-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
válasz jr1994 #91398 üzenetére
Világos, csak az nem volt tiszta, hogy előre "betárazott" XP-ből. :-)
Én mindig azonnal betolom az elitképzést, amint megvan a következő tank fejlesztése, de van egy rakat ismerősöm, aki nem teszi, és időnként aranyból váltogat át. De ilyenkor is jól jön a dolog.
Most a 13 90-nél tartok, fullos, és van rajta kb. 40k XP, aztán kissé rosszul esett, hogy már nem csak a Lorrt kell összelőni vele, hanem még a 30B-t is. :-D40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
mcwolf79
veterán
válasz mcwolf79 #91394 üzenetére
Hát gyorsan vadásztam hozzá [aslain mod pakkot] , mert anélkül kurta szokatlan.
Leginkább az zavar a legjobban, hogy a harc hevében nem érzékelem,hogy eltaláltak,és hogy sebződtem.
De majd ezzel ...TESCO-Zsömle:
De ha ki van fejlesztve a Lorr akkor nem szabad XP-vé konvertálható XP-t kap az AMX 1390-nel?[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
jr1994
addikt
válasz TESCO-Zsömle #91397 üzenetére
Pontosan. És free xp-ből megvettem a löveget meg a tornyot.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Don Vittorio #91396 üzenetére
Ahogy a Lorr 40t is. AMX 13 90-nel összeszedte rá az XP-t.
Ha nem kapcsolod be a legénységi képzést, ugyanúgy gyűlik rá.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Don Vittorio
őstag
válasz jr1994 #91395 üzenetére
Ööööö, ez hogyan lett meg ilyen gyorsan? :-O
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
jr1994
addikt
-
mcwolf79
veterán
Indulhat a játék, mennek a szerverek.
-
Don Vittorio
őstag
Nem fogják. Azt írták az orosz fórumokon, hogy a speckó MM-es tankok kapnak másik ágyút (vagy, ha kell, másik páncélt is), és úgy szűnik meg az eddigi kedvezmény.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
válasz szbalogh #91389 üzenetére
Mostanában buffolták, nem hiszem, hogy kivennék.
-
Don Vittorio
őstag
válasz tsiga18 #91387 üzenetére
[100R] - 100 Ronins
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz szbalogh #91389 üzenetére
Mindent ki akarnak/fognak venni, ami kedvezményes MM-besorolású.
Majd előrángatnak valami elvadult prototípus-ötletet az egyik egykori tervező mérnők személyes naplójából és megcsinálják azt, vagy csinálnak valami egészen mást... Megoldják...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
szbalogh
addikt
Tényleg at AT-15A-ról lehet tudni, hogy azt is ki akarják-e venni vagy sem? Nem tudom lenne-e alternatívája. Remélem nem veszik ki, mert a megspórolt goldomat a 8-asokra tartogatom.
Nick: HE_Storm
-
tsiga18
tag
válasz Don Vittorio #91385 üzenetére
Ha szabad kérdezni, melyik klánról van szó? (lehet érintett vagyok)
-
Warton
őstag
válasz joergie #91368 üzenetére
Én most kezdtem el élvezni a játékot, mert nekem is kb. minden megvan, amit szerettem volna. Tökre szeretek 10-es csatákba menni randomban csak úgy, mert picit talán értelmesebb játékosok játszanak ott, mint alacsonyabb szinteken. Sokkal kiélezettebbb a küzdelem ezért élvezetből játszom pl. a Maussal, vagy a Leo1-el, vagy az IS-7-tel. A küldetésekkel egyre kevesebbet foglalkozom, már szinte nem is tudom, hogy éppen mit kéne csinálni, vagy beadja vagy nem. Azért régen elég sok volt az izzadtságszagú grind, mire eljutottam oda, hogy van egy rakás 10-es tank.
Spg fronton érzek lemaradást, mert a legnagyobbat pukkantó arty-m az S-51. Ott szeretnék legalább a IX-ig eljutni, de az se most lesz. De az S-51-el is úgyahogy megbarátkoztam már, úgyhogy nem muszájból játszom vele. Illetve jó lenne kigründolni egy nagyot pukkantó TD-t is. A JgPE100 a célpont mert megvan a Jt, de elég messze vagyok tőle.
A prémium szovjet med tankhoz pedig csak annyit, hogy én nem valószínű, hogy megveszem, így a T-34-85M után, képzésre az is pont jó nekem. Szerencsére van egy nagyon fejlett rádiósom, aki nem halássza el a bónusz xp-ket a többiektől.
A CDC már jobban érdekel, bár a BC legénység képzésére nem annyira alkalmas, főleg azért nem mert nekem abban csupa csaj van. A másik francia med ágtól meg nagyon messze vagyok.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Don Vittorio
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem van:
1. Tapasztaltatok olyat, hogy vkit egy hétre kitiltanak? 5 klántársammal történt meg a dolog, akik ráadásul teljesen eltérő aktivitású és vérmérsékletű játékosok, szóval az nem tűnik reális útnak, hogy pl. mindegyik egyformán kurvaanyázott volna más játékosokkal. A hétvégén nem játszottak együtt, tehát egyszerre sem csinálhattak valamit/semmit. Teljes a homály. A 4. fejezet 08.-as pontjára hivatkoznak, ami gyakorlatilag egy gumiparagrafusnak tűnik arra, hogy, akit akarnak, kitehessenek. Wotinfón találtam nyomát, hogy más is járt már így, aki aztán írt a supportnak, és őt visszaengedték, de a mieinknek semmi válasz eddig. Valamikor vasárnap este-hétfő de. körül történhetett a dolog. (És attól tartok, hogy, ahogy próbálnak majd bejelentkezni az embereink, majd egyre több jelzi a bajt.)2. Volt itt egy kicsit nagyobb látószögű autoaim, amit egy lengyel srác googledrive-os könyvtárából lehetett letölteni. Be tudnátok másolni a linkjét? Valahol elvesztettem.
-
Blue Eagle
őstag
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Blue Eagle #91382 üzenetére
Meg, 14:00-tól már mehet a gurulás.
-
Blue Eagle
őstag
Frissítés előtt és után sem tud kapcsolódni, reggel óta. Meggyógyul ez majd magától?
-
Bingisz
addikt
válasz szbalogh #91379 üzenetére
Hát azért IS5-ből nem fognak kiosztani olyan sokat, kb. olyan 3000-t, és ez az event csak két hétig fog tartani, szóval mindenképp kell majd az aktív játék.
Jó kérdés, hogy meddig maradnak bent a limites prémek. Talán abból okosabbak leszünk, hogy a CDC berakásához képest mikor fogják kivenni az FCM-et. Mondjuk viszont az is opció, hogy megvárják amíg összejön 4-5 cseretank (CDC, KanonenJpz....), és egybe veszik ki őket, hogy egy jó kis 300-400 Euros packban árulhassák előtte a régieket.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
szbalogh
addikt
válasz Bingisz #91376 üzenetére
Engem csak az izgat, hogy legyen meg a gold az IS-6-ra meg a JG 8.8-ra mielőtt kiveszik a játékból.
A cw jutalomtank meg mindig jól jön Ebben a klánban még talán kevés játékkal is lesz rá esélyem.A T-54 proto-t mindenki meg fogja venni akinek van 10-es orosz medje. Már nagyon kellett a játékba, kapkodni fognak utána. Bár nem hiszem, hogy a népszerűség miatt nerfelnék majd. Inkább csak akkor ha az eredményeivel kilóg a szintjéből. Szerintem nem fog.
-
Telda
addikt
válasz jozefgucci1 #91375 üzenetére
Köszi!
Hát ennyit nem fogok rászánni . -
jozefgucci1
addikt
Ahogy nézem 9600 Ft és ebben van egy garázs slot is . Nem tudom megéri e az t a pénzt ? Talán a CDC jobb választás bár most , hogy bekerül a játékon belülre sok klános meg fogja venni és ha valami túl népszerű akkor bizony jön a nerf .Lásd anno Typ59 .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jr1994
addikt
Elvileg nálunk 13 órától tudunk játszani:
"You will be able to experiment with all of this new content once the new update is implemented in the game. In order to make the changes, the game server will be undergoing maintenance on 28 April from 05:00 to 14:00 CEST (UTC+2)."
Telda: 9,619.99 Ft (31.65 EUR)
[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
Shopba már bent van az uj Orosz med premium tank
T-54 First Prototype
-
jozefgucci1
addikt
Tudom , hogy ez az off ,de tegnap óta csak ez megy .: Nem jön -még nem tudni mikor -nekem még volt egy kicsit -rossz a frissítés -végre elindult-nem frissít -elrontottam -már megy ?
A gyengébbek kedvéért leírom most mi jön .: van már működő mód ? -mit kell kipipálni -hol kell átírni - stb
Nem véletlenül nem ír már ide sok ember , aki régen valóban építette-segítette ezt a topikot.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
tick
aktív tag
A kliens frissült, de a szerver még nem elérhető. Másnál is, vagy csak valamit elszúrtam?
Everything that has a beginning... has an end
-
joergie
őstag
válasz szbalogh #91366 üzenetére
Áh, ezt szerettem a végén a régi accomban. 25+ tier10, gyakorlatilag minden volt a garázsban amit akartam. Választottam egyet, és az se érdekelt ha 0dmg-el meghaltam egy T62A-ban, mert szórakoztam. Vagy épp dobott a gép egy jó csatát jagdtigerrel, és hízott a májam. Nem volt grind, se farm, csak időtöltés
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
szbalogh
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem nem kellene ilyen sűrűn patchelni. oké, hogy új tankok meg minden de kinek van ideje ennyi tankot kifejleszteni? A játékosok 90%-a meg csak megveszi a tigrist meg a T-34-et és hetente megy egy órát és kifújt. Ráadásul követni is nehéz az eseményeket meg frissítéseket nemhogy mindenbe részt is venni! Egyéni küldetések, stronghold, cw, csapat csaták és még esl is van. Komolyan mondom a hétvégi egyetlen tetrarch-os meccsem volt eddig az egyetlen ebben az évben amit nem valami küldetésért vagy épp valamilyen csapatban csináltam hanem pusztán a szórakozásért.
-
lacibacsi
addikt
Mindenki a frissítésről, a frissítő patch letöltéséről beszél. Korábban azonban többen a teljes újratelepítésre szavaztak. Most akkor melyik az indokoltabb módszer? Időben nyilván a patch, de minőségben?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
bluyoo
nagyúr
Végre elindult!
Bazinga!
-
fradi81
veterán
Megy a frissítés.
moto g72, Ninebot d28e
-
bluyoo
nagyúr
válasz Simulacrum #91359 üzenetére
Nekem is a wot_97.5816_96.5751_client.patch jött le, de egyelőre nem csinál semmit.
(#91361) fradi81
Ugyan az jött le, ami egy órája Simulacrum-tól.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
fradi81
veterán
A jó link 0.9.7: [link]
moto g72, Ninebot d28e
-
jr1994
addikt
válasz Simulacrum #91359 üzenetére
Most akartam írni valami nem túl szépet a wg-re de már leszarom. Szóljatok ha jön a végre jön a frissítés addig el se indítom a klienst.
-
-
mcwolf79
veterán
válasz Simulacrum #91349 üzenetére
Ez nem a 9.5-ről 9.6-ra javító patch?
wot_96.5413_95.5308_client[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Aranyeső a tankocskámra, aranyeső a prémiumra jaaaajjj.... Mikor jön? Tudja valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz jozefgucci1 #91346 üzenetére
Szerintem a T44 egy nagyon jó kis tank, T10et leszámítva folyamatosan forgatva nagyon hatékony a front páncél, és elég az ágyú is. Persze kell hozzá sok szerencse, mert 10ben, jellemzően olyan csapatokat fogok ki, ahol jönnek a beccsetek párosával, esetleg rossz helyen bóklászok, és hiába nem full frontál megyek, de a halálcsillag meglát és keresztbe átlő. Az ilyesmi rosszul tud esni, de 1 szinttel lentebb már fun, t8ban meg mészáros.
-
LK
addikt
Mindenkinek köszi a segítséget. Elvágom a gordiuszi csomót Mivel orosz oldalon indultam anno,sok modul megvan. KV-13-at kipróbálom,kifejlesztem a T-43-et és azzal is megyek. A HE-t is kipróbálom vele.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
bluyoo
nagyúr
válasz Simulacrum #91349 üzenetére
Így még nem frissítettem. Hogy kell telepíteni?
Gondolom bemásolom a World_of_Tanks\Updates mappába és utána?Bazinga!
-
scyllarus
veterán
válasz Steven88 #91325 üzenetére
Javítás nagyon kell rá. Töltésgyorsítót nemigen rakhattál rá, mivel táras. Célzásgyorsítóra gondoltál?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Simulacrum
senior tag
-
mtade
aktív tag
válasz szbalogh #91347 üzenetére
A t-44 vége felé járok, de nekem nem igazán áll kézre. Folyamatosan tier 10be rak, ha akarok sebezni is, kell a gold. A T-54 remélem kevésbé lesz nyőgvenyelős. Persze, nem vagyok profi.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #91346 üzenetére
Pedig a T-44 még jobb. Jó gyors, jó páncél... az ágyúja gyenge kicsit, de ha jól használod nem kell gold. Viszont a lőszerrekeszt minden második lövés elviszi.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz szbalogh #91343 üzenetére
Persze Goldal egy állat ,de úgy melyik tank nem az ? A mások nemzetnél ott van pl a T6 cromwell aminek nagyobb az átütése és kisebb tierbe kerül na az egy álom gold nélkül is ,de ez egy vicc. Nézegettem a T44-et is ,de egyenlőre nem látom , hogy miben lesz az jobb igaz még nagyon messze van .
-
tick
aktív tag
válasz jozefgucci1 #91342 üzenetére
Szerintem király a T43, de csak teljesen kifejlesztve. Magasabb tierbe HE-vel kell lövöldözni láncokat Vagy gold...
Everything that has a beginning... has an end
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #91342 üzenetére
Én imádtam a T43-at. Igaz szinte csak golddal lehetett használni, de az 57mm-es még itt is nagy fun.
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem ha nem akarsz továbbmenni azon az ágon akkor KV13 . Olyan gyorsan fullos lett és belement az a 25K XP a T43 ra , hogy észere sem vettem . Ellenben a T43 egy borzalom eddig. Kicsit lomha mednek , baromi lassan gyorsul fel . A legnagyobb gondom az ágyú . Az a 144 pen T7-ben az valami vicc. Hátulról csipkedni nehéz vele esetleg arra lehet játszani , hogy az ellent oldalba hátba lődd ha nem rád figyel . Naiv módon a kezdéskor beleraktam 5 arany lőszert ,de rá kellett jönnöm , hogy az kevés . Most van benne 15 és ha mindet el is lövöm egy nyerő csatában sem vagyok minuszban.
-
weres78
senior tag
Akkor pontosítanék. Mikortól elérhető a patch?
-
weres78
senior tag
Üdv!
Ez a peccselés meddig szokott tartani? Mikor érdemes visszanézni, megy-e már a játék?
[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
Nekem a T43 jobban bejött. Kv-13 sem rossz, de az az armor is max akkor ér valamit ha top tier vagy.
Cserébe T43 összességében mozgékonyabb és elég sok lövést random be tud nyelni.
A fő ok amiért a t43 jobb sztem az a jobb depression. Kv-13 sok helyen elég nagy szenvedés. A dpm is a t43 oldalán van. -
LK
addikt
válasz PR0JECTNR56 #91324 üzenetére
Köszi,megfontolom.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Steven88
tag
Sziasztok
Amx 50 100-ra milyen legénységet tudnátok javasolni? Elsőnek beraktam a 6.érzek, pillanat kép, simautazás, helyzetfelismerés. Venti, vertstab, töltésgyorsítót tettem még rá.
Választ előre is köszönöm. -
LK
addikt
Hali! KV-13 vagy T-43 ? Mi a véleményetek?
-
Quan-Chi
őstag
válasz Greentea #91307 üzenetére
Érdekes ág az biztos. VK30.01H -t megtartottam, mert ha elfogadja az ember a 2nd line szerepkört akkor borzasztó pusztítást lehet vele csinálni az OP ágyú miatt. VK30.02M egy kis panther, semmilyen kiemelkedő képességgel. a 30.01D-hez képest egy fos. Igaz hogy első játékra meg lett vele a mester valami 2200XP-vel és kb 20 játék alatt 3300 WN8-at csináltam vele, aztán eladtam A Panther egy olyan tank amihez teljesen egyedülálló játékstílus kell. Addig nem adok el tankot míg meg nem szerzem vele a mester medált, és a Pantherrel rengeteget szoptam mire meglett (rögtön el is adtam) Panther II szerintem nagyon jó support tank. E50-el egészen sokszor voltam top tierbe és akkor igazi mészáros többször is sebeztem vele 6000 felett. E50M meglepő módon mindig 10-12db T10-es tank társaságában van, nehezen tudok vele érvényesülni. A kisméretű UFP-en kívül mindenhol célzás nélkül belövik. Valami különös oknál fogva a 390es átlagsebzés messze elmarad, valahol 320 és 350 körül sebez, 400 felettit nagyon elvétve ( pedig az E50 sima AP-val sokszor sebzett 400felett és nagyon ritkán 390 alatt. További érdekessége, hogy szemből ha meglövik a lánctalpat sebződik leláncolás mellett, borzasztó frusztráló tud lenni ...
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
-
adamgreen
senior tag
Most már biztos hogy holnap patch :
-
Viktoár
addikt
A 9.7-ben kiveszik a szakaszos küldetéseket? Jelenleg azoknál álltam meg. (A nehéztankos küldetések kivételével.)
Üdv:Viktor
-
-
sequator
senior tag
válasz szbalogh #91290 üzenetére
Nekem úgy lett meg a StugIV LT-7 (AMX 13-90nel), hogy bukónak kinéző csatában áttoltam öcsémmel (T57 HT) Prohorovkán a hegy felőli oldalt és a töltésen átbukva kamikaze módon rámentem az artyra. Én spotoltam és én is nyírtam ki. Arra nem emlékszem, hogy láncoltam-e közben, de lehet.
Azt hittem, nem lesz meg, mert öcsém nem tudott belelőni.
Este megkeresem a replayt, ha megtalálom.
sautia
sequator
-
Dobi 562
addikt
Annak a kuldetesnek biztos, hogy hibas a leirasa (forditasa). Miutan tobb csataban is rohangasztam az arty-k kozott es megvartam, hogy kilojek a csapattarsak oket es sosem adta meg ugy dontottem leszarom. Kovetkezoleg felderitettem az arty-kat, ki is lottem mindet (csak en sebeztem oket) es megadta...
A Tetrarch tenyleg nagyon jo!
-
Greentea
senior tag
Elkezdtem újra az E50M ágat, DW2 és a VK30.01H-n sikeresen túlszenvedtem magam (utóbbi számomra inkább szenvedősebb volt), most a VK32.02M-nél tartok, amitől reméltem, hogy megkedvelem de 10 csata után, fullosan azt kell mondanom, hogy utálom... Állandóan Tier 8ba dobál be, de Tier7-ben is megszenvedek vele, (Cromwell ágyúja papíron gyengébb átütésben de mégis érzés alapján sokkal gyengébb a VK..) Tehát nagyon nem jött be.
Tesztszerón kipróbáltam az E50-E50M-et eszméletlen jó köröket tudtam velük menni.
Akiknek megvan, Panther-Panther2-nek a játékstílusa hasonlít ehhez a VK-hoz? Panther-rel a campeléseket még kibírnám, de ha ez folytatódik a P2-vel is akkor szerintem hagyom az egész ágat és folytatom az orosz-kínai medeket. Szeretek elöl menni. -
fradi81
veterán
chaffee ace éppen befoglaltam
replaymoto g72, Ninebot d28e
-
Kucsek
aktív tag
Szia szbalogh!
Nekem úgy lett meg az Lt7, hogy felderítettem és meg is öltem az lövegeket.
Fontos ,hogy te is derítsd fel és öld is meg őket. Addig szívtam vele én is mígy egyszer elindultam egyedül deríteni és ölni mert már untam, de bejött.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Reaper
őstag
válasz 04ahgy #91300 üzenetére
Nagy cucc, én tegnap egy T34 heavyvel lőttem be szemből egy E100at, véletlenül sikerült eltalálni 2x is az ágyú fölötti kis lyukat, de elvoltam vele, nem jött rám, mert ha közelebb jön, akkor oldalba verte volna a TD. Kár, hogy a csapatunk többi tagja elhullott időközben, és kicsit kellemetlen volt, amikor körbevettek kedvesen
Amúgy egy hete pont összefutottam veled is, csak te valami kínai heavyvel voltál, én meg CDCvel, így nem nagyon mentem eléd, és mire mögéd kerültem volna már kiszedett pár csapattársunk
[ Szerkesztve ]
-
Dr_Syrex
senior tag
A legutóbbi infók szerint ma kell jönnie a 0.9.7-nek, de eddig még semmi. Reggel bedobott egyszer a játék egy szerver újraindításos szöveget, én meg azt hittem, az update miatt.
A következő top of the tree-ről lehet már tudni valamit? Pénteken vége az Obj. 263 akciónak ésaddig nem vennék nagyobb tankot.Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Rufus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...