Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
vaakuum #8895 üzenetére
az érméket lehet gyűjteni, nem kell az adott küldetésben felhasználni, jellemzően a végefele jelennek meg úgyis. Kell majd akkor is amikor a Tenet fegyvereket akarod farmolni.
kiszabadítani csak akkor kell őket ha nincs elég időd amúgy megölni amennyit akarsz, mert időt adnak hozzá.
-
khalox
őstag
válasz
vaakuum #8895 üzenetére
A megszerzett érméket akármikor felhasználhatod később is.
A Xoris azért kell, mert azzal (is) tudsz plusz időt szerezni, ha kiszabadítod az emberkéket.
A shardok időt is adnak, meg töltik a Xoris-t, ha viszont nem te szeded össze, hanem a specterek, akkor erősebbek lesznek tőle. -
vaakuum
addikt
Öööö..
"Start -> kéz megkeres megcsinál max szintre és/vagy capture target -> crownt adó palit megvár megöl -> exit és kezded előről."Ez nem úgy van, hogy előbb a palit kell elkapni, és amit dob érmét, azzal kell nyitni a Voidot, ahol 75+ killt kell összehozni? Vagy ha dob érmét a pali, és kilépek a játékból, utána azt az érmet másik játékban is fel lehet használni a kéznél?
Mesával le lehet lövöldözni a spectereket teljesen, és nem is kell hozzá a xoris, ha mellette nem akarok emberkéket szabadítgatni a Voidból (
)?mint a deadlock protokoll végén kellett a proteával folytatott harc előtt
Vagy mesával le kell gyakni a fizikai testüket és utána meg a xorissal össze kell szedni a shardokat (asztráltesteket)? -
khalox
őstag
A Proteához nem csak a legmagasabb kell, épp ez az, hogy mindegyik kell...
Neuroptics Blueprint Granum Void
Systems Blueprint Nightmare Granum Void
Chassis Blueprint Extended Granum VoidAzt éppen nem mondom, hogy mission impossible 0-ról kiszedni, de masszív fingreszelés. Ha nem kell MR-hez, megvárnám a Prime-ot, vagy megvenném plat-ból.
-
khalox
őstag
válasz
5150head #8892 üzenetére
Nem, ez a vicc az egészben. Ugyanott tudod kiszedni most is, ahol később is, csak a Duviri hangulattól függ éppen, hogy van-e / hol van a sziget. Így aki nem akarja kiperkálni az 5 patkófülét, az most is nyomhatja "ingyen", ha akarja.
Ez megint egy nagy vakítás.
Meg amúgy is az egész Duviri olyan irányban ment el, ami elé egyszerűen már nem tudok leülni. Szerintem ez a frame is plat lesz, oszt' kalap. -
5150head
senior tag
Nekem most gyártódik, sztem felhúzom ezt is és annyi
NoSympathyy streamben próbálta buildelni és arra jutott ő is h glasscanon. Túlélésben gyenge mint a lófütty. Gondolom kap majd reworkot meg augmentet aztán használható lesz fél év múlva
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de Diablo4 mellett nem örülök ennek a timelimites Kullervo eventnek... ha lejár aze event akkor hol lehet majd farmolni, vagy aki nem szedte ki az így járt? - Mondjuk az durva lenne.
-
xkoti
senior tag
Urak valakinek sikerült az új karaktert össze szedni ? Kíváncsi vagyok milyen a leírás alapján nekem tetszetős.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
vaakuum #8882 üzenetére
Ha nézed a küldiket és ott van rajta egy világoskék granum ikon akkor azok a pályák a corpus ship tilesetesek. A kéz nem mindíg100%-ban spawnol, vagy legutóbb még nem volt 100% volt, plusz a pali ami dobja a Crownt. Az hogy milyen szintű crown kapsz az a adott szinttől függ (0-15, 16-30, 30+).
Mivel a proteához a legmagasabb crown kell így legegyszerűbb farmolás Pluto Hydrán van, ha lehet egy elfogadhatóan kibuildelt Mesával. Kb 5 perc alatt megvan egy kör. Start -> kéz megkeres megcsinál max szintre és/vagy capture target -> crownt adó palit megvár megöl -> exit és kezded előről.
-
-
5150head
senior tag
válasz
vaakuum #8882 üzenetére
Protea részeit a Granum Voidban lehet kiszedni.
Ezek a nagy aranykéz szobrok a Corpus hajókon, de hogy oda be tudj lépni, kell hozzá Granum crown. Három "szintje" van a crownoknak és ezek a szintek határozzák meg, hogy milyen nehézségű voidot nyitsz a kéznél.
Szóval nem "csak" a corpus shipeket kell hozzá futni, hanem azon belül a granum voidot. -
wjbhbdux
veterán
válasz
vaakuum #8882 üzenetére
Ott van a teljes lista a Missions részben a cikkben. Ezekből minden pályán kell hogy legyen legalább egy helyen Granum Void portál (ha több van akkor is csak 1x tudod megcsinálni küldetésenként), a nagy arany színű kéz szobor.
Ha még nem tetted, legelőször a The Deadlock Protocol questet kell megcsinálnod, hogy ezek hozzáférhetőek legyenek, és meglegyen a Xoris fegyver amivel teljesíteni is tudod.
Aztán 3 féle érme nyitja ezeket a portálokat, amiből mind a 3t farmolnod kell különböző bolygókon a protea részekhez.
-
vaakuum
addikt
A Corpus Ship Tileset azt jelenti, hogy a térképen kell keresni olyan küldiket, aminél [ezek] a hajók látszanak a rombusz helyett, és ott kell 0-15,16-30 és 30+ fölötti pályán menni, ha a Protea frame darabjait szeretném összeszedni? Azt honnan lehet tudni, hogy nem-e Temple Relief Tilesetnek számít? Ha nincs a linkelt oldalont a temple listában, akkor a hajós mapon az mindenképpen Corpus Ship Tilesetnek számít? Vagy vannak fix mapok, ahol ezeket a frame darabokat farmolni érdemes?
-
vaakuum
addikt
A Planis of Eidolonon milyen Event van, mit kell csinálni? Lerak a bolygóra a település szélére, és utána nem ír semmi küldit.
-
5150head
senior tag
A közelmúltban volt egy masszív focus rework. Akkor resetelték mindenkinek a pontokat és kompenzácót is kaptunk. Ha belépsz a focus-suli menübe lehet h neked is resetelve van még és újra el tudod osztani a pontokat oda ahova akarod. Valószínűleg shardod is lesz pluszban.
Arcane-ok is jöttek újak, már fegyókba is lehet rakni. Érdemes őket végignézni, van egy külön pult az Orbiteren a modos pult mellett ahol lehet managelni őket.
Ha csak a klán cuccok miatt keresel klánt akkor sztem egy sima gyűjtő klán is megteszi.
Nálunk sincs nagy élet a klánban, én is Diablo 4-et nyomom mint gondolom most sokan. -
H3XHUN
tag
Üdv. Újra telepítettem a játékot 4 év után
Keresek klánt, mert nagyon el vagyok veszve. Arcane-okkal teljesen levagyok maradva, focussal is. Két legrosszabbat húztam anno, haha. Mastery 16-on az account. profile név: H3xHUN#419
-
5150head
senior tag
válasz
vaakuum #8871 üzenetére
#8864 - ben megírtam, hogy hogy látod a versenyeket!
"Ha openben rálépsz a deszkára a map megmutatja hogy hol vannak éppen a versenyek (mert rotálódik)"
#8865vaakuum
Pedig az ampot 3 -szor lehetett fejlszteni.
Erre írtam a #8870 -et
Tudtommal régen se kellett háromszor felhúzni egyik ampot se, hogy megkapd az MR-t csak kétszer Gildeléssel. Tudom, hogy hogyan működik. Ezért írtam azt, hogy maximum úgy húztad fel ugyan azt a prism-et többször hogy két külön buildben próbálgattad. Nekem is van ilyen ampom, amiben ugyan az a prism, de két teljesen más build, a scaffold meg a brace különbözőek.
Nem is lehet háromszor felhúzni ugyan azt az ampot, mert nincsenek modjai, nem tudod mivel resetelni (forma). -
vaakuum
addikt
válasz
5150head #8870 üzenetére
De az összes ampot ezekből (meg még egyebekből) kellett felépíteni... többet építettem többfajta kombóban, és mindet kihúztam lvl 30-ra. De mivel mindet ampnak hívják, ezért úgy is utaltam rájuk. Mind1, ezen nem veszünk össze.
Ami most zavar, hogy Orb Vallison a térkép nem mutatja a kdrive versenyeket, pedig már vagy háromszor áttúrtam az options menüt, mégsem találom, hol lehet bekapcsolni, hogy ne csak a blinkpadokat mutassa.
Sajnos már 300 pontot kellene összeszednem, de csak a bejáratnál középen ücsörgő csókát találom, ahol meg max 2500 pontot lehet összeszedni. Már végigrepkedtem az összes pontot, ahol a [link] szerint vannak versenyek, de nincs ott senki.
-
vaakuum
addikt
válasz
5150head #8868 üzenetére
Nem, négy prizmát húztam fel, mindegyiket más-más alkatrészekel kombinálva. Nyilván utolsónak csináltam azt, amit végül meghagytam.
Codexben látszanak rendesen, a másik négy nem tudom, honnan jön, ilyen annó nem volt.A waverider harmadik fázisát 2 óra után feladtam. Nem áll rá a kezem nagyon. Majd ma ismét megpróbálom.
-
5150head
senior tag
válasz
vaakuum #8865 üzenetére
Az ampnál a prism része után kapod az MR-t azt kellet guildelni.
Az hogy a prism részét lehetett-e cserélgetni a legelején passzolom, de kétlem amúgy. Olyat el tudok képzelni, hogy Te többször is felhúztad ugyan azt a prism részt más-más kombinációban, mert próbálgattad, hogy melyik milyen statot ad. MR-t viszont csak egyszer kapsz utána és csak akkor ha guildeled. Plainsel jöttek ezek be úgy mint a zawok.Amúgy teljesen felesleges azon rugózni, hogy mi hogy volt anno, mert 10 éves játék, sokmindenen változtattak ennyi idő alatt.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
vaakuum #8865 üzenetére
Ilyenre nem emlékszem én sem. Ampnál összerakod, felhúzod 30-ra, guildeled. Guildeléssel megkapja a végső erősségét és még egyszer kihúzod 30 ra az XP-ért. De azt hiszem egy korábbi peccsel már guildelés előtt megkapja a végső statjait, nincs legyengítve.
Waverider folyamatban...
Azt rengetegen utálták -
vaakuum
addikt
Waverider folyamatban...
-
vaakuum
addikt
válasz
5150head #8864 üzenetére
Pedig az ampot 3 -szor lehetett fejlszteni. Arra nem emlékszem, hogy melyik alkatrészét lehett így cserélgetni, mindig újnak érzékelje, de arra biztosan emlékszem, hogy háromszor is kihúztam. Hogy a brace vagy valamelyik másik része miatt, azt már nem tudom.
A K-Drive launchert beraktam gearbe, meg a garuda frame alkatrészeit is összeszedtem, most már csak az ásványos csávót kell megtalálnom. -
5150head
senior tag
válasz
vaakuum #8863 üzenetére
Asszem a küldi alatt kapod meg a launchert. Lesz egy alap K-drive talán. A gearbe kell betenni ugyan úgy mint az archwinget.
régen az AMP-ort kellett minimum három verzióban?
Az ampot se kellett három verzióban, csak kettő. A kitgunt és az ampot guildelni kell egyszer, hogy maxos legyen, tehát kétszer kell felhúzni, nem háromszor. Akkor tudsz neki nevet is adni. A K-drivenál ilyen nincs.
Aztán van olyan motyó is már amit 5x kell felhúzni formákkal, hogy maxos legyen, de azzal nem fárasztalak.Akkor nyomni kell fortunán az alap küldiket, aztán majd lesz belőle valami.
Nem, a ventkidsnek külön repuja van. Versenyeket kell teljesíteni a repuért. Ha openben rálépsz a deszkára a map megmutatja hogy hol vannak éppen a versenyek (mert rotálódik)
A kitgun és a K-launcher esetében is számít, hogy milyen alkatrészekből rakom össze,
A különböző K-drive alkatrészek csak kinézetükben térnek el, ellentétben a A kitgunnal: a különböző alkatrészek kihatnak a statokra.
Amúgy van [wiki] lehet olvasgatni, minden info fent van.
-
vaakuum
addikt
válasz
5150head #8862 üzenetére
Ez a következő küldim a sorban...
meg van még kettő ezen kívül, aminek az elkezdéséhez nincs előfeltétel. Minden máshoz ezek is kellenek.
A VOX Solaris megvan, de nincs semmi az equipment/loadout felületen az archwing& k-drive résznél. Akkor nyomni kell fortunán az alap küldiket, aztán majd lesz belőle valami.
A kitgun és a K-launcher esetében is számít, hogy milyen alkatrészekből rakom össze, és így többször is ki kell maxolni, mint régen az AMP-ort kellett minimum három verzióban? -
5150head
senior tag
válasz
vaakuum #8859 üzenetére
Az nem lehet, hogy egy másik accoddal játszottál?
Vagy esetleg szankcionáltak valamiért? (pl. plat vásárlás harmadik féltől)
Ha nem, és valóban megvoltak ezek a fegyók, akkor szerintem írj a supportnak. Ez egy durva bug, hogy elveszik a progress.
Ami bugot én észrevettem ezzel kapcsolatban, hogy a profil alatt a cuccok számát nem jól írja ki, ha másét megnézed, de ez ismert hiba, ettől még minden kihúzott cuccot jól mutat. -
vaakuum
addikt
válasz
5150head #8858 üzenetére
A profilom alatt is ugyan-úgy hiányzik mind, amivel határozottan emlékszem, hogy játszottam, és mivel mindennel úgy játszottam, hogy amikor megfogtam, utána nem raktam le addig, amíg lvl 30 nem lett, így biztos, hogy minden ki volt fejlesztve abból, amikkel játszottam. Ilyenek, mint a grimlok, matchete, battacor, mk1-BO, Kama.... a Kama, amivel 2014-ben már játszottam??? Az egyik első menő közelharci fegyverem volt ... De mindegy is... tudomásul veszem, sokat kihagytam, nem játszottam, aztán a karakter elfelejtette unalmában. Legalább van megint mit csinálni, nem a világ vége, csak meglepetés volt.
-
5150head
senior tag
válasz
vaakuum #8857 üzenetére
Ahogy írták, a profilod alatt nézd meg, ne a codexben. Ott jelzi, h hanyas szintig húztad az adott fegyót/framet.
Ha szürke, akkor nem szedted még ki/rosszul emlékszel. Nem felejt el semmit a rendszer.
Foundryban zöld jel mutatja ha már az adott itemet maxosra húztad korábban.Ha ilyen sokat kihagytál az a javaslatom, hogy egyszerre csak egy dolgot csinálj. Elsőnek én az új node-okat nyitnám ki, meg megcsinálnám az új storyküldiket. Utána meg rá lehet feküdni egy témára.
-
vaakuum
addikt
Pedig az a gond, hogy a codexben vannak olyan fegyverek, amiket régebben már kihúztam, most meg ugyan azon fegyverek jó részét a szürke alulvonással jelzi, hogy még nincsenek kifejlesztve, és a babérkoszorú sincs ott rajtuk a foundryban (asszem a két ágacskával jelzi, ami már maxolva volt). Ha jól rémlik, ezek nagyrészt olyan fegyverek voltak, amiknek a printjét dojoból lehetett kiszedni, bár tegnap előtt húztam ki ismét a flux puskát is, az szerintem valami nagyon alap fegyver volt már rég óta, nem tudom, hogyan felejthette el. Most már azt is zöld alulvonással jelzi.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
vaakuum #8855 üzenetére
Ha megnézed a profliodat ott listáznia kell majdnem cuccot ami bent van a játékban és kihúzható 30 ig. Olyannal nem találkoztam még hogy elfelejtett volna valamilyen item progresst.
Tokenek: Nem tudom hol tartasz a questben ott de elvileg mindenkivel tudod kéne beszélni és ott jelzi miért is adják a tokeneket. Robot ásványokat kér. Father növényeket. Son befogott állatokat. Daughter, neki halászni kell. Grandma, neki a többi családtag tokenjei kellenek és úgy váltja be a sajátjára.
Operátor fegyver: itt nem sokminden változott csak annyi hogy lehet Siroccod is ami egy pisztolyszerű AMP de sokan csak skinnek használják a questline után.
Foundry: jelzi ha már valami maxos, ha jól emlékszem
-
vaakuum
addikt
Köszi!
Jelenleg a hajót próbálom felokosítani a feladatra, de nem igazán boldogulok. Azt már megtaláltam, hogy Mother ad bountykat, és azért jár "mother Token" is, de egy csomó mindenhez kell a syster, son, father meg grandmother token is, amit még nem látok, honnan lehet szerezni. Ja, plusz az a kis nyomi robot is valami ásványokért tradel, bár azt feltételezem, hogy azon a mapon kell bányászni ugyan úgy, mint a plains of eidolonon az ottani ásványokat. Iszonyatosan komplex lett a játék, mióta nem játszottam vele. Valami railgunt is lehetne építeni, az operátornak sem csak azok a fegyverei lehetnek, ha jól látom, amit a plains of eidolonnál lehettt összerakni a háromféle alkatrészekből, pet jószágok tömkelege rohangál a világban...
Ami viszont kicsit rosszul érintett, hogy a kimaxolt itemek közül egy csomót elfelejtett a játék. Van egy rakás olyan fegyver, amire határozottan emlékszem, hogy egyszer már kimaxoltam, csak helyhiány miatt eladtam. A codexben meg olyan, mint ha a kezembe sem fogtam volna őket soha
, és a Foundryban sem jelzi, hogy maxolva voltak.
Apropó, a foundryban a maxolt fegyók illetve framek alkatrészeinél igazán jelölhetnék valahogy, hogy az abból készült végtermék már ki van húzva, elég sok ilyen fölösleges cuccot gyártottam azért , mert nem emlékeztem pontosan rá, és macerás volt mindig átugrálni a foundry meg a codex között.
-
vaakuum
addikt
Asszem kezdhetem farmolni a hozzá való cuccot. És annó én az összes alap framet letöröltem/eladtam, aminek meglett a prime verziója. mind1, érdekességnek kipróbálom...
-
doktordevil
tag
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
vaakuum #8850 üzenetére
Minden nem Prime framet meg tud enni és abból kivonja egy képességét (ez minden framenél fix melyiket). És azt a képességet be tudod állítani egy másik frémed bármely képessége helyére. Pl megeteted a rhinot, az Roar képességét adja és ezt bármelyik másik frémed bármely ablility helyére be tudod tenni.
-
vaakuum
addikt
Próbáltam elolvasni a helminth segment témát a wikin, de egy büdös kukkot nem értek belőle, hogy mi akar az lenni, meg hogyan/miért eszi meg a frameket?
-
vaakuum
addikt
User error volt, megvan minden.
-
vaakuum
addikt
A limbo theorem küldit hogyan lehet újrakezdeni, ha eltűnt valamelyik alkotóeleme?
-
xkoti
senior tag
Sziasztok a napokban újra kezdtem a játékot egy teljesen új accal hisz már réges rég elvesztettem a fonalat és egy mazohista módjára meg élvezem és hogy újra el kell ernem a dolgokat.
De a lényeg ami nem is biztos jó helyre teszem fel de a játékkal kapcsolatos. Aktiválni szeretném az amazon Prime gaming szolgáltatást ami most igen jó dolgot adna ugye 7 napig még pénzt se vonna le. Nah már most a regisztráció sikerül még minden is ellenben mikor aktiválni szeretném a primeot akkor mindig abba a hiba üzenetben futok bele hogy aktivaljam a telefont...hol ott az sms megerősítés megtörtént és még hozzá is adtam....egyszerűen nem értem próbáltam curve kártyával,Visa kártyával ( erste) de valamiért nem tudok tovább jutni...más is járt így esetleg ? -
khalox
őstag
válasz
vaakuum #8839 üzenetére
Relay-eken találsz kiosk-okat, ahol a prime partokat be tudod váltani ducat-ra - ez a központi terem karimáján van, 3-4 is van belőle. A ducatot el tudod költeni Baro-nál arra, amit éppen hoz kéthetente (ez mindig változik), meg kell a Paracesis legyártásához is ha jól rémlik. Azon kívül másra nem nagyon jó.
Aya-t be tudod váltani régebbi relikviákra, ha valami olyat szeretnél kiszedni, ami nincsen benne az aktuális rotációban éppen (prime vault-osak).
A Regal Aya az fizetőeszköz, csak $-ért veheted, és prime csomagokra vagy azok részeire költheted. Sok értelme nincsen, türelmetleneknek való, akiknek mély az erszénye.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
vaakuum #8839 üzenetére
Havonta 2 régi vaulted prime jön vissza (most épp Ash és Inaros), a sima Aya cserélhető azoknak a relicjeire. Ezt kaphatsz relicből, Void küldetéseken, openworld bountykból.
A Regal Aya meg a fizetős, csak most egyenként lehet válogatni az adott prime accesshez tartozó skinekből. -
vaakuum
addikt
köszi! Tradelni a prime frame alkatrészeknek a blueprintjét lehet, vagy csak a legyártott alkotórészeket? Ha csak legyártott alkotót, akkor az összeszerelés hogyan odlható meg?
-
vaakuum
addikt
Jól emlékszem, hogy a Vaulted frame és fegyver darabok is megszerezhetőek, ha van véletlenül a raktárban hozzá való relik és akkor ugyan úgy beadhatja, mint ha nem lenne vaulted?
-
Golden9
veterán
válasz
vaakuum #8832 üzenetére
Ha nem tudod hova lett letéve, akkor minden bolygóra rá kell nézned szerintem.
Ugyanúgy kell felszedni őket, ahogy leraktad. Ráközelítesz a bolygóra és jobb alsó sarokban az extractor ikonjára kattintva megnézed, hogy megtelt-e már.Miért ne lenne érdemes? Elpusztítható, de nekem volt olyan, hogy hónapokig lent voltak, és 50%-nál kevesebbet sérültek.
-
vaakuum
addikt
Valahová leraktam egy Extractort, de nem tudom, hová, és hogyan jelöli a játék?
Help pls! Ha van ilyen extractorom vagy 6 darab, akkor érdemes mindet leszórni a bolygókra? -
wjbhbdux
veterán
megy a dupla resource hétvége, most érdemes betárazni meg duvirin farmolgatni.
Nem is tudtam, hogy a cica buff duplázódhat is ha 2x adja mielőtt lejár, néztem nagyot hogy 40 steel essencet vett fel
-
vaakuum
addikt
Elég régen játszottam már ezzel a játékkal, és idő hiányában nem szeretnék ismét ráfüggni. Viszont néhány küldetésnek a zenéja mai napig üt számomra.
Esetleg ha már van valahol egy értelmes lore, azt szívesen elolvasnám, a jelen állapotban mi ez a warframe világ, mi a története. -
5150head
senior tag
Skacok, tök jó a Duviri.
Olyan őrült buffokat lehet összerakni hogy ihaj.
Addig nyomjátok amíg nem nerfelik -
5150head
senior tag
Duviri start ápr. 26 (azt nem írták melyik év
)
[link] -
wjbhbdux
veterán
Hogy repül az idő, 7-től lesz a 10 éves devstream a régi csapattal.
(+ archon shard drop)
-
5150head
senior tag
Áprilisban mostmár tényleg jön a Duviri... elvileg... [link]
-
Golden9
veterán
Ingyenes
3-day Affinity Booster
Hek Weapon + Slot
Tenno Color Palettekapható az Epic verziós belépésért.
-
wjbhbdux
veterán
A Crossplay már megy minden konzol és PC játékosok között, köv. lépés a cross save hogy egy fiókkal lehessen játszani rajtuk.
és az iphone beta indul [link]
-
wjbhbdux
veterán
Nem a Dark Souls féle játékokra fog hajazni a név ellenére, más műfaj lesz. Azért ez a neve, mert a trailerben kiszabadított mosómedve lelke olvad egybe az emberrel és azzal fogsz harcolni.
Én arra számítok hogy az elején olyan lesz mint a Warframe 10 éve, egy jó alap amire építgetnek majd. -
wjbhbdux
veterán
válasz
5150head #8814 üzenetére
Akkor is meglátszott kicsit a Warframe updatek mennyiségén amikor az Amazing Eternals Overwatch klónt csinálgatták egy évig, de abból semmi se lett és visszaálltak.
A Soulframe azért remélem bejön nekik, mert én is szeretnék egy új fő játékot ennyi év után, bár pont nem kedvencem a blokkolgatós melee harc rendszer de azért elég jó alap a Warframe gameplay hozzá.Duvirit már hivatalosan jövőre halasztották. Még jön vmi új fajta survival a Lua-ra idén ami felvezeti, meg a farkas frame.
-
5150head
senior tag
válasz
wjbhbdux #8813 üzenetére
GG!
"Kicsit" én is kiégtem. NW miatt léptem be, kb teljesen feleslegesen, mert eddig minden NW-t maxoltam és sokminden duplikált ott is - hiába ígérték meg anno h nem lesznek dupla cuccok...
, meg a heti archont szoktam még nyakon verni. Esetleg a fos Kahl küldetést is megcsinálom ha van kedvem, bár ott már csak a spártai tökfej BP- je van hátra, ami megy a Helminthbe. Minden mást kiszedtem, shardért meg nem fogom csinálni azt a szart. Meg persze megveszem a heti motyókat.
Idén már valszeg nem kapunk Durivit, meg az az igazság h már nem is nagyon érdekelMióta elmentek Steve-k egy nagy katyvasz van a game körül...
Touchpados móka ismerős nekem is, anno WoW-ban nyomtam úgy elég sokat
-
wjbhbdux
veterán
ilyen még nem volt: egyes tenogen skinekre 40% kedvezmény van 1 hétig.
-
-
5150head
senior tag
Pfú skacok, ez az új heti Khal mission jó nagy kaka szerintem.
Idegesítő, a shoti reload lassú, ha felborul Khal fél óra mire feltápászkodik... meg szirszarokat kell keresgélni közbenNem tudom kinek az ötlete volt... Jó lett volna ha marad a darálós (doomos) gameplay, mint ami volt is a storyban de így... Remélem ez is rotálódik majd és nem csak ez az egy fos mission lesz hétről hétre, mert akkor inkább megveszek mindent platból csak ne kelljen hozzányúlni ...
Elsőre csalódás nekem, remélem reszelnek még rajta. (itt-ott bugos is)
Nektek hogy tetszik? -
wjbhbdux
veterán
Kint van az update 32, sok jó dologgal.
A bevezető quest játszható, de a java csak a jövő héten jön, még nem lehet semmit farmolni belőle. ja de vedd meg a fegyvert a marketen platinumért addig is..
Mindenesetre az új Styanax Warframet ingyen megkapja aki szept 21-ig belép.
-
Turist
tag
Köszönöm szépen az informatív válaszokat.
Igazán gyorsak voltatok. -
xFreex
aktív tag
"vault" -ed fegyverek és framek nem véglegesen vannak eltávolítva. bizonyos időközönként nyílik a vault éselérhetővé válik belőle 1-2 frame és a hozzá tartozó fegyverek. Ilyenkor megjelenik a hozzájuk tartozó relic mint farmolható tárgy és az megmarad a játékosoknál, a vault zárása után is. Szóval bármikor lehet szerencséd olyan játékoshoz aki éppen zárolt fegyver/frame relictet visz be nyitni.
Kán tárgyak. Igen. Kivétel persze itt is akad. Például Ignis wraith tervrajzot lehet venni.
Sebzés. A csapattársaid illetve a saját framed buffja is adhat plusz sebzést. Továbbá lesz majd küldetés (endgame) ahol pl ellen lesz immunisabb bizonyos sebzés fajtára az adott küldetés alatt. Pl jobban bírják a státusz sebzést. Sebzés buff pl Rhino Rhoar-ja amivel a környezetében levőknek ad + x% sebzést bizonyos időre, vagy Nova Molecular Prime
képessége befolyásolja az ellenfelek mozgási sebességét illetve azon ellenségek akik a hatása alatt vannak dupla sebzést kapnak.Exilus adapter az exilus mod helyet nyitja ki azon a framen amire elhasználod. Ebbe a mod helybe csak exilus mod kerülhet amik pluszban erősítik a frame-t
Arcane: igen, endgame. Eidolonon éjszaka jelenik meg Eidolon Teralyst.
Prime warframe tervrajokat lehet vásárolni/cserélni más játékosokkal is.
Szindikátus: igen érdemes, viszont minden szindikátusnak meg van az ellen szindikátusa akikkel rosszban vannak.
Előny: akinél növeled annál jobb cuccokat tudsz vásárolni a szindikátus pontokból és ezek modok/fegyver alkatrészek cserélhetők más játékosokkal.
"Hátrány": az ellen szindikátusnál idővel betelik a pohár és idővel "vadászokat" küldenek rád akik random megjelennek küldetések során hogy elbánjanak veled. Azért idézőjeles a hátrány, mert ez kezdőként megnehezíti a dolgunk viszont később már csak viccesek mint veszélyesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest