Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Meddig tart a platinum -75% leárazás -
5150head
senior tag
Holnap tovább keveredik a kaka.
Whispers in the walls update -
vaakuum
addikt
szerk: tárgytalan
-
khalox
őstag
válasz
5150head #8988 üzenetére
No, pont ezért hagytam a game-et a sutyiba... szerintem már van vagy 40 napja, hogy be sem léptem. Annyi energiát nem teszek bele, hogy kompetitív nyomjam (meg amúgy is értelmetlen dolog ennyi bug mellett), a casual-t meg jól letöri, amit írtál.
A fejlesztők sem törik magukat, hogy ezen változtassanak, csak egy-két gyors cash-grab, és kalap-kabát - ha meg mégis (ld. Hydroid rework), az túl kevés, és sokszor túl későn.
Persze ez csak az én véleményem, így a játék "végén" az újat mutatni nem nagyon tud. -
5150head
senior tag
válasz
wjbhbdux #8993 üzenetére
Én pl kb soha nem nyomok self reviveot. Én ha fekszek akkor Tennoba kimegyek, 1es dmg buffért, aztán leölöm azt a pár mobot -3 talán- h visszajöjjek a framebe. Gyorsabb néha mint végignyomni az reviveot.
De ez alatt amíg tennoval vagy is bárki fel tud kelteni.
Archon hunton meg pl nincs self revive, simán hagyják egymást meghalni. -
wjbhbdux
veterán
válasz
5150head #8988 üzenetére
> Nem élesztenek ha valaki fekszik
ez sajnos a self revive bevezetése óta egyre inkább így van, mert sokan egyből nyomják hogy mehessenek vissza ölni, meg már nem csak 4 hanem arcane miatt +2 élet lehet duvirin talán 8.. is? pedig én szerettem odasietni akár messzebbről és sikerélmény volt az utolsó másodpercben segíteni rajtuk. Kicsit anti-coop húzás volt
steel essence farmolásnál meg railjacken találkoztam 1-2x ilyenekkel akiket nagyon zavart hogy valaki alacsonyabb szintű
na de elvileg a Soulframe alpha még az idén beindul, új kezdet, csak legyen jó a gameplay
.
-
xkoti
senior tag
Lekopogom nagyon ritka az aki kilép nálam legalább is illetve segítőkészek az emberek egy párszor volt hogy nem szedtek fel de ennyi egyébként.
-
5150head
senior tag
Ha elitizmust nyomott a srác akkor tényleg benézte a rankom
Az a baj, h mivel nekem már minden maxos nem vagyok annyira aktív player. Ha jön új tartalom akkor azt kiszedem, meg random tolom ha van kedvem. Ten0 klánban vagyok ott is már kevesen vagyunk, sokan csak belogolnak.
Egyedül a heti fix amit megcsinálok az az Archon hunt. Ott is carryzni kell mindig mindenkit mert szanaszét vannak az emberek az ilyen/olyan buildjeikben. -
5150head
senior tag
Skacok, amúgy mi a tök van a játékosokkal a frameben? Most h várom a dio4 új seasont elkezdtem játszogatni, h haladjon a NW rank.
Azt vettem észre h extract helyett azonnal leavelnek a hostok, nem várják meg h mindenki kiérjen a pontra pl deimoson. Nem élesztenek ha valaki fekszik.
Tegnap meg baszogatott egy MR18 player railjacken, h kédezzek ha nem tudok valamit, meg így a rankom meg úgy a rankom. Írtam neki h köszi megvagyok, meg vmit lehet h benéz mert lego3 vagyok nem sima, biztos megzavarta h maggel voltam. Erre azt írta h akkor leaveljek. Mondom wtf? MR3asként amúgy hogy a tökbe lennék railjacken? Max taxival, de mindenki random volt. Nah mind1, az utóbbi egy hétben elég sok ilyennel fura playerrel találkoztam. Nem csinálják a feladatot, de volt h deimos vaultot zsinórban elbaszta a gyerek pedig írtam neki h ne csinálja. Egy Lego1 sráccal tudtam tegnap egy jót játszani.
Ti is tapasztaltok ilyet?
Tényleg solo onlyba fogom nyomni lassan... -
xkoti
senior tag
válasz
wjbhbdux #8983 üzenetére
Igen próbáltam de abszolút semmi elvileg van egy másik alecaframe ami hasonló de azt még telepíteni se engedi ...
5150head :
Igen engem is érdekel annak örülnék ha a foundryban nem csak egyszerre egyet tudnál craftolni egy adott eszközből pl chiper hanem akár többet is... -
5150head
senior tag
Kíváncsi leszek erre a kövi update-re. Ahogy átnyálaztam a dev workshop bejegyzéseket lesz bőven változtatás. A legnagyobb talán a companionokat érinti, de a Hydroidr reworkre is kíváncs vagyok. Egy csomó olyat raktak most be a game-be ami már ideje volt. Pl a HUD enemy/friendly highlights, vagy csak knockosak lesznek a companionok így nem kell majd élesztgetni őket. Shieldgatinget és "kiveszik" lesz helyette mod, a "pause" menüben látod majd a buffokat amik rajtad vannak, ha fölé viszed az egeret, meg egy rakás cucc.
Már látom előre, hogy megy majd a hőbörgés a mod nerfek miatt(Health 440%->100%, Shield, Energy, és Armor) de a warframe base statokat meg buffolják, uh számokban ugyan ott leszünk.
Uh ja, egy rakás olvasni való lesz a update notes-ban -
wjbhbdux
veterán
A legjobban azt szereti ha nem fullscreen hanem borderless módban van a játék, és van egy gomb, asszem printscreen alapból amit ha nyomogatsz miközben mutatja a jutalmakat magára szokott találni
meg ha 1x bezártam a játékot a wfinfót is újra szoktam indítani vele legközelebb, frissen valahogy jobban ráharap. -
xkoti
senior tag
Sziasztok!
Jártatok már úgy, hogy a WFINFO nem működik ?
Elindítom beálítom, hogy overlay és egyszerűen nem hozza elő ... -
buda05
csendes tag
Sziasztok!
Van egy új promo code, 10.15-ig lehet beváltani.
Code: HACKSMITH-BOT- Helios
- Domestik drone
- 3 napos affinity booster -
vaakuum
addikt
válasz
doktordevil #8978 üzenetére
Utólag rájöttem, hogy egyébként tetszik, szóval mindig azt viszem, ha van a circuitban. De ki azért nem farmolom még egyszer...
-
5150head
senior tag
válasz
vaakuum #8976 üzenetére
Protea kb az egyik legerősebb Frame. Szólóban vertem vele végig a SP node-okat ami defes volt. A golyói is faszák meg a virága is adja a jóságot. A turretre kell buildeni. Azt ugye tudod, h egyszerre több turretet is fel tud dobni?
És mindegyiknek külön CD-je van. Ha megvan buildelve akkor jókat lehet vele menni. 4esére én feltettem Sevagoth lassítását...
-
vaakuum
addikt
Anno a protea farmolásnál annyira felhúztam magam, hogy bár néhányszor rápróbáltam az elkészült framere, de elég gyorsan helmintfood lett belőle. A circuit miatt viszont jópárszor belefutottam, és nem is tűnik annyira reménytelennek. Igazából azt gondolom, egy rework ráférne, mert ami neki most a 4-es skill (rohangál és visszateleportál, az jellemzően más karaktereknél 2-es skill alatt fut, és a tömegsebző skillek meg 4-esek szoktak lenni, itt meg a 2-es dobja fel a duplacsövű turretet a feje fölé. Simán el tudnám képzelni, hogy a turret legyen az ultija, és azt egyedileg lehessen modolni, mint az excalibur bladet vagy a mesa regulatort, vagy akár a titania fegyvereit. Láttok ti erre lehetőséget előbb-utóbb? Nem befolyásol semmit, tutira nem fogom mégegyszer kifarmolni, csak ötletelés szinten agyalok, mit lehetne belőle kihozni?
-
vaakuum
addikt
Egy nyomorult surviban miért nem lehet egy sima leave squad után kilépni a kijáraton, miért kell megvárni, hogy a többiek is ki akarjanak jönni?
-
vaakuum
addikt
Deimoson három napja az összes küldetés, amiben tumort kell kinyírni, bukó. Mit változtattak, hogy 2:20 másodperc alatt nem hármat, de egyet sem tudunk kinyírni? Mit kell lőni, keresni, amikor a felszínen már semmi nincs 200 méteres körzetben?
-
wjbhbdux
veterán
Nem gondoltam volna, hogy a Warframeben fogunk a 3-mas metrón utazni
-
vaakuum
addikt
A deimosi négylábúakat melyik mutagénnel kell létrehozni, hogy strapabíróak legyenek?
Proto, alloy, cloned vagy robotic hatással? -
khalox
őstag
válasz
vaakuum #8955 üzenetére
Simaris-hoz, amikor még kellett, ezt az oldalt használtam:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=666483447Ha elfogadtad a szkennelős feladatot, akkor egyből a küldi ekején megjelenik a feje, és mondja, hogy van célpont a mapen, csak meg kell keresni szkennerrel (vagy véletlenül belebotlani).
-
vaakuum
addikt
Syramisnál az Eviscerator küldit hogyan lehet megcsinálni? a [wiki] szerint Ceres három mapján is spawnol, de sehol nem jelenik meg...
-
5150head
senior tag
Ha Cetuson meg Fortunán akarod farmolni, akkor nagyon időigényes lesz.
Gauss's main blueprint can be purchased from the Market. Gauss's component blueprints drop from Tier C Disruption on Kappa, Sedna. Each component has a 7.84% drop chance.
Az, h mennyire időigényes az meg RNG. Nekem volt olyan prime frame aminek mind a 4 eleme első relicből kiesett. Értsd: 4 runból megvolt az összes part. -
xkoti
senior tag
Srácok a gausst mennyire macerás kiszedni ?
Láttam hogy cetus és Fortuna farm de mennyire idő igényes?
Sajnos nem igazán van időm hogy óra hosszat farmoljak de egyébként mazlim volt a wisp Prime easy volt. Így lehet megvennem platert -
vaakuum
addikt
Aleca frame az, közben meglett.
Apropó, a nightwave küldiket mikor frissítik? Lvl 30 után újraindul, vagy fix időtartam van a 30 szintre, és azon belül hiába van meg fèlidőnèl, utána várni kell? -
vaakuum
addikt
Mi az a program, amivel realtime lehet nézni relikezéskor, hogy amik kinyíltak, azokból mennyi van, mihez kellhet illetve mennyi a piaci ára?
-
xkoti
senior tag
válasz
doktordevil #8946 üzenetére
Event alatt is úgy működött egyébként nekem kullervo favorit karakter lett xoris fegyverrel és a rauta fegyoval brutál dps karakter és érdekes mód nem igazán feküdtem meg vele.
-
doktordevil
tag
Skacok a kullervo farmmal mi van? A megfelelő időben megyek ugye Anger, sorrow, fear és nem adja be a kullervo harcot. Mi van ezzel?
-
vaakuum
addikt
A Helminttel csak lvl30 framet lehet megetetni, vagy a frissen gyártottat is szeresse?
-
vaakuum
addikt
Látezik olyan booster, ami a bountyért kapható debt bondok számát (vagy az érte kapható standinget) növeli?
Létezik olyan booster, ami a bountyért kapható mother tokenek számát, vagy az értük kapható standinget növeli? -
vaakuum
addikt
válasz
5150head #8936 üzenetére
Ez a része ok, azért ott megyek, mert így folyamatosan kapom az ugyan olyan coinokat. Meglepő módon majdnem minden esetben megvolt a RANK 3, mert tegnap javasolták, hogy octaviával kell csinálni, és azzal tényleg hatékonyabb vagyok. Ma vagy 2 alkalommal nem jött össze csak, a többiben belefértem a 75 fölé.
-
5150head
senior tag
válasz
vaakuum #8935 üzenetére
Az a lényeg, h milyen Crown-t dobsz be és mennyit ölsz, az hogy hol futod a köröket, annyiban számít, hogy milyen crown esik a Treasurer-ből.
Granum Crown - Rank 1: 25 Kills - Neuro
Exemplar Granum Crown - Rank 2: 50 Kills - Chassis
Zenith Granum Crown - Rank 3: 75 Kills - System
Szóval hiába dobod be a Zenith Crown, ha csak 50-et ölsz, akkor csak a rot. B rewardot fogod kapni, nem a rot. C-t amiben a Protea part van. -
vaakuum
addikt
ma vagy 15-ször letoltam a 15-30 szinten, nincs frame alkatrész.
Viszont kínomban megcsináltam a Call of the Tempestari küldit. A zenéje fél órája bömböl a fülemben, libabőrös vagyok tőle. Edzéshez szuper lesz
-
5150head
senior tag
Elkezdődik a felsz@pás az idei Tennoconra.
Jönnek a heti alertek: [link] -
wjbhbdux
veterán
-
vaakuum
addikt
A warframe companion nevű mobilapp a hivatalos alkalmazás a játékhoz?
-
Golden9
veterán
Warframe Excalibur Avalon Bundle
- Excalibur Avalon Helmet
- “Excalibur In Action” Glyph
- Prisma Skana Weapon
- Karak Grineer Rifle Weapon
- Tenno Color Palette -
vaakuum
addikt
Meglett az alapanyag a voidrig gyártásához. Kérdésem: a játékban látok olyan voidrigeket, amelyiknek két fegyvere van. Ez a gyártás során dől el, vagy később lehet neki másik puskát rakni a keze helyére?
-
vaakuum
addikt
Megvettem egy tagot a hajóra, de még nem igazán sikerült tesztelni a képességeit. Azt reméltem, mivel több képességhez is van pontja, lehet neki kijelölni több feladatot is, de attól tartok, ez nem így van. Hozzárendeltem a javítást, és bár fegyvert is kellett neki adni, valamiért nem hiszem, hogy nekiállna harcolni, ha az ellenség bejön a fedélzetre. Ezt még nem sikerült megtudnom, mert jellemzően nem saját hajóval megyek, hanem meglévő küldikbe lépek be. Így is sikerült már az összes föld körüli mapot kinyitni.
Ami viszont rosszul érintett, hogy volt olyan küldi, ahol a framet nem lehetett használni, csak operátorral vagy necramechhel lehetet menni sentienteket lövöldözni, és utóbbi nekem sajnos nincs. Elkezdtem nézni a Wikin, hogyan lehet szerezni mechet, de nem igazán értem.
Amiket bountykat mentem, ott nem esett ilyen alkatrész, bár rengeteg mother tokent szereztem, meg néhány father tokent is már. Meg a kétarcú bányászrobothoz is szereztem már tokent, erre nála nem azzal kell fizetni a tradeket, hanem valami kék meg piros kristállyal, amit eddig egyetlen darabot sem találtam. Pedig bányásztam is vagy 3 órát masszívan.
Ma este folyt. köv, meglátom mivel sikerül előbbre jutni... -
vaakuum
addikt
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
vaakuum #8903 üzenetére
+ 25%
++ 50%
+++ 75%
-25%
--50%
---75%
tehát általában egy neminek warframenek van egy sima HP-ja (infestd típus) plusz az armor (ami ferrite). A HP típust általában érdemes ignorálni mert azt általában tökmindegy milyen sebzéssel de hamar le lehet darálni a gond általában az armorral szokott lenni. Ami ebben az esetben Ferrite ami ellen a Corrosive 75% extrát sebez.
Amúgy dobj egy ingame nevet ha PC-n vagy, most épp warframe böjtölök de ha fent leszek éppen tudok segíteni pacsilanden. -
wjbhbdux
veterán
válasz
vaakuum #8909 üzenetére
jobban járnál ha az elején nem a saját hajóddal mennél hanem másokhoz lépsz be gyűjteni az intrinsics pontokat, amit eloszthatsz a railjack skilleknél. A Command ágon tudod feloldani, hogy fortuna / Tickernél tudjál felvenni a csapatba botokat akik oltják a tüzet, harcolnak stb hogy egyedül is vmennyire játszható legyen.
a dry dockban tudsz fejleszteni mindenféle fegyvert, armort meg egyéb részeket bele amitől kicsit ütősebb lesz majd, aztán majd erősebb dropok is lesznek a későbbi pályákon.
nemtom mennyire szívás most ez új játékosként ha más nem nagyon játszik a kis pályákon
-
vaakuum
addikt
Megszereztem a Railjackot, de nem igazán értem, hogy is kell vele játszani...
Az első küldinél szaladgáltam lőni a különböző pozíciók között, meg javítani, persze bukó lett a vége. Akárki belépett a partyba,a zonnal ki is lépett, mielőtt betöltötte volna a karakterét. -
Golden9
veterán
Ingyenes Warframe Cumulus Collection
- Cirrus Armor Bundle
- Cumulus Syandana
- Stratus Pistol Weapon Skin
- Spektaka Color Palette
- 3-Day Resource Booster -
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum #8902 üzenetére
Help pls!
Ez az errant specter adatlapjáról van.
Itt hogy kell értelmezni a jelöléseket? A felső sorban középen a slash az zöld plusz, alul a bal szélén meg piros mínusz. Mire kell modolni a fegyvert a mesánál, ha azzal akarom minél gyorsabban ledarálni őket, illetve honnan lehet tudni, hogy akkor ezeknél a lényeknél most infested, infested flesh, infested sinew, flesh, cloned flesh vagy proto shield értéket kell nézni a piktogramoknál?
Az első szint sima menet volt, a középsőnél már esélytelen, nem tudom elég gyorsan sebezni őket, egy-egy spectert a 4-es skillel is túl sokáig lő, hogy beférjek a 75 killbe.
Meg persze ha sokáig élnek, azok is durvábban visszalőnek. -
vaakuum
addikt
A legalacsonyabb szinten néhány kísérlet után sikerült megszereznem az egyik alkatrészét a proteának, de a lvl16-30 tartományban nem adta be a parasztot a játékba, aki a Coint dobja... azt melyik mapon lenne érdemes próbálni?
-
Ry0K3N
senior tag
fogalmam sincs miért emlékeztem úgy hogy tier 3 ban volt minden alkatrésze
rég vót má#8895
Az érméket lehet halmozni, nem kell egyből felhasználni. Így felételezem már egy érmével rendelkezel küldetés kezdetekor mert általában a kezet előbb találod meg és a pali mindig később spawnol be de addigra már rég végzel a kézzel
Mesa ultival kinyír mindent, ja és energiatöltő pizza legyen. Meg ha éppen nincs ellenfél fel lehet szedegetni két ulti között a shardokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó playstation 4
- 500GB 500 GB-os SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST SATA HDD és SSHD új és használt
- 10db 500GB 2,5" HDD
- 3TB 4TB SATA Toshiba, Seagate, Western Digital újszerű és használt, 3TB SAS Hitachi HGST újszerű
- Garanciális Hisense 43A6K Smart LED Televízió/ 108 cm / 4K Ultra HD /
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest