-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz SoulReaver #90798 üzenetére
két egyforma tank:egyiken kuplung égető a másikon nem.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
jr1994
addikt
Amúgy IS7-re én kuplunk helyett off roadot tennék. Illetve a lőszer/fogyócikk kiosztás szigorúan úgy mint az oroszoknál (Linkin is tőlük látta): fele ap, fele apcr (esetleg 1 repesz), nagy javító, nagy tűzoltó, pótkaja. Úgy az igazi, 10,84s reloaddal
Legénységre álca/tűzoltás az utolsó amit választanék...
Egyébként már bocs Popey de majd 2500 (nem 3500) csatád van az IS3-mal és azalatt 1134 átlagsebzés az elég harmatos...
Lerendezzük egyvéegyben!! 44négy!!
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
popey37
addikt
válasz SoulReaver #90794 üzenetére
gyere be gyakorlóba és meglátjuk mennyit számit. a fasorban sem leszel
-
popey37
addikt
válasz Tomi0703 #90791 üzenetére
egyáltalán nem ezt mondtam: 90763 üzenet:
parancsnoknak felderítő: ez növeli a látótávolságot.
a vezetőnek kuplungégető. ez növeli a haladás közbeni fordulékonyságot. sokat számít.
a rádiósnak , töltőnek álca.csak hogy legyünk tisztában azzal, ki mit mondott.
mivel a kérdés az volt, hogy 3. skillnek mi legyen. a parancsnoknak és vezetőnek szó nem volt javitásról meg álcáról. csak el kellene olvsani mit irtam.
-
Tomi0703
addikt
válasz popey37 #90785 üzenetére
Nem a felszerelésekről beszéltem. Az teljesen világos, hogy biás IS-7-re venti, töltésgyorsító és vert. stab kell. A skilleken ment a vita. Szerinted camo, tűzoltás, mentor. Szerintünk meg látótáv (helyzetfelismerés és társai) valamint célzást javító/segítő dolgok (helyzetfelismerés, pillanatkép).
A századokat meg hagyjuk mert szvsz 2 kattintás között is sztem inkább tized(ek) telnek el.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz #40993792 #90788 üzenetére
Nagyon ritka sajnos, de tetszik, mikor az utolsó pár embernek megjön a jobbik esze és lehet velük együttműködni. Azokból van a szép győzelem! Az egyik kis szösszenet
-
Greentea
senior tag
Közeljövőben várható valami prémium tank leárazás?
Tudom tudom most volt, de csak most döbbentem rá, hogy kell vennem egy új prémtankot mert komoly kredit gondba vagyok...
Tier 6ban nézek, többet nem szeretnék rákölteni.
Legjobb pénzgyár ami használható ebben a tierben, amiről nektek is van tapasztalatotok?
Tier5 prém és Tier6 prém között mennyi lehet egy győztes csata kredit többlete? -
popey37
addikt
válasz Tomi0703 #90779 üzenetére
pl. azért mert a kettőnek semmi köze egymáshoz, a célzás és töltésgyorsitó az nem skill, hanem modul amit megvehetsz creditért és felteheted a tankra. a skillek ezek hatását növelik meg kicsit.
de ugy látom itt megint nagytudásuak vannak, ugyhogy én befogom a számat.
közel 3500 meccsem van az is-3-al. azt hiszem elég tapasztalatot szereztem már vele, hogy tudjam mit beszélek. néha az a pár század másodperc a töltésidőben azt jelenti, hogy előbb kilövöd 1vs1-ben az ellent, mint ő téged. és szerintem ez a lényeg.no de itt be is fejeztem.
-
szallasi007
őstag
válasz Drenadar #90775 üzenetére
Hát nem tudom ez valami ipari legenda hogy miben segít, vagy én értem félre ezt a dolgot:
The mentor skill gives bonus experience to all the members of the crew but the commander. How much experience it gives is based on how much the mentor skill is trained. For each percent of mentor trained to the commander, the other members of the vehicle's crew will 0.1% bonus experience per battle, yielding a maximum of 10% bonus experience per game when mentor is trained fully.
Mentor is helpful when skills learnable by other members of a vehicle's crew are more important than the commanders. Still, many players chose not to skill mentor as it takes the place of useful skills such as recon or jack of all trades, and perks such as sixth sense or eagle eye. -
-
jr1994
addikt
A fenti felettébb magasröptű eszmefuttatástól függetlenül nekem is a mentor képességgel kapcsolatban merült fel kérdésem. A kis accon elkezdtem az orosz medeket húzni, T-34-et elég sokat hajtom mostanság (lásd 3 jel). Két női tagot toboroztam bele, parancsnokot és töltőt, persze cél ahogy haladok a másik két tagot is megszerezni (megfelelő tank hiányában a küldetésekkel elakadtam - LT 15 és TD 15, de csak idő kérdése).
Úgy számoltam hogy kb 700000 xp eljutni valamelyik 10-es medhez, +200000 ha kettőt is kifejlesztek, ami nyilván legalább ennyi legénységi xp-t jelent, azt nem tudjuk előre hogy hányszor lesz pl x2 bónusz legénységi xp-re. És akkor még nem számoltuk bele az elit tankokkal való játékot, úgyhogy lesz itt xp bőven.
Vajon így már érdemes mentor skillt választani? Úgy gondoltam hogy majd mire elérek a 10-es medekhez, addigra elég skillesek lesznek a lányok, akkor majd egy akcióban a parancsnokról 100 aranyért ledobom a mentort és választok valamit helyette.
Szerk: legénységi képességekkel kapcsolatban aki nem ismeri ezt, ajánlom elolvasni!
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
popey37
addikt
válasz mcwolf79 #90776 üzenetére
ha ezt leforditod azt irja az első mondat, hogy ügyességi tapasztalat bónuszt ad a legénységnek, plusz tapasztalati pontot.
de probáld ki: vedd le és nézd meg a töltésidőt, utána tedd vissza és ugy is lesd meg.
minél ügyesebbek, jobban képzettek a legénységi tagok, annál gyorsabbak. ez tény.de kinek mi a fontos.
sokan azt mondják minek az álca a heavy tankokra? ugyis az első sorban vannak, hát nem tudom mit keresnék az is-3-al a tier 10 -ben a tizes heavyk között az első sorban?
igencsak hátulról operálok, és még ugy sem biztos, hogy túlélem. és oda kell az álca. például.
de mondom, kinek melyik a fontosabb.
nekem pl. a célzási, töltési sebesség és a tank gyors mozgása a fontos.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
mcwolf79
veterán
válasz popey37 #90773 üzenetére
Nagyon rosszul tudod.
A BIA ad a legénység "tapasztalatához", a mentor a meccs alatt szerzett XP-t növeli meg. A játékban használt tulajdonságokhoz semmi köze.
WOT Wiki.
"The mentor skill gives bonus experience to all the members of the crew but the commander. How much experience it gives is based on how much the mentor skill is trained. For each percent of mentor trained to the commander, the other members of the vehicle's crew will 0.1% bonus experience per battle, yielding a maximum of 10% bonus experience per game when mentor is trained fully.
Mentor is helpful when skills learnable by other members of a vehicle's crew are more important than the commanders. Still, many players chose not to skill mentor as it takes the place of useful skills such as recon or jack of all trades, and perks such as sixth sense or eagle eye."[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
popey37
addikt
-
Tomi0703
addikt
válasz popey37 #90770 üzenetére
Vert. stabbal én úgy tudom eleve kisebb a célzókörrel kezd el szűkülni. Szóval hasznosabb mint a célzásgyorsító, de ez már azt hiszem pont 100-szor lett kitárgyalva. Mentornál nem tudom, mire gondolsz.
Tehát 3-ik skillnek inkább rakjon tűzoltást, meg camót mint célzást és látótáv növelő skilleket... Egy IS-7-en...[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz Tomi0703 #90765 üzenetére
nem, cézásgyorsitóra, a vertikális az mozgás közben pontosabb célzást tesz lehetővé. nulla a hasznossága. én nem szoktam puffogtatni menet közben. meg kell állni és úgy lőni. a célzásgyorsito a célkereszt szükülését gyorsitja.
elit alakulattal, ventillátorral és a parancsnoknak mentor skillel elég hasznos.
az orosz tankokra tűzoltás sem utolsó a sorban, szeretnek égni, könnyű kigyujtani mindegyiket.
az álca is fontos: álcafestéssel, amit creditért lehet venni plusz minden legényen álcával elég jó a rejtözködési képessége.
dupla bokor mögött 10-15 méterre szinte láthatatlan a tank, a rohangáló light és med tankok közöt nem rossz az.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz Flickering #90760 üzenetére
Először minden célzást segítő skill-t.
Álca szerintem sokadlagos, mert úgyis az első sorban leszel vele.
Rádiósnak inkább helyzetfelismerés, többre mész vele,mint az álcával.
Nem hajlamos ammo rack sérülésre, de töltőnek inkább mégis Safe stowage ajánlott szerintem.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
grizlisandor
veterán
válasz Drenadar #90767 üzenetére
FF alól nem akarja elindítani a feltöltés a wotreplays.com valamiért, de mindjárt megpróbálom másik böngésző alól.
Szerk.: Replay(katt) csak megcsinálta.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz grizlisandor #90766 üzenetére
Replay van, de felölteni meg nem tudom.
ÉS miért nem?
-
grizlisandor
veterán
Toltam az előbb egy korrekt kört KT-val, én se hittem, hogy ilyen jól sikerül majd, de külön gratulációmat szeretném küldeni a "[_G_G_]" 2 magyar csodajátékosának. A végén 3v3 ban maradtunk, az SU-100Y, Challanger és T28 szemben. Írtam nekik, hogy kerüljenek a T28 mögé, de nem csináltak semmit. Engem a túlerő legyőzött és a végén nagy szerencsével győztünk. Replay van, de felölteni meg nem tudom.
-
Tomi0703
addikt
Látótávolságot és menet közbeni pontosságot/célzást növelő skilleket (sima utazás, pillanatkép).
(#90763) popey37:
a ventillátor, célzás és töltésgyorsitó alap mindegyik tankon.Vert. stabra gondolsz, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
de van ilyenem is, igaz már régen készült.
-
popey37
addikt
parancsnoknak felderítő: ez növeli a látótávolságot.
a vezetőnek kuplungégető. ez növeli a haladás közbeni fordulékonyságot. sokat számít.
a rádiósnak , töltőnek álca.a ventillátor, célzás és töltésgyorsitó alap mindegyik tankon.
-
popey37
addikt
nekem akkor is ez a legkedvesebb meccsem: 3 hétig güriztem mire meglett a 3. kiválóság jel
megérte, jól mutat a csövönTeló: +36302105384 SW 120/600
-
PR0JECTNR56
addikt
Nagyon remek ez az új WG-s esemény garázs, csak ronda, a tankok az emelvény miatt eleve rossz kamerapozícióban vannak, de legalább körbe sem lehet forgatni rajtuk a kamerát. Working as intended. :"D
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Is 8 bol szeretném át tenni a legénységet is 7 be, már ki van fejlesztve, fele ezüst is megvan kb.A kérdésem az lenne, hogy harmadik skillsornak mit adjak?
Az első sor javítás és 6. Érzék, második sor full bia lett mindenkinek És a 3. Sort szeretném normálisan kiosztani.Tudtok segíteni?
Felszerelésnek töltés és célzás gyorsítót és ventilátort gondoltam a bia mellé. -
ddt500hu
veterán
válasz jr1994 #90751 üzenetére
Nem szoktam támogatni az összeesküvés elméleteket de a küldetésessel egyetértek.
8-as artyval terület sebzés kéne 3 tankra ami ugye tier10-ben könnyebben összejön.
G.W TigerP magától csak 8-as csatába megy 3 hete!! 10-be csak szakasszal tudok kerülni.
Ma 8-as csata látom meg lesz a küldi ott áll egymás mellett a 3 tank. Középen full hp IS6, szélén 150hp-s T34 másik oldalán 1400hp-s KV4.
Mi történik? 1 hitteltem az IS6-ot!! 1550dmg. Ha nem ütöm be meg van a küldi! Nem hittem a szememnek.
És folytathatnám de nem teszem. -
rlazol
veterán
válasz bugmenot1 #90726 üzenetére
bugmenot1 - mennyi az FPS-ed? ettől függetlenül a hiba vsz az OSX miatt lép fel. És tegyél fel tűzoltót! az általad felsorolt tankok szeretnek égni, de bármelyikkel előfordul. Egy kézi tűzoltó 3000 ezüst, ha minden 5. csatában van rá szükség (vsz annyiban sincs), akkor 600/csata - megéri, hidd el! Az automatával érdemes megvárni az akciót, de az a kigyulladás esélyét is csökkenti.
jano_72 - szép szép, nade 10 győzelem sorozatban? ez lehetséges?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
ddt500hu
veterán
Szaporodnak a pü-k kérem ügyeljünk a helyesírásra.
(#90749) szbalogh Az kéne!!
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Na! Ha EU csapat nyeri a bajnokságot, akkor három napig dupla XP-t kapunk csak az első 10-ben kell végezni. Hajrá akárkik is vagytok!
Nick: HE_Storm
-
ddt500hu
veterán
Sose jelentek fel ügyesebbet. A béna &#ß#$* jelentem fel akiről 1v1-ben lelövöm a hp-ja 90%-át, elmenekül majd amikor 4-en jönnek rám akkor seggbe lő mert ennyit tud.
Ha az ügyesebb kilő mindig csak magamra vagyok mérges. Vagy a WG-re amiért olyanról pattanok amiről nem kéne.
ui. Egy csapattársunk ST-I-vel éppen most közölte a csapat 11 tagjával, hogy haljon meg az Anyánk mert nem arra mentünk amerre szerinte kellett volna. Na ez milyen lelkületre vall?
Mellékesen miután meghalt a suicid team, lehoztuk a meccset.[ Szerkesztve ]
-
ЖОЛТИ
csendes tag
válasz ddt500hu #90735 üzenetére
Okés...szerintem ez oké, hogy feljelented a degeneráltakat.. néha megteszem én is.. hátha akkor észreveszi magát, kicsit utána olvas a játéknak, informálódik és akkor már legközelebb nem lesz ilyen noob.
Na de azért feljelenteni valakit, mert a meccsben éppen ügyesebb volt és kilőtt.... ez nem vall valami egészséges jellemre.
-
ddt500hu
veterán
Az ellenzők egy táborán mindig jót röhögök.
Szerintük ne vegyem komolyan a játékot. Viszont ha nem veszem a komolyan a játékot miért ne jelenthetnék fel akárkit??? Kutyát nem érdekli. Ha valaki beírja nekem, hogy reportol mindig hangosan röhögök.
Nálam a feljelentés a játék része ennyi az egész. Hogy kit miért? Éppen amilyen kedvem van.
A másik tábor az a béna csoport akiket valszeg fel szoktam jelenteni olyan rosszul játszanak.
Csak ők ezt a fajta frusztrációt nem érthetik mert sosem volt benne részük.
Hogy lősz 6-8000dmg-t és 2 v 1-be befoglal az enemy. Majd még meg is köszönöm nekik.
Ja ha megnézitek a replayt a bc25t-énk írta be , hogy reportoljunk. Ő megért engem.#90734) jano_77 Reported.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Drenadar #90708 üzenetére
Bocsánat, igazatok volt, tényleg én voltam a hülye!
Eszembe nem jutott megnézni a 10-es tankot, hogy kell-e rá kifejleszteni modult még pluszban. Nem gondoltam, hogy az IS-4 is ezek közé a 10-ek közé tartozik. Megnéztem és tényleg ott virított kifejlesztve a nagyobb löveg!
Köszi mindenkinek az infót."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ЖОЛТИ
csendes tag
válasz lofagi #90731 üzenetére
Szerintem abban nincs kivetni való, hogy feljelenti a tényleg, de tényleg zokni agyúakat, akik arra nem képesek, hogy elolvassák a game guidet, hogy mégis mire valók egyes tankok... (kedvencem, amikor light tankkal beállnak kempelni egy td mellé és a dupla nulla átütésükkel akarnak 2000 méterről sniperkedni)
Én ott kaptam sokkot, amikor azt írta, hogy feljelenti azt, aki kilövi őt... ez viszont tényleg no comment... kis vérpistike szint.
-
lofagi
addikt
válasz ddt500hu #90728 üzenetére
Most ne haragudjál már, de te nem kezdted valahol? Vagy te már úgy indultál az első csatába, hogy mindenkit vágtál és mindent tudtál? Embereket jelentgetsz fel, mert éppen nem veszik annyira komolyan a JÁTÉKOT, mint te?! Ne szórakozzál már...
Igazából azt nem tudom eldönteni, hogy melyik a nagyobb szégyen az, hogy ha már elmúltál 20 és ezt csinálod vagy ha még nem!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
jagada
addikt
válasz Angel1981 #90709 üzenetére
En nem a legenyseg prem tankokban valo huzasat kerdeztem, hanem hogy pl. az ELC AMX-ben nincs legenysegem es a leduplazashoz az AMX 12-bol rakom at par kor erejeig a szukseges 2 fot. Ebben az esetben nem kepezgetem at oket, de ilyenkor a megszerzett xp-vel fejlodnek-e a legenyek valamennyire vagy egyaltalan nem?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
ddt500hu
veterán
Ebben a csatában kiderül miért jelentek én fel mindenkit aki él és mozog. És miért van állandóan chat banom.
Hogy az a két rohadék(csapattárs) mit művelt a végén az valami döbbenet.
Replay.[ Szerkesztve ]
-
-
scyllarus
veterán
válasz bugmenot1 #90691 üzenetére
A géped elég erős? Gyengébb gépen szokott előfordulni modok nélkül is, hogy nem bírja kiszámolni a táras tankok lövéseit (egyszerre 5-6-10 lövedék röppályát kell számolni) és megfagy.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Jolet
őstag
visszavettem a 13-90-et hogy mire jön a patch haladjak az új ág felé..
hát most is ugyanúgy utálom, mint előtte...hogy ez milyen egy szar
hogy lehet ezzel eltalálni valamit?
beszűkülés után pár másodperccel is random lövöldöz kedve szerint
ezzel csak a közelharc lehetséges?
és mit lehet tenni t10-ben vele, mert folyton odarak?
egy BC felzabál reggelire, és még nem volt olyan csatám vele, hogy ne lett volna 2 legalább szembenWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Drenadar
veterán
válasz TESCO-Zsömle #90713 üzenetére
Én erről beszéltem. Angel után szabadon
4. A prémium tankok a 9.3-as (vagy 9.4-es) updattel alapból +50%-os legénységi XP bónuszt is adnak, és ezt akkor is meg kell hogy kapják a legények, ha más osztályba vannak képezve
-
Angel1981
veterán
válasz TESCO-Zsömle #90713 üzenetére
Bocsánat, de most miről beszélünk?
Itt vagy 3-4 különböző kérdés / téma is felmerült.1. Egy prémium tankra konkrétan nem kell legényeket képezni, ez az egyik lényegük.
2. Ha a prémium tank osztálya stimmel a belerakott legénnyel, akkor nem kap rá semmilyen büntetést, csak pirossal írja ki, hogy mire lett eredetileg kiképezve az adott legény
3. Ha a prémium tank osztálya nem stimmel (pl. prémium med tankba rakunk heavy legényeket), akkor kapnak büntetést mind az alapképességre, mind a megszerzett xp-re, de nem olyan mértékűt azért, mintha egy sima med tankba raknánk át heavy legényeket - asszem 0.8-as a szorzó, sima tank esetén 0.5.
4. A prémium tankok a 9.3-as (vagy 9.4-es) updattel alapból +50%-os legénységi XP bónuszt is adnak, és ezt akkor is meg kell hogy kapják a legények, ha más osztályba vannak képezve - legfeljebb erre is vonatkozik az esetleges büntetés
5. A prémium tankok egyébként is XP szorzóval vannak ellátva, ezt is meg kell, hogy kapják, de konkrétan nem ellenőriztem egyszer sem
6. Van még a gyorsított képzés, azt nem tudom, hogy arra vonatkozik-e a büntetés eltérő osztály esetében, de úgy lenne logikus, hogy igenSumma summarum: igazából eléggé fél megoldás eltérő osztályú prémtankkal húzni a legénységet, akkor már inkább az eredeti járgányt használjuk.
Ha azonos osztályú prémtankot veszünk nekik, akkor minden lehetséges bónuszt megkapunk, és mindenki happy![ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #90710 üzenetére
A prémium után járót nem. A tank után járó XP-t kapja meg az aktuálisan leggyengébb legény, ha be van kapcsolva a képzés. De ugye a piros legények nincsenek kiképezve az adott tankra, így nem kapják meg a legénységi XP-t. S mivel az 0, így annak a prémiumos szorzata is 0.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Angel1981
veterán
válasz jagada #90703 üzenetére
Konkrét példát légyszi.
Mint akar az "átképzés nélkül" és a "másik prémium tank"?Ha mondjuk van német TD legénységed - legyen az BÁRMELYIK német TD - akkor azokat akárhány német prémium TD-be büntetés nélkül rakhatod (Dicker, E-25, JGTR 88), hiába, hogy "pirosak lesznek".
Ha ugyanezeket prém médiumba (pl. Schmalturm) rakod át, akkor ott is "pirosak lesznek", viszont ott már büntetést kapnak mind az alapképességükre, mind a megszerzett xp-re.
-
jano_77
nagyúr
Olyanoktól kérdezném, akiknek van IS-4:
Ez a tank tényleg ennyire fos ágyúval lett megáldva!?
Hétvégén vettem meg akciósan, éles csatát még nem mentem vele, de tegnap haverokkal bementünk gyakorlóba tankokat próbálgatni és oda bevittem. Volt egy másik IS-4 is, akivel közvetlen közelről lőttük egymást és az igaz, hogy nagyon kemény - tornyát még oldalról sem lehetett lőni -, de az ágyú az katasztrófa. A hasát lőttem illetve a vezetőnél, de a lőszer mint egy matrica kenődött el a páncélon!?
Ha ez ennyire használhatatlan, akkor sokat nem fogom kivinni a garázsból, mert az IS-7-nek ehhez képest egy álom lövege van.
Esetleg vmi tanács, ötlet a használatához?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jagada
addikt
Ha a legényeket átképzés nélkül ültetem át egy másik elit tankba (pirosak lesznek), akkor a csatában megszerzett xp-ből kapnak, ill. fejlődnek tőle csökkentett módon, vagy semmit sem kapnak?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
csaba17
senior tag
válasz Bingisz #90701 üzenetére
nem, csak félig az xvmet, de átírtam benne a szintekhez tartozó ponthatárokat, tettem bele zászló kijelzést illetve a markereket szerkesztgettem át.
lenne egy másik kérdésem: váltottam célzót, kipróbálom azt a taipant vagy mit, leszedtem hozzá egy vitiris-es 30x-os in out zoomot.
a zoom lépéseit hol is lehet átírni? vagy sniperben vagyok, vagy az eddigihez képest túl távol, amit most így kezdésként zavaró.
anno átírtam a lépéseket és jó lett, de már nem tudom hol is kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest