-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz tarka_szarka #124198 üzenetére
Szuvenyír nyihaha nye kukucsku protku!
A 2014-ben kapott karácsonyi ajándékot (Pz II D talán) eladtam. Nagyon kellett az a 100k kredit, mert nem tudtam feltenni a BT-7-re a nagy ágyút. Azóta viszont úgy gondolom, hogy ha már ajándékba kapok valamit (vagy némi játékkal kigrindelem), akkor bolond lennék eladni. Kenyeret nem kér a tartásuk, ha viszont néha van egy kis ingerenciám alacsonyabb tierben menni poénból, vagy legénységképzési céllal, akkor van mibe ülni. Ráadásul ha egyszer letészem a lantot,akkor az acc értékét növelhetik a már nem kapható prémjárművek (ha már a WN8 meg a WR nem növeli).
Jano: nem tán így nyomod a csatákat?
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
Véleményeteket szeretném kérni! Most hogy ugye beksiben vagyok tudok gurulni pár csatát. Most mentem egyet T54 ltwt-el és a 8-at spottoljak küldi van bekapcsolva. Csak egy fotót teszek most ide, de ha nagyon kell csinálok replay-t is, meg van. Szal mikor az artyért mentem már 7 spotnál jártam, arty lett volna a 8. és meg is lenne a küldi kitüntetéssel, mert nyertük és túl is éltem.
Kérdésem, hogy szerintetek az létezhet, hogy a T55A kapta a felderítését az artynak úgy, hogy közöttük ott van a szikla?!?megnéztem a látótávokat:
T54 ltwt majdnem 2 skilles legényekkel 449 m
T55A majdnem 4 skilles legényekkel is CSAK 417 m!
És ott a szikla közöttük!? Hogyan akkor?!?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
tarka_szarka
tag
válasz jano_77 #124189 üzenetére
Jobbulást.
Tudom, megbánom majd egyszer a kettes szutykok eladását. Viszont már tier ötben is csak a Turán miatt gurulok egyet-egyet, kisebb tierben nagyon ritkán és ha csak muszáj. Pénz keresetre nem jó, funra nem jó, nem is szép -> mehet a levesbe.
WOT account: tarka_szarka
-
galervin93
addikt
Ej, jobbulást!
Igyál sok vizet, mert a kiszáradás nem jó játék!
113 megvár, szinte tuti a karácsonyi akció...Nekem tegnap este volt marha gyászos RNG-m a CDC-vel, minden szir-szarról pattantam, kritikus, megette a réteges lemez meg mittomén.
De Emu kollégának összekalapáltunk egy Radleyt Himmelsdorfon, igaz az már IS-3 volt.Megvan az IS-4, szerintetek az ST-I-et megtartsam? Jó kis mahina, de én gazából csak a pattintós küldetések miatt játszom heavyvel, meg egy-két örök darab van a garázsban, semmi különös. Legénység is ment tovább, így most kissé szellősen áll a garázsban, bár lenne kit beleültetni. T-10 megvolt már, de 8 meccs után a mínuszos RNG miatt mérgemben eladtam, inkább azt vegyem vissza? Az ugye picit medesebb stílus, talán jobban lehet érvényesülni vele...
No mondjuk egyelőre a fenti csak elméleti kérdés, mert kiapadt a kincstár...[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Dr.Én
veterán
Én ma az RNG miatt vagyok boldog, túl jó volt péntek óta játék...szinte hibátlan, ma semmit se tudtam belőni...zsinórban jöttek a vesztes csaták...volt olyan csata hogy lőni se volt lehetőségem ...Arty is nagyon szeretet, úgy hogy fel se voltam spotolva...még fát se döntöttem..és tudta hol vagyok...legalább is majré lámpa nem vonyított
ilyen ez a játék...egyszer fent, egyszer nagyon lentRemélem már jobban vagytok
Mielőbbi jobbulást az egész családnak!!!!WOT: kissio
-
jano_77
nagyúr
válasz tarka_szarka #124188 üzenetére
Látod-látod....pedig a legközelebbi hasonló akciónál már 300K kreditet kaptál volna érte, mint én most.
szerk: Azt a ki**eszett b*dös r**eronyg életbe bele! Eldőlt a 113 kérdése sajnos.
Vasárnap éjfél óta nem úgy alakultak a dolgok, mint terveztük - 15 hónapos lányommal Heim Pál ügyeletén kötöttünk ki kiszáradás veszélye miatt - sugárban hányt folyamatosan - majd párom is elkezdte, végül én is reggel 8:30-kor. Tegnap olyan szarul voltam, meg beájultam 19-kor az ágyban, hogy ma reggel 8-ig aludtam egyfolytában, így a gépet nem kapcsoltam be és lemaradtam az akcióról, már csak teljes áron vehetném a 113! FUCK. Így most nem lesz megvéve mégsem, várom a Karácsonyi akciókat, reménykedve, hogy lesznek a TOP tier-ek is.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #124185 üzenetére
tegnap kaptam egy lightot ajiba az eladtam és megvettem az X-es gunt csak várok legénység átképző akcióra
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
fradi81
veterán
-
DaveHutt
őstag
válasz tarka_szarka #124173 üzenetére
Nem csak nálad. Minden meccsen viszik az ammoracket, most már direkt arra tartalékolom a javítókészletet.
-
tarka_szarka
tag
válasz jano_77 #124169 üzenetére
Meglepődnek a medek a 113-tól. Majdnem ugyanolyan jó ROF és medes mobilitás. Ha tudom kergetni a medeket, akkor nagyon szép eredményeket megyek vele. Ráadásul szemből egész pattintós a páncél.
Sajnos nálam ammo és arty érzékeny. Kényes helyeken úgy megyek vele, mint a mérgezett egér, hogy el ne találjon az égi áldás.
-
Looserke
őstag
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz jano_77 #124169 üzenetére
Nekem még régebben volt egy ilyen csapatásom mikor a T30 után átültem a T34-be. Az első pár lövés után szidtam a WG-t , hogy mi ez a lowroll amit dob a T30 , mire rámszóltak , hogy már nem abban ülök
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jano_77
nagyúr
válasz tarka_szarka #124168 üzenetére
Én annak idején mentem pár csatát mire észrevettem hogy van másik lövege.
Nem vettem még meg egyik kínai 10-est sem, de ma 113 begurul a garázsba. Én azt láttam csatákban hogy medként kell használni. Olyan gyors az a dög hogy Skoda T50 alig tudtam elfutni előle.
-
tarka_szarka
tag
válasz h1mpi #124167 üzenetére
Be kell vallanom, hogy sok évvel ezelőtt, amikor annó megszereztem az IS4-et mentem vagy három csatát a kis csővel, mire észrevettem a hibát. Addig csak bosszankodtam, hogy nem viszi.
De a legjobb elcseszésem/félrenézésem még bétában volt. Egyik csatából a másikba menve, csak a második killnél vettem észre, hogy nem Jagdpanterben ülök, hanem Hummelben. Akkor is csak azért jöttem rá, mert sniper nézetbe akartam váltani. Volt meglepődés.
-
h1mpi
félisten
Azért a szarkazmus látom nem ment át de jól esik, hogy feltételezitek, hogy ekkora láma bot vagyok
[ Szerkesztve ]
-
tarka_szarka
tag
válasz jozefgucci1 #124163 üzenetére
Szigorúan!
És ha seggel támadsz, annyira fognak röhögni, hogy nem tudnak majd átütni. Különben is csak a postaláda a gyenge pont, ezt mindenki tudhassa.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Begurult a garázsba az IS4, de a X-es ágyúra már nem maradt kredit Érdemes azt használni vagy a 8-asat inkább?
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz jano_77 #124069 üzenetére
Megvetted végül a 113-at vagy a 121-et? Én kihúztam tegnap egy maratonnal a 113-at, 70 ezer xp meglett kereken 35 csata alatt +200 xp bónusszal, 19 winből. Maradjunk annyiban, hogy visszasírom a WZ-1111111114-et. Azaz alpha, azzal a toronnyal és mobilitással zseniális jelenteket szült. 600 dmg gyanútlan orosz medbe, vagy éppen 550 hp-s IS-3 kiszedése. A legjobb winrate-ű és átlagdmg-ű tier 9 heavym lett.
A 113 szintén gyors, bár lomhábban fordul, és ami megőrít azaz ammorack. Merthogy vmiért mindkét oldalon elölre tették. Hiába a spaced armor, ez nem egy IS-7, amivel csakúgy leveszem a lövést oldallemezzel, inkább minden meccsen ammorack volt eddig. Mondom szögbe állítom, növelve a páncél effektív páncélját. Hát ez nem jött be. Inkább mutatom az elejét, aztán hadd vigyék be az alsó lemezt. Úgyis jobb a dpm-em általában. Ja meg a középen álló torony. Mire felérek egy kisebb dombra, hogy beüssek vmit, már lesebeztek.
Érdekes módon mediumként, medium helyeken viszont meglepő módon jól működik. Odaér ahova kell, nagyot üt, több a páncélja és a hpja, mint a medeknek. Csak igazi páncélozott heavyvel ne találkozzon.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Daniboy98 stream:
IDÉZEM mcwolf79_HUN (OSTOR) játékosunkat (AMCX ELC bis tankban ülve):
"fucking uselessmonkey bot team"A streamert meg 3x lőtte meg a saját Dicker Max és csak azután kékült...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
lacibacsi
addikt
válasz DaveHutt #124144 üzenetére
Na igen. Számolgattam közben és én is arra jutottam, hogy másra is jó lesz az a 60k free xp. Belegondolva abba, hogy a T28 proto-val igazán élvezetes volt kifejleszteni a T30-at, talán nem lesz gond ezzel az ágyúval kihúzni a nagy lövegre valót.
-
Dr.Én
veterán
[link]
ennyire azért nem lehet ma ilyen jó a WN8-amWOT: kissio
-
zodo
nagyúr
válasz kchryss #124143 üzenetére
Gyűjtögetem a plecsniket és egyben veszem ki.
Köszi.Azért ez a löveg sem mindig adja ennyire jól, most szerencsém volt 29-ből 25 találat és 22 sebzés.
Ha nem látótáv akkor is-is mert közelharcban megettek volna és sokkal szimpatikusabb a "semmiből" sebezni.
Amúgy igazad van a sebzést illetően (9.16 patch alatt a 14. legtöbbet sebzős kör) így most magasra is került a léc az egyéb nagyobb tankjaim sebzéseit elnézve amikről persze tudtam hogy nem épp kimagasló értékek.Pershing / 4950 vs
T-54 / 4412
T-10 / 5042
IS-7 / 5427(#124145) Dr.Én
Gratula!
Modul/legénység sérülés területén hogy áll ez az új csoda?
[ Szerkesztve ]
-
Poultier
tag
Egy replay, hogy miért érdemes IS3 után továbbmenni a vonalon:
-
Dr.Én
veterán
válasz mcwolf79 #124146 üzenetére
bizony.......
jó magasra tették a mércét, de majd lejjebb esik...remélem...
Remek tanknak érzem, nem bántam meg hogy megvettem...jano_77
pattintottam vele már 6000 is...szóval valóban kemény...általában 2500-3000 pattintásom van egy meccs alatt[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
jano_77
nagyúr
Érdemes lehet megvenni ezt a franszia új "csoda" kemény heavy tankot a pattintós küldetésekhez?
-
kchryss
veterán
Mi ez a sok plecsni?
Megnéztem, nagyon szép karika volt.
A végén 2 biztos killt leloptak, de nem panaszkodhatsz. Ha nem tudom hogy amcsi tank akkor azt mondanám hogy ruszki, mert célzókör beszűkülése nélkül is középre adta 90%-ban.
Nem látótávból hoztad le amúgy hanem sebzésből ami többet ér. -
h1mpi
félisten
Köszi a segítségeteket, akkor megveszem, 10-es tankot úgyse érdemes bent hagyni
-
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #124106 üzenetére
Ha szeretsz nehéz tankokkal játszani akkor mindenképp. Amióta megvan (5 hónapja) az IS-7 csak áll a garázsba , sokkal megbízhatóbb az ágyú és a páncél miatt + sebesség se annyira vészesen lassú.
Nem annyira karakán egy tank mint pl egy e100, de szerethető jószág."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
jozefgucci1
addikt
válasz h1mpi #124106 üzenetére
Úgy egy hete vettem vissza. anno ez volt az első nagy tankom és meg is látszik a staton.Ezért+ a pattintós küldi miatt vettem meg. A páncél az nagyon jó simán 3K felett lehet vele pattintani és sebezni is lehet vele szépen. Nálam 3+ skilles legények kerültek bele .A gold átütése 350mm , az mindent visz .Játékélményben nincs ott mint az E5 , de el lehet vele lenni .Sajna nincs legénységem az is7-be , mert akkor azt is megvenném és lenne összehasonlítási alapom.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
zodo
nagyúr
válasz jagada #124134 üzenetére
Elején volt egy találat de semmit nem mondott később pattantam róla.
Replay a kép alatt.(#124135) Jadro
Köszi, neked is.
Igen, szebb lett volna de a kevés hp-s Rhm is Rhm ha türelmesebb vagyok a célzással talán bemegy.
Álca sincs a gépen és kicsit pánikoztam mivel láttam hogy nem igen mozognak a többiek, na ilyenkor szoktam kchryss szerint yolozni. -
RAiN91
őstag
Hogyan tudok eladni a depóból modulokat?
Rámegyek fent, hogy fegyverraktár, és ott mutatja az egyes moduloknál, hogy depóban (1), de nem tudok rámenni, gondolom akkor ez nem a depó, de az hol van?
Köszi.
-
zodo
nagyúr
Azt hiszem ez egy örök pillanat lesz.
Nem nyalás de múltkor jól mondta Jolet "ha van látótáv egy tankon minden van... " -
kchryss
veterán
Nem szoktam low tierben játszani már régóta, de amikor x3 vagy még inkább amikor x5 szorzós akció van, akkor szoktam legénységet húzni a kis prém tankokban.
T37-re lámpát húzok, van 4 tier2-3-as prém tankom hozzá. Benyomtam egy +100% harci xp és egy +300% legénységi xp bónuszt. A 4 szorzóból 30e legénységi xp jött be hozzá. -
zodo
nagyúr
válasz rlazol #124119 üzenetére
Értelek.
Igaz nem mondtam de ők 4-en lányok akiket a Stug IV-ben szereztem és ezért első a Bia, újra osztás még nem volt. Átképzés már igen mert T-44 -be kerültek elsőként aztán át T-54 -be és Rudy-ban is lettek fejlesztve.
Jelenleg 3 + 99% állnak, ezért kérdeztem.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
szvsz BIA az első sorba pazarlás. Egy mednek a lámpa és a javítás sokkal fontosabb. Mivel a BIA csak 100%on indul el, sokkal később érdemes feltenenni, amikor a 3./4. skillet kezdi az ember (kedvezményes resettel értem). Már csak azért is óvatosan kell vele bánni, mert a legtöbb tankvonalon van némi kavarás a legénységben T8-10 között, így az első sorba tett BIA értéktelenné válhat, ha később pl bejön egy új tag, mint pl RHM, az E100 vagy az IS7 vonalon.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
zodo
nagyúr
válasz lacibacsi #124116 üzenetére
Nálam mindkettőn: töltésgyorsító, stab és látcső.
Legénység:Light:
Lámpa + Álca
Álca, Pillanatkép, Sima utazás, HelyzetfelismerésMedium:
Bia
Lámpa + Álca
Álca + Javítás
Javítás, Pillanatkép, Sima utazás, Biztonságos elhelyezésHa már felmerült, 5. sorra mit érdemes választani ha végül az Obj. 140 -be ülnek majd át?
-
lacibacsi
addikt
válasz fradi81 #124114 üzenetére
Rlazol druszám elültette bennem a kétkedés magvát, így inkább nem kockáztatom, hogy lesz-e karácsonyi akció vagy sem, fogtam magam tehát és gyorsan megvettem két T9 tankot, a régen kifejlesztett T-54-et és a T30-at. (Na meg T8-ból a T-54 ltwt-t...)
A T-54-et kifulloztam free-ből. A T30-cal kapcsolatban viszon kérdésem van: szükséges free-ből feltenni a nagy X-es ágyút, vagy idegbaj nélkül ki lehet fejleszteni a T28-ról örökölt tizessel? Van még a ládafiában egy kis megtakarításom, de lesz még annak helye máshol is, hai de nem muszáj költenem...Már csak egy újabb akcióra várok, hogy a felszerelést és az átképzést is megússzam féláron. (Sóher vagyok, ez van.)
A két oroszra milyen felszerelést érdemes tenni a stabilizátor és a rammer mellé? Venti vagy távcső, esetleg más? (Egyik legénység sem BIA-s még.)THX
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz h1mpi #124101 üzenetére
Egyéb tippekre gondoltam, kettő kiemeltről kb van elképzelésem és tudom hogy a CDC papír ill. utóbbit korábban teszteltem szerveren és egész szimpatikus volt.
Mod 1 Szovjet ahol kb már felesleges mert IS-7 ág kész és lassan a T-54 -es is.
Rudy van a garázsba ha nagyon kellene legénységet húznom.(#124102) fradi81
Is , de legfőképp úgy általánosságban egy közepes tudású játékoshoz illőre gondoltam.
(#124103) jozefgucci1
CDC ötlet dobva, valóban sokszor kap ammo-t.
T-34-3 5° lehet nem oly vészes, T-54 is annyi de utolsó a kereset listán bár az SP-t ugyan megelőzi.Köszi mindenkinek, szerintem ismét napolom a vásárlást.
-
Dr.Én
veterán
válasz GeneraL_XTX #124104 üzenetére
Jól keres az biztos....eddig mindig le tudtam vele hozni 2000 körüli sebzést és azzal már nagyon hozza a kreditet, illetve mivel remekül pattint, általában 2000-3000 pattintás meg van...
Az IS-6 is jó kredit hozó tank...
(#124105) kchryss
Tényleg nagyon OP tank lett...kb mint a Skorpio G[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
LML
tag
Én is megvettem ezt a liberté cuccot, mert ki akartam próbálni egy normálisabb heavy-t (med tank ágat és a TD-t toltam eddig).
Tapasztalatok:
Hát mozgékonyságra többet vártam, nem egy kv2 azért, de nem is egy FCM
Egyenesben még csak-csak, de a hegymenet nagyon nem tetszik neki, 15-20km/h max.
Saját tierjében szemből kb mindent pattint volt 6000 feletti össz pattanásom is.
Tier 10es viszont beveri egyből, ott nem érdemes kidugni az orrát ahol a X es heavyk tanyáznak
Saját tierben mozgatni kell a tornyot, hogy a kupolát ne lőjék meg, de ha állsz egy helyben pl. egy is3 még úgy is nehezen veri be. Kb 250m ről, volt egy srác tegnap aki 13 pattanás után tudott 1x meglőni, biztos kva ideges lehetett a végére.
Sidescrape csak nagyon módjával, mert ott papír, tényleg, brutálisan!!!
Prémium ammoval azért lehet turret ringet is lőni rajta, de nagyon nem könnyű oda belőni ( ma azért már volt pár belőle, én tegnap du vettem meg, este talán ha 1db al összefutottam).
Ma reggel volt HP buff rajta (1500hp-ra , viszont biztos hogy valamit nerfeltek is rajta, mert elég sok lőszer rekeszt lőttek ma nekem, míg tegnap ez egyáltalán nem volt jellemző, uh egy vizes lőszerrekeszen gondolkodom).
Kicsit lassan céloz 3sec felett szűkül sajnos.
Bokorba állni nem érdemes vele, mert az artyk ott szedik szét ahol akarják, ha melléd lőnek is buktál 300hp-t, ha betalálnak akkor 7-800 se ritka
Bár elég jó a látótávja, de ennek ellenére ezen is kopognak olyan tankok shotjai, akiket nem látsz.
Én egyelőre töltésgyorsítót, és mozgás közbeni stabot vettem rá, a legénység brutálisan fejlődik benne, és szerintem nem kell hozzá ventilátor. A harmadik cuccon gondolkodom, távcső, vizes lőszerrekesz, vagy célzásgyorsító, majd még eldöntöm.Én jelenleg még elég bot vagyok vele (meg mással is ), át kell szoknom a td/med stílusról, de így is 52% feletti volt a winrate-em. Én valamiért 2000 felett nem tudok vele sebezni. (gondolom azért mert szeretek első lenni -én inkább egyedül megyek, nagyon idegesítenek a többiek- ez a tank viszont nem arra való, plusz nagyon oda kell figyelni, hogy senki se lásson rá hátul-oldalt mert nagyon hamar garázs a vége
-
kchryss
veterán
válasz KisApám #124108 üzenetére
Mivel 10 fokos gundepje van és a frontjának hulldown-ban nagyobb az effektívje így elég gyakran nézhet rád fentről egy dombról.
Persze kb ugyanakkora felület, mint a kupola, csak érdekességként mutattam. Egyébként hiába nagy a kupola, egy wz-111-gyel vagy is-5-tel próbáld meg eltalálni 5-ből 5x. -
KisApám
addikt
válasz kchryss #124107 üzenetére
CSAK ha lentebb van az ágyúd, mint annak a tanknak a felső lánctalpa, akkor látsz rá. Alulról nézed a tankot a képen... szemből semmit nem fogsz látni. Szemből marad a torony teteje+kupola - és az elvileg bőven elég, mert elrejteni nemigen tudod. Mint a kínai 59-Patton azzal a krva nagy pattanással a tetején... no azt rejtsd el... még mielőtt kilátnál a domb mögül, szétlőnek
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
h1mpi
félisten
Érdemes megvenni az is4-et? Pont lenne annyi kreditem...
-
kchryss
veterán
válasz Dr.Én #124094 üzenetére
Az lenne a csúnya ha egy 10-es td sem lőné be.
Most volt időm megnézni a páncélmodelljét. Hát tényleg nagyon op lett. IS-3 prém lőszerrel csak 60%-ban lövi be az elejét. Kupolát meg pontatlan ágyúkkal nem lehet eltalálni mindig, főleg ha hintáztatják is a tankot.
Van egy olyan érzésem, hogy ki fogják sírni a nerfelését.
Amit nem tudtam megnézni, hogy mennyire magas az IS-3-hoz képest. Mert ha rálát a hónaljára akkor ott 20mm-es a páncélja és hulldown-ban overmatch-elhető. Magasabb tankok meg felülről overmatch-elik a szélének a tetejét.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
A cdc nem bolondbiztos.Nagyon megfontoltan kell vele játszani. Ha olvasod az elemzését írja is , hogy nem tolerálja a hibákat.Rettentő amo érzékeny tank. Nálam egy kis és egy nagyjavító van benne a tűzöltó helyett. Mindegy milyen tierbe kerülök vele igyekszem a keményebb tankok mögött csipegetni , mrt különben szétlőnek. Bolondbiztos prém med nincs szerintem. Talán a T34-3 ott van páncél és nagyot lő ,de cserébe nincs csőlehajlás.
T54mod1: Nem lenne rossz sőt nagyon jól páncélozott ,de az az orosz cső néha okoz meglepetést. Nem tierlimites így bekerül T10-be is ahol nagyon igényli a goldot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest