-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz Dryman #62891 üzenetére
Nem akarok kancsóskodni,de azért megnézném, hogy egy 60 km/h-val cikk-cakkban száguldó ELC AMX-et hogy szedsz ki arty-val! Ahhoz kurta nagy mák kell (10000-ből 1 alkalom), vagy balfax sofőr. TD-mód most nem számít. Még ha neked hosszanti irányban mozog úgy is necces, ha oldalirányban, akkor képtelenség. Úgy szétesik a célzókör, hogy TUDATOSAN képtelenség eltalálni.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
KaLeun
senior tag
válasz scyllarus #62882 üzenetére
Ez mondjuk pont igaz egy KV-1S-re. De a legtöbb artynak max. t8-t10-ben van akkor splash-e, hogy eszetlenül is csináljon sebzést vagy valami Isten barmát talál meg aki beáll 14:30-nál a legelső bozótba és onnan is lövi ki folyamatos spot mellett. Az meg, hogy tuti rng esetében betalál egy 1shotot, talán kicsit gyakoribb, mint az egy találat az ötöslottón.
Cila
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz MinionFlasH #62892 üzenetére
Azért az a Maybach motor nem volt a megbízhatóság csúcsa. Nem véletlenül kellett leszabályozni a teljesítményét a sok meghibásodás miatt. Az meg hogy naponta kellett tölteni a tankot, teljesen alkalmatlanná tette a blitzkireg doktrínához. Maga a konstrukció szerintem eleve elhibázott volt. Egyszerűen egy ilyen körülményesen szállítható, sok műszaki hibával küzdő modell nem illet bele a gyors német manőverező harci modellbe, amiben pedig előtte sikert sikerre halmoztak. A páncélzat bár elég volt, de mivel nem volt döntött ezért a szovjet vonalat korszerűbbnek tartom. A 88-as is felesleges volt rá szerintem. A 7,5-es KV42-es mindenre elég volt, és még kisebb is volt a tömege. Na meg az ára is horror volt. 250 000 Birodalmi márka, míg egy párduc ennek a fele. Az a tank is mindenre elég volt mind a keleti és a nyugati fronton. Nem titkolom nem becsülöm sokra a tigrist. Elismerem nagy volt a félelem faktora, de egy zsákutca volt.
Amúgy szerintem a jenkikben tényleg komoly tigris fóbia él. Ha német tankot láttak, akkor egyből tigriseket jelentettek. Kicsit olyan volt, mint az angliai csata. Ott ha lelőttek egy német gépet az csak Spitfire lehetett. Semmi más
Viszont ez már tényleg nagyon off .) Sorry
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Így hoz a Panther/M10. Valami kegyetlenül durva, egy kicsit képzett játékos T7-ben lazán tud 2000-et sebezni és az ennyi pénz. Replayt csak azért nem adok, mert gyakorlatilag semmi nem történt benne, volt egy IS face to face, utána meg két artyt becserkésztem , meg két med mögé tudtam menni, az a 300+ méteres sebzés és ennyi. Na ez tényleg semmi nem volt és mégis 66K nettó.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Habib[HUN] #62893 üzenetére
Nem kukacoskodni akartam sorry...
A sarat pl egyáltalán nem bírta a legenda, és az is hozzájárult a nagy hírnevéhez, hogy mindig oda vezényelték őket ahol az amcsik át akartak törni, így a kudarc egyenlő lett a Tigrisekkel.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz rlazol #62890 üzenetére
Ötlet lenne ezerrel, csak nem ez a fejlesztés fő iránya. Kapunk majd időnként néhány új tank ágat. Amik szokás szerint igen erősek lesznek. Persze azért, hogy nekiüljenek a játékosok. Néhány új map. De olyat, hogy kitartó ágyúzással le lehetne rombolni egy hidat, na olyat már nem is várok... Máris több mozgástere lenne egy tüzérnek a csapatjáték terén. Néha belenézek a világmegváltó WT fórumokra, ott is kb ugyanez a kommunikáció. Noob csapat, op tankok, pénzéhes készítők Lusta lennék váltani, itt azért már van bőséggel harckocsi, nem kell megint mindent nulláról kezdeni.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Habib[HUN] #62884 üzenetére
ÖÖÖ...szerintem ez így nem igaz. Tigrisből volt (H) és (P), a H a német Henschl gyártotta, a P-t a Porsche, és utóbbi valóban sokat lerobbant, de ők pont ebből kifolyólag csak tartalékokat gyártottak.
-
Dryman
őstag
válasz scyllarus #62870 üzenetére
Pedig mennyire nehéz megítélni arty-val egy full spedd-el rohanó elc cikk-cakk mozgását és műholdas szemlélet ide vagy oda, elélőni, oda ahová várhatóan érkezik a kis dög...... szerencse dolga hogy a robbanás okozta sebzésbe belehal-e a kis felderítő.....
Ez tényleg a szerencsén múlik. Viszont ehhez érezni, tudni kell az arty által kilőtt lövedék röppályáját, sebességét, becsapódási szögét a terephez viszonyítottan....szóval mindent és mellé még egy adag mázli faktor....mondom érezni, ráérezni....úgy hogy a tapasztalatok a mérvadóak!
Lehet utálni az arty-t, de ez is egy iszonyatosan élvezhető formája a csatározásnak.
Jó érzés az is mikor klánban az ismerősök, barátok kérik hogy artyzzak mellettük, mert tudják hogy számíthatnak egy biztos támogatásra! -
rlazol
veterán
válasz Habib[HUN] #62889 üzenetére
ha kilőnek egy nagyobbacska tankot a hídon, a többi kétszer is gondolja meg, rá mer-e menni.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Habib[HUN]
senior tag
-
rlazol
veterán
ezek szerintem tök jó ötletek... kár, h soha nem fognak megvalósulni.
(B)HáGé(/B) - az ME109B és G sorozatnak is volt Mustang (mármint az 51D, nem a B) killje, de ettől még a legtöbb esetben, ha meglátták, sürgősen mentek arrébb. A tankoknál is csak a nagy számbeli fölénnyel tudták kiegyensúlyozni a cicusok páncélját+ágyúját+jobban képzett legénységét. Elég sokan voltak ahhoz, h egy elég közel jusson - és ez minden frontra igaz. Amikor pl az afrikai front végjátékában Rommel kapott 4(!) tigrist, azokkal egyből nem csak megállította a szövetséges offenzívát, de ellentámadást is indított. Nem jutott messze ez tény (üzemanyag), de jól mutatja, mekkora faktor volt a harcmezőn.
-
Angel1981
veterán
válasz Habib[HUN] #62879 üzenetére
Ok, ezzel én is így vagyok, mármint kipróbáltam az artit, és kb. 150 csata után rájöttem, hogy nem az én műfajom - de ettől még szerintem igenis van helyük a játékban.
Egyébként ha már annyian leírták mostanság a véleményüket az artikkal kapcsolatban, én is megteszem:
- oldalanként ne legyen több, mint három
- a sebzésük legyen kisebb, a splash radius-uk viszont legyen sokkal, de sokkal nagyobb,
Így "kiszámíthatóbbá" válnának mind a játékos, mind az ellenség esetében. (Mármint a játékos nem anyázna annyit egy félrement lövés miatt, mert splash dmg-t úgy is kapna, az ellenfél meg nem parázna annyira kimenni a fedezékből, mert kisebb eséllyel enne "vanshot".)Olyasmiről már nem is merek beszélni, hogy mekkora poén lenne, ha a fejlesztett fizikával bejönnének a HP-val rendelkező tereptárgyak, amikbe az arti sokkal nagyobbat tudna beleverni.
Pl. ellenség beáll egy ház vagy szikla mögé, heavinek és TD-nek 5-6 lövés kéne hogy elbontsa, az arti meg megoldja egy lövésből!"A nagy tömegű tankok bizonyos hidakon nem tudnának átkelni, mert beszakad alattuk."
Erre én is gondoltam, valóban nagy poén lenne!
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Habib[HUN] #62884 üzenetére
Nekem nagy vágyam már kb 3 éve, hogy az ágyúcsövek nem lógnak bele az épületekbe. Ergo a sarokharc nem úgy fog kinézni, hogy arra nézel, amerre az ellenség van, tehát kb 90 fokban elfordítva az ágyút és utána leadsz egy reflexlövést, hanem ki kell menni és utána célozni, mert amúgy beleakadna az épületbe. Édes álmok.
Amúgy a játékbeli Sherman ágyújával nem volt lehetetlenség a Tigris-kill, Sherman Firefly-nak, Wolverine-nek meg Hellcatnek is van feljegyzett Tigris vagy Párduc killje. Jagdpanther meg Tigris 2 volt a kemény dió mindkét fronton.
[ Szerkesztve ]
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz Bad Pritt #62881 üzenetére
Most erre mit mondjak. Anyagilag megérte. 1 tigris jóval drágább vas volt mint egy tucat sherman. Az más kérdés, hogy nem is volt gyakori jelenség, na meg minden sarkon lerobbant. Ha reálisan akarunk játszani akkor a sokak kedvenc tigrise 2 percenként véletlenszerűen lerobban. Mondjuk motor vagy váltó Mivel azonban ez egy árkád játék HP-val és a mellékelt sport rendszerrel, ennek így igazából nincs jelentősége. A játék egyensúly a lényeg.
Egy apró módosítást azért beleraknék a játékba (Persze ha megjön a Havok motor) A nagy tömegű tankok bizonyos hidakon nem tudnának átkelni, mert beszakad alattuk. Egyből értékesebbek lennének a könnyebb harckocsik CW-n is. Meg könnyesre tudnám röhögni magam ahogy a tomato E100 a játék első két percében elsüllyed.... persze csak akkor ha az ellenfél csapatát erősítette.
-
benvolio
őstag
Én azért nem arty-zok, mert számomra az élmény indexe ezzel a játékkal egyenértékű:
-
scyllarus
veterán
válasz Habib[HUN] #62879 üzenetére
+1 Én is elkezdtem megint, de egyszerűen unalmas, másrészt meg akárki akármit mond, könnyű, nagyon könnyű... Észjáték? Nagyon kicsit. Nem mondom, hogy nem lehet, nem kell ésszel használni őket, de eszetlenül használva is sokkal megbocsátóbb és könnyű sikerélményt ad. Kicsit odafigyelve meg pláne. Viszont az biztos, ha a csapat idióta, akkor gyors halál a vége...
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
rlazol
veterán
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz Angel1981 #62875 üzenetére
Nem vagyok egy veterán tüzér 18 ezer csatát mentem, de cirka 160 csata volt csak artyval. Hát mit mondja nekem unalmas sport. Túlságosan nagy a random faktor. ha a játék istenei úgy akarják akkor nem találok el semmit. Máskor meg kapáslövésből a száguldó felderítőt. Figyelni kell a térképet nagyon. Ha sikeres akar lenni az ember nagyon együtt kell élni a támadóékkel, vagy a védelemmel. A töltési idő miatt viszont nem túl izgalmas, sok az üresjárat. Túlságosan a csapatra van az ember utalva. Ha nincs sport, akkor el is mehet az ember kávézni. Míg egy harckocsival, ha kell megcsinálom magamnak a helyzetet. Jól csinálni nagyon nehéz, átlagos szintre kihozni viszont nem túl nagy kihívás. Ha a csapat nem véd meg, akkor az esetek többségében az ember agyaggalamb.
-
Angel1981
veterán
válasz #43783936 #62866 üzenetére
Ott a pont!
Ne kifogásokat keressünk kérem szépen, hanem megoldást!
Engem ha 50 csatánként egyszer lő ki arty, de lehet, hogy sokat mondtam!
Elismerem, aki túlnyomórészt lassú tankokkal megy, arra valóban nagyobb veszélyt jelent, de ha az illetőt ANNYIRA bántja az arty, akkor váltson gyorsabb tankokra, mást úgysem tehet - amennyiben nem sajátította el kellőképpen az arti safe helyeket.Az arti kell, mert különösen magasabb szinteken ha beássa magát 2-3 top tier TD valahová, akkor ott az esetek nagy részében megállt a tudomány...
Mondjuk a számukat tényleg lehetne maximalizálni oldalanként háromra, de szerintem több megszorítás nem kell, jók így ahogy vannak. -
bigobert
tag
válasz Bingisz #62864 üzenetére
Engem nem zavar az arty lét, én is próbálgattam. Úgy vélem, ha kivennék őket, azzal bukna a wg. Szerintem több játékos kezd wotozni az arty miatt, mint hagyja abba miattuk. Az előző postomban erre céloztam.
Ráadásul kifejezetten szeretek lightokkal menni, így akár ellen akár barát, felértékelődik számomra a jelenlétük (a magam kezdő módján)
[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz mcwolf79 #62862 üzenetére
Azért annyira nem kell röhögni, mert egy nem esztelenül lövöldöző arty bizony eltudja mozdítani a patt helyzeteket, a saját csapata javára. Ha pl. Sand River-en védekező módba beáll a térkép jobb oldalára egy JgPz + két keményfejű ST-1 trió, onnan csak egy arty tudja kimozdítani őket. Mindenki más aki megpróbál odajönni ott pusztul.
Csak ahhoz be kellene néha ülnöd egybe, és 9-10-es csatában nyomogatni a gombot.Aztán most hagyjuk ki a mindenre lövök ami felvillan típusú játékosokat, azok a gurulós toronyforgatós tankokba is ugyanígy játszanak.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
scyllarus
veterán
válasz alldaybig #62868 üzenetére
Arty szerintem is kell a játékba! De ne tudjon követni Isten szemével folyamatosan. Kapjon a spotból egy pöttyöt a térképen, és lőhessen oda. Aki ott álldogál/kempel/bambáskodik, az megkapja a magáét, de tényleg, fullspeed elc-t ne tudjon már kiszedni...
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
superfly2
tag
Jó kis csapat
[link] -
alldaybig
tag
a játék tankcsatáról szól, a 2. vh-ban nem egy más körül keringőztek a tankok és egy más oldalát lövöldözték, hanem sokszor órákat bujkáltak kamóval és vártak egy megfelelő ambushra, te jó ég srácok, arty kell mert igy reális, amugy meg pont h sehogysem reális ez a játék mert full árkád, az átütés a tierek meg a historical dolgok, meg a sok szar nem is létező tank benne, csak azért mert vki felskiccelte a WT-t attól az még egy kalap szar maradt vna a valóságban, a német tankok zöme ilyen
különben meg a valóságban, ha egy sherman meglát egy tigrist, vagy egy párduc tankot, akkor nem tud mást csinálni, mint rádiózik a légierőnek .... vagy megadja a pozíciót az artynakvmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
Dryman
őstag
válasz Enzolord #62860 üzenetére
Grille és Hummel még face-to face-re is jóságos...én a Gw-P-vel voltam úgy hogy eladtam, majd gondolkoztam hogy visszaveszem
Most S51-el próbálkozom...ég és föld a GW-Tigerhez képest.
A német arty ág végig élvezhető, de ez az orosz....hát az s51-nél a kellő elszántság nem elég, ide kötél idegek is kellenek 1,08 lövés/perc úgy hogy fent van a töltésgyorsító amx 13/75 belém ver 2-őt, majd leoldalaz és újratölt és a maradék HP-mat az újratöltött tár első lövedékével megeszi....bezzeg addig az s-51 csak tölt-tölt, de hogy minek... ilyenkor függőleges helyzetbe emelt löveggel jelezve megadom magam! -
törölt tag
Ha nem az arty, akkor a gonosz OP td-k miatt kell bujkálni.
Ha TD sincs, akkor a csúnya OP autoloaderes heavyk miatt.
A táras tankok sincsenek, akkor jönnek azok a kis kötsög medek, amik, amikor simán körbeszaladgálnak és szétlőnek.
Mivel lighttal csak a fanatikusok (mert általában potyára spottolnak) és a kamikazék játszanak, azért vegyük ki azokat is.
Végül nevezzük át a játékot Word of Heavyre.
Hajrá! -
vhw
addikt
Az artyt nincs esély kispotolni? (kérdés melyik él tovább villanás után, egy arty vagy a TD)
Dehogy nincs védelem, kismillió tereptárgy van, nem kell feltétlen ahhoz szikla, vagy ház, hogy visszakozzon egy arty a lövéssel. Már egy domb lejtőjén is szétfolyik az arty célzóköre... Ha pedig még folyamatosan mozog is az illető... (nem előre hátra egy-egy métert) vagy megvárja, míg eltűnik az ellenség szeme elől (5-10 sec) és úgy jön elő máshol.
És akkor nem beszéltünk még a csapattársakról - mindig lesz aki kényelmesebb célpontot nyújt az artyknak, nem kell kényelmes célponttá válni.
Valamint végső esetben... ha egy helyet igen lőnek az artyk "ki sem lehet mozdulni fedezék mögül", még mindig el lehet onnan jönni, és máshova menni, nem kötelező ott a helyszínen megdögleni csakazértis."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Bingisz
addikt
-
bigobert
tag
Arty kérdésben a wg-nek szerintem csak annyit kell mérlegelnie, hogy a tüzérség léte a játékban növeli az ügyfélszámot, vagy épp csökkenti?
-
mcwolf79
veterán
válasz sequator #62854 üzenetére
Észjáték??
Ezen jót röhögtem.
Az FV-t legalább van esély kispottolni, s akkor számára vége a dalnak. 5 mp és halott, mivel mindenki azt fogja lőni.
Az arty ellen nincs védelem, max. Annyi, hogy bujkál az ember. E akkor meg megint oda a harc öröme, mert kénytelen elbújni az ember, különben jön az égi áldás.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Enzolord
addikt
válasz Dryman #62859 üzenetére
Tegnap találkoztunk egy Grillevel, 3k csata azzal a ***kupaccal..
Az már a paci túl fele..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Dryman
őstag
válasz #40993792 #62853 üzenetére
Artynál más tapasztalati dolgok számítanak....igaz hogy csak "csak a háttérből lövöldözök", de az értelmes találatokhoz bizony nem kevés meccs rutinjával kell rendelkezni ahhoz hogy egy full gázzal repesztő amx-et menet közben kivegyél a sorból. Néha úgy érzem szégyen hogy a hátvonalakig beengedik a csapattársak az ellenséges felderítőt...ilyenkor rákényszerül az artysta is hogy megvédje magát.....
Valóban nincs face to face küzdelem, de ha tűztámogatást kér a frontvonal, akkor kutya kötelességem segíteni a hadműveletet. Ennek is van szépsége, meg sok-sok kudarc élménye is...nemszívesen maradok utolsó mohikánként a meccs végére...ilyenkor kiélvezik az ellenfelek az utolsó 10 hp-mat is.... -
sith7
félisten
Egyébként mi ez a Borsika őrület/ellenszenv ?
Ez lett a legújabb stathúzó a T49 mellett ? -
sequator
senior tag
válasz #40993792 #62853 üzenetére
A kevésbé távolabbról lövöldöző TDk ugyanezt csinálják. Egy FV 183 ugyanúgy one-shotolhat szinte bármit, közelharcban csökkent HPval meg már bármitől lehetsz oneshot és ugyanúgy oda az élvezeted.
Egyébként épeszű artysta nem lő a sajátjai közelébe. Az artyval is van olyan tudás amit használni kell, (röppálya íve, lövedék sebessége, ellenség sebessége, splash hatósugara, terepviszonyok, stb) ezt is ugyanúgy lehet élvezni, még ha ezt nehéz is elképzelni sokaknak. Az artylét valóban kevesebb klikkelgetés és gombnyomogatás, de több észjáték és szerencse.
sautia
sequator
-
mtade
aktív tag
válasz nemeth989 #62848 üzenetére
Én még csak a sárga övnél tartok, de ha van lehetőség, a pró ellenséget veszem előre, tegnap épp egy efe-x superunique superpershinget sikerült csúnyán lecsipkedni egy elc-vel. Büszke is voltam magamra...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Dryman
őstag
válasz Enzolord #62847 üzenetére
Akkor bizony engem is utálnak már néhányan....tegnap artyztam néhány meccset és GW tigerrel a kisebb löveggel kivettem egy lövésből egy full hp-s fredit, majd a nagyobb löveggel egy Su-122-54-et....
Átérzem az utálatot és gyakran rámjön a csuklás de a oneshot 1560dmg érzése megfizethetetlen! -
rlazol
veterán
válasz nemeth989 #62848 üzenetére
ez érdekes. nekem már nincs XVM-em (nagyon fals soxor), de amíg volt, akkor se az alapján, hanem a tank alapján választottam lőszert. Most már nagyon keveset goldozom, nálam 2 tierrel feljebb lévőkre leginkább, de ott se mindig.
-
nemeth989
senior tag
válasz Bingisz #62844 üzenetére
Dettó. Én csak kék játékos vagyok, múltkor 103-ban ültem, pattintom az első lövését a type61-nek, onnanstól, a társával együtt, csak golddal lőttek. Írtam is a chatbe, válasz te woltál a legjobb játékos. Mondjuk ez nem egyedi eset. Gold ammo-val lőnek az esetek nagy részében engem, akármilyen tankban ülök. Lehet papír vagy erőd.
Azt nem tudom milyen játékos volt, xvm-nek csak a térkép módját használom. De az értékelése 14k csatával az 5k-t se érte el.
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Enzolord
addikt
válasz rlazol #62846 üzenetére
Az mind1, az artyt mindenki utálja, akit éppen eltalálnak... Soha mást nem szoktam úgy szidni, mint a one button warriorokat.. Ez van, nem igazán lehet vele csatákat eldönteni, viszont k*rva rosszul tud esni, mikor valakivel 1vs1ezel , és élvezed, majd egy **** arty a pálya másik feléről beleszól.. Ez van, az arty a játék része, el kell fogadni, attól még szabadon rühellhető..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
rlazol
veterán
én arty val azt lövö, akit tudok. A térkép alapján látni ugyan, hova kell a segítség, de azon belül ritka, h válogatni lehetne a spottolt, belőhető és nem össze-vissza cikázó célpontok között.
-
MinionFlasH
senior tag
Sajna én is a kredittel küzdök. XP-m megvan a Tiger II-höz de 1 millám hiányzik... nem mellesleg páncélvadászba is ugorhatnék de az meg 900.000
Bár az is igaz, ha jó tierbe rak, és épp nem rángatózok azért nagyon jó tank a Tiger I.
[ Szerkesztve ]
-
-
Enzolord
addikt
Welcome to Hell.. Az tényleg a non plus ultrája a tré vasaknak..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Chris0321
addikt
válasz Iron Funeral #62832 üzenetére
Egyszer azért szidjátok az artykat mert nem a jobb játékosokat lövik az ellenségnél másszor meg az a gond mert téged lőnek mivel jó játékos vagy.
-
Jolet
őstag
sajnos én is folyton erre panaszkodom, ha van arty engem lő
persze biztos én vagyok a hibás... minek megyek be csatába? :-Dde sajnos kell a jó stat, mert ősszel újra kezdenék klánozni és finnyás vagyok klánok terén
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Bingisz
addikt
válasz Iron Funeral #62836 üzenetére
Inkább megyek néhány kört a csoda T23E3-al. 1400 dmg-re kiakad a WN8 mutató.
Amúgy nekem nem kellenek ilyen biszem-baszom tankok. Egyszerűen csak húzom a brit heavy ágat. Sírás, WN8 rontás, őrjöngés, szenvedés.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
vhw
addikt
válasz Iron Funeral #62836 üzenetére
Miért nem a Churchill GC-t próbáljátok - free meg gold nélkül, parancsoljatok
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Iron Funeral
őstag
válasz Bingisz #62835 üzenetére
Addig is javaslok két tankot amivel állíthatod a statodat:
AT-8, eddigi legjobb WN8 (le)húzó jármű amivel játszottam
Sturer Emil, eddigi legjobb WR (le)húzó jármű amivel játszottam
De tényleg, haversrác mondta (már majdnem végeztem mindkettő "fejlesztésével"), hogy "lolmár nem vagy lila"
Mondjuk azóta tényleg kevesebbet lőnek az artik rámui. amúgy már csak utálatból sem veszem meg a Borsigot, a WTF100 amúgy sem érdekel, inkább megyek sírdogálni a szétnerfelt F155-el
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Bingisz
addikt
Úgy-úgy. Vesszen az XVM stat! Most már több vele a gond , mint amennyi előnye van.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
sith7
félisten
Nem mondtok hülyeséget
-
Dryman
őstag
válasz Kean_Sorbo #62831 üzenetére
Nem gond, csak elgondolkodtató az hogy ennyi Borsig valóban kell-e a játékba!
Kifejleszteni a Borsig-ot nem nehéz, pláne ha gyorsít rajta a jómunkásember egy kis free xp-vel, a tulajdonságai a páncélzatát leszámítva kedvezőek ahhoz hogy a WG egyik közkedvelt tankja legyen. Olyan érzésem van sokszor mintha 2 évvel ezelőttről a Type59-es őrület jönne megint vissza csak most másik gold-ot használó mindenre lövök tankkal.... -
Iron Funeral
őstag
válasz alldaybig #62822 üzenetére
Nem akarlak eltántorítani az A-44-től de én rendkívüli módon gyűlöltem azt a tankot, a szenvedésfaktora már csak a Churchill VII-el hasonlítható össze, az ágyú ugyan erős de 3,4 év a célzásidő, rendkívül pontatlan, és ha mediumként akarod használni akkor konstans motor/rack/lánc sérülésekkel kell számolnod, az a 150(?)mm páncél ami rá van írva az egy apró csík csak amit még anyám sem lőne szóval az is gané, ja és -3° gundep. hátsó toronnyal igazán dinamikus és élvezetes.... ja nem.
Ellenben az Obj. 416 egy remek gép a nagy löveggel, veszett jó camoval és elfogadható mobilitással, páncélja nem nagyon van de nem is feltétlen kell. Az Obj. 430 II meg... elfogadható, de a T-54 sokkal jobb (egy Cent. 7/1-ről nem is beszélve), nekem igazából a lövegekkel van bajom, mert lehet válogatni a "pontos" 201mm átütésű meg az írtó lassan célzó 219mm átütésű között. Ha használsz goldot akkor tök jó az első, de én pl. nem akarok használni és emiatt rengeteg szopás van a nehéz páncélozott tankokkal, megkerülni tankokat nem egyszerű vele mert nem fordul a torony körbe, csak 180°-ban, és a buckák is rettentő zavaróak a -4° gundep. miatt. A páncél jó bár ha nem agyhalott az ellen akkor az sem ér sokat, mert a teknő homloka nem túl erős (M46 Patton simán belövi a nagy löveggel), a torony teteje meg autopen. minden 90mm-nél nagyobb kaliberű löveg számára (nem a kupola hanem maga a tető).
(#62827) Jolet: Örülj neki, legalább nem te vagy az elsődleges arty célpont...
Amikor engem "piszkált" 2db GW Tiger akkor megkérdeztem, hogy ugyan miért engem akarnak miközben ott van a mező közepén a Maus, erre volt a válasz hogy "bocs, de te lila vagy", apátokat, azt .Simán kivágnám az XVM in game stat részét a hóra a WG helyében.
(#62831) Kean_Sorbo: Lófaßt freefrag, amikor a KV-1S kirak két lövésből a másik kettőt meg akkor veszed észre amikor nekik mész a bokorban.
[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
"ui. amúgy a KV-2 is jól termel, különösen ha berak tierVIII+ meccsbe (ha esetleg platoonban vagy magasabb tierű tankkal) és van egy két jó találatod, pl. az Rhm-Borsig imádja amikor beleversz egy jó ezrest és kiütöd pár modulját, esetleg isteni hatalmaddal lesújtasz egy gaycatre (ilyen esetekben mindig születik egy egészséges kiscica valahol a világon)."
IGEN! végre egy vélemény amit teljes mértékben osztok!
Annyira elegem van már a gaycat, KV1-S, Borsig buzulásból!
Megnézed a borsig-os tag tulajdonában lévő masinákat, és lőn mivel harcol legtöbbet?
Cattal, KV1-S-sel, és Borsig-gal... vajon miért?
alapvetőlegesen azért mert farmolgat, és ezekkel egyszerűbb talán....de a Borsig elárulja hogy lóßaszt nem a farmolásról szól a történet, hanem azért mert emberünk akkora arccal rendelkezik hogy csak ezen masinák harci élménye elégíti ki vágyait....közben meg vagyonokat költ goldammo-ra, mert kell a Borsig-ba....
olyan kamikaze életérzés lehet....mindenféle taktikai, csapattámogatási cselekmények nélkül bele a közepébe...ez is egy harcmodor, de olyan szánalmas! -
Jolet
őstag
válasz #40993792 #62826 üzenetére
vannak hullámvölgyek, de lesz az jobb is
az első kb. 10.000 csatámban ostobán játszottam, most meg alig tudom érdemben befolyásolni a statomat a nagy csataszám miatt
az előbb csináltam a T49-el egy tankászt, de büszke nem vagyok rá, mert 91%-os nyerési esélyünk volt
wtf...WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
olcsii
aktív tag
Valaki délután szakasz?
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Jolet
őstag
érdekes ez a hall of fame...
az elmúlt 7 nap eredménye:Your position in rating «Average Experience per Battle»: 4,616. You scored higher than 99.24% of players
mondjuk tény, hogy mennyi agyatlan játszik
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
alldaybig
tag
válasz Iron Funeral #62821 üzenetére
2. "fő" med ágam a kínai, mondjuk a wz-120 még stock, de gondolom az is használható lesz majd
orosz ágon t-44-nél tartok és a t62 lesz az első az biztos, másik ágon meg a-44-et kéne már megvennem
mondjuk előbb kezdtem el az alap med ágat mint megjelent vna az obj 430vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
alldaybig
tag
válasz Iron Funeral #62818 üzenetére
csóró vagyok, ez van
Amúgy olvastam, hogy az fv4202-őt nem kapják azok meg ingyen 8as prém tanknak akiknek már meg volt, mikor a csere történik az új tankra :/
pedig nekem az az első és egyetlen tier X tankom, amit még megvenni sem tudtam[ Szerkesztve ]
vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
kisküzdő
tag
válasz Iron Funeral #62818 üzenetére
+1
Számomra is frusztráló hogy már minden (tisztelet a kivételnek) retardál hellcat-al megy,vagy KV-1s-el.Na de ez van. Vissza veszem én is a KV-2 t azt szereti a cicus Bár ha jól célzol a KV-1s 810 hp is elszáll 1 lövéstől.Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
Iron Funeral
őstag
válasz alldaybig #62817 üzenetére
Jagdpz E-100 egész jól keres prémium nélkül is (átlag 10-20k profit attól függően, hogy mennyire sikerül leharcolnom a kör végére).
Ja ez téged nem érint mert nincs pénzed megvenniViccen kívül valószínű érdemes még beszerezned még egy-két ötös tankot ami jól hoz zsetont és akkor nem kell pénzt költened a játékra.
ui. amúgy a KV-2 is jól termel, különösen ha berak tierVIII+ meccsbe (ha esetleg platoonban vagy magasabb tierű tankkal) és van egy két jó találatod, pl. az Rhm-Borsig imádja amikor beleversz egy jó ezrest és kiütöd pár modulját, esetleg isteni hatalmaddal lesújtasz egy gaycatre (ilyen esetekben mindig születik egy egészséges kiscica valahol a világon).
-
alldaybig
tag
Sokszor úgy érzem kell a prém account, mert a XPcsillag az dől, de a kredit....
meg kéne venni az első 10es tankom, két 8ast, meg ki tudja már hány 7est kicsillagoztam
és akkor a szegény ember kredithozó tankja a regular tank, nem a prém, és megvettem a cromwellt újra, mert 3 skilles legénységgel fun XDvmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Másnak is laggos f*s mindkét szerver?Meg megszakad a kapcsolat?Origin:Memphis79HUN
-
ddt500hu
veterán
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Panther tank ász. 22000 WN8 jó hát az utsó ellen BOT volt de arról nem én tehetek [link]
-
Bad Pritt
félisten
Na néhány randomkérdés:
Az első még mindig, hogy HD4600-on próbálta-e már valaki, Youtube-on elég ellentmondásos videók vannak ilyen IGP-vel, csak ezért kérdezem.
A második, hogy ha a Fraps és az ingame fps számláló más értéket mutat, melyiknek higgyek?
A harmadik, hogy a Leo 1-re mi a fontosabb szerintetek, álca vagy javítás? Első három skillben gondolkozom a parancsnoknál, mindenképpen kell neki 6. érzék és kéne látótávnövelő skill, emellé pedig vagy álca, vagy javítás (a többi legénységi tagnak mindkettő meglesz 1. és 3. helyen).
-
olcsii
aktív tag
válasz jr1994 #62802 üzenetére
vicc az egészbe hogy nem is tudtam hogy aranyat töltöttem ha ezt tudom akkor már messziről lőttem volna az e100 at
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz jr1994 #62802 üzenetére
Tényleg nagy kör volt.
Egyébként melyik moddal lehet a WN8 értéket és hogy ki milyen szintű játékos - megjeleníteni az eredményjelző fülön. Vagy ez csak a wotreplays oldaalán látható?Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
scyllarus
veterán
válasz Diarmand #62801 üzenetére
Te nem értetted. Egyetértettem veled abban, hogy valóban artyval van a legkisebb befolyásod (ez volt az első mondatom). Csak éppen a mostani helyzetben már semmivel sincs igazán nagyobb esélyed, csak ha überpro lila+ vagy. Bár akkor se mindig.
Én sem írtam, hogy nincs értelme, persze, hogy van. Arra a kérdésre reflektáltam, hogy hogy lehet eljutni anélkül az E-75-ig. El lehet, mert van - szerintem hasznosabb - képesség is, és ha valaki T8-ban kezd új legénységgel, akkor ne ez legyen az első skill egy frontvonalbeli heavyn."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Diarmand
senior tag
válasz scyllarus #62749 üzenetére
Nem érted amit írok vagy csak félreértelmezted. Azt írtam, artykkal van a legkevesebb befolyásod a csata végkimenetelére. Nem azt, hogy mi van 29 hülye ellen mész, szó nem volt erről.
Egy tankban ülve nagyobb befolyásod van, felsoroltam az okokat, amiket egy artyval nem vagy csak nehézkesen vihetsz végbe. Egy okos húzással egy jó kis medben ülve, meg lehet fordítani a kimenetelt, vagy vezetni egy heavyben a sok hülyét, úgyszintén sikerülhet, beflankolni a siemkákat feltartó Borsigot, szintén nagy előrelépés lehet ahogy az is, ha spoton tartod a fél csapatot. Egy artyval - hogy ismételjem magam - csak lősz, vársz, nézelődsz. Ennyi.(#62800) scyllarus Szvsz a hatodik érzéknek mindenen van értelme, főleg a végjátékban, ahol nagyon jó dolog ha tudod, hogy megláttak, mert meg lehet saccolni, hogy kb merre lehet(nek) a túlélő(k).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest