Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
King Unique #64499 üzenetére
Köszönöm az összefoglalást nagyon jól jött, hogy mindent megtalálok egy helyen
Éppen a tanácsaidat követtem mármint az elsőtől kezdve, vagyis vettem egy 1tb külső hdd-t, a C-ről lementettem minden adatot, így már tudtam a macriummal klónozni az egész C partíciót az ssd-re, szépen meg is csinálta az összes program stb. látható volt, hogy ott van az ssd-n.
A gond ezután kezdődött, ahogy tanácsoltad 1:1-ben akartam törölni a C partíciót, de nem tudtam
gondoltam, hogy én vagyok a béna, sehol nem találtam olyan lehetőséget, hogy "törlés", formázni is próbáltam, de azt sem engedte.
És csak mérgemben kezdtem el mappánként gányolni hátha, de úgy sem ment.
És most, itt tartok
Kérdés lehet-e újra kezdeni? SSD-újra formázása, vagy csak simán újabb klónozás a hdd C partíciójáról az ssd-re?
És a hdd C partícióját ezek után csak ilyen bonyolultabb módszerekkel tudom törölni?
Bocsi és Köszi hogy nyűglődsz velem
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest