Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz Gézengúz #140743 üzenetére
Lásd épp nemrég más hasonló esetét, ahol már le lett írva a lényeg, meg hogy ha a gyors SSD helyett egy lassú HDD a rendszermeghajtó, akkor amúgy sincs min csodálkozni, mármint ha lassú a rendszer működése.
-
sz.j
nagyúr
Az egyik régi gépem Core2 E8400-al és 4GB rammal megy és amikor a HDD-t lecseréltem SSD-re "ugrásszerűen" felgyorsult a gép .., de nyilván nem lett olyan gyors mint az i5 4590 + 8GB-al futó gépem
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
HARDVERAPRÓD
Plusz 4gb ram, és pl egy wd green 120-240gb ssd, dobna rajta, csodát nem kell várni, de használhatóbb lesz. A legjobb megoldás nyilván a csere lenne, hisz lehet csak SATA-II csati van rajta. Azért ez a konstrukció már régen idejét múlta. De ha nincs lehetőseg a cserére, akkor amit írtam az elején.
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz Gézengúz #11992 üzenetére
Sziasztok. NEm akarok ertetlenkedni, de a sok info miatt mar nem vagyok biztos semmiben
Venni akarok egy usb-s windows 10-et. Nos ez lenyegeben dobozos, akkor ezt barmikor felrakhatom barmilyen gepre? Termeszetesen sajatra gondolok, de a kedves parom igen surun cserelgeti A masik, hogy ha Angol verziot veszek, arra tudok e letolteni Magyar nyelvet? Koszonom.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest