Aktív témák
-
lhurgoyf
tag
Sziasztok!
Új problémával jövök, már több, mint egy hete sz*pok vele minden este.
Kezdem onnan, hogy neverhood1 Csabától vettem a T410-esem még áprilisban.
Akkor volt egy olyan apró probléma, hogy előttem valaki ragaszkodott XP felrakásához, elvitte a gépet, aztán visszavitte Csabához, hogy meggondolta magát... Nos, ezt a gépet vittem én el, de akkor már nem volt rajta jogtiszta Win7 Ulimate. Pár hónapra rá elkezdett visítani, hogy nem eredeti az oprendszer. Mivel a géphez jár a jogtiszta szoftver, felvettem a kapcsolatot a szervizzel, akiktől kaptam is egy licenct. Vesztemre, már ott tartok, hogy jobb lett volna hagyni az egészet a fenébe, azzal a crackelt verzióval.Itt jön az elképesztő rész: a teljesen legális licenc felrakása után képtelen vagyok a gépemet összeismertetni az addig hiba nélkül működő WiFi adapterrel!!!!!!!!!!
Konkrétan az eszközkezelőben sincs meg!!!!! Mintha nem lenne a kaszniban tényleg, de a k*va licenc telepítése előtti percekben még használtam! Raktam fel egy ubuntut, az se látta...Azóta csak kábelesen tudok netezni a hordozható gépemmel:S
Természetesen azzal kezdtem, hogy a lenovo honlapról drivert kerestem-találtam-telepítettem. A wifi adapternek is és az "Access Connections" programot is felraktam-frissítettem ----- semmi.
BIOS-ban megnéztem, off-ról on-ra állítottam a networks-nél, semmi.
Csaba nem tudott segíteni telefonon (nem vagyok budapesti), a szerviz is csak annyit mondott, hogy nyomjam végig az összes update-et. Megtörtént, semmi (22 Lenovo update és 51 windows update után!).
Keresgéltem a neten is (google a barátod...:-) találtam ezt: [link] Nagyon ígéretes, kár, hogy az én rendszeremben sehol nincs Zone Alarm Free firewall.
Mostanra kifogytam az ötletekből, aki találkozott vagy hallott ilyen problémáról, kérem, segítsen. Köszi.
Lhurgoyf
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest