Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
Habib[HUN] #62879 üzenetére
Ok, ezzel én is így vagyok, mármint kipróbáltam az artit, és kb. 150 csata után rájöttem, hogy nem az én műfajom - de ettől még szerintem igenis van helyük a játékban.
Egyébként ha már annyian leírták mostanság a véleményüket az artikkal kapcsolatban, én is megteszem:
- oldalanként ne legyen több, mint három
- a sebzésük legyen kisebb, a splash radius-uk viszont legyen sokkal, de sokkal nagyobb,
Így "kiszámíthatóbbá" válnának mind a játékos, mind az ellenség esetében. (Mármint a játékos nem anyázna annyit egy félrement lövés miatt, mert splash dmg-t úgy is kapna, az ellenfél meg nem parázna annyira kimenni a fedezékből, mert kisebb eséllyel enne "vanshot".)Olyasmiről már nem is merek beszélni, hogy mekkora poén lenne, ha a fejlesztett fizikával bejönnének a HP-val rendelkező tereptárgyak, amikbe az arti sokkal nagyobbat tudna beleverni.
Pl. ellenség beáll egy ház vagy szikla mögé, heavinek és TD-nek 5-6 lövés kéne hogy elbontsa, az arti meg megoldja egy lövésből!"A nagy tömegű tankok bizonyos hidakon nem tudnának átkelni, mert beszakad alattuk."
Erre én is gondoltam, valóban nagy poén lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest