-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hafy75
aktív tag
válasz Geller72 #222409 üzenetére
Gondoltam, mert volt anyag a csatolt fájlban bőven, ezt ennyi idő alatt nem elemezték ki..Support, mi? Lófaszt az..
Itt egy Diablo3 server ping, ami Franciában van..De csekkoljak én le mindent, mert nálam van a baj..Csak az a baj, hogy ketyeg a prém, amiért FIZETTEM, de nem tudok játszani, mert "hülye vagyok", az én hibám..
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
Miután feltöltöttem az 1 órás network diagnostic mittudoménmit, amin is látszik, hogy baj van, hát megint nincs baj náluk..
Hello hafy75,
Thank you for contacting Wargaming EU Player Support.
We understand that you experience network problems. We wish you didn’t have to go through that. We're here to help.
We are also playing and can confirm that there's no problem with the game server. The problem you experienced might be caused by your own device or network connection. As a first attempt to fix this, please do the following:
1) Exit from the game and log out from Game Center
2) Clear your game cache (delete everything) -> click here for steps
3) Reboot your router and computer for a few minutes
4) Run Game Center as admin, login and launch the game in default graphics settings
5) Change channel (EU1 or EU2) for comparison
We're hoping that you'll be able to play without lagging after following these steps. Otherwise, we highly recommend contacting your ISP and ask them to investigate and fix this for you.
If any other questions or issues arise, or this situation unfortunately persists, please don't hesitate to contact us again. Take care and stay safe.
Best regards,Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz Hafy75 #222401 üzenetére
Mondtam, hogy én vok a hülye...
Hello, hafy75,
Thank you very much for contacting Wargaming Player Support.
I can understand how you feel about this issue, so I’ll try to help you to the best of my abilities.
You can check your Antivirus or Firewall software are not blocking the connections and that all your ports are open.Na!!!
-
-
Hafy75
aktív tag
Köszönöm, nagyon jól esett:-)
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
-
Hafy75
aktív tag
Csak azért nem tudod elengedni, mert nem látod, hogy mennyit nő a e-péniszed? És ha valakinek éppen úgy adja és szarul megy? Attól, hogy Neked van xvm-ed, és látod a statját attól ő még fogyatékos lesz ezért? Vagy, ha szerinted piros, akkor semmire sem jó és minek játszik az ilyen? Te hogyan is kezdted? Ez egy játék, és az xvm csak ront az egészen, mert aki épp eléri az xvm szerinti nem piros szintet, egyből professzor lesz...El kellene felejteni már ezt a szart, ezt a ki a jobb mert én az vagyok és minden piros szar...Szánalom komolyan..
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz Mr.White #182942 üzenetére
Kinek mi. Én, meg itt más is ahogy olvastam, simán elmentünk a tizesig. Hatos és az felett elég jók..Én pl a kilencest motor és rádió nélkül húztam ki, anélkül is sima ügy volt. Jóleső volt adni a 600-as puszikat. Sokan szídják, de nem tudom, hogy miért. Talán azért, mert vmelyik neves sztrímer (vagy valaki innen) azt mondta, hogy szarok és akkor sokan vannak úgy vele, hogy a lengyel ág egy fos. Sztem meg nem. De ahogy érzed. Hatostól kilencesig én jellel a csövön zártam és egyáltalán nem éreztem azt, hogy szarok lennének.
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
A Day of Premium & Double XP with the Military Parade
2019MILITARYPARADE
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz #77646080 #182200 üzenetére
Én pont ezért feküdtem neki a lengyel ágnak, mert mindenki fikázta, hogy milyen szarok. A 6-7-8-9 - es tankokat kiválóság jellel zártam és nem egynél 100 meccs alatt megvolt a jel. De lehet, hogy pont azért, mert mindenki átugrotta...Az, hogy vkinek mi a véleménye egy tankról, nem biztos, hogy szar is.
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz jr1994 #182081 üzenetére
Na, az a leosztás már barátibb
Amúgy, ahogy elnézem elég sokan megtehetik a fullt, főleg X-es szinten, ahol annyira kevés az AP átütés...(Jó persze Maus, Type5, oda kellhet).
Az előbbi meccsen, ami nyolcas volt, szemben velem egy 60Tp is fullal nyomta..Csinált is nekem 3000 lepattanót az ügyeske..Mert nagyon veszélyesek a nyolcas, kilences tankok..Rengetegen teljesen feleslegesen ütik ki a kettes gombot a billentyűn, csak mennek lóbálják össze vissza az ormányt, azt kattingatnak...Meg kellene tanulni célozni és ismerni a gyenge pontokat a nagyoknak is..Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz Thrawn #181954 üzenetére
Köszi!
EGGSPERIENCE behúzva.Más: SpaceX kilövés élőben. Az első felment, mindjárt lövik a másodikat. Nagyon kemény!
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz jano_77 #181858 üzenetére
Teszten kipróbáltam én is. A tolatása az tényleg gyatra lett. Bia, venti, t.gyorsító, szűkítés gyorsító-val sztem ugyanúgy lehet tolni. Tűzerő még mindig ott van. Most annyi lett sztem, hogy azért ne érj oda gyorsan aprítani és ne tudj menekülni, ha baj van.. de attól még az 1750 az visz mindent..Én tuti nem adom el ez miatt, majd máshogy kell használni, ennyi.
Ja és teszten még a 950-es motor van...[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz kchryss #181690 üzenetére
Nem használok modokat jó pár éve. Nem néztem felfele, az előttem álló seggét bámultam, sőt a cső lefele nézett kicsit. A lövéseimet mondtam, hogy kettő szar volt. A két kivégző nem jött össze. Az, hogy a csövemet találta el nagy ügy. De eltalálta! Nekem kettő lett volna, ami kivégzi, de elég érdekesen nem jött össze. Ennyi. Erre sosem jövök, jövünk rá.
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz peterson79 #181684 üzenetére
Ha ez lenne, akkor a kamera is ment volna felfele sztem, de az maradt a seggen..
De azért is érdekes, mert megvárta szépen, amíg betölt és a lövés pillanatában kapta el a célkeresztet.. A másik, ami nincs a videón csak a teljes replayen, oldalból sem vertem be 295-el...Egy sebző lövésem sem volt a kb 3-4-ből amit rálőttem..(ebből kettő nem is biztos, hogy átütött volna mondjuk).[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
TANKSTW19STREAM
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
Jajj Srácok, baj van..GoodBad-nek akad a stream, gyorsan össze kell dobni szegénynek egy RTX-et...
[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
-
Hafy75
aktív tag
Ez van, ha a WG diktál...
Ez a meccs neked bukta, mert mi így akarjukNa!!!
-
Hafy75
aktív tag
Rohadtul unalmas ez az rng, vagy mi nyerünk 15:0(1,2,3), vagy az ellenfél...Semmi egyensúly, semmi balansz, vagy ez vagy az...Hol vannak a régi izgalmas meccsek, amikor körömrágta volt, hogy lehozod, vagy sem 1vs1 ben..Most mi van? Vagy az elején kikúrnak, mert semmi nem megy be, vagy minden bemegy, ha nem is oda célzol, vagy rohansz a sebzésért...A spot rendszer meg ugyanúgy szánalmas, a szikla mögött látszik, de ha kijön onnan rögtön eltűnik és agyonver, mert a lövés után sem spotolodik...De ez így van jól...
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz wwenigma #168199 üzenetére
508 meccsem van vele és utálom, pont az ágyúja miatt, ez van. A kukáskocsin elviselem a HE(HESH)-t, de egy heavy ne már, hogy héliumot köpködjön na..De ez az én véleményem, sokaknak tetszik, hogy semmi célzás és bele a valamibe,egy bunkerban ülve... De nekem ez nem jön be egy heavy-nél. Ellenfélként csak a HE jön tőlük, ezerrel. Én nem azzal toltam..
[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz wwenigma #168195 üzenetére
Mint mondtam, az a fogyatékos ágyú, semmi más. Nincs ellenfele. Én még a Type4-et a "sima" ágyúval toltam, pont fasza volt az a 600-as alfa, egy balta meg is volt vele. Ezt kellett volna békén hagyni. A 246(282) is elég sztem.... de akkor biztos csak nekem van bajom vele, ha szemből szét HE-z.
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz Antonius1978 #168184 üzenetére
Szerintem meg nem OP, mert ott verik be, ahol lehet. Egyszerűen jól balanszolt, ha nem (tudod) használod ki az adottságait, megszívod (+RNG). Ugyan ez van a tizes 705A-val is. Az sem szar. A V4 is most lett jó, a nerf után.(Jééé, már nem is sok van belőle...) Még a Type 5-től kéne elvenni azt a fogyatékos ágyút, és akkor nagyjából minden tank rendben lenne (majdnem)... Csak mindenki sír a nerfek miatt(is), mert nem tudnak csukott szemmel, kikapcsolt monitornál végigrohanni a pályán és ledarálni mindenkit(és ez nem az új Lengyel)...Balansz kellene még itt-ott és elvenni a goldot. Szerintem.
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
-
Hafy75
aktív tag
Kék játékosoktól kérdezem, hogy ez ilyen szinten természetes????
WTFNa!!!
-
Hafy75
aktív tag
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
Tudom, már megint a fos gold..de sztem teljesen nem igazságos a játék olyan szempontból, hogy a régi tankokat ugyan úgy hagyják és ellenben behoznak ugyanazon tierben sokkal jobb statokkal bíró tankokat. Ha lenne a 112-nek átütése, máshogy alakult volna..De remélem, bár k...ott nem érdekelte a csávót, hogy mennyit veszít egy olyan tankkal, aminek az a célja, hogy kreditet termelne, nagyon minuszba jött ki..Nem fer a játék, de nagyon nem az...De ellenben ritka az ilyen, hál isten..És sztem teljesen használható a 112, a Löwét cseréltem be erre, és marhára nem bántam meg..
112 vs Sta2 goldNa!!!
-
Hafy75
aktív tag
Persze, megértem a goldot mondjuk végjátékban egy plusz két tier-rel rendelkező ellenféllel..ok, egye fene. De, hogy a top tier-ek only gold-al tolják az már gáz, mintha ingyen lenne. Legyen gold, de fele sebzéssel kétszer annyiért.. Pay To Win így....
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz ddt500hu #163865 üzenetére
Én a képen nem látok semmi maust, meg egyéb kemény ellenfelet, amit nem vitt volna be a az Ap. És így még pluszba is kijött volna.. De a maus is simán vihető szemből a két lánctalp között, pláne oldalról ennyi pennel...Okés, megértem, persze...Csak azt nem, hogy bemegyek csatába és a top TD-k arannyal köpködnek, mintha nem lenne elég a 257-310-es átütés...
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz ooloo #163862 üzenetére
Szép kör, grat..Amúgy minek ebbe gold? Mit nem viszel át 276-al??? Visz mindent 10-esben is..De ez totál jellemző mindenre, az összes (1-8), 9 és 10 gold-dal tolja általában, mintha ingyen lenne..És tök feleslegesen.. De lehet, hogy mindenki tele van lóvéval és inkább fizet, mint céloz.. Pláne a prém tankok gold-al...Nevermind...
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
-
Hafy75
aktív tag
"Vicces" klán...És ezt így, bele a világba...
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz Dareiosss #151224 üzenetére
Nem, nálam sem..
Camera bug, csak azért, hogy ne tőlem haljon meg az Amx12, hanem ő öljön meg inkább...És nem, az egerem nem mozdult el!!!
Camera bug[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok
Van vkinek infó arról, hogy mikor működik újra a premium shop?
Próbáltam párszor, de hiba van..Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
-
Hafy75
aktív tag
Mert ugye az természetesen nem létezik (sokak szerint) , hogy ha veszíteni kell a WG szerint, akkor még ez is simán belefér....Ugye nem kell majd magyarázni az alap átütést prém lőszerrel? Ja..biztos mellé lőttem, meg hasonlók jönnek majd....
Persze...[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz SoulReaver #147461 üzenetére
Az a baj, hogy ez "tényleg" működik... Kértem tőle replayt, de nem adja....
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
Na!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest