-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz nightshadow #44273 üzenetére
Jajj, nincs olyan hogy minek mi a jele, olyan ikon jelenik meg minden fájlnál amelyik programhoz van társítva. Az iso nem tömörített hanem lemezképfájl, nem azt kell kiírni hanem a tartalmát. Az író programban a lemezkép megnyitása/írása opciót keresd.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
mezis
félisten
válasz nightshadow #44271 üzenetére
As ISO-t csak ki kell írni (Nero vagy valami egyszerű ISO-t CD-re iró programmal). Valószínű, hogy csak CD-t tud kezelni a meghajtó, DVD-t már fel sem ismeri.
mezis
-
dudasj
tag
válasz nightshadow #33936 üzenetére
Talán segít
http://www.velocityreviews.com/forums/t609747-wlanapi-dll-error-after-sp3-d-link.html -
akaido
addikt
válasz nightshadow #33940 üzenetére
[link] Ezen a Linuxos linken találtam egy félig-meddig megoldást:
Egy "jó" wlanapi-t kell bemásolni innen.xcopy %Windir%\$NtServicePackUninstall$\ wlanapi.dll "%ProgramFiles%\D-Link\AirPlus G"
xcopy %Windir%\$NtServicePackUninstall$\ wlanapi.dll "%ProgramFiles%\ANI\ANIWZCS2 Service"Esetleg egy restore.bat fáljjal is próbálkozhatsz:
@echo off
:: See http://www.cadzow.com.au/?Article=1898 for the latest version of this script.
:: 02/09/2009
echo ________________________________________________
echo.
echo This script will copy a backup of D-Link's
echo wlanapi.dll into the relevant program folders.
echo.
echo Press Ctrl-C to abort or
pause
echo ________________________________________________set Source=UninstallKB918997
if not exist %Windir%\$Nt%Source%$\wlanapi.dll set Source=ServicePackUninstall
if not exist %Windir%\$Nt%Source%$\wlanapi.dll goto Error
echo Found wlanapi.dll at %Windir%\$Nt%Source%$...
xcopy %Windir%\$Nt%Source%$\wlanapi.dll "%ProgramFiles%\D-Link\AirPlus G" /y
xcopy %Windir%\$Nt%Source%$\wlanapi.dll "%ProgramFiles%\ANI\ANIWZCS2" /y
echo.
echo Finished. Now reboot.goto End
:Error
echo Cannot find backup copy of wlanapi.dll.
echo This script requires Windows XP.
echo Maybe you haven't installed Service Pack 3?
goto End:End
echo ________________________________________________set Source=
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
McKane
senior tag
én ugy szoktam, nekem is sp2-es gyári xp home van , hogy felrakom a rendszert, majd felteszem az sp3-at.. rögtön a telepítés után.. javaslom neked is.
egy másik gépen szedd le az SP3-at, írd ki cd-re/usb-re másold át, majd ha feltetted az sp2 XP-t,net nélkül telepítsd rá az SP3-at.. ha megvan mehet a netre..
-
localhost
Közösségépítő
Hát bizony én is 2007-es drivereket találtam...
Keresd a problémáddal a D-linket : itt_ezen_a_linken vagy"Tisztelt Ügyfelünk!
A D-Link Magyarország munkanapokon 9-17 óra között telefonos technikai segítségnyújtást kínál. A technikai támogatás telefonszáma: 06 1 461-3001. A telefonszám normál belföldi vezetékes szám, nem emeltdíjas vonal.
A D-Link Magyarország SoHo eszközökkel kapcsolatos technikai támogatása 2010. június 24-25-én szünetel. Az Ön által küldött levél 2010. június 28-tól kerül megválaszolásra.
Megértését köszönjük, az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.Tisztelettel,
D-Link Magyarország
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest