Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Én azért nagyon messze vagyok ám attól a szinttől. Most lett a Rhino 16. Igaz 1 nap alatt lett annyi.
Platinum-ot amit adnak azt az 50-et elhasználjam valamire? Mod-ok, slot-ok? Esetleg valamit venni? Esetleg platinum-ot venni pénzért?
Tegnap a Ceres-ről Jupiter junction nagyon kemény volt. Kb. 20x próbáltam mire meglett. Meg vagy fél óra, de meglett az a lényeg.
-
Komplikato
veterán
Hogyne próbáltam volna. Csak mondjuk nekem kb. 2-3x sűrűben lövi, mint a videókban, a fókusz meg random nem reagál, elöször azt hittem "elfogy" és töltődnie kell, de van amikor két használat van amikor 8 után nem reagál. Ha egyszer kihagy, akkor már is öt lépéssel hátrébb vagyok, de sokszor kétszer nem reagál és olyankor már is a pálya elején vagyok. Nem vicces fél óra küzdelem után. A videókban meg volt olyan ember aki három szimpla visszalövés után ott volt a Link csatlakozónál, meg a legtöbb játékosnál pár lövés után a Stalker eltűnik egy kis időre, nálam meg nem így megy.
-
Lokids
addikt
Van nálam 2 forma, blueprint miatt legyártottam, de eddig nem tudtam mire jó. Használni hogy lehet? Arsenalban valahol?
De a fegyver kérdést valaki megolhatná nekem. Hogy lehet az, hogy ha minden stat pontra zöldet mutat a game és mégis rosszabb a fegyver?
A később feloldott fegyverek erősebbek lesznek, mint a mostaniak? Pl később feloldható a double heat sword. Az erősebb, mint az alap?
-
Golden9
veterán
Lehet hogy még nem jártam olyan riasztáson ahol ilyent lehet kapni, mert "iskolás lencséket, fókuszokat" " és Legendary Core-t sem kaptam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest