Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítségeteket kérném! Mivel régi PC-ről van szó,nem tudom mi lenne a jobb választás? Ha egyáltalán jó a win 10 erre a gépre. 32,vagy 64 bit lenne a megfelelő? CPU Intel E 7500 2X2,93, RAM 2 Gb, VGA 1Gb GT 210. SSD menne hozzá. Köszi előre is!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok!
Boldog új évet!!! Segítségeteket kérném! Nem tudom,hogy ide vágó e a dolog,de hátha tudtok segíteni! 4 napja telepítettem egy Win 10-et,és 2 napja kiírta a chrome,meg az edge is,hogy STATUS ACCESS VIOLATION. Tudnátok esetleg valamit erre,hogy ne kelljen megint rendszert telepíteni?
Előre is köszi! -
Pehi
senior tag
Szevasztok. Segítségeteket kérném! Tegnap lefrissítette a fiam gépe a rendszert,és azóta nem megy a controllerje. Esetleg létezik olyan megoldás,hogy visszacsináljam a frissítést az előzőre? Visszaállítás nem segített! Köszi előre is. Boldog karácsonyt!
-
Pehi
senior tag
Köszi fiúk a segítséget! Úgy érzem ez a winyó elhalálozott. Se win 7,se win 8,se win 10 nem megy rá.
2 asztali gépben is megpróbáltam! Feladom. -
Pehi
senior tag
válasz King Unique #61850 üzenetére
Bios Ok. Azért is írtam,hogy asztalin se tudom telepíteni.
-
Pehi
senior tag
válasz King Unique #61843 üzenetére
Szevasz! Átraktam a winyót az asztali gépembe,és ott is ugyan ez van! Így még nem jártam sose.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítségre lenne szükségem! Adott egy laptop,amin WIN 7 van(volt) megosztott a vinyó. C-n rendszer,D-n adatok képek stb. Mivel nincs optikai meghajtó,pendriveról tudom telepíteni,eddig ok. Eljutottam a patrícionáláshoz,és és csak a D meghajtó részt hagytam, a C-t(én barom) meg töröltem. Jelenleg van 183 GB C-m, meg ott vannak a D-n az adatok! WIN 10-et akarok telepíteni,és nem engedi. Hogy tudom lementeni a D-ről az adatokat? Köszi előre is!
-
Pehi
senior tag
Azt hiszem új Win lesz,csak jó legyen utána!!!
-
Pehi
senior tag
válasz tordaitibi #56412 üzenetére
Körülnéztem a biosban,semmi gyanúsat nem találok! Pendrive,és USB wifi is megy!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Segítségre lenne szükségem! Mivel családtag gépéről van szó,csak annyit tudok hogy lefrissítette a Win 7-et Win 10-re, azóta nem ismeri fel a rendszer se az egeret,se a billentyűt. Nem egy mai gép,de nem hinném hogy ez az oka. Remélem nem kell újradobni a rendszert! Köszi előre is!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Szeretném megkérdezni,hogy APPX fájlt hogy tudok megnyitni? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest