Új hozzászólás Aktív témák

  • Scheffer

    tag

    válasz polgi803 #2295 üzenetére

    Sziasztok!

    Akik tegnap este elvesztek volna a szidalmazó hozzászólások tömkelegében, azok kedvéért itt van még egyszer a marchizor-féle körítéssel együtt az első oktató videónk. :)

    Talán páran közületek már hallottakok hazánk egyik, ha nem a legsikeresebb csapatáról, amely nem más, mint a HUNS - Underdogs. Az eredetileg ESL Go4Wot kupára toborzott csapat a különböző ESL, illetve Wargaming által szervezett kupákon már számos jó eredményt ért el, és ezeknek köszönhetően bátran mondhatom, hogy nemzetközileg is elismert csapattá váltunk. Magáról a csapatról most nem szeretnék több szót ejteni, a csapattagoknak itt nézhettek utána, az eredményeinknek meg majd a nemsokára induló weboldalunkon, ha minden jól megy.

    Nos, csapatunk úgy döntött, hogy mostantól majd videókon keresztül próbál bemutatni különböző, World of Tanks-al kapcsolatos dolgokat, a saját szemszögünkből, főleg saját replayekből dolgozva, saját kommentárral. Mivel úgy gondoljuk, hogy a magyar community egy jó része kíváncsi az úgynevezett unikum játékosok véleményére, replayeire, egyes tankokon használt felszerelésükre, skilljeikre stb., hisszük, hogy lesznek olyanok, akiknek videóinkkal segíthetünk és örömmel követik majd youtube csatornánkat.

    Első videónk, ami talán kicsit több odafigyeléssel és felkészültséggel jobban is sikerülhetett volna, alább megtekinthető:

    LINK A VIDEÓHOZ

    LINK A HIVATALOS EU TOPICHOZ

    A elkövetkezendőekben megpróbálunk egy kis minőségbeli javulást (ezt főleg hangban és felkészültségben kell érteni) eszközölni, de előtte azért kíváncsiak vagyunk a közösség véleményére, építő kritikákra. Ezek kérdésekkel együtt jöhetnek kommentbe.

    A videókat ebben a topikban fogjuk közzétenni, illetve ha feliratkoztok a csatornára, rögtön a feltöltés pillanatában értesülhettek az új videókról.

    Sok sikert a csatatéren!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák