Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EAFC 25
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 4
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Vitiris #91770 üzenetére
Szia!
Ezt próbáltam, de szerintem nem működik, de az is lehet hogy valamit eltoltam. Az egész extrafieldsleft és right sorokat átettem abba playerspanel azon részébe ami használni szeretnék.
Egyébként nálam ez az alap xvm amiből kiindulok. A 2-es változatnál a hpcsík helye megvan, de üresen, a 3-as változatnál ablak sincs ahova az értéket kiírja. Mintha valahol azt olvastam volna hogy valami pyton script-et hiányol a cucc. De majd a wtcc időmérő után megint megnézem. Egyébként nem tudom miért szedték ki, mert a 9.5-ben még a legtöbb xvm tudta.
(#91771) .mf
Ne basztasd. Leszedtél egy magyar nyelvű mod-ot, és a fordító a hülye mert neked angol kell?
Gondolkozzunk már el kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- További aktív témák...
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest