Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
kchryss #124899 üzenetére
szerintem aki most megúszta az üzenettelől függetlenül ígyis-úgyis dönthet, típusa válogatja.
-eh, most már mindegy, eddig is csaltam, marad, úgyis kibasznak, ha akarnak
-hehe, megúsztam, hülyék, ezután még durvábban fogom nyomatni
-jajistenem, törlöm az összes modot, be se lépek egy pár napig, csak ezt ússzam megmeglátjuk, mik lesznek az arányok, de jó lenne egy 10x ekkora szám.
-
kchryss
veterán
válasz
rlazol #124897 üzenetére
Ha már lélektani hatás. Jó lett volna ha beleírnak valami olyasmit, hogy ez az első hullám, most csak a nagyon csalókat szűrtük ki, de hamarosan szigorítunk, ezért ne csaljatok!
Mert így előfordulhat hogy akik most csalnak, de nem bannolták őket, azok felmentve érzik magukat és tovább bűnöznek. Végignézve a nagy magyar klánokak alig van akit bannoltak, pedig tudjuk jól hogy többen vannak akik csalnak. Vannak akikről személyesen tudom például. -
szallasi007
őstag
Én nem tudom hogy a wg mi alapján banolt de hányinger fogott el tegnap is. BC-vel 4k damage környékén jártam, élt 2 arty egy alig hp-s grille meg egy fél hp-s fv td a másik csapatba - swampon. Mivel én gyakorlatilag full hp-n voltam és nyilvánvaló volt hol vannak gondoltam mögéjük megyek leszedem a két artyt majd passzív spottal (vagy megfordulok, újra körbemegyek és kiszedem a két td-t) kilövetem a maradékot. Amíg körbe mentem 1 azaz 1 keritést törtem majd az arty felbukkant és akkora sallert tolt hogy az embertelen (1 hit).
Természetesen elbuktuk mert a nálunk lévő 4 ökör egyesével elment meghalni. Ha nem lenne az a retek tündeszem módja ennek a sok nyominak sima win. Sírás off -
galervin93
addikt
válasz
DaveHutt #124878 üzenetére
"...mindig gyorsabb betöltést, és magasabb dpm-et fog eredményezni..." Természetesen. No és a célzásidő? Tank fordulékonysága? Minden egyéb paraméter, amin javítanak a százalékok...? Persze örök dilemma, hogy "egy dolgon javítsunk, de ott nagyon, vagy az összesen egy picit", no ezt kell eldönteni minden egyes tanknál... :-) Csak ennyire gondoltam, semmi többre. Illetve hogy ne történhessen meg, hogy egy a témában kevésbé jártas esetleg mostantól csak egyfajta összeállítást használjon, mert azt látta valahol. Nem fekete-fehér ez a játék (sem), erre akartam kilyukadni. :-)
Bann: hála a mennyeinek! Végre, épp itt volt az ideje. Folytassák csak.
-
notika77
senior tag
válasz
rudii #124890 üzenetére
Mostanra már több, mint 30 magyar klán listáját néztem meg és érzésre kb. 60%-ukból bannoltak 1 embert és csak 2 klánból 2-őt, többet egyből sem. Ez remélem még nagyon az eleje és sokkal többen kerültek fel a listára csak időben elhúzzák a bannokat.
szerk.: Kicsit átgondoltam és jobban figyeltem az újabb kereséseknél és korábban írt 60% kevesebb, mint 20% lehet.
-
rudii
tag
ÉGNEK A FÓRUMOK!!!
Több csoportban és fórumon is sorra olvasom a megilletődött emberek posztjait miszerint bannt kaptak 7 napra modok miatt. Állításuk szerint csak wothungarys modokat használtak....?!?!
Szóval belegondolva, hogy csupán pár órája indult meg a bann hullám és már magyarok tucatjai sírják tele a csoportokat (plusz gondolj bele aki nem is ír mert tényleg tundra, warpack stb használt) ez a 3 ezer nem is olyan kevés lehet a fele magyar.
Mi több ugye ti is olvastátok "ezek közül aki részt vett a TopTanker versenyen, automatikusan diszkvalifikálva lett onnan is".
Gyerekek ez egy jó nap!!!
-
-
Sixkiller6
őstag
jól hallottam/láttam, hogy 9.17 dec20-30 között jön?
-
po1son
addikt
Megérkezett az első bannolási hullám link (3000 játékos). Páran már sírnak is fbén, hogy ők nem használtak semmit....
-
DaveHutt
őstag
válasz
galervin93 #124875 üzenetére
Akárhogy is számolod, a Rammer mindig gyorsabb betöltést, és magasabb dpm-et fog eredményezni, mint a BIA+Vents+Kaja. Kipróbáltam Object 430-on, ott is +50 a dpm Rammer javára, úgy hogy BIA nincs a legénységen. Lassabb töltésű tankoknál, ez még jelentősebb.
Galervin: nekem is van tankom, nevezetesen E50, E50m, ahol nem számít a plusz 20 méter látótáv, ezért Rammer, Vert Stab, Vents+Bia van, mert így tudod a dpm-et maximalizálni.
Ja és azt se felejtsük el, hogy én azt írtam, hogy a harmadik slot változik. Vents, GLD-t heavyn szoktam használni, Opticsot meg meden.Kétféle tankon nem használom Rammert: amelyiken nem lehet (legtöbb autoloader), illetve T49. Utóbbin azért mert nincs értelme, a játékstílusba nem fér bele, hogy dpm-harcba keveredjek, tekintve, hogy az effektív dpmje 900-2700 között változik.
-
galervin93
addikt
válasz
kchryss #124876 üzenetére
Nem mondtam hogy ventilátor kell, de bizonyos tankokon működHET, ha... ld. a fentebbi hozzászólásom. Alapjáraton nekem is vert.stab. + töltésgyorsító, harmadiknak általában optika, de biztosan van olyan gépem, amin nem ez a trió van fenn. Pl. T29, de kilences medekről volt szó...
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #124875 üzenetére
Most trollkodsz és azt mondod, hogy töltésgyorsító helyett venti kell?
Én még nem láttam olyat, hogy valaki kihagyta volna a 3 felszerelésből a töltésgyorsítót ha lehetett rakni a tankra. Egyedüli kivétel a passzív spotter ha csigaszem, álcaháló, venti felállásban van, de nekem a light-jaimon is mindegyiken van töltésgyorsító ha lehet rá rakni. BiA és pótkaja mellett is sokat ér a töltésgyorsító, dpm-ből sosem elég.Szerintem igaza van a kollégának. Töltésgyorsító és stabilizátor alap és GLD/Venti/Optika aszerint hogy milyen a tank karakterisztikája. Keményebb roham medekre mehet GLD vagy venti aszerint mennyire pontatlan az ágyú, minden másra optika.
-
galervin93
addikt
válasz
DaveHutt #124873 üzenetére
Hm... Ez erősen vitaindító hozzászólásnak tűnik. :-) Pl. ha van BiA, pótkaja, azok mellé már jöhet a ventilátor, mert összességében már többet javul a gép tőle, mint egy töltésgyorsítótól.
Persze csak kötözködök. :-) Az ökölszabályok arra jók, hogy megértsük valaminek az elvét, és ha az megvan, lehet is áthágni. :-) -
Macka
veterán
válasz
Dr.Én #124870 üzenetére
Nekem az M103 egy kalap kaka volt, valószínűleg nekem nem feküdt igazán. Voltak vele jó köreim, de inkább csak átlagosak, vagy átlagon aluliak.
Ellenben a T110E5-öt élvezem nagyon, rng-t leszámítva szemből a haspáncél jobb és bal oldalán könnyebb belőni, ha ezt eldugod, akkor nem lesz egyszerű dolguk. A hétvégén egy IS4+IS7+OBJ 704 triót tartottam vele fel, gold ammoval sem tudtak belőni, 6700 lepattanót gyűjtöttem össze. -
DaveHutt
őstag
Végigolvasva a hétvégi kommentáradatot, két megjegyzésem támadt.
Egyrészt sokan kihagyják a Vertical Stabilizert 9-es medekről, ami öreg hiba. Egyelőre örök igazság, hogy amire tehetsz Rammert (töltésgyorsítót) és Vertical Stabilisert (ezt nem tudom magyarul, angol kliensem) arra tegyél. Utána GLD/Vent/Optics, attól függően, hogy milyen az ágyúd és a tankod.
Másik: a legrosszabb tier 9 medium továbbra is a Leopard PTA, semmi olyat nem tud, amit másik 9-es med ne tudna jobban. Cserébe még modulérzékeny is. A Centurion 7/1, WZ-120 igényli a játékos skillt, egyébként jó tankok.
A WZ-120-nak annyi a baja, hogy telefosták a soft statokat és nagy a célzásideje, ezért várni kell, hogy becélozzon. Akinek van T34-e, T30-a, az ismeri az érzést. Egyébként nagyon fun, amikor az ellenbe dobálgatod a 400+ os lövéseket.
-
4580693
senior tag
válasz
Dr.Én #124870 üzenetére
T110E5 sokkal jobb tank, mint az M103. Szvsz tipikus heavy-med keverék, jó ágyú (M103 top ágyúja talán), kemény torony, heavyhez képest jó mobilitás. Én farok vagyok hozzá, de értő kezekben nagyon jó gép. Egyik kedvenc tizes nehéz tankom. A másik az E100. Mondjuk másik tizes heavym nincs is.
-
-
jano_77
nagyúr
T26E5 Patriot legénység szempontból mennyire kompatibilis az amcsi heavykkel - főként a T57 HT-el? Egyik haverom fontolgatja a vételét, gondoltam megkérdezem helyette.Tárgytalan, megtaláltam. Kell egy plusz Rádiós! -
Dr.Én
veterán
válasz
notika77 #124864 üzenetére
1. effekt be van kapcsolva...
2. aha értem, AP-val tüzeltem....megint tanultam valamit...Ma nagyon szörnyű a játék...10 meccs 2 győzelem, és pikk pakk felőrölnek minden csatában minket...
szóval ma játszhatatlan...jano_77
elvileg volt volt ott egy T-67-es, de mire oda lőttem eltűnt ugyebár -
jano_77
nagyúr
válasz
Dr.Én #124863 üzenetére
Nem lehet, hogy volt ott egy tank, amit eltaláltál!? Akkor szokott ilyen lenni.
Tegnap mikor egyik csatában - Murovankán - KV-4 becéloztam és a közvetlenül mellette álló Cromwell (v. Comet) egylövéseztem úgy, hogy előtte nem is volt még spottolva szerencsétlen csórikám. Ha tudná, hogy nem is Neki ment az áldás. -
Dr.Én
veterán
Hali!
nem vagyok egy arty szakértő, d eaz mitől van hogy lövök a kis francia prém arty-val és skuló csak bele megy földbe és nincs robbanás
-
wwenigma
Jómunkásember
Nincs gond ezzel a T54 mod1-gyel.
[link]
Persze ha szeret a random és láma az ellen de nagyon.
Meg én is mikor kimasztam T34 elé...
-
kchryss
veterán
válasz
rlazol #124847 üzenetére
(#124840) 4580693 sokszor átnevezett tűzoltó úr linkelte.
A végsebesség limit növelés elég mivel a gyorsulásával eddig sem volt baj. Szinte azonnal eléri most is a végsebességet, hegynek felfelé meg simán lehagyok vele sok tankok akik sík terepen gyorsabbak. Az egyik legjobb talajellenállással rendelkező tank,
Kredit +10% ami rá is fér mivel piszok drága az alap lőszer ára.(#124858) @rudii:
Szuperteszten kapott buffot, meglátjuk mi lesz belőle. Én ezt a tankot fogom választani kampányban ha sikerül megszerezni szóval jó lenne ha buffolnák.Average Damage per Minute changed from 2045 to 2250: +205
Average AP Penetration changed from 235 to 246: +11
Aiming Time changed from 3.4s to 2.9s: -0.5s
Rate of Fire changed from 2.73 to 3: +0.27
Ammo Capacity changed from 24 to 35: +11
+ páncél változások amiket a lenti linken megnézhetsz képekben
forrás -
KisApám
addikt
Frissített a teszt szerver. Azóta nem indul el. Gépet kinyírja, Reset gomb kell. Nálatok?
-
-
jr1994
addikt
válasz
Dr.Én #124844 üzenetére
Akkor nézd meg a T-54, a Patton, meg az E 50 átütését
japán szarok minden kisebb átütésű tanknak bekavartak, de a maradék jó része általában elintézhető alap lőszerrel.
WZ-111 buffra kíváncsi leszek, mert jelenleg nem is kell gondolkodnom hogy ez vagy IS-6, ha limites HT-val farmolok. Tanks.gg szerint asszem 170mm körül lesz az alváz effektív páncélja, ami elég nagy előrelépés. -
Warton
őstag
válasz
Dr.Én #124841 üzenetére
A löveggel szerintem sok baj nincs, bár tény, hogy ugyanezen lövegű JT88 nem megy 10-esek közé, míg a Párduc sokszor kerül szembe 10-es tankokkal, amiket nem tud belőni, sokszor még oldalt sem feltétlenül. Én a Revalo változásoknak örülök a legjobban, szerintem eddig is jó tank volt a Rev, de eztán még jobb lesz.
-
jano_77
nagyúr
Már el is kezdődött a Svéd tankok nerfje a teszt szerveren!
Mondjuk azt nem értem, hogy a Leo-t miért kellett lassítani, hiszen szerintem eddig sem volt vmi eszement gyors tank. Nem mondom, hogy lassú volt, de azért van nála gyorsabb is szerintem, legalábbis érzetre. -
BÁ Nutrition
addikt
jgpz4 ace 5ik csatara
vegen benyelte a track a top gunt, lehet sirni kellett volna elotte erte picit h engedjek, de mindegy, igazabol sokkal xarabb masinára szamitottam. nem tudom erdemes-e felrakni a nagyobb agyut, rosszabb az atutese.
[link] -
4580693
senior tag
Enzolord-ról tud valaki? Nagyon el van tűnve.
-
kchryss
veterán
Ha az fv4202p megkapja a kredit és sebesség buffot a következő patch-ben, ez lesz a fő farmoló tankom. Imádom.
(#124829) @jr1994:
T-44-100 maraton kínai részét szinte csak a wz120-szal csináltam. Én nem éreztem pontatlannak és az a 440-es alfa durva egy 9-es meden. Több ász is összejött vele, saját tier-jében csatát lehozó tank. Lehet azért szeretem, mert hozzá vagyok szokva a pontatlan tankokhoz (wz-111, is5). -
jr1994
addikt
válasz
kchryss #124801 üzenetére
Akkor valószínűleg neked más WZ120-ad van, az enyémnek szörnyű a menet közbeni pontossága és a célzásideje is
Belegondolva, inkább a T54E1 a másik 9-es amit utálok mert bosszantóan pontatlan (ellenpélda a minap linkelt ászos köröm vele), a 7/1-gyel azért szar a statom mert nagyon rég játszottam vele. A Leo PTA meg az első 40 csatában 30% alatti wr-t adott, de az most már lassan végre eléri az 50%-ot, és már nincs is vele bajom.
-
jasohn
tag
Sziasztok! Várható mostanában, hogy legyen valami akció 8-as prémtankokra?
-
válasz
nightmare13 #124791 üzenetére
Mikor lesz buffolva a rev?
-
jano_77
nagyúr
válasz
vJokka #124822 üzenetére
Sajnos én is így jártam! Kevés voltam egymagam a 15 enemy ellen!
AMX 13F3 Gore medál, Obj.260-SPG5 küldi kitüntetéssel, Tank ÁSZ.......de kevés volt a csata megnyeréséhez.
Na az ilyen csaták miatt tudom nagyon, de nagyon utálni a nyomoronc BOT-okat és a nem BOT, de balfék játékosokat. -
vJokka
aktív tag
Végén sajnos nem sikerült csodát tenni [link].
Defeat
Battle: Abbey
Vehicles: Spähpanzer Ru 251
Experience received: 4 908
Credits earned: 64 205
Battle achievements: Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
galervin93
addikt
Pascucci a WT-vel.
2vs3-ban maradtunk a BC artyval az ellen 3 artyjára, 3 perc volt vissza. SU artyt szpottolta, kilőttem. BC artyt szpottolta, szintén kilőttem. Utolsónak maradt az Obj, és egy perc volt vissza. Obj kilőtte az BC-nket és bebújt egy nagy szikla mögé. Előtte látott engem, így elindultam a zsikla egyik vége felé, majd miután leesett rólam a szpot, vissza a másiknak, hátha nem számít rám. Nem is számított, de közel teljesen rászűkült célkereszt mellett is a Holdba ment a lövés, természetesen... 20 másodperc volt vissza, amikor újra rálőttem - lánc! Ő is láncot lőtt nekem. 5 másodperccel a vége előtt aztán nagy nehezen megflankeltem (még mindig láncon volt) és kiszedtem... Megizzadtam a végére.
-
4580693
senior tag
válasz
nightmare13 #124808 üzenetére
Hallod!!! Ez az ágyú álom!
-
gardzser
csendes tag
Minap téma volt a prém tankok kérdése.
Szerintem még mindig az egyik legjobb prém tank az FCM50t
Igaz hogy 50% -os bónusszal de azért az nélkül se lenne rossz a megszerzett kredit 1 óra alatt.
Volt benne 3db T34-es kör is, bár csak akkor amikor az az FCM bent maradt csatába.
Nem nagyon szeretem a T34-et mert lassú és lomha de lehet vele jó köröket menni. -
kchryss
veterán
válasz
AMD Power #124813 üzenetére
Ha rendeltél hozzá tel számot, akkor próbálkozz a supportnál.
Ha böngészőben léptél már be a wg oldalára és menti a böngésződ a belépő adatokat, akkor nézd meg ott mivel léptél be.Ja most nézem a windowst is újraraktad. Hát azt kár volt.
Próbáld meg visszaállítani a régi rendszert ha tudod. -
AMD Power
titán
válasz
Balesz1899 #124812 üzenetére
Erre külön csináltam egyet. Amit csak erre használtam. De nem emlékszek rá. Ennyi.
-
Balesz1899
aktív tag
Hány száz mailcímed van?
-
xAttilax
őstag
válasz
jozefgucci1 #124803 üzenetére
meg
op páncél... szólj ha ki akarod próbálni
-
AMD Power
titán
Újra kellett raknom ezt a francos Windows-t. De nem emlékszek a belépő e-mail címre a WOT. Csak a nick nevet tudom. Valami ötlet?
-
h1mpi
félisten
Ma mindennel pattogok mindenről cserébe +2 tierben vagyok mindig... jó hogy heti 1napot van időm játszani ezzel a szarral
ja és 71% WR-em van 1300 wn8 mellé
-
BÁ Nutrition
addikt
az miert van h a wg szamara lassan 2017ben is lehetetlen megoldani h ha felrakom nagyobb felbontásra hd-nel akkor ne mutyur lofasz legyen minden felirat?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
kchryss #124801 üzenetére
Jó az hogy neked , tetszik a Centi7/1 nem jelent semmit , mert csúnya nő sincs csak legyen elég szesz
Van már mikrofonod amúgy
Tussé .
A WZ120-ban osztom a véleményed.Nekem bejött sőt szerettem vele játszani .
Most nagyon gondolkodom , hogy megveszem a Libertét . Szerintetek megéri ? -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #124787 üzenetére
Kedvenc 9-es tankom a 7/1 és a wz120 is top5.
A 120-szal nem tudom mi a bajotok a csőlehajlást leszámítva. Egyáltalán nem érzem pontatlannak. Nem a pálya másik végéből kell vele sznájpolgatni a wn8-ra recskázva hanem előre menni roham medként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest