vagy sem.De az aláírásod nagyon találó.
Djuree:
Ha neked 1 virtuális tank 8K-t ér irigyelek,(vagy inkább mégsem)Tudom itt is minden a pénzöl szól.A véleményemet leírtam.Pénzen vett dicsőség.Én is ki tudom lőni.IS-3 Tiger 88-a Viszi. Csak nem igazán értem mikor nagy büszkén mutogatják vele a harcok eredményét.Ezt fizette ki hogy több kreditet hozzon.De a nerf-ben még mindig reménykedem,a nagy számuk miatt..Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
vhw
addikt
válasz mynames #13558 üzenetére
A Hummelnek jóval nagyobb, sokkal ritkábban kell megmozdítani a hull-t, ha jól helyezkedsz (ám én nagyon nem voltam megelégedve a Hummel pontosságával, ki is vágtam a garázsból és visszavettem a jó öreg M41-et. Nincs több jó gyorsulás meg mozgékonyság, de legalább eltalálom a célpontokat, és ez inkább számít ha artyval akarok éppen játszani)
Flayer: persze, átrakhatod, csak át kell őket képezni a másik tankra (ami némi képesség csökkenéssel jár, csak valós pénzzel lehet veszteség nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Most ismerkedem a játékkal!Viszont lenne egy olyan kérdésem egy nemzeten belüli legénységet ha már 100%-on vannak és veszek egy jobb tankot abba berakhatom vagy az új tankhoz ismét új legénységet kell kiképezni?!
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
mynames
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Arty vonalon főként SU8-cal tolom és elégedett vagyok vele, azonban a Grille nem igazán jön már be mert a löveg kitéríthetősége kicsi (úgy értem, hogy ne kelljen megmozdítani az "alvázat" mert akkor elmegy a célzás...).
Na most emiatt hummel-re upgradelnék, de nem tudom, hogy ott mi a helyzet. Mennyi a Hummelnek a köveg kiéríthetősége? Vagy inkább amerikai vonalon induljak el? -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz kisküzdő #13548 üzenetére
Nemrég kapott buffot, mert előtte nerfelve volt a sok hasonló vélekedésű "nagy tudású" jatékosok miatt...Most kb olyan szinten van ami pont jó, farmolni lehet vele rendesen, egyáltalán nem op, de egy átlagos/jó játékos kezében op-nak tűnhet mint bármi más tank...
Remélhetőlega jövőben kap még egy kis buffot, csak azért is
=^-^=
-
vhw
addikt
Igen a WG pont azzal foglalkozik, hogy személy szerint neked eljött az ideje, hogy szopj, gondolom az akkor aktív többi ~90 k embert is folyamatosan szemmel tartja, nehogy kimaradjon nekik is a dádá.
kisküzdő: a tehetségtelenek mikor kapnak valami buffot? Igen vacak a win rate-jük a többi OP kockához képest, meg marha sokan is vannak, kéne valamit kezdeni a WG-nek velük.
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. szeptember 2. 10:46:23
Vehicle: T20
Experience received: 7 565 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 40 552 (compensation for damage caused by allies: 2 060)
Battle Achievements: SniperAzoknak, akik szerint szar a T20. Prémium nélkül.
Azért a csapattárs legalább most nem lőtt ki, csak majdnem...
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Bingisz
addikt
-
Atlantis
veterán
Nagyon jó ez az E75, eddig ez a legjobb kvázi-stock tank, amivel dolgom akadt (a legnagyobb motor megvan hozzá E50-ből). A KT-ágyú nagyon jó rajta, bár gondolom Tüzi ezt is a 88-assal használta. Nem is biztos, hogy ráteszem a 128-ast, ahogy nézem a DPM-je ~230-cal alacsonyabb, lassabban céloz és pontatlanabb is valamivel.
5 csata után a Tank ász, nem emlékszem, hogy valamivel ilyen gyorsan meglett volna.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
CptMisi
őstag
Ez is jó... T30-unk beírja, hogy halott vagyok T20-szal, jön a szakasztársa 50B-vel is kitáraz rám.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Atlantis
veterán
Ugye csak viccelsz? T28 18-cal tud menni lejtőnek lefelé, míg a Wolverine 48-cal...nehogy már leelőzzön.
-
forras2
őstag
Mi van ma???
Kv1s-el egyszerűen nem tudok nyerni
8-ból 8 bukott kör -
Djuree
félisten
magában nem, viszont ha társul hozzá egy jó játékos akkor brutál dolgokat tud művelni. én nem sokat játszottam még type-val, talán 40 csatát, de ennek kb. 70%-a győzelem, meglepő hogy miket lehet vele csinálni. fel tudok vele tartani 3 másik t8-as tankot. is-3 úgy pattogott rólam hogy öröm volt nézni, én meg vígan átlőttem. nagyon jó gép...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Zadia
senior tag
válasz Atlantis #13540 üzenetére
Én most vettem csak meg az M10 Volverint ,mivel féláron dobálják.
Eddig csak pozitív tapasztalataim vannak vele.Nagyon jó a lövege,bár egy kicsit lassan fordul a torony rajrta,de ezt lehet korigálni a testforgással.Most hogy fent van a nagy motor is elég gyors.Ahogy eddig elnéztem azokat akiknek a sima T28-as td volt azok pl. simán leelőztek olyan gyorsan odaértek a csatába.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Ismerős, én is arról az ágról mentem át rá és ott el is fogyott a türelmem.
Most amúgy az amerikai TD-kel kezd tele lenni a tököm, ez a T28Prot a lassúsága miatt nehezen használható nálam, pedig az ágyúja isteni, de cseszhetem, ha egyszerűen nem érek oda vele sehová időben és nem tudok sebezni. T30 meg rettenetes sok XP...nem is értem, a T28Prot mit keres ebben a sorban, előtte és mögötte is használható sebességű TD-k vannak.
-
Zadia
senior tag
-
Atlantis
veterán
T-43 vette el a kedvemet az orosz med ágtól, nekem az ágyúja miatt nem tetszett. XP-t ugye sebzésért adnak és azzal összehozni ~100k-t a T-44-hez...reménytelennek tűnt. Amúgy mozgékony, medként egészen jól használható is lehetne. Páncélzata persze nincs, de azon a szinten a többinek se nagyon. Sérülésre nálam nem mutatkozott túlságosan érzékenynek, lehet csak szerencsém volt. Panther jó gép, kissé sérülékeny, lomhább, de a hosszú 7,5-essel már át lehet ütni sok mindent, igaz, a sebzése kicsi. T-43 pont fordítva, aránylag jó sebzés, de a 144-es pen szerintem kevéske.
TD-re én nem tudok érdemben válaszolni, mert a francia gépekkel nem mentem. SU-85 még akkor volt, mikor elérhető volt rá a 107-es ágyú, azzal nagyon jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
Tanácsot kérnék páncélvadász ügyben.
Sikerült 450k-t összeszedni és vennék valamit,de melyiket?
SU-85 vs. S-35CAIlletve,hogy a T-43 mennyire használható med tank?Mert vagy ezt venném vagy a Panthert.
-
.mf
veterán
Hát bazki... WG elég keményen eldöntötte, hogy most szopóágra tesz. Ezerrel laggol, szar csapatokba tesz, ellenfél olyan mázlis lövésekkel nyír ki, hogy hihetetlen. Most eléggé felhúztam magam rajta. reggelig hanyagolom
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
veterán
No, akkor íme az ágyúk.
L71/88mm: jó ROF, 203 pen, átlag sebzést beadja. Igaz nem sok, de köpködi a meggymagot rendesen, KT-s topgunjaim mindegyike ezzel van, 252 credit egy skuló.L52/105mm, szerintem értelmetlen szót vesztegetni rá, úgy szar ahogy van.
L68/105mm: Accu megegyezik, kapsz 23mm +pent az L71hez képest, és +80 dmg-t, ami tapasztalatom szerint inkább 40-60. Töltési idő a 88-as 5sec-jéhez képest van vagy 8, egy TG-m sincs vele, és szerintem alig kevésbé pattog mint az L71. Ellenben 1020 credit egy skuló, fele annyit se tudsz vinni. Ez viszi a pénzt, persze prémmel nincs gond(olom), csak nekem nincs prémem. Kénytelen vagyok pénz szemszögéből nézni... így számomra használhatatlan, főleg, hogy* ->
L55/128mm: Rosszabb accu, 12.96sec az elérhető legjobb reload, 490 átlag dmg inkább 440-450, *1040 körül van egy lövés, bár érzése szerint néha szeret mellé lövöldözni, és amx12t-ről is lepattanni. De ennek megvan az az előnye, hogy beviszel 7-8-9 sebzős találatot, ami mondjuk 3.5-4k dmg, akkor már nullszára kijössz.
*-os rész a lényeg.
Ismétlem magam:
Lenne prémem, én is a 105össel nyomnám, ill. nyomtam volna, csak nincs, íg számomra használhatatlan az az ágyú.mod:
mondom mindezt 652 KT-s, és 684 E75 csatával a hátam mögött, 80% hitrate-el.[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Ennyi creditet még soha nem szedtem össze a T-50-2-vel:
Victory!
Battle: Malinovka 2012. szeptember 2. 1:08:20
Vehicle: T-50-2
Experience received: 1 449
Credits received: 34 132Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Patrick76496 #13529 üzenetére
Egyáltalán nem OP a type.
-
Patrick76496
őstag
Én a mai nap folyamán mobilnetről játszottam (épp, hogy karcolja a 200 kbps-t) és alig tapasztaltam laggot. Egyszer volt csak olyan csatám, ahol 2 game restart után sem lett jó a pingem, de aztán a többi csatában nem volt ilyen jellegű gond.
Érdekes jelenséget figyeltem meg ezen a napon. Naggyarészt type-okkal mentünk a haverommal, úgy tudom neki sincs még safe stowage, wet ammo rack egyikünknek sincs. Előszőr haverom vette észre, hogy egy M4 45 folyamatosan ammo rack-eket lő. Összesen 6x sikerült neki, ebből 3-mat kapott a szakasztársam (első, javítás utáni, és a kegyelem döfés), és még 3 másik embert úgy ölt meg (ismeretlen tankok). Másodszorra találkoztunk egy magyar type driverrel, együtt mentünk vele. Egy IS-3 gond nélkül egymás után robbantotta őket bőven 50% feletti hp-ról, engem más ölt meg. Végül is lehetséges, de marha nagy mák kell hozzá.
Tüzi: A PzIV max a kupolán kereszrül lövi át szemből a type-ot, még a 13 75-nek is nagy szerencse kell hozzá.
Egyébként nem teljes mértékben OP tank a Type, hiába pattog gyakran, szemből ammo rack-et lőnek (ha nem is robban) és ki is gyújtják.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Bingisz
addikt
Most őszintén, ez mi??
Amúgy meg rendbe jött a szerver, de a noobok maradtak....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
törölt tag
válasz forras2 #13522 üzenetére
A segged ki ne nyaljuk?!
x5 experience for the first victory of each day.
That’s right! You can earn 5 times the normal amount of experience for the first victory of the day with each vehicle!
50% discount on the following vehicles:
T-34 – tier V Soviet medium tank
T-34-85 – tier VI Soviet medium tank
IS – tier VII Soviet heavy tank
SU-76 – tier III Soviet tank destroyer
M3 Stuart – tier III American light tank
M18 Hellcat – tier VI American tank destroyer
M10 Wolverine – tier V American tank destroyer
M4 Sherman – tier V American medium tankFill your garage for less!
Double credits on the following vehicles:
M4 Sherman – tier V American medium tank
M4A3E2 – tier VI American medium tank
T-34 – tier V Soviet medium tank
T-34-85 – tier VI Soviet medium tankEarn credits to spend on those new vehicles by driving these ones!
50% discount on the following premium tanks:
Valentine – tier IV Soviet light tank
Churchill – tier V Soviet heavy tankPremium tanks are a great way to earn extra credits. Get one cheaply today!
Discounts on premium account:
3 days for 250 gold (usually 650 gold)
7 days for 650 gold (usually 1250 gold) -
forras2
őstag
Sziasztok
Mit kaptunk hétvégére? Melyik tankokkal menjek?
-
Fel
addikt
Végre Ace ezzel a kis ruszki ópé vacakkal is :
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. szeptember 1. 21:03:31
Vehicle: T-34
Experience received: 916
Credits received: 46 510
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"Nem prémiumos.
Most végre lenne kedvem játszani, erre lagzik az egész xar.. A ping 40-60ms közötti (nálam ez a normál), de a lag-o-meter egyfolytában villog. Vannak fent vagy 95.000-en aztán már túlterhelt a szeró?!Múltkorában valaki kérdezte "T-34-re milyen löveget?" 57mm-est, semmi mást!
A "nagy" T34-en csak a 120-ast használom, mert nincs máskrisss93: Akkor nem csak nálam ilyen. Jó tudni... Megyek inkább repülök.. (Na nem WoWp.. War Thunder!)
[ Szerkesztve ]
-
krisss93
aktív tag
Gyerek az egész szerver laggol vagy az én készülékemben van a hiba?
(Nem, nem töltök semmit) -
válasz Bingisz #13514 üzenetére
A KV-1 hogy élvezhette.
De mondjuk az az IS-3 sem normális, hogy szakaszban vitte magával.
(#13513) Tüzi: NE viccelj már, kell arra KwK 46 L/68, mert különben semmit nem érsz az alacsony pen miatt. A heavynek nem az a feladata, hogy a medeket hajkurássza, hanem hogy az ellenséges heavyket lőjje ki. 200-as pennel azon a tier-en nagy hátrányban vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz krisss93 #13488 üzenetére
Ne hallgass Tüzi-re , nagyon jó a KT hosszabb 105-öse, még az E75-ön se érzem kevésnek. Egyik kedvenc ágyúm lett az utóbbi időben.
Próbáld ki mindkettővel, azt eldöntöd, ne hallgass senkire.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Befizettünk egy játékra:
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
veterán
válasz krisss93 #13488 üzenetére
felejtsd el a német 105ösöket.
rakás szar mindegyik.
alig sebez többet, mint a 88-as, ellenben 40%al lassabban lő, és négyszer annyi egy skuló bele.
KT 88-assal az igazi, venti-rammer-BIA, 5sec körül tölt, és pattog is...
amíg a 88assal lősz 3st, a 105össel kettőt (se)
számold ki.
nagyon szépen lehet vele nevelni a sok gyökér medest, akik "na majd most megeszem a hevit" csatakiáltással beállnak melléd, te meg 5secenként nyomod beléjük a 200-240dmg-ket.Amúgy a német 128ast is kezdem gáznak érezni.
Aszongya', hogy átlag dmg 490... no, most számoltam, 46 lövésből 37 490 alatt volt, a 37ből 20 400 alatt. Volt 4 ami 550 felett, egy ami 602. Ez nem tudom mikor átlag 490, főleg úgy, hogy egy med seggébe is csak 420at bírtam lőni.
Ráadásul ez tölt a leglassabban. Cimbim IS7e is 11.5, ez mindennel együtt is 12.96.
vicces.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz marked one94 #13484 üzenetére
tájpot is
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
krisss93
aktív tag
Djuree: életem nincs, nem type-om (akciókkor veszek csak goldot, mint pl most, egyébként prém nélkül tolom, de most van 1 hónap)
Ollie: kettővel többet pislogtam a kelleténél és odaképzeltem +1 nullát, és mire rájöttem mekkora hülyeséget csináltam, már késő volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
athomi
veterán
nem tudom mi van, de mióta beléptem a játékba kb. 80-85%-ba nyerek (eddig olyan 20 csata) abból meg a felében futnom kell a frag meg a sebzés után nem merek kilépni
[ Szerkesztve ]
-
krisss93
aktív tag
Gyerek elkövettem azt a szentségtörést, hogy átváltottam 100 goldot credit-re.
Csak 1 a gond, a goldot megette, a pénzt meg nem adta :S -
Ez van, ha csak a csapat közepébe kerülök be, és a nagy részük piroska.
Hiába, egyedül nem bírok több tier 7-8 tankkal:
15:52 KV-1s lose XP: 993 Dmg: 2688 Killed: 0 Spotted: 0
15:58 KV-1s lose XP: 772 Dmg: 2122 Killed: 3 Spotted: 0
16:08 KV-1s lose XP: 1225 Dmg: 3178 Killed: 2 Spotted: 3Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vbbb
addikt
Bahh...micsoda bosszanto dolog, amikor az 5x-os napon Minden elso csata nyeros es ugy kell need for speedet jatszanod, hogy elmarj valami kis sebzest...bahhhh
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest