Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #8199 üzenetére
Ezt néztem én is, ugyanolyan "fura", mint a játékbeli használtsági adatok.
Még mindig az Amprex az első fegyver rajta, pedig lassan már arra sem emlékszem, hogy néz ki, secondary-nak meg az Atomos. Ezeket kb. MR 14-ig használtam rendszeresen, utána már egyáltalán nem, MR24 felett. És az is ott van, hogy 25-29 volt a játék majdnem egynegyede, ami hihetőnek tűnik, így valami nem klappol összességében. (Talán a regisztrációs időarányban is nézi? Csoda tudja.) -
Mrdevil
addikt
Most meg a Mesa primeot kerestem, az tűnt el. Pedig két cucca megvan már. Marha jó, mindig kinézek valamit......
-
Mrdevil
addikt
Zephyr and chroma prime vault open lesz, ez mi, csak annyi, hogy marketen megvehetők?
-
Mrdevil
addikt
Ha a nightwave-ben elérem a 30-as szintet, mi lesz, ad még másfajta ilyet, vagy ennyi, majd a kövinél kezdem elölről?
-
Golden9
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #8181 üzenetére
Az Alienware Arena is osztogatja. Warframe Foxglove Syandana & Booster Pack.
-
s4hu|SyD^
addikt
Intel Giveaway - Syandana, 200k credit, 3 day credit + 3 day affinity booster pack
-
ViZion
félisten
válasz
5150head #8176 üzenetére
Múltkor fórumon jócskán lefikázták a droppokat, lehet ezért is pihentetik...
Mai fegyó kuka, lassú.Vik: én Railjack defense-ben voltam, Khorával kiestem a liftes közepű map közepén. Kicsit megakadtam a padló alatt, majd ki az űrbe... szerencsére automatikusan archwingre váltott és újra bementem. A többiek szerint ott álltam végig...
Javult sokat a railjack, nem mondom. De nah... kb. erről a szintről kellett volna indulnia.
-
s4hu|SyD^
addikt
Segítek heti NW megoldásokban: Exilus - Saryn ESO, Rare mods - Index.
Persze ez nem az öreg rókáknak szól. -
s4hu|SyD^
addikt
Újra van pálya alá esés bug, rettentő jó...
-
5150head
senior tag
A héten nem lesznek droppok Twitchen (javítják a drop bugokat), viszont elindult a 8. szülinapi Gifts of the Lotus alert hullám. [Warframe | 8 Year Anniversary]
A fegyók természetesen free slottal jönnek. -
Mrdevil
addikt
Jól látom, umbra modokra is lehet formázni a slotot? A nightwave végén ad ilyen cuccot.
-
s4hu|SyD^
addikt
Az a küldetés max látványos, de én nagyon összedobottnak érzem. Remélem nem lesz trend, hogy így mutatnak be egy Warframe-et, mert az kb csak egy tutorial volt. És így is volt 5 Hotfix...
Railjack Fissure küldetések nem rosszak, de így kellett volna a játékot megjelentetni. Ezt így utólag hozzáadni érdekes. Endo, credit azért nem rossz meg jött intrinsics is legalább. -
ViZion
félisten
-
Mrdevil
addikt
Múltkor nézegettem ezekhez a prime fegyokhoz elég magas mastery kell, 12-14, ott még nem vagyok, de haladok. Most leszek tízes, akkor már tudom használni pl ezt a war nevezetű kardot, arra is azt olvastam erős. Ezért lenne jó nekem egy acceltra, vagy egy ignis wraith, ráirtam minap egy srácra, hátha tud adni, de sajna behalt a ps-je, átirányított discordra hátha ott tudnak majd. Elbohóckodok azért ezzel a gémmel rendesen, bele is pattant mindjárt kb 200 óra, de ez ilyen.
-
-
Mrdevil
addikt
Ezeket a prime karikat elég nehéz azért nekem kiszedni, Octavia primeot felrántottam, nem tetszik, sem a kari, sem a képességei.
Ja tényleg: energy syphon mod pontosan mit csinál, hogy csinálja a dolgát? -
ViZion
félisten
válasz
Mrdevil #8166 üzenetére
ahh, OK.
Steel Path-ra is ash prime, vagy Baruuk. Jól moddolva Baruuk minden ilyen hentelős küldit visz. Neki 1-es helyére pillage (corpus+grineer ellen), vagy empower, mert infesteden nincs semmi, amiből nyerne a pillage, de ezzel lesz olyan 25-30 penge körülötted, ami -90% sebzés csökkentés, amíg legalább 9 van... -
Mrdevil
addikt
Óoo, ennél előrébb vagyok jóval, nyomatom rendesen. Térképen minden nod nyitva, wuki prime már jó ideje megvan, fel van pimpelve orokinnal, umbral modokkal, azok is felhuzva. Tiltania prime is felturbozva mint a wuki, tényleg jó röpködni vele. Pár fontos mod még hiányzik, azokon rajta vagyok. Steelpatht nézegetem, azt akarom elérni, hogy ott fröccsenjen szét mindenki, ha megyek, az meg odébb van. Rengeteg hetit is megcsináltam. A kis nem prime karikat húzom/törlöm. Arbit szeretem, csinálom folyamatosan, meg azt a nagy 3 pályás cuccot, aminél adott már a végén rivent is, abból is van már pár darab. Haladok azért...
-
ViZion
félisten
válasz
Mrdevil #8164 üzenetére
5150head-nek igaza van, ha nem vagy felkészült, akkor a nyersanyagból akár ki is futhatsz miatta. Szal. elsőnek a térképen nyitogass mindent, alap frame-ok legyenek meg, ha van prime, akkor sokat ne költs rájuk. Ha elfogy a slotod, akkor érdemes már helminth-el foglalkozni és beáldozni a síma frameokat, lesz helye a prime-nak.
Amit ajánlanék, az a wukong prime és Ash prime gyors beszerzése, azokkal minden nyitható, kevés formával is elég jók. Később meg majd szerzel/építesz farmolós frameokat, meg ami tetszik. -
khalox
őstag
válasz
Mrdevil #8162 üzenetére
A Prime-ot nem tudod beáldozni (még véletlenül sem), csak a sima verziót, de a Prime-ra tudsz rakni olyan ability-t, amit már a Helminth majd ismer (a megfelelő sima frame beáldozása után akárhányszor, akármelyikre). Ha "elrontod" akkor sincs semmi, le is lehet venni róla.
-
Mrdevil
addikt
Kérdés: ez a helminth dolog mi a fene, ott lent a pincében a szék amibe be kell ülni? Ez képesség csere karakterek között, ezt prime karikkal nem lehet nem? Ilyenkor egytől elveszek egyet, akkor az törlődik is, vagy hogy megy ez?
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil #8156 üzenetére
Ellentmondanék, az egyik kedvencem az Atlas. A passzívja kiválóan megy az AOE gránátvetőkhöz, pl. egy jó Ogrishoz vagy Pentához (de van még egy pár), mert nem lehet leverni a lábáról. Bónusz: az augment modjai is viccesek, és úgy is építhető, hogy akár kettőt is lehet használni egyszerre, ami nem túl gyakori.
A legkevésbé használt ability-t (a fal, szerintem, bár láttam érdekes felhasználásait) meg majd Helminth lecseréli valami hasznosabbra.Ezek miatt lehet vele JÁTSZANI, mert fun Szerintem kifejezetten szórakoztató, kár lenne kihagyni.
-
Mrdevil
addikt
Oké, csak feleslegesen így az elején nem akarok egy karira sem modhely duplázott nyomni, kevés van. De úgy messziről szimpinek tűnik a karakter, mondjuk még az uccsó legnehezebb axi relikes darabja nincs is meg egyenlőre. Az a baj még én sem tudom nekem mi lenne jó, mi fekszik, egyenlőre próbálkozok, aztán majd kialakul valami.
-
ViZion
félisten
válasz
Mrdevil #8153 üzenetére
Ismétlem magamat... attól függ, a stílusodhoz illik-e. Egyszer arbin egy atlas prime-al maradtunk ketten... több killje volt, mint nekem (ez többnyire ritkaság). Durván jól tolta. Persze minden percben vmi skillt nyomott, a gólemjei rohangáltak, stb. Én nem így játszok, nekem nem jó. Ahogy az endgame-über-killer octavia sem. De ettől még jók.
-
Mrdevil
addikt
Hát ezt az acceltrat sem két perc kiszedni, próbálkozok.....
Atlas primerol mi a vélemény, érdemes foglalkozni vele komolyabban? -
Mrdevil
addikt
Jött egy hotfix gyorsba ps-re.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
khalox
őstag
A Nautilust megvettem plat-ból, annyit bőven megért az időm. Azt hiszem 110 plat volt, mostanra már nem tétel szerencsére. Sőt, a Sevagoth-on is erősen gondolkodom, megnézem azért ezeket a void storm-os küldiket, de ha nagyon időrabló, akkor hagyom.
A küldit megcsináltam, de annyira nem voltam hasraesve tőle, lehet, hogy öregszem. Ez a railjack-es katyvasz valahogyan nem jön be nekem, továbbra sem.
-
ViZion
félisten
válasz
Mrdevil #8146 üzenetére
Az exterminate küldiken van egy számláló baloldalt, h mennyit kell ölni. Ha megvan, akkor annyi. Nem feltétlenül kell fullra mindenkit lehentelni.
DX12-t köszi, meglesem. Este hamar feladtam, kicsit többet vártam, fáradt is voltam...
Nem mellesleg nekem semmi értelmeset nem dobott eddig, nautilusból semmim nincs, pedig farmoltam pár ajánlott küldit.Zeneileg bejön ez a karibtengeres stílus, bár a Fortunás dobásukat nem éri el.
-
Mrdevil
addikt
Van egy fasza bug, eliminate all targets, mutatja a végét jelző ikont, pedig még van pár enemy hátra. Persze a sok fogyatékos odáll, és várják a csodát.
-
BubuHUN86
csendes tag
-
akva
tag
válasz
BubuHUN86 #8141 üzenetére
LOL, most vettem észre én is. Tegnap éjjel fáradt voltam agyilag, fel sem tűnt, hogy már nem csillog úgy a játék, mint Salamon töke.
Szerintem nem igazán volt jó a HDR implementáció ebben a játékban (legalábbis Xboxon), talán időlegesen vették ki. Olyan felizgatott karácsonyfa kinézete volt HDR-el.
De azért az egyik leglátványosabb dolgot kivenni "nextgen" patch-nél... remélem, csinálnak egy jobb implementációt, mint a régi volt, és visszateszik idővel...
Esetleg próbáld meg feljebb venni az effects, meg a bloom intensity-t. Persze ez messze nem HDR...
-
BubuHUN86
csendes tag
Sziasztok! Series X kérdésem volna; szóval a D.E tényleg kivette az auto HDR lehetőségèt a játékból? Nem világvége persze, de az sdr-től bőven jobb volt 😏
-
Mrdevil
addikt
Most ez az ignis wraith lángszoró honnan is esik a legjobban?
-
wjbhbdux
veterán
A DX12 beta mód most már akadásmentesem megy nálam, modernebb gépen érdemes váltani mert amúgy folyékonyabb mint a dx11 volt.
-
Mrdevil
addikt
Végig nézegettem ezt a patch note-ot, jesszus jó hosszú, rengeteg minden fixelve/alakítva lett, egy adag railjack változás, stb....
-
s4hu|SyD^
addikt
Minek lett ennyire hype-olva 1 új Warframe meg Fissure küldetések. Azt hittem sokkal.többet kapunk egy Major Update-nél...
-
khalox
őstag
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil #8122 üzenetére
Igen, pont ez miatt kezdőként főleg relic-ezni érdemes. Kezdetben sok defense-t játszottam, mert azzal ment fel a szint is. (Más kérdés, hogy a régi defense map-ek sokkal jobban tetszettek, mint a Corpus update utániak. Különösen azt utálja mindenki, amiben van középen az a liftes cryopod, sokszor látok instant quit-et, ráadásul még a railjack defense-be is sikerült azt tenniük, duplán "remek" ötlet volt.)
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #8122 üzenetére
Én sem halmoztam fel semmit, főleg nem Axi-t. Majd jön idővel. Szedj ki amit tudsz. Úgy játsz, hogy ne égessen ki, mert rengeteg a tartalom, de mellé ott a Nightwave, Eidolon-ok, Orb-ok, Event-ek, RJ. Szóval ja ha kevés az időd ne görcsölj rá a dolgokra. Ha meglesz örülj ha nem meg próbál más módszert találni, hogy meglegyen.
-
Mrdevil
addikt
Igen, meg itt ha jól látom az a poén, hogy a végén ha négyen megyünk, az ő nyereményüket is választhatom. Még ha az enyémből nem is az jön amit akarok. Mondjuk nekem az értékesebb relikekből sajnos kevés van, mindig csak annyit szoktam kiszedni amennyi kell, nincs pl felhalmozva 50 axi w2 relik.
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil #8120 üzenetére
A relic-ek, amik már megvannak, azok később sem tűnnek el, tehát akármikor ki tudod őket nyitni (már ha sikerül, amit szeretnél). A vault annyit jelent, hogy a játékban már nem tudsz attól a ponttól kezdve olyan új relic-eket szerezni küldetésekből, amiben a "régi" cuccok vannak, hanem az újakat fogod kapni már helyettük.
Ez miatt egy darabig még a vault után is főleg a régiekkel mennek a népek, mert van olyan, akinek felhalmozódik egy csomó. (Aki rendszeresen játszik, annak valóban sok lehet ezekből.) Így egy jó darabig még lehet nyitogatni kis szerencsével a nem túl régieket is.
-
Mrdevil
addikt
Konzolra vajon mikor jönnek az update-ek?
-
s4hu|SyD^
addikt
Friss ropogós UPDATE 30 holnap
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #8113 üzenetére
Hát ja itt gyorsan jönnek-mennek a dolgok. Vagy kiszeded vagy megveszed. De mint mondtam platinum-ot is elég egyszerű farmolni. Szóval még most lehet neked sok kiadni 100p-t de később már nem biztos. Lehet 2 perc alatt is összejön az a 100p.
Csináld a Relic-ezést, szedd ki ami kell, ha van felesleges add el őket, vagy Ducat-ba ha az is kell. Riven-ezés is jó plat szerzés ha szerencséd van.
-
Mrdevil
addikt
Kinéztem egy fegyot wukihoz, ( glaive prime) mondom nem is vészes kiszedni a relikekből, erre nézem játékban, már nincs is egyik relikben sem, fasza. Pedig nem is régi build volt, 2021-es asszem.
-
s4hu|SyD^
addikt
A legrosszabb talán Aim Glide + X head shot volt nálam. Hiába a modok nehéz volt nem tudom mennyi fejest kért. Aztán végült találtam egy cheese módszert neten. Mag bubble.
Dargyn pilóta hogy ne érjen a földre, Ash shuriken. Mindre van valami cheese megoldás ahogy Vizion mondja.
-
ViZion
félisten
Ebben az a trükk, h csak akkor abbi, ha 200m-nél közelebb vagy. Ha megvan a target, elszaladsz, láthatatlanság be, vissza, scan.
A legtöbbhöz van trükk/csalás, amivel megoldható. Ezt akkor tanultam meg, amikor ilyen no alarm rivennel szoptam. Vki írta, h void orokin ott alapból alerten vannak, tehát nem lesz miattad alert, bármit csinálsz is...Halász-bányász-ölj is megy már, PoE-n van erre egy használható spot. Ha nem is elsőre, de nyitható. Dargyn-os macera, nyitottam ilyet, de nem éri meg az időt. Mert ha elbaccod, akkor mondjuk a 2 jó killed is nullázza. Tehát a sikeres kill után ki kell menni, majd vissza, az a biztos. és 5×... Jah, de annyi idő alatt inkább endoba, kész.
-
5150head
senior tag
Perszemá' Meg csapkodd közben magad csalánnal teliholdkor és ugrálj fél lábon mi?
Amúgy a scan az hobleddel szokott lenni és vagy ez amit írtál vagy a "not taking damage" csak mellette ott van h alone vagy solo módban.
Ami szerintem trükkösebb az az ölj meg dargyn pilótákat mielőtt lepottyannak (Ashel künnyű) meg a bányássz meg halássz meg vadássz 30mp-en belül.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ne töröljétej ezeket. Adjátok ide.
Én a Simaris scan dolgot Ivara-val csináltam.
-
5150head
senior tag
Rhino. Ha a Rhino armorból megy le a sebzés akkor nem veszi sebzésnek a szó klasszikus értelmében.
Figyeld meg ha mész rhinoval és végig armorban vagy hiába sebződsz a végén 0% bejövő dmg-t fog írni.Loki azért nem túl jó, mert ha kapsz egy elementalt akkor onnantól bukó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest