Új hozzászólás Aktív témák

  • LML

    tag

    Én is megvettem ezt a liberté cuccot, mert ki akartam próbálni egy normálisabb heavy-t (med tank ágat és a TD-t toltam eddig).

    Tapasztalatok:
    Hát mozgékonyságra többet vártam, nem egy kv2 azért, de nem is egy FCM :)
    Egyenesben még csak-csak, de a hegymenet nagyon nem tetszik neki, 15-20km/h max.
    Saját tierjében szemből kb mindent pattint volt 6000 feletti össz pattanásom is.
    Tier 10es viszont beveri egyből, ott nem érdemes kidugni az orrát ahol a X es heavyk tanyáznak :)
    Saját tierben mozgatni kell a tornyot, hogy a kupolát ne lőjék meg, de ha állsz egy helyben pl. egy is3 még úgy is nehezen veri be. Kb 250m ről, volt egy srác tegnap aki 13 pattanás után tudott 1x meglőni, biztos kva ideges lehetett a végére. :)
    Sidescrape csak nagyon módjával, mert ott papír, tényleg, brutálisan!!!
    Prémium ammoval azért lehet turret ringet is lőni rajta, de nagyon nem könnyű oda belőni ( ma azért már volt pár belőle, én tegnap du vettem meg, este talán ha 1db al összefutottam).
    Ma reggel volt HP buff rajta (1500hp-ra , viszont biztos hogy valamit nerfeltek is rajta, mert elég sok lőszer rekeszt lőttek ma nekem, míg tegnap ez egyáltalán nem volt jellemző, uh egy vizes lőszerrekeszen gondolkodom).
    Kicsit lassan céloz 3sec felett szűkül sajnos.
    Bokorba állni nem érdemes vele, mert az artyk ott szedik szét ahol akarják, ha melléd lőnek is buktál 300hp-t, ha betalálnak akkor 7-800 se ritka :(
    Bár elég jó a látótávja, de ennek ellenére ezen is kopognak olyan tankok shotjai, akiket nem látsz.
    Én egyelőre töltésgyorsítót, és mozgás közbeni stabot vettem rá, a legénység brutálisan fejlődik benne, és szerintem nem kell hozzá ventilátor. A harmadik cuccon gondolkodom, távcső, vizes lőszerrekesz, vagy célzásgyorsító, majd még eldöntöm.

    Én jelenleg még elég bot vagyok vele (meg mással is :D ), át kell szoknom a td/med stílusról, de így is 52% feletti volt a winrate-em. Én valamiért 2000 felett nem tudok vele sebezni. (gondolom azért mert szeretek első lenni -én inkább egyedül megyek, nagyon idegesítenek a többiek- ez a tank viszont nem arra való, plusz nagyon oda kell figyelni, hogy senki se lásson rá hátul-oldalt mert nagyon hamar garázs a vége :(

Új hozzászólás Aktív témák