-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
Összeesküvés elmélet on:
Kicsit sem csal a játék, táras tankkal minden lövedék mint ha zsinóron húznák megy a cél közepébe, de mindig ott marad 10-40 Hp-n az utolsó lövedék meg elszáll a csába a földbe vagy az égbe, még a közelébe sem megy, mert már csak 8 kill kellene!
Minden meccs bukó, mert már én is átmentem patkányba és nem lövök csak az egylövésesekre, hiába táras ez a fos kis papír BC és hiába bukó a csata, másképp nem megy.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Dr.Én
veterán
válasz galervin93 #122794 üzenetére
gyorsabb lesz mint a Super Pershing?
Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
sith7
félisten
válasz galervin93 #122794 üzenetére
Azt tuti nem ilyen ágyúval
90Mm T7E1 (changed from 90mm M3A1)
Damage: 240/240/320
Penetration: 230/259/45mmEz menni fog tier 10 - be is, nem lesz tier limites, mint az SP
-
galervin93
addikt
T26E5 nyolcas prémium heavy. Úgy néz ki egy SP lesz normálisabb agyúval, bár azt nem tudni, lesz-e rétegelt páncélja.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jagada
addikt
válasz tarka_szarka #122787 üzenetére
Három nap távlatában 35%-os a winratem. Ma is folytatódik a lopdosás, alig várom, hogy ne kelljen belépnem a sok retardált közé.
-
kchryss
veterán
válasz fradi81 #122790 üzenetére
Én csinálgatom azzal amilyen verseny vagy küldetés éppen van. Csak nagyon hullámzó a teljesítményem és elég kevés csatát is mentem, több napot is kihagytam. Tegnapelőtt 14 csata alatt meglett a 30 kill, de tegnap 10 csata alatt 1 jött csak össze aztán el is ment a kedvem tőle.
Jövő héten heavy verseny lesz és T57 heavy küldetést is kell csinálnom szóval az amerikai gyorsan meglesz.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Grat! Végre megvan.
Most akkor nem lesznek kredit gondjaid egy darabig, mert az első küldetések ontják a kreditet.Megnéztem a replay-t. Röfögött a kör rendesen.
Elég hülye helyekre álltál be. A csúcs az volt amikor olyan helyre álltál be passzív spotra hogy tőled balra szikla, tőled jobbra szikla, előtted szikla a hátad mögött meg a hegy. A spot nagy részét a csata legelején kaptad amikor felvillantottad a hegyre menőket és a csata legvégén, a kettő között rosszul helyezkedtél. Viszont ezt mondtam neked a múltkor, hogy életben kell maradni és tartalékolni a hp-t a csata végére és akkor a végén jobban tudsz spotolni és lőni is amikor egyedül maradsz az artykkal és td-kel.
Majd küldök neked képeket privátban hogy hova kellett volna állni. Mire a T28HTC LT-15-höz érsz már rutinos spotter leszel.
A másik amit gyakorolni kéne az a jobb klikkes auto aim. Sok replay-edben láttam (de másoknál is) hogy 1v1 közelharcban papír tankok ellen sniper nézetben próbáltok lőni. Ezzel egy csomó lövés mellé szokott menni és könnyű megzavarodni amikor az árkád és sniper nézet közötti váltásnál máshova állítja a kamerát a játék. Panther2-re rá kellett volna rakni az aimet aztán beállni mellé vagy körbekocsikázni. Majd gyakorlóban gyakorolhatsz rajtam.
Ez a kör amúgy a következő lt-15-re is elég lett volna. Szóval hajrá!(#122779) @fradi81:
Nem azt írtad a múltkor hogy nem csinálod a küldetéseket?
Nekem még harmada sincs kész, bele kéne húznom. -
jagada
addikt
válasz tarka_szarka #122787 üzenetére
Illetve megfelelő tankállomány. A franciát a kis Bc-vel meg az AMX 13 90-el tolom. A lightal némi gold használat mellett egy vesztes kör -100k kredit simán.
-
tarka_szarka
tag
válasz jagada #122786 üzenetére
Részemről csak azért bosszantó, mert az összes ilyen enemy meg rám lő vissza, hiszen én akciózom ott mellette. A csapattársak meg rárepülnek a koncra. :-)
Na mindegy. Az legalább bebizonyosodott, hogy nem kell non-stop játék a tank eléréséig, csak némi türelem.
WOT account: tarka_szarka
-
jagada
addikt
válasz tarka_szarka #122785 üzenetére
Ne is mond. Ma meg lesz nekem is a tank kb.16 kill hiányzik csak, de ettől a frag lopkodástól hülyét kapok! Az meg nem az én stílusom, hogy végigvárjam a csata végét és akkor kezdjem el lelődösni az egylövéseseket. Ha begurul a garázsba, be sem lépek a maraton végéig az tuti! A sok kis nyomorék állnak 3-4 tank és várják hogy egylövésre lőjem az egy szem szemben álló enemyt és csak akkor lőnek négyszeres túlerőnél!!!! Még a kezdő körben ácsorgó AFK tankokat sem lövik, ugyan úgy megvárják, hogy egy lövés legyen csak akkor.
-
tarka_szarka
tag
válasz nyunyu #122782 üzenetére
Nekem még 274 kill hiányzik a végéhez négy nemzetből. Sebzést nem nézem, azzal nincs gond. Tehát háromnegyedénél vagyok.
Az első három napon nem játszottam, azóta mentem 721 meccset. Hétvégéken többet, hétköznap kb 20 meccset. Szerencsésen alakulva összejött 926 kill. Négy nemzet van kész, a többi félben.
Ha ne lenne ez a nagy killrablás, akkor már rég meglenne szerintem. Most olyan yolozás megy a killekért, hogy képes a muki teljes életerőről kilövetni magát, csak a killt megszerezze. Ezek miatt a winrate csökkenőben van erősen.
WOT account: tarka_szarka
-
zodo
nagyúr
válasz tarka_szarka #122777 üzenetére
Nem is akarok unikum lenni, jelenlegi szinttel is elégedett vagyok és több nem is igen van benne esetleg évek múlva talán. Igyekszem helytállni, tanulni.
rlazol
Köszönöm.
Igen ez a fail vagy mi.
-
fradi81
veterán
válasz jr1994 #122780 üzenetére
Bónusz nélkül ennyi gondolom a T10 miatt.
jozef:
Nem úgy értettem hogy majd minden lepattan róla, csak lehet lőni vele olyan helyről is mint ahonnan pl. egy fv4202-vel vagy obj 140-el szokásnyunyu
Nem számoltam, japán: tpye61, cz:tvp vtu el is adtam elég volt. kína: főleg wz-111. Német-orosz-angol vegyes. francia, amx ac48, bc25t ap, 50b.[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
jozefgucci1
addikt
válasz fradi81 #122779 üzenetére
Ezt a lehet vele tornyozni dolgot cáfolnám . Az utóbbi napokban elég sokat találkoztam a Typ59-el ilyen csodákkal és ott lőttem át a tornyát ahol akartam . A szénnénerfelt Typ59-el simán szétszedem .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jr1994
addikt
válasz fradi81 #122779 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy volt-e kreditbónuszotok a csata alatt vagy nem, mert ha nem akkor elég jól keres a tank.
Én szerintem le fogok maradni róla, ebben a hónapban nem tudok eleget játszani hogy megszerezzem. Úgyis elég az a 9 db 8-as prémium ami vanWoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
fradi81
veterán
Na meglett a t-44-100, ez egy hiánypótló prémtank, lehet vele tornyozni, cikázni a tankok között mert elég gyors hozzá, ilyenkor pattog is rendesen t8-ban, előbb egy fv 183 lövedéke váltott rajta irányt
moto g72, Ninebot d28e
-
tarka_szarka
tag
Ne légy kishitű. Nem vagy rosszabb másnál. Játssz, tapasztalj, fejlődj és élvezd a játékot. Senki sem úgy kezdi ezt, vagy bármelyik játékot, hogy unikum a játéktudása.
A wn8-nál sokkal többet érnek szerintem az alábbi tulajdonságok:
Csapatjátékos
Tedd meg, ami a feladatod. Spotolj, snipe-olj, tankolj harckocsitól függően. Ha a csapat nagyobb része megteszi ezt, akkor szinte biztos a győzelem. Ha te is megteszed, az plusz egy játékos a csapat cselekvő részéhez -> nagyobb esély a győzelemre.Udvarias
Nagy szokás a válogatott szitkok hajigálása a másikra. Én inkább abban hiszek, hogy udvariasan hívom fel a figyelmet. "Please watch the minimap", vagy "Please support me, we are overrunned here". Szerintem többen segítenek egy ilyen kommunikációnál.NoConteo
Magyar ember jó szokása valakinek a hibáztatása. Ha meg végkép nincs egy "noob" sem, akkor rá lehet fogni a scriptekre, megbuherált MM-re, irányított RNG-re, stb. Úgy vélem, hogy bármilyen conteo simán belefér a pénzfeldobásos teszt szórásába. A tömérdek hiba, bug és hülyén megvalósított fejlesztés között nem érdemes ezeken gondolkozni, bosszankodni meg főleg nem. Nem kell hibáztatni senkit. Gondold át mit csinálhattál volna jobban a csatában, majd jöhet a következő meccs.WOT account: tarka_szarka
-
zodo
nagyúr
válasz #15106560 #122773 üzenetére
Élvezem én de ezen azért látni hogy el voltam veszve és nem minden esetben egy tudatos játékot látni.
Kezdve pl az elején csak sejtettem hogy E7 fás része jó lehet passzív spotra mert előző csaták többségében is kchryss mondta hova menjek aztán volt hogy tévedett.
Panther II nagyon jó helyen állt akitől sikerült is bekapnom egyet aztán végjátékban csak kinyírtam.
Hegytetőn T30 az arty-al sem volt leányálom mert tuti ilyenkor szoktam kapni az áldást na meg a lövegsüllyedés is ellenem volt.
Végül is olyan amilyen, lényeg hogy superunicumként zártam a két csatás napot és sikerült egy újabb cél.jagada
Jól emlékszel _zo_do_ néven indultam aztán kezdtem a mostani fiókot, hátha több lesz a wn8 400-nál.
Mostanra nyilván több lenne de akkor úgy éreztem kell egy új fiók pedig ugyanúgy nincs op/stat húzó tank és ugyanazt a kv-1 vonalat kezdtem ismét.Amúgy kár hogy nem látni visszajátszáson a gyári sebzés kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
Az, hogy kiírja a chatbe amikor töltök az az új patchel berakott újítás, vagy véletlenül felraktam azt a modot, ami ezért felelős?
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Ne hari de életem eddigi legnehezebb csatája volt.
Féltem is meg noob is vagyok mellé.Csak meg lett a mai második csatámra ez a fránya light 15 küldi.
Aki végig nézi biztos fogja majd a fejét mert gőzöm sem volt mit, hogy lenne jó csinálnom és még életbe is maradjak a végére.
Kaptam is rendesen a chaten, mondjuk bármit is írhattak mert úgy se sokat értek belőle csak a minimap-ot követve sejtettem a teendőket.
Ez a sebzés mennyiség (tudom nektek ennyi van egy rosszabb csatában) sem hétköznapi, igen rossz stattal rendelkezek e téren is szóval meg kellett dolgoznom ezért a kampány továbblépésért.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz hemaka #122768 üzenetére
PEdig lehet vele fizetni.. Lépj be a prémium shopba, ott a goldra, és azon belül mobile payment.. Drágább, mint as kártyás, de lehet mobillal
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
hemaka
nagyúr
Van egy szar domino kartyam rajta egy csomo loveval, de nem lehet vasarolni mobillal goldot?
Pedig az oldalon ott van az elerheto orszagot listajaban, hogy Hungary. Nem vagom, mert kivalaszatni meg nem tudom, mert nem is ajanlja fel a mobilos fizetest.crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Jolet
őstag
válasz kchryss #122766 üzenetére
az lenne jó, ha az én számlám dagadna, de ilyen sose lesz és olyan se, hogy levágja a WG az aranytojást tojó tyúkot...
amikor az én átlagos teljesítményemmel a wg szerint benne vagyok a felső 2%-ban, akkor milyen minőségi javulást várjunk?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #122742 üzenetére
Minden modhasználónak ott figyel egy python.log nevű fájl a wot főkönyvtárában. Az logolja a sunyi modokat. Faceit versenyen ha nyersz valamit akkor el kell küldened nekik ezt a fájlt.
Tudtommal orosz szerveren sem volt lista a tiltott modokról. Az meg hogy eu szerveren nincsenek tiltott modok az nem igaz. Benne van a szabályzatban hogy minden mod tiltott ami tisztességtelen előnyt ad csak sajnos nincs tovább konkretizálva mint ázsiai és usa szerveren.
Én nagyon örülnék neki ha ezt a ban hullámot eu szerverre is megcsinálnák. Ha megoldanák normálisan a tervezett nagy balanszot (nerfelnék a prém ammo-t) és hatékonyan kiszűrnék a csalókat akkor ez egy nagyon király játék lenne. Csak negyed ennyien játszanák. Bár a wg biztos kipótolná a lemorzsolódókat botokkal.
(#122747) @fradi81:
Ez jó volt.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz jano_77 #122758 üzenetére
Sokat menni igazából csak azért van értelme, mert rááll az ember keze a gépre.
ELC-vel minap 9 csatából 3 ászt mentem, volt még 2 első osztályom és talán csak egy körben nem kaptam semmit, mégsem ment fel csak 93%-ig a kiválóság (megvan már a harmadik jel, csak visszaestem vele).
Annyiban tuti jó támpont a kiválósági jel, hogy kettőnél már érdemes normálisabb ellenfélre készülni, háromnál meg meg kell nézni, nem "KAZNA" vagy valami hasonló van a neve mögött, mert akkor futi van.
Én majd valamikor a T37-tel akarom még megszerezni a harmadik jelet, de annyira szeretek játszani a T49-cel, hogy sajnálom átültetni a legényeket ezért. Illetve amivel mostanában halványan felderengett az esélye, az a 13 90, de azzal sokat kellene még dolgoznom, szóval ha összejön örülök, ha nem, akkor sem bánkódom.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jano_77
nagyúr
válasz #15106560 #122750 üzenetére
Köszi. Az utolsóra most nem is gondolok, annyira távolinak tűnik. 93%-on áll a kis orosz tier 5-ös T34 illetve 90 felett van még az amcsiknál a T1 HT és T67, de itt már alig-alig tudom javítani az eredményt. Pedig olyan közelinek tűnik a 95%. Egy baj van, itt elég egy rosszul sikerült csata - az meg azért akad minden játék napon - és máris nemhogy nem javult de romlik is rendesen és lehet megint kaparni hogy vissza menjen legalább a 93-ig.
Illetve ehhez már szerintem az is kellene hogy csak az adott tankkal menjek több napig. Azért ezek esetében még nem adtam fel, hogy egyszer 3 jelzés lesz a csövön.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
hemaka
nagyúr
válasz nyunyu #122752 üzenetére
Es hol tudnam megvenni? Nem mintha meg akarnam, de nem latom se a jatekban, se a weboldalon.
Kiprobaltam, nem rossz egyebkent, egesz jokat lehet vele osztani.
Jatszok vele, kicsit mokasabb, mint a kv-5-tel. Legalabb tudok fogyot venni, ugy is latom akcio van.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
Regi accomra belepve latom, hogy van itt egy kolcsonzott tank, ez mi a frasz? Mert hogy en ilyet biztos nem kertem, foleg ezzel a rajos festessel.
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
rlazol
veterán
-
Papooo
senior tag
válasz fradi81 #122746 üzenetére
Eddig se titkolóztam.
A nejem egy kicsit bemorcult, és végzett némi nagytakarítást az internetes jelenlétemben, mielőtt elmentünk szabira.
Utána persze volt döbbenet, amikor rájöttem a kis megelepetésre, de nem lehet visszacsinálni.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
fradi81
veterán
moto g72, Ninebot d28e
-
jr1994
addikt
RU szerveren van hivatalos tiltott mod lista?
Amúgy szerintem az EULÁ-ra hivatkozva itt is bármikor büntethetnének, csak a fizetős játékosok között is sok csaló van, nyilván nem akarják elzárni a pénzcsapot.
Az hogy megszüntetik a res mods mappát az nem csinál semmit, res-be is lehet tenni a modokat, csak azt nehezebb visszacsinálni.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Jadro
veterán
válasz lacibacsi #122743 üzenetére
Ami szerinted csalás, más szerint még nem, stb, stb. Az a baj, hogy nincs egy konkrét leírás, lista arról mit szabad és mit nem. Ennek kellene a kiindulópontnak lenni aztán nincs vita. Én várom a listát, ha kell lemondok az XVM-ről is a jobb játékélmény érdekében.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
lacibacsi
addikt
válasz Papooo #122739 üzenetére
Ez nem automatikusan megy. Ha sok a report, vagy kapnak egy csalást bizonyító replay-t, akkor talán megvizsgálják. TALÁN. Gondold el, ha minden csaló mod használót kitiltanának, akkor két nap alatt lefeleződne a játékosállomány. Ja, és mi a csaló mod? Az autobot, vagy a tajga mód? Esetleg 10 másodperces 6. érzék hang? Szerintem csalás és én nem is használok autoaim-ot, de van itt olyan topiktárs, aki bevallottan igen, mert szerinte nincs vele semmi probléma. Először a WG-nek kell tisztáznia az illegális mod-ok fogalmát, majd utána lehet bármiféle tisztogatásról gondolkodni...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jozefgucci1
addikt
A legújabb elmélet szerint amikor bejelentkezel a szerverekre akkor ugye adatokat küld a géped a szerver felé és ebből lehet kihámozni mid is van abban a bizonyos mappában . Nagyon örülnék neki ha ez igaz lenne az EU szerverre is ,de mint ti is írtátok sajnos nincs lista a tíltott modokról , így nincs is meg az alapja a bannak . Amennyiben az RU szerverről ténylegesen kiraknak jó sok embert , úgy az kedvező hatással lehet az EU szerver játékosállományára is . Egy két könnycseppet még a PH-s tagok után el is morzsolnék
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Jadro
veterán
Nem egyszerűbb megoldás az egész RES_MODS mappát eltüntetni és azt mondani, nincs modolás. Az van ami be van építve oszt' csókolom!
Párhuzamosan a teszt szerveren meg meghagyni és mondjuk legyen teszt szerver folyamatosan. Ott lehetne fejlesztgetni userek által is a modokat, amiket be lehet az élesbe építeni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #122738 üzenetére
Pont emiatt nem lesz az EU szerveren bannolás, pláne nem hullámban! Olvassátok a kommenteket is el. Itt előbb egy tiltott mod listát kellene kiadniuk és csak azt követően tiltani - persze ez a WG, bármit megtehet!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
válasz Papooo #122735 üzenetére
Ez nem így van, eddig EU szerveren nem volt olyan hogy illegális mód, max Mi mint közösség tartjuk annak.
Mondjuk most már az alap játék eljutott odáig, hogy nem kellenek módok feltétlenül. XVM hiányát szokni kellene, de más annyira nem hiányozna. Persze most hogy van lehetőség még az eddig megszokott konfigomat használom, de nem lenne nehéz átszoknom a gyárira.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
-
jagada
addikt
válasz jozefgucci1 #122733 üzenetére
Szerintem meg első körben a BOT-okat kellene kivágni a csába, a fedezékből kitologatós, troll szakaszozós, kezdő körben szétlövős csapattársakról nem is szólva, mert azokkal is tele van a játék és legalább annyira rontják a játékélményt, ha nem jobban!!
-
Papooo
senior tag
válasz h1mpi #122734 üzenetére
Eddig ha valaki illegális modot használt, azonnal és véglegesen kicsapták, mert automata rendszer figyeli a modhasználatot.
Amikor a rendszer elromlott, akkor pár embert tévesen bannoltak, de utána azoknak visszaállították a profilját, némi arannyal kompenzálva.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #122733 üzenetére
Honnan látja a WG, hogy ki-mit használ? Amikor a kliens telepítve van a gépre...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
jozefgucci1
addikt
Berakom ide is hátha valakit érdekel :Kitiltási hullám jön a csaló modok miatt.
Jó lenne ha az EU szervert is tisztába tennék , mert van itt is bőven csaló .
-
jagada
addikt
válasz galervin93 #122730 üzenetére
Túl közel van egymáshoz a két bokor sor, a bugos spot rendszernek köszönhetően random spotolódik az ember az épület sarka mellet lévő bokorban is mozgás és lövés nélkül.
Nekem most éppen damage, meg kill kellene a maratonhoz erre minden 2. meccsem ezen a kempelős retek párizsi pályán van.Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jano_77
nagyúr
válasz jr1994 #122727 üzenetére
Tegnapra nekem is sikeredett egy ÁSZ kör az AMX ELC-el illetve az utolsó csatámra meg lett amiért tegnap leültem a gép elé - AMX 12t-el 2. gm. 84%-on álltam, mikor elkezdtem játszani, de sajnos inkább vissza esett mint közelítette volna a 85%-ot, így igazából az utolsó csatánál, mikor 83,6% voltam indulásnál kicsit el is voltam keseredve, hogy nemhogy nem javítottam és értem el a célom, de még rontottam is az addig elértet. Ugyanis az utolsó csatát nem éreztem olyan jól sikerültnek, így a végén a csata összesítőnél teljesen meglepődtem, mikor ez fogadott:
Tisztában vagyok vele, hogy nem ÁSZ és nem is 3.gm, de nézzétek ezt el nekem, hogy ilyen kis dolgoknak is tudok örülni."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
galervin93
addikt
válasz kchryss #122723 üzenetére
Az OP szpot-hely nem ez, hanem A6 (illetve a másik oldalról A5). De csak akkor működik, ha hajlandóak lőni a szpotot. Nekem ma pont ezért nem adta, voltak 3-4-5ezres meccseim, de a sok kretén nem tudja lőni azt a nyomorult piros ellenfelet, hogy száradna le a kezük. Ott van előttük 7-8-10ezer hp, és semmi. Mocsok mód idegesítő... Ja és mozdulatlanul állok a bokor mögött, és kiszpottolnak, hogy hogyan azt nem tudom. Közelebb nem került hozzám senki (mert azt látnám), de egyszer csak villan a lámpa és szétlőnek. Valamikor nem is villan, csak meghalok. Bugos sz*r... Nemszoktam játékmechanika miatt panaszkodni, de valami nagyon nem kerek most a szpot-rendszerrel, megmagyarázhatatlan dolgok történnek...
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jr1994
addikt
A mai nap záró meccse elég jól sikerült. Nem azért, mert messze nem játszottam tökéletesen, és még csak nem is lett ász, de a végén amekkora hátrányból fordítani tudtunk azon mindketten eléggé meglepődtünk a szakasztársammal.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Mynock
tag
Helló!
Aslain modpacket használok.Valaki megtudja mondani,hogy hol mit és hol kell átírni,hogy az ellenfél tankikonjai ne tükröződve jelenjenek meg a csatában?
Köszönöm !
-
kchryss
veterán
válasz jagada #122719 üzenetére
Nekem bejön. Még teljesen nem ismerem ki magam rajta, mert átvariálták a rampage módhoz képest. Hiányzik az alagút ami abban a módban volt, ott nagyon jól lehetett szívatni az ellenfelet.
Sokszor nem rakott erre a pályára amúgy. Tegnap volt egy csatám ahol láttam milyen op spot helyet talált magának a 1390. Mondom beállok mellé lttb-vel és periszkóppal lelopom a spotját.
Aztán észrevettem egy Caernarvont aki középen próbált átvánszorogni, elcsábultam és belelőttem egyet. A lövésem előtt pár századmásodperccel csapódott be valaki másnak a lövése így nekem egy 1209 hp-s ammo rack robbantás maradt.
Ilyenkor sajnálom hogy nincs közös chat, biztos sírt a Caerna hogy 1mp alatt 2 ammo racket kapott és robbant. -
jagada
addikt
Minden 2. csatám ez a retek Párizs. Valakinek bejön ez a map???
-
Enzolord
addikt
válasz h1mpi #122716 üzenetére
Nem mindig.. Valamennyi idő után nem marad meg.. Legalább is én ezt tapasztaltam pár visszavett tankomnál..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tarill
őstag
ha eladok egy tankot amin örök álcafestés van és később visszaveszem akkor lesz rajta örök festés vagy az bukó?
-
lacibacsi
addikt
XVM 6.4.6.2 (6582)
Az a vicc, hogy mod és xvm nélkül sem jó. Be van jelölve a zoom is, a két soros garázs is, de valahogy nem akarja... Tegnap úgy zártam be a játékot, hogy tökéletesen ment minden. Megyek még egy pár kört, azután újra pakolom, hanem lesz jobb.
(Csinálnám a kínai maratont, ami önmagában is eléggé frusztrál, erre még a dolgok sem akarnak működni. Tisztára idegállapotban vagyok Maónika!!)
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Tegnap még minden működött rendesen a játékban. Ma az indításnál volt egy frissítés, de csak a launcher frissült (wot_0.3.23.572_0.3.23.571_launcher.wgpkg). Ennek ellenére a játékban csak bizonyos modok és beállítások hajlandók működni.
Az xvm megy, de a minimap vonalak és körök már nem. Damage panel működik, de a hatodik érzék hang (Sauron) nem.
De mielőtt megszóltok, hogy minek modolok elmondom, hogy a dupla soros garázs sem megy és a zoom is csak az alap, hiába van beállítva a két soros garázs é s nagy zoom is a játékban.
Ez utóbbiak (tehát a játékba épített cuccok) akkor sem mennek, amikor modok nélkül indítom a játékot.Húzzam újra az egészet, vagy másnak is van(nak) problémái a mai napon?
-
lacibacsi
addikt
Köszi! Bár nincs semmi világraszóló a feltöltött visszajátszásaim között, de azért jó tudni, hogy ezek szerint azok sem vesznek el végleg...
A változtatás utána régi névre keresve nem is fognak találatot adni másoknak a keresők sem, igaz?
-
emre
veterán
válasz lacibacsi #122704 üzenetére
Nincs semmi gond a névváltoztatással.
De nálam egy darabig az emre nick-el feltöltött levő replay-ket is hozta amikor az új nick-re kerestem rá. Most már csak bejelentkezve látom a régi nick-el feltöltött replay-ket.(#122708) lacibacsi
Teszteld le.
Keress rám, találsz emre nick-el játékost?[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Dr.Én
veterán
-
lacibacsi
addikt
És még egy kérdés jutott eszembe. Vagyis ez nem nekem kérdés (még sajnos), hanem egy kollégának:
A svéd csodára mi a leginkább javasolt első két skill sor? (Az adott BIA-n túl persze)Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
Nem mintha lenne 2500 felesleges aranyam, de azért megkérdezném, hogy a név változtatás jár-e valamilyen káros következménnyel? Gondolom, hogy alapból nem, de a WG-nél sohasem lehet tudni, hogy nem kavar-e be valami bug például az e-pénisz mérőkbe, vagy az IM állásába, vagy akármibe...
Köszönöm.Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27" Odyssey G5 S27AG550EP, 165Hz G55A Qhd Ívelt Gaming Monitor
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Msi Bravo 17 Ryzen 4800H Rx 5500 4gb 256gb ssd 1tb hdd 1080p 120hz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest