Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz alevan #61890 üzenetére
Szia! A töltésvezérléshez nem fogsz hozzáférni! Az a hardver része vagy az alaplapra van integrálva vagy az aksiba van beépítve! Ne akard a gyári töltésvezérlőt "jobbá" tenni mert nem tudod! A minimális töltöttség jelzését tudod állítani. Vagyis azt, hogy mekkora töltöttségnél váltson energia takarékos módra.
Ha belepiszkálsz az aku töltésébe sehogy nem fogsz jól járni! A töltésvezérlőt az adott lapos akujához állították be! Vagyis az pontosan tudja mikor kell kikapcsolni! TE pedig nem![ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Ghost89
csendes tag
Sziasztok, tegnapi napon le frissítettem a windows 10-es oprendszerem a legujabb gyári frissítéssel. Azóta igen érdekes dolgokat művel az oprendszer. pl: nem tudom megnyitni a windowes update-et pedig mutatja hogy akad még frissítés, amikor megakarom nyitzni ezt írja ki: explorer.exe az osztály nincs regisztrálva.
Az asztalon a kis megnyitott fülekre a jobb egérgomb nem reagál nem tudom őket bezárni. Megjelent egy kis boríték a tálcán amit nem tudok sehogy eltüntetni. Ha bal egérgombbal kattintok rá akkor ugyan azt az osztály nincs regisztrálva szöveget löki ki. Továbbá jobb oldalon van egy ajánlott műveletek ikon amin sárga felkiáltójel látható de az se reagál semmire, smillyen kattintátra meg semmirese. Valami ötlet vagy megoldás vagy hallottatok már ilyen hibáról? Válaszokat előre is köszönöm s várom -
raidx
őstag
Az eltávolítóját használtam. Ahogy elkezdett dolgozni már meg is jelent a sárga ikon a netkapcsolaton. Minden jól működött, csak ip cím nem volt. A win meg elkezdett vinnyogni, hogy a defendernek át kell vizsgálni a gépet. Defender meg nem volt a gépen. Már régen leszedte a tulaj mert néha aktiválta magát a Panda mellett.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
TRob1
veterán
Háááát, egyre többször hallani hogy a "víruskergetők" ilyen-olyan galibát okoznak (lassan többet mint a Vírusok maguk. )
Ehhez nincs külön eltávolító mint pár másik fajtához?
(Mert ugye a teljeskörű védelmet csuklóból megoldják (aham), de egy sima eltávolítás már nagy feladat )szerk: De van. És írják is a sima eltávolítás több egyéb negatívuma mellett a netkapcsolat megszűnését (meg még: gépfagyás, géplassulás...).
Nem tudom ez-e a hivatalos, vagy van-e olyan.szerk2: Itt a hivatalos is.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
raidx
őstag
Hétvégén hoztak egy gépet táp cserére de megkértek, hogy szedjem le a Panda víruskergetőt és tegyek fel Avirát mert azt vettek. Leszedtem a Pandát és már uninstall közbe a net megszünt. Nem is sikerült a kapcsolatot helyreállatani. A végén lemezképből visszaraktuk a rendszert mert kellett a gazdának. Mi a fenét csinált a Panda? Se direktbe, se routeren keresztül nem kapott a gép IP-t. Manuális beállítás is hatástalan volt. Régen használtam én is a Pandát és nem gazemberkedett az eltávolításkor.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
szeky81
tag
Sziasztok!
Mennyire ajánlott feltenni a CU-et? Csak mert sokan panaszkodtok itt rá....
(Tiszta telepítéssel tenném.)szódabikarbabónábó'
-
alevan
őstag
Sziasztok.
A gépemen limitálnám az akksi töltöttségi szintjét 80%-ra (magyarán 80%-nál nem töltené tovább az akksit).
Ezt W10ben hogy tudom megtenni.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
NY_A
őstag
Köszönöm a válaszokat.
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy alvó módból mikor "felkel" a laptopom, a webcam állapotát jelző LED aktívra vált, világít. Letiltottam egészében az eszközkezelőben, de akkor is ezt műveli. Mit kell és hol beállítanom, hogy ezt ne csinálja?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
VoidXs
nagyúr
-
Jazz
veterán
válasz VoidXs #61883 üzenetére
Ha kiteszem a flash ablakot full screen-be (ami garantált natív kellene hogy legyen), ugyan ilyen raszteres lesz.
És látszik is hogy rá zoom-ol kicsit a 100%-hoz képest (pont 10%-ot mint a win 110%-a).Explorerrel is ugyan ilyen. Mind fullscreen-ben, mind ablakban.
Mit értesz negatív tab skálázáson?
free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a flash frissítésével a Win10 egyéni képernyő méretezése (pl.:110%) befolyással lett a flash tartalmakra, pl. játék.
Előtte nem volt ilyen. Viszont most így a natív felbontásból lett egy ronda raszteres felnagyított flash ablak.
Lehet ezen valahogy változtatni? (Próbáltam visszaállítani 100%-ra, majd újra 110%-ra, de ugyan úgy raszteres lett).
Köszi
free your mind
-
NY_A
őstag
Lesz abból hátrányom, ha a Win 10-et MBR partíciós SSD-ről használom?
-
Pehi
senior tag
Köszi fiúk a segítséget! Úgy érzem ez a winyó elhalálozott. Se win 7,se win 8,se win 10 nem megy rá.
2 asztali gépben is megpróbáltam! Feladom. -
Mardel
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha a wifi usb adapter mellé bedugok egy pendriveot vagy usbs külső hddt akkor egyből dobja a hálózatot és átvált nincs internet kapcsolat (biztonságos)-ba. Persze nem csatlakozik a wifihez, mert a 192.168.1.1-et, vagyis a routert sem éri el.
Amint leválasztom a pent és kihúzom, egyből van hálózat.Ezért most csak az adapter az előlapi usb aljzatba van bedugva, mert ha a hátlapiba dugom, ahol a külső hdd is van, amiről a win megy, akkor dobja a hálózatot.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
laskr99
addikt
FHD-->1280x1024 váltás után az ikonok keveredtek.. De ha próbálom elrendezni akkor a jobb alsó sarokba csak akkor engedi ha mellette lévő ikonok nincsneek ott különben visszaugrik ahonna n elhúztam. Ötlet?
-
raidx
őstag
válasz AndrewBlase #61862 üzenetére
Sajna alpból nem. Bár van olyan beállítás, hogy működik az F9 de alapból kikapcsolt. Esetleg többszöri reset, ha van és előfordulhat, hogy felkínálja a csökkentett módot. De lutri. Szomszéd, barát, ismerős? Nem lényeges a Win 10-es gép a letöltéshez.
-
svgyula
addikt
Szia! Talán először létre kellene hozni egy particiót! Nem véletlen virít a képen az "új". Ha viszont nem akarsz amatörnek tűnni 2db-ot csinálsz egyet az OP. nak egy másikat pedig az adatoknak!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
totyino77
tag
Sziasztok, olyan problémával küszködök hogy játék kilépése után fekete képernyö fogad csak reset segit,
Játéknál tökéletesen üzemel bár mennyi ideig de ha kilépek akkor vannak a gondok, más alkalmazásoknál nemvettem észre
Win10 64bites
Valaki?Mindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + a mostani!
-
Ghost89
csendes tag
Sziasztok, tegnapi napon le frissítettem a windows 10-es oprendszerem a legujabb gyári frissítéssel. Azóta igen érdekes dolgokat művel az oprendszer. pl: nem tudom megnyitni a windowes update-et pedig mutatja hogy akad még frissítés, amikor megakarom nyitzni ezt írja ki: explorer.exe az osztály nincs regisztrálva.
Az asztalon a kis megnyitott fülekre a jobb egérgomb nem reagál nem tudom őket bezárni. Megjelent egy kis boríték a tálcán amit nem tudok sehogy eltüntetni. Ha bal egérgombbal kattintok rá akkor ugyan azt az osztály nincs regisztrálva szöveget löki ki. Továbbá jobb oldalon van egy ajánlott műveletek ikon amin sárga felkiáltójel látható de az se reagál semmire, smillyen kattintátra meg semmirese. Valami ötlet vagy megoldás vagy hallottatok már ilyen hibáról? Válaszokat előre is köszönöm s várom[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
válasz AndrewBlase #61856 üzenetére
Most telóról írsz? Akkor valaki segítség kell a közeledbe.
-
raidx
őstag
válasz AndrewBlase #61852 üzenetére
Akkor kénytelen leszel letölteni egy telepítőt és kiírni valamire. Figyelj, hogy a telepítettnek megfelelőt tölts le.
-
raidx
őstag
A HDD valószínűleg GPT-re volt particionálva te meg MBR-be akarsz teéepíteni. Egy jó fajta particionáló progival Tessék a GPT-t átkonvertálni MBR-re vagy tessék Megfelelően kiírt telepítőt használni. A win 10 amúgy jobban szereti a GPT-t.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz svgyula #61840 üzenetére
Ezt még nem hallottam, de most kipróbáltam. Eredmény, semmi.
(#61841) raidx
"nem csak kikapcsolás de bekapcsolás is kell a frissítések életbelépéséhez ami szintén idő. Belépés csak utánna lehetséges. Normál esetbe ki is írja, ne kapcsold ki a gépet és, hogy hány %-nál tart"Igen, ezzel tisztában vagyok. Békén is hagytam is több órán keresztül, hátha, de semmi.
Telepítő sajnos nincs, visszaállító lemez meg végképp.
Miért mindig én???
-
Pehi
senior tag
válasz King Unique #61850 üzenetére
Bios Ok. Azért is írtam,hogy asztalin se tudom telepíteni.
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Van némi hálózat beállítás gondom és nem jövök rá mi a franc okozza a hibát.A jelenség az, hogy van itthon a routeren keresztül 2 asztali gép egy laptop W10Home-al telepítve és egy média lejátszó a hálózatban.
A hálózat minden eleme egy munkacsoportban van, név ütközés nincs, a router osztja ki a fix IP címeket a MAC cím alapján. Ennek ellenére van egy gép a hálózatban, ami rakoncátlankodik és nem hajlandó az egyik gépet elérni, holott az a gép a hálózat minden elemét tudja tallózni és a másik gép is eléri.
Ez a nevezett gép, látja a saját megosztott mappáit, látja a laptopot, csak a másik asztali gépre nem tud belépni. Jelszó védelem ki van kapcsolva.
Belépési kisérletkor ez a képernyő fogad:Valaki adjon légyszi tippet, hogy merre keresgéljem a hibát. A W10 saját hibaelhárítója nem tudja azonosítani a hibát és már 2x alaphelyzetbe állítottam a hálózati adapterét a gépházon keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Pehi
senior tag
válasz King Unique #61843 üzenetére
Szevasz! Átraktam a winyót az asztali gépembe,és ott is ugyan ez van! Így még nem jártam sose.
-
raidx
őstag
válasz AndrewBlase #61839 üzenetére
nem csak kikapcsolás de bekapcsolás is kell a frissítések életbelépéséhez ami szintén idő. Belépés csak utánna lehetséges. Normál esetbe ki is írja, ne kapcsold ki a gépet és, hogy hány %-nál tart.
Ha valamiért nem sikerült a frissítés akkor csendben tovább mókol a visszaállítással.
Végszükség esetén telepítőről boot és mikor a nyelv választást jóváhagytad a következő oldalon lessz visszaállítási lehetőség választás. Vagy, ha van eleve visszaállító lemez ímit érdemes megcsinálni. USB-re is lehet: [link]
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz AndrewBlase #61839 üzenetére
Szia! Azt próbáltad már, hogy egérrel "megfogod" a kijelző alján és felhúzod?
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Tegnapi nap folyamán frissített valamit ez a fostalicska widows. Ezt úgy tudatta velem, hogy "a frissitések érvénybe lépéséhez az aktív időszakon kívül újra fogjuk indítani a gépet" üzenetet feldobta. Halleluja, mondom. Este nyomtam is egy frissítés és leállítás opciót (máshogy ugye nem is lehet kikapcsolni).
Ma meg nem tudok belépni. Bedobja a kezdőképernyőt, majd nyomok egy space-t, hogy a belépési oldalra lépjen, de a jelszóbegépelési ablak nem jelenik meg. WTF? Képek
Mi a fészkes fenét lehet ilyenkor csinálni? Csökkentett módban se tudom újraindítani, hogy esetleg visszaállítsam korábbi dátumra...Miért mindig én???
-
Micsurin
nagyúr
Azt már próbáltam.
A VAIO Care csak a Win10-et hozza be mint opció.
Kinyertem viszont a régi, eredeti Win 8 kulcsom cmd-ből.
A 8.1 lemezes nem fogadja el, honnan szerezzek megfelelő Win 8-az ? Ms weblapon nem találok... marad a virág bolt és a gyári kulcs?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
movax
őstag
válasz Micsurin #61832 üzenetére
Ha van rajta Intel Rapid Storage driver, szedd le, nekem is Vaióm van, ez gondot okozott.
A Vaio Care-t leállíthatod, mert nem szükséges állandóan futnia a háttérben. A Feladatütemezőben lehet leállítani az automatikus indulását. Ha meg szükséged van rá, az Assist gombbal indítod. A Vaio Update-et is ugyanott leállíthatod nyugodtan, nem lesz több frissítés.
Ha nem matattál apartíciókkal, akkor a 8-as windows gyárilag ott van az egyiken és a Vaio Care-ben a Recovery-ben visszaállíthatod eredeti szűz állapotra.
[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Akadt egy kis problémám.
Újraraktam a Windowst, minden zökkenőmentesen ment és azóta sincs semmi gond, már ami a Windowst illeti. Viszont a BIOS összefosta magát. Amikor belépnék BIOS-ba kifagy. Telepítés előtt beléptem az ahci beállítások miatt, nem is volt gond. Beállítottam, telepítettem, használom a gépet. Később szintén beléptem BIOS-ba a beállítások ellenőrzése miatt, még ekkor sem volt gond. Aztán néhány óra múlva mikor szintén valamit ellenőrizni szerettem volna jött a gebasz, a BIOS rögtön az elején kifagy. A gép tökéletesen üzemel, de a BIOS-t azóta sem tudom használni. Nem volt megbontva a gép, csak Windows újrahúzás volt.
Valakinek valami ötlet? -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Windows 10 alá keresnék egy olyan Sticky Notes programot mint ami a Linux Mint alatt defaultként található.
Amiben van olyan "todolist" készítésre lehetőség ahol egy-egy feladathoz adni egy checkboxot amit pipálva instant át is hűzza az adott feladatot.
Továbbá mindenképpen ugyanúgy ki lehessen rakni az asztalra mint a default appot.
(Nem ragaszkodok ahhoz hogy W10 áruházból legyen! De előny - Onnan talán megbízhatóbbat kapok)
Tudom hogy van egy default Sticky Notes a W10-ben de az sajnos nem tudja ezt a funkciót. (Bár nem kizárt hogy Én nem találtam)Előre is köszi :3
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
jimmy399
senior tag
válasz Micsurin #61832 üzenetére
Nekem is laptop van.Vettem a hdd-hez külső házat, hogy legyen egy nagy "pen drive-om"
Amúgy "upgrade bay-ben" van az ssd, mert spéci 1,8" hdd kéne a laptopbaNekem most is win8.1 van fennt, tegnap tettem fel a win7-ről mert az a hivatalosan támogatott a HP oldaláról. Csak a kékfog nem megy meg az sd kártyaolvasó, de linux alatt ezek mennek simán. Váltani akartam win7-ről már. Az sdd sokat dobott a rendszer használhatóságán, megérte a befektetés.
Win telepítés kb 10 perc ha megvolt.
Szerintem vissza fogsz tudni térni Win8.1-re, max hívni kell az MS-t hogy aktiválják újra neked a Wint.
(Persze win10 gyalu és új install win8.1)
[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
Micsurin
nagyúr
válasz jimmy399 #61830 üzenetére
Ha most a Vaioba vennék egy SSD-t + 1 keretet neki, akkor már hozzádobnék egy 100-ast és építenék desktop gépet, de most nincs keret, amíg ezen mennek a fent levő cuccok, marad így.
Azt akarom elérni az alapjáraton jól működő gépem ne baxxák el fentről akaratom ellenére ....
A gépen gyárilag 8 volt, majd 8.1, ezekre visszatudok valahogy térni? Digitális, gépbe égetett a licenc kulcs.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
1511.... jött ma valami update amire persze képtelen volt frissíteni ezért helyreállította az előzőt....
Per pill egy k*rva intézőre is félpercet kell várjak. Ötletek, hogy rázzam helyre ezt a fos kupacot reinstall nélkül? A linux feltétele nem játszik pedig megváltás lenne....
Komolyan sehogy nem kiherélhető az auto update? Már a Win Update szolgáltatás is manuális indításra van téve pedig.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
1,2 napja vettem észre hogy a win 10 lassul,a programokat nagyon lassan nyitja meg.
ASC programot vagy 2 óra alatt tette fel.
Van javítási lehetőség,vagy ujratelepítés?(win10)
Köszönöm. -
Termi92
tag
válasz svgyula #61805 üzenetére
Utána olvastam, Sign out (kijelentkezés) parancsra a windows bezárja a futó alkalmazásokat (mint amikor leáll a gép). Lock (zárolás) vagy Switch user (felhasználó váltás) parancsnál a háttérben futnak tovább a programok. Task managerbe látnom kéne a másik felhasználó alkalmazásait amik futnak az ő neve alatt, de mikor kijelentkezek semmilyen program nem fut a másik fiókban.
-
VGYke
addikt
válasz King Unique #61344 üzenetére
Bodz, szabonagyur, Doky586, King Unique köszönöm válaszaitokat. Ezek szerint én tévedtem és az újratelepítés előtt is win10 home volt.
Win10 Home azonnal aktiválódott, pikk-pakk települt a szükséges frissítésekkel és driverekkel együtt.
És itt jön a következő problémám, illetve kérdésem, mert ilyennel újratelepítés előtt nem találkoztam!
DELL Inspiron 7537 laptopról lévén szó, letöltöttem a DELL honlapjáról a szerintük legfrissebb és az én konfigurációmhoz illő Win10 64 bit drivereket. Tévedés kizárva, Service Tag és Express Service Code szerint beazonosítva az Inspiron 7537.
Korábban is innen szedtem a drivereket, simán telepítettem (már amelyik frissebb volt mint a fent lévő, mert amelyik nem, az szólt).
Most win10 újratelepítés után a legtöbb DELL honlapról letöltött drivert nem tudom telepíteni, telepítés közben jön a win10 kékhalál:
A QR kód nem sokat segít.
De! nem csak a DELL honlapról letöltött friss driverekkel szórakozik az újratelepített win10. Kipróbáltam az Intel Automatically update your drivers programot, jelezte melyik drivernél van frissebb, letöltöttem, telepíteni próbáltam, de win10 kékhalált kaptam.
Amikkel kékhalál van a teljesség igénye nélkül: Network driverek: Intel WiFi, Intel BT, Realtech eternet... aztán Intel® Graphics Driver.
Természetesen a gép észrevehető hiba nélkül működik, csak még is szeretném megfejteni a hiba okát, azon túl hogy legyenek már a driverek naprakészek.
Tudtok tanácsot, ötletet adni?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
törölt tag
Hozzám /W10 pro/ napokban ért el a 1703. Drasztikussan lassult beállítások kezelése, animációk, random szétesik a WiFi kapcsolat. Elsőre belefagytunk a LR 5.4 indításába.
Köszönöm Microsoft.
-
toldyz
csendes tag
A legutolsó 1703 frissétés utén nem tudom az asztalon lévők betűnagyságát változtatni.Olyan kicsik a betűk,hogy alag látom.Az intéző betűnagyság sem állítható.Mi a megoldás???
-
MK VII
veterán
válasz Gyurinho92 #61809 üzenetére
Szia.
Nekem nincs ilyen gondom. -
Gyurinho92
tag
Üdv!
Legutóbbi Win frissítés óta nem működik a keresőmező a tálcán. Elkezdem gépelni, amit keresek, és kilép a keresésből az első betű után. Esetleg más tapasztalt ilyet?
-
Crytek
nagyúr
Frissitett a gép egy acélosat azóta amit eddig inditottam game-et azok alatt ott van alul a tálca
Azt alt+tabra nem csinál semmit.Tipp/ötlet ,hogy lehetne visszatenni a régi "alapra" ahol nem volt ott a tálca game alatt?
Next PC Upgrade: 2022
-
haxiboy
veterán
válasz King Unique #61806 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
King Unique
titán
válasz haxiboy #61801 üzenetére
Az ezen hozzászólásban említett program mondhatni tökéletes választás ilyen célra. Vannak ezen feladatra természetesen egyéb szoftverek is, illetve Windows esetében amúgy is széles a kínálat. Egyébként a Macrium sokaknál bevált és egy korábbi tesztben is remekelt.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz Termi92 #61800 üzenetére
Szia! Ha olyan lenne mintha leállítanám a gépet akkor nem lenne ott a leállítás gomb ami valóban lezárja a rendszert(vagy csak hibernálja). A betöltött programok nem állnak le. Lehet egyszerűen csak annak a programnak a service, vagy update figyelője aktív de induláskor erre ill ennek az információira is szükség van.
-
quailstorm
nagyúr
Mi klónoztunk suliban vele. meg még ezt használtuk Igaz az egyik se UEFI-s gép volt mikor ott voltam, legfeljebb i5-2400. Most nem tudom mivel csinálja a Tomi, de gondolom ugyanezzel.
-
csixy
addikt
válasz quailstorm #61802 üzenetére
Én már párszor a clonezillával ráfaragtam.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
haxiboy
veterán
Sziasztok! 5 Azonos konfigon dolgozok, nem szeretnék 5x windowst telepíteni. Tudnátok javasolni egy olyan programot amivel teljesen tudom klónozni az SSDket hogy időt spóroljak?
(UEFI telepítés)
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- További aktív témák...
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest