Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz haromegesz14 #70633 üzenetére
BIOS alapra állítása sem segített. Közben a Win 10-et újraraktam, BIOS-ba előre raktam az SSD-t, és megint rossz volt. Első helyen a Windows Boot Manager volt alapból, azzal elindult a rendszer. És közben rákeresve itt a topicba a Windows Boot Manager szavakra, úgy látom hogy más is találkozott ezzel, hogyha nem ez volt első helyen akkor nem indult el neki a Win.
Így utólag belegondolva az lehetett a gond, hogy ugye mikor beléptem a BIOS-ba a CPU venti fordulat állítása miatt, alapból a Windows Boot Manager került 2. helyre és 1. helyre pedig az SSD, és ez okozta ezt a hibát. De kézileg hogy beállítottam a Windows Boot Manager-t első helyre így jó minden.Bár ha esetleg valaki tudná hogy miért kell annak az első helyen lenni hogy elinduljon a rendszer, azt megköszönném ha elmagyarázná. Mivel olvastam hogy másnál is ez van 1. helyen így gondolom normális jelenség utólag belegondolva.
Illetve lenne egy másik problémám, tegnap szenvedtem az MCT-vel. 3x próbáltam vele egy bootolható pendrive-ot csinálni, de nem jött össze. A letöltés lement rendesen, de utána a másolás a pendrive-ra félúton megszakadt. Egyszerűen kiírta hogy valami hiba történt, és kész. Utána torrentről leszedtem egy aránylag friss Win 10-et ami nincs megmókolva, Rufus-al csináltam egy bootolható pendrive-ot, és úgy tudtam a Wint felrakni. Szerencsére a rendszer már az elején elfogadta az OEM kulcsom, és mikorra beléptem a Winbe már be volt aktiválva.
Egy kicsit a 1709-el szívtam, mert 2 vagy 3 alkalommal rugaszkodott neki mire fel tudta telepíteni, de aztán felment. Talán betudható a torrentes Win 10-nek, vagy nem tudom. Most MCT-t megpróbálom megint, hátha tudok vele csinálni próbaképp egy friss bootolható telepítőt.Update: most sem jött össze, ezt dobja a Win 10 létrehozása közben az MCT, illetve most úgy csinált mintha kihúztam volna a pendriveot, majd visszadugtam volna.??
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Grafirka
őstag
válasz haromegesz14 #63220 üzenetére
Minden frissites naprakesz . Egyszeruen ennyit errol a 10 rol, miota hasznalom csak egyik hibabol a masikba.
-
HI-FI
tag
válasz haromegesz14 #63204 üzenetére
Köszi! Persze Win 7 pro kulcsom van és nyilván win 10 pro lesz rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.