Aktív témák

• lhurgoyf

tag

Sziasztok!

Új problémával jövök, már több, mint egy hete sz*pok vele minden este.

Kezdem onnan, hogy neverhood1 Csabától vettem a T410-esem még áprilisban.
    Akkor volt egy olyan apró probléma, hogy előttem valaki ragaszkodott XP felrakásához, elvitte a gépet, aztán visszavitte Csabához, hogy meggondolta magát... Nos, ezt a gépet vittem én el, de akkor már nem volt rajta jogtiszta Win7 Ulimate. Pár hónapra rá elkezdett visítani, hogy nem eredeti az oprendszer. Mivel a géphez jár a jogtiszta szoftver, felvettem a kapcsolatot a szervizzel, akiktől kaptam is egy licenct. Vesztemre, már ott tartok, hogy jobb lett volna hagyni az egészet a fenébe, azzal a crackelt verzióval.

Itt jön az elképesztő rész: a teljesen legális licenc felrakása után képtelen vagyok a gépemet összeismertetni az addig hiba nélkül működő WiFi adapterrel!!!!!!!!!!
    Konkrétan az eszközkezelőben sincs meg!!!!! Mintha nem lenne a kaszniban tényleg, de a k*va licenc telepítése előtti percekben még használtam! Raktam fel egy ubuntut, az se látta...

Azóta csak kábelesen tudok netezni a hordozható gépemmel:S

Természetesen azzal kezdtem, hogy a lenovo honlapról drivert kerestem-találtam-telepítettem. A wifi adapternek is és az "Access Connections" programot is felraktam-frissítettem ----- semmi.

BIOS-ban megnéztem, off-ról on-ra állítottam a networks-nél, semmi.

Csaba nem tudott segíteni telefonon (nem vagyok budapesti), a szerviz is csak annyit mondott, hogy nyomjam végig az összes update-et. Megtörtént, semmi (22 Lenovo update és 51 windows update után!).

Keresgéltem a neten is (google a barátod...:-) találtam ezt: [link] Nagyon ígéretes, kár, hogy az én rendszeremben sehol nincs Zone Alarm Free firewall.

Mostanra kifogytam az ötletekből, aki találkozott vagy hallott ilyen problémáról, kérem, segítsen. Köszi.

Lhurgoyf

Aktív témák