Új hozzászólás Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    válasz King Unique #61344 üzenetére

    Bodz, szabonagyur, Doky586, King Unique köszönöm válaszaitokat. Ezek szerint én tévedtem és az újratelepítés előtt is win10 home volt.
    Win10 Home azonnal aktiválódott, pikk-pakk települt a szükséges frissítésekkel és driverekkel együtt.
    És itt jön a következő problémám, illetve kérdésem, mert ilyennel újratelepítés előtt nem találkoztam!
    DELL Inspiron 7537 laptopról lévén szó, letöltöttem a DELL honlapjáról a szerintük legfrissebb és az én konfigurációmhoz illő Win10 64 bit drivereket. Tévedés kizárva, Service Tag és Express Service Code szerint beazonosítva az Inspiron 7537.
    Korábban is innen szedtem a drivereket, simán telepítettem (már amelyik frissebb volt mint a fent lévő, mert amelyik nem, az szólt).
    Most win10 újratelepítés után a legtöbb DELL honlapról letöltött drivert nem tudom telepíteni, telepítés közben jön a win10 kékhalál:

    A QR kód nem sokat segít.
    De! nem csak a DELL honlapról letöltött friss driverekkel szórakozik az újratelepített win10. Kipróbáltam az Intel Automatically update your drivers programot, jelezte melyik drivernél van frissebb, letöltöttem, telepíteni próbáltam, de win10 kékhalált kaptam.
    Amikkel kékhalál van a teljesség igénye nélkül: Network driverek: Intel WiFi, Intel BT, Realtech eternet... aztán Intel® Graphics Driver.
    Természetesen a gép észrevehető hiba nélkül működik, csak még is szeretném megfejteni a hiba okát, azon túl hogy legyenek már a driverek naprakészek.
    Tudtok tanácsot, ötletet adni?

    [ Szerkesztve ]

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Új hozzászólás Aktív témák