Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
válasz Pyttawrx #145261 üzenetére
Már írtam pár napja mi történt, de nem sikerült azóta se megoldani. Anyit találtam hogy volt egy win update ami hasonló problémát okozott a Microsoft vissza is vonta utána. A drivereket már próbáltam frissíteni cserélni, nem jártam sikerrel. Nem tudom hogy lehet teljesen letörölni a konfigurációs beállításokat a hangkártya esetén hogy ne automata tegyen fel egyet. Sok helyen a Nahimic problémáról is írnak.... szóval ezért írtam ide hátha itt tud valaki megoldást rá
-
smisa
őstag
-
smisa
őstag
Sziasztok, nem tudom jó helyre írók-e előre is elnézést ha nem idevaló a téma.
Tegnap lekapcsoltam a gépet minden rendben volt, ma elindítom és nincs hang, "Az audioszolgáltatás nem fut" a kis hangszóró ikonon piros x eszközkezelőben. Megpróbáltam utána olvasni de nem jutottam sikerre. Ami még furcsa a Windows update nem tud lefutni és szüneteltetve van 7 napig, én nem állítottam be ilyet az tuti..Malwarebytes nem talált semmit...
Nem akarnám újra rakni a windowst, a konfig a leírásomban megtalálható előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest