Aktív témák
-
Drageez
csendes tag
válasz Gorneck #30799 üzenetére
Sajnos nem.
És nagyon utána se tudok nézni egy esetleges megoldásnak, mert hirtelen kellett döntenem és nagyon sok a meló, szóval ha megveszem, onnantól mennie kell, szinte egyfolytában.Ha esetleg valakinek lenne ilyen irányú tapasztalata és megosztaná velem, azt megköszönném...
Neked pedig nagyon köszönöm a segítséget. Kicsit megnyugtattál...
Szép éjszakát.
Üdv: Ági"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
Drageez
csendes tag
válasz Gorneck #30797 üzenetére
Asszem Home premium.
Ennyire nem vágom a dolgot, szóval semmi bonyolultba nem szeretnék belemenni
Mármint virtualbox meg xp mode.Szóval marhára sajnálom a 64 bitest de akkor elvileg lehet 3bittel intézni ezt?
A másik nagy aggályom még a saját driverei. Azokkal szerinted lesz probléma?
"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
Drageez
csendes tag
válasz Gorneck #30795 üzenetére
MEgnéztem a Microsoft weboldalán és ott nem támogatottat ír.
Check Point VPN-1 Secure Client a neve és abból is asszem valami őskori darab
Több helyről kaptam megerősítést, a céges rendszergazdáktól is, hogy nem fog menni."A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
Gorneck
legenda
válasz Drageez #30794 üzenetére
Ha fut 32bites win7en akkor esélyes, hogy el fog menni 64esen is...fogod és kipróbálod...utána ráérsz elgondolkodni a hogyan továbbon.
De nincs vmit konrént link, ahhoz a progihoz vagy vmi céges belső vmi? Mert ha pl nálam fut 64biten, akkor nálad is fog...
Gorneck#1239
-
Drageez
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, remélem jó helyen...
Lehet, hogy vennék egy laptopot, amin előre telepített WIN 7 64 bit van (Core i5)
Mivel munkához kell és ott az egyik programra nincs 64 bites támogatás, ezért rá kell pattintanom egy 32 bites. Okoz ez valamilyen problémát?Sony laptopról van szó. Driverekkel esetleg gond lehet?
Előre is köszi!!!
Drageez
[ Szerkesztve ]
"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
jerry311
nagyúr
Windows 7 NFS Client + Popcorn NMT-A110, mint NFS server. Röviden: nem megy.
Bővebben:
NFS szerver fut a Popcornon
SUA és NFS Client fut a Win7-enC:\Windows\system32>showmount -e 10.0.10.5
Exports list on 10.0.10.5:
/opt/sybhttpd/localhost.drives/
HARD_DISK 10.0.10.0/255.255.255.0C:\Windows\system32>mount 10.0.10.5:/opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK h:
Network Error - 53Type 'NET HELPMSG 53' for more information.
Mint a showmount parancs is mutatja, a sharet látja a win7, de akkor miért nem tudja mountolni?
-
Janika21
tag
válasz Psychonaut #30789 üzenetére
Köszönöm
Megcsinálom ezeket és majd írok.
-
Psychonaut
veterán
válasz Janika21 #30788 üzenetére
Hangkártyához külön driver kell, nekem F5SL volt, ahhoz is kellett. Nézz utána, milyen hangchip van a gépben, és annak megfelelő hangkártya drivert tegyél fel, de ne az ASUS oldaláról, hanem a gyártóéról (pl. Conexant).
Többi (webkamera, kártyaolvasó) meg az ASUS oldaláról a Vistás, azokat rakd fel, jónak kell lenniük.EVEREST nevű progi segíthet a pontos alkatrészek diagnosztizálásában, és így könnyebben tudsz drivert keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Janika21
tag
Köszi
Videókártya driver meg van !
Még maradt a hang+ kamera+ kártya olvasó. Meg volt ilyen animálható ikon azt se tette fel Tudod volt olyan hogy megnyomom Fn plusz valami és változtatta a fényerőt hangot. Az sincs meg
Az laptop típusa Asus F5V
Oldjuk meg gyerekek
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Janika21 #30781 üzenetére
Nem érdemes visszatérni vistára. Tuti van hozzá driver, ha nincs akkor meg jó a vistás hozzá.
szerk: közben nézelődtem és ezt találtam pl. [link]
itt azt írják hogy a 9.3as az utolsó ami jó hozzá, innen szedheted is: radeon 9.3 driver
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Janika21
tag
válasz Psychonaut #30780 üzenetére
Nem tudom lehet vissza térek a Vistához
Feltelepítem a Vistát driver lemez be automatikusan feltesz mindent és jó !
Vagy olyat hogy Vista fel! Majd ráfrissítem a Win 7?
Vagy nem ajánlanátok a Vistát igaz?
-
Janika21
tag
válasz Psychonaut #30776 üzenetére
1. Megnéztem az oldalt
-Notebook Graphics
- Mobility Radeon Series
- A következőnél sok van de egyik sem az Viszont van egy ilyen a legalján,hogy All Other Mobility Radeon Product ( Minden egyéb mobil Radeon termék)
- Azon belül pedig Win 7 32 bitA találatoknál pedig nem ad letöltés csak a gyátók honlapját az enyém Asus F5V és ott csak Vistás van
Egyszerűen nincs hozzá Win 7 driver?
2. Igen ez a 30-90 elosztás lesz a tökéletes
Köszönöm
-
nagyúr
válasz Psychonaut #30776 üzenetére
Hát win 7-nek egy 30 min kellene, nehoogy ilyen rejtélyes hely fogyás jelenjen meg nála...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Janika21
tag
válasz Psychonaut #30774 üzenetére
1. Nem tesz fel a Win 7 drivert! Tegnap kaptam itt a tanácsot hogy szedjem le amd honlapjáról. Megjelenít csak ilyen szaggatottan mozognak az ablakok. Win update nem szed le semmit.
2. Igen én is így gondoltam egy a rendszernek, egy pedig adatoknak. Milyen arányban osszam szét a 120?
-
Janika21
tag
Sziasztok!
1.Ehhez a videókarihoz : ATI Mobility Radeon X2300 lehet valahonnan Win 7 drivert tölteni ? Amd honlapján nem találtam !
2. 120 Gb a merevlemez hogy osszam szét vagy maradjon egyben ?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Diniyar #30771 üzenetére
1. Ez nem bios topik.
2. ugyan úgy kell csinálni mint giga lapnál."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Diniyar
csendes tag
Ez a gigabíte alaplap bios frissítése nekem meg asus van arra nincsen magyar leírás?
Moguchaya volya, velikaya slava. Davaj Davaj!! Rossija!!
-
Diniyar
csendes tag
Hogyan kell BIOS-t frissíteni? Egy Asus P5B alaplapom van
-
Diniyar
csendes tag
Az normális ha nincsen olyan fájlom a System32-ben hogy usbdrv.exe? Rákerestem háromszor de nem találta.
-
nagyúr
válasz Diniyar #30762 üzenetére
Hát ha a floopyt látja és nincs bekötve akkor a bios nincs jól beállítva. Meg egy újabb bios nem ártana neki.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Diniyar
csendes tag
Miért van az hogy a windows 7-ös gépem nem ismeri fel a cserélhető adathordozókat legyen az pendrive vagy memóriakártya (De a DVD meghajtót látja meg a floppyt is de az nincsen bekötve).E.hét Hétfőn még faszán működött tudtam adatot másolni a pendrivera meg a kártyára,keddtől pedig nem ismeri fel .Rákötöm és nincsen a sajátgép meghajtói között.Ugyanez van a total commandernél is.Az se látja a Cserélhető lemezeket.Valami ötlet hogy mi baja lehet.Már gondolkodom azon hogy újrarakom a seven-t talán akkor újra látni fogja a meghajtókat de még a bioson is gondolkodok mivel 2007-es bios van rajta lehet hogy frissíteni kéne.De nem értek hozzá,VAlaki tudna adni ötletet vagy próbálkozzak egy másik oprendszerrel pl az XP-vel?
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Robertored #30745 üzenetére
-
-
kolanda
tag
válasz Sub-ZeRo #30754 üzenetére
Hát igen, ezért szeretnék valahogy a vinyóra rátenni egy w7et, és utána betenni a masinába hogy befejezzem a telepítést. belöktem egy USB-s külső házba, és így kéne valahogy megoldani.
Azt hittem hogy van rá módszer, de akkor szerintetek a következő módszer sikeres lenne e:
Az új laposomba most SSD van, de visszateszem a gyári vinyót. Elindítok egy telepítést USBről (mivel ezzel lehet) és mikor ujraindítja a gépet kikapcsolom, és visszateszem a saját kis házába. Az SSD-t visszateszem, és az azon lévő rendszerem segítségével a 320 as vinyó C partícióját átmásolom a 40 gigás IDE vinyóra (mindkettő USB házban pihen, de szerintem így még klónozni is tudnám, ha muszáj).
Ezután a 40 es HDD-t beteszem a régi notiba, és befejezem a telepítést. A probléma pedig megoldódik.Szerintetek ez működne?
-
Gorneck
legenda
válasz kolanda #30752 üzenetére
Ezzel próbálj csinálni Win7 ISO-ból USB telepítőt...ezzel nekem simán megy...pendriveról persze...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
nagyúr
válasz kolanda #30752 üzenetére
Bocs, azt nem láttam hogy nem jó az optikai meghajtód. Ha nem bootol be, akkor nem megy az USB vinyóról való bootolás.
-
nagyúr
válasz Robertored #30745 üzenetére
Ha gyári rémát akarsz, akkor személyreszabás és ott kiválasztasz mindet, aero színe, kép stb., majd elmented. Ennyi. Ha nem gyári témát akarsz, akkor azt passzolom.
Vagy megzuhan tőle a rendszer, vagy nem."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kolanda
tag
válasz Sub-ZeRo #30744 üzenetére
Már említettem, nem jó az optikai meghajtó a gépben, és tök üres a vinyó. Pendriveról egyszer már sikerült bebootolnom, szerintem akkor az unetbootin-al csináltam backtrack live USB-t.
Ez a régi laposom, amire midnenképp fel akarok szenvedni valami XP-t vagy linuxot, mert el szeretném adni.Az újban sincs optikai meghajtó, így készítettem egy USB W7 telepítőt az eredeti W7HP-ből, és sikerült is felraknom. A régi gép viszont ugyanerről az USB ről már nem hajlandó bebootolni
-
Psychonaut
veterán
válasz Stukker1987 #30749 üzenetére
Igen.
-
Morden24
nagyúr
válasz Süni 1985 F #30747 üzenetére
Nem.
Ha hiányzik a 20-30FPS-ed, akkor menj vissza XP-re.Az Aero speciel pont lekapcsol teljes képernyős 3D-s alkalmazásoknál, annak ehhez semmi köze. Egyszerűen arról van szó, hogy egy lassan jubiláló, idén 9 éves OS nem meglepően kisebb gépigénnyel és -terheléssel rendelkezik, mint egy épp egy éves.
Ha ez számodra megemészthetetlen, akkor nincs más megoldás, használd tovább a 9 éves OS-t.Mellesleg semmi nem zabálja a videokártyádat, nem amiatt lassulsz.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Süni 1985 F
senior tag
Olyan problémám lenne,hogy ugye a az xp alatt ha mondjuk egy játékban van 150fps-em a win7-ben már nincs csak mondjuk 110-120 ugyan olyan képbeállítás mellett!
Kérdésem az lenne,hogy nem-e lehetne kikapcsolni valamit ami zabálja plusszban a videókártyámat!
Pl:felesleges win7 kinézet vagy ilyesmik?!TDI POWER
-
Robertored
csendes tag
válasz norbiphu #30050 üzenetére
Sziasztok!
Valaki segítsen!
Hogyan tudok témát rakni a 7-esre.Azt értem én,hogy bemásolom a windows mappába a témák közé,de sajna akkor sem jó mert nem változik sokban a téma pedig kellene neki.
Másik gondom az lenne,hogy hogyan tudom az ikonokat a tálcán csinosítani,állítgatni? -
nagyúr
válasz kolanda #30743 üzenetére
Akkor miért nem telepíted egyből IDE-ről? Nem értem mit kell így megkavarnai a dolgokat...
-
-
szeva000
addikt
válasz kolanda #30741 üzenetére
Az usb-s dolog win alatt halott ügy...inkább rakd fel ide portra és telepítsd rá a wint.
Én már beleuntam a kínlódásba(én is küzdöttem usb-s külső HDD-re való telepítéssel)...érdekes módon a linux nem szarakodott...nah,azóta azt használom,de mivel már van hivatalos win7,így fent van a raid0-án,mert azt meg a linux nem szeresse ,de nekem meg jó,ha van a videó vagdosásokhoz....
nem igaz,hogy egy normális rendszert nem lehetne megcsinálni -
kolanda
tag
Sziasztok!
Segítség kéne, USB-s házban lévő IDE vinyóra szeretnék W7et telepíteni, mert a gépben amiben használni akarom majd nincs optikai meghajtó, és USB-ről se tudom bebootolni hogy feltelepíthessem úgy a vincseszterre.
Hogyan tudnám megoldani? Miután felmásolta a szükséges adatokat, be tudom tenni a gépbe a befejezéshez. -
Morden24
nagyúr
válasz lhurgoyf #30731 üzenetére
Jótanács: Ubuntu topikban kérdezd meg, hogy alap telepítéssel, vagy trükközés nélkül mennie kellene-e a wifidnek. Ha igen, akkor kuka a wifi.
Ha telepítőmédiád nincs, akkor majd itt a kollégák segítenek, hogy honnan lehet lekapni egy módosítatlan, kiadásodnak megfelelő Windows-t, amit nem valami Pistike hekkelt szerinte faszára.
[ Szerkesztve ]
-
-
apro
senior tag
válasz total90 #30718 üzenetére
hali
Nekem a Leadtek WINFAST XP Expert 2000, van , és a gyári telepítőéről nem működött.
Azt a Tv kártyát úgy írja,hogy támogatja aWin7.de lehet hogy a telepítéséhez a Vista driverét kell feltenni mert a régi telepítője ami a CD-én van nem jó a win 7 alatt sem,Nekem csak így működött"Először feltelep a a WINFAST XP EXPERT-et ha feltelepült a Video meghajtó
Utána kell telepíteni a WIN FastPVR2-öt és igy működik csak "
-ezt csak azért írtam mert honlapukon az én kártyámra is azt írta hogy támogatja a Vista,és a Win7 is és mégis nagyon macerás a telepítése ,egy szóval ha most akarsz venni ne a Leadtak családot válaszd.a Win.7 hez, Vagy érdemes felmenni a Leadtek fórum-ra ott biztos többet segítenek..[link][ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Stukker1987 #30732 üzenetére
TeamViewer pl.
Morden24: Gondolom telepítőmédiája nincs..
[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
válasz Stukker1987 #30732 üzenetére
távsegítség
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Hogyan lehetne azt megoldani,hogy a távoli asztali kapcsolat esetében az "irányított" gép ne csatlakoztassa le az aktuális userét?
Tehát a gép előtt ülő is lássa amit csinálok!Vnc tudom h képes rá,de nem akar működni a Win7-en
Tudok csatlakozni,de ledob azonnal!Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
-
Janika21
tag
válasz Morden24 #30725 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Megnéztem az AMD honlapján de nem találtam ATI Mobility Radeon X2300 típust,hogy letöltsem a drivert.
Az mitől lehet a Win 7 felteszi a hangkártya drivert automatikusan de nem jó recseg ropog!?
Neki futok majd még1X ennek a dolognak. Újra telepítés frissen minden és megnézem a gyártók honlapját is!
Ez a kettő a legfontosabb végül is hang + videókártya.
-
Morden24
nagyúr
válasz lhurgoyf #30726 üzenetére
Nem akarok kiábrándító lenni, de hardver hiba?
Ha más OS sem látja, pedig a BIOS-ban aktiválva van, akkor kizárható a szoftveres gond. Esetleg egy BIOS- frissítést megér a dolog, ha van rá lehetőség.A licencet mellesleg nem kell telepíteni, max. az OS-t...
[ Szerkesztve ]
-
lhurgoyf
tag
Sziasztok!
Új problémával jövök, már több, mint egy hete sz*pok vele minden este.
Kezdem onnan, hogy neverhood1 Csabától vettem a T410-esem még áprilisban.
Akkor volt egy olyan apró probléma, hogy előttem valaki ragaszkodott XP felrakásához, elvitte a gépet, aztán visszavitte Csabához, hogy meggondolta magát... Nos, ezt a gépet vittem én el, de akkor már nem volt rajta jogtiszta Win7 Ulimate. Pár hónapra rá elkezdett visítani, hogy nem eredeti az oprendszer. Mivel a géphez jár a jogtiszta szoftver, felvettem a kapcsolatot a szervizzel, akiktől kaptam is egy licenct. Vesztemre, már ott tartok, hogy jobb lett volna hagyni az egészet a fenébe, azzal a crackelt verzióval.Itt jön az elképesztő rész: a teljesen legális licenc felrakása után képtelen vagyok a gépemet összeismertetni az addig hiba nélkül működő WiFi adapterrel!!!!!!!!!!
Konkrétan az eszközkezelőben sincs meg!!!!! Mintha nem lenne a kaszniban tényleg, de a k*va licenc telepítése előtti percekben még használtam! Raktam fel egy ubuntut, az se látta...Azóta csak kábelesen tudok netezni a hordozható gépemmel:S
Természetesen azzal kezdtem, hogy a lenovo honlapról drivert kerestem-találtam-telepítettem. A wifi adapternek is és az "Access Connections" programot is felraktam-frissítettem ----- semmi.
BIOS-ban megnéztem, off-ról on-ra állítottam a networks-nél, semmi.
Csaba nem tudott segíteni telefonon (nem vagyok budapesti), a szerviz is csak annyit mondott, hogy nyomjam végig az összes update-et. Megtörtént, semmi (22 Lenovo update és 51 windows update után!).
Keresgéltem a neten is (google a barátod...:-) találtam ezt: [link] Nagyon ígéretes, kár, hogy az én rendszeremben sehol nincs Zone Alarm Free firewall.
Mostanra kifogytam az ötletekből, aki találkozott vagy hallott ilyen problémáról, kérem, segítsen. Köszi.
Lhurgoyf
-
Morden24
nagyúr
válasz Janika21 #30723 üzenetére
Semmit nem kell felraknod, csak futtatnod a Windows Update-et.
Ezen felül vga-ból érdemes esetleg a legújabbat felrakni, ezt az AMD honlapján megtalálod.
Egyébként ha ezek után marad még ismeretlen eszköz, akkor kell pótolni drivereket, első körben az adott komponens gyártójánál, tehát NEM az Asus honlapjáról. Lehetőleg Win7 drivert tegyél fel, ha az nincs, akkor Vistásat. Végső esetben érdemes szarakodni az Asus honlapjával, és végső utáni esetben a kapott driver cd-vel.Sectumsempra - For Enemies
-
Narancs
őstag
Hellász!
Az mitől van, hogy Win7 keresője nem talál meg semmit?
Ha pl rákeresek, hogy *.jpg, akkor talál 873-at. Total Commander több mint 4700-at talál az idő töredéke alatt. Miért nem működik a kerső nálam? Hozzáadtam az indexeléshez minden meghajtót és mégis szar...Beauty is pain
-
Janika21
tag
Sziasztok!
Adott egy Asus F5V típusú notebook amin gyárilag nem volt operációs rendszer viszont a csomagban 1db komplett vista driver cd van. Ez minden fontos drivert és egyebet feltesz.
Tiszta szoftver program keretein belül meg is igényeltem anno annak rendje és módja szerinte a Vistát ami szépen fel is települt,driverek tökéletesen mentek mint említettem a cd-n fent van minden beteszem a lemezt és automatikusan felmegyek minden ami kell frissítettem office, felhasználói programok minden. Belaktam. Szépen muzsikált! Viszont meg voltak,vannak a gyermek betegségei amin kis trükközéssel,állítgatással túl lehet lenni.
Na tehát a Vista szép volt és jó úgy ahogy. Megjelent a Windows 7! Na mondom nekem ez kell ! Sok jót hallottam róla ismét igénylés Tiszta szoftver. Meg is jött. Fel is raktam !
Na innen jöttek a problémák. Driver probléma csak, mással nincs baj. A gépem maximálisan megfelel a rendszerhez.
Notebookom adatai :
Core Duo T2130 1,86 GHz,
3 GB RAM,
120 GB HDD,
15,4" Color Shine,
ATI Mobility Radeon X2300Tehát ami probléma és nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni! A laptopomhoz nincs Win 7 driver csak Vista és Xp. Az xp-t is próbáltam de nagyon érdekesen futott rajta hiába a gyári driverek nem volt jó! A vista ami egyedül jó volt.
Mit tudok tenni,hogy helyre jöjjön ? Régebben is feltettem már itt ezt a kérdést és azt mondták tegyem fel a Vista drivereket nem baj menni fog azzal is. 1. Nem tudom miket kell felrakni és miket nem 2. Nem tudom nem csinálok e rosszat azzal ha felrakok mindent. Nem lehetne írni az Asusnak valahova hogy mi a teendő ? Volt olyan probléma,hogy a hangok nem voltak jók. Kamera nem volt. Kártya olvasós sem. Videódriver érdekes. Meg még sok minden. Vistánál a lemezről vagy 30 dolgot feltesz. Ja és a Win 7 nem jelez semmit,hogy bármilyen hardver vagy szoftver hiányozna szerinte minden rendben holott nagyon nem Megnéztem ott a hardver kezelőben is ahol lehet frissíteni őket szerinte minden rendben + Win update nem talált semmilyen drivert pedig fullra van frissítve.
Tudtok valamit mondani mert már nagyon idegesít,hogy van egy jó laptopom és nem tudom használni?. A vista itt ott hülye volt de legalább nem voltak ilyen gondok. Tegyem vissza azt vagy meg lehet oldani ezt is ?
Előre is köszönöm
További szép estét mindenkinek !
-
scope2007
addikt
-
Morden24
nagyúr
válasz scope2007 #30719 üzenetére
A context menu-ket (ezek a szarok, amivel tele van a jobbklikk menü) az adott programból lehet szabályozni. Törölgetni nem feltétlenül kell, hanem az adott app options vagy valami hasonló menüjében keresd meg a "context menu" opciót, és vedd ki.
-
nagyúr
válasz scope2007 #30719 üzenetére
Letörölöd a programokat, majd a regisztrációs adatbázisban turkálsz egy kicsit. Rákeresel a nevére és törlöd. Meg persze a C:\Users\neved\local, vagy roaming mappákon belül törlöd, ami a programhoz tartozott. Persze csak akkor van, ha telepített oda is.ű
Vagy csak simán ccleaner, de az még nem szedi ki onnan őket, oda a prograomt is törölni kell.
-
total90
veterán
Csákó!
Tervezek venni egy Leadtek WinFast TV2000 XP Global TV kártyát. Valakinek van tapasztalata ezzel a kártyával Win7 alatt? A Leadtek oldalon írja ugyan a Win7 kompatibilitást, de annó még a béták idején a haver nem tudta életre kelteni Win7 alatt a kártyát és most kipróbálni sem bírom, mert azóta meg eladta. Szóval nem akarok úgy járni, hogy megveszem és aztán nem lesz jó
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Steelmanus
addikt
válasz Sub-ZeRo #30712 üzenetére
Hello!
Nekem van Group Policy-m megneztem es nem latom az ertelmet atallitani, mert ugy nezem hogy egy XP maradvany.
Mivel nem allitottam meg at eddig, ezert nem talaltam bobsys altal mutatott utvonalon es ezert szerintem jol gondolta hogy a szavait idezzem
"btw ha nem volt ilyen kulcs akkor az azt jelentette, hogy nem is foglalt semmi savszel". -
polonic
félisten
Itt 7-ben nem dinamikusan szabályozza ezt a lefoglalást? Nekem valami ilyesmi rémlik régebbről, a béta időszakából, amikor leírtak pár tulajdonságot róla. Vagy valami nethez kapcsolódó dolog.
-
nagyúr
válasz Steelmanus #30711 üzenetére
XP alatt a net sávszélességének a 10%-át lefoglalta és egy kis reg módosításával ki lehetett kapcsolni. Ezt úgyködik 7 alatt, de szerintem már nincs benne.
(mondjuk én sem xp, sem 7 alatt nem vettem észre, hogy lefoglalta volna)"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
bobsys
veterán
válasz RootRulez #30706 üzenetére
na meg is van
HKLM\Software\Policies\Microsoft\Windows\Psched alatt reg_dword kulcsot hozz letre NonBestEffortLimit nevvel
erteke 0-100 ami a foglalhato szavselt mutatja szayalaekbanEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Közbe az jutott eszembe, hogy anno XP-ben a rendszer lefoglalta a sávszélnek X%-át. Ez ki lehetett kapcsolni, ha futtatásba beírtam a gpedit.msc-t és ott matattam (QoS csomagütemező) -> foglalható sávszélesség... De Win7-be ezt el se tudom indítani.
═════════════════════════════════════════
-
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office